Categories
01 open borders france sports sweden usa zAll pages

03.1.002.009 003 sport imports

TRANSLATE THIS PAGE:
(can also use tab at screen bottom right)

TITLE

wwr: 70229424
Det finns väl lite mer “slumpfaktor” i stavhopp än många andra grenar och i USA är konkurrensen stenhård i friidrott. Det räcker väl med tre rivningar på fel dag så är även en världsetta borta från OS-deltagande?

Han väljer Sverige för att det är smartast för honom. Att han sedan inte verkar så mycket anknytning hit, kan man säkert ha olika åsikter om.

Det finns ju många östafrikanska importer till Europa på medel och långdistans, med varierande anknytning till sina nya länder.

Det här är betalvägg. Men rubriken säger att de turkiska spelarna från Afrika inte klarar att sjunga nationalsången.

Turkey running out of native soccer players to sing anthem

Read more: al-monitor.com

wwr: 70229515
Han har förmodligen valt Sverige för att konkurrensen är mindre här. Han agerar enligt reglerna. Men att just känna stolthet för det, måste vi inte nödvändigtvis göra. Det får var och en känna själv.

Han kan säkert vara en trevlig person och jag kommer att applådera om han vinner. Men man skall vara medveten om att han kanske inte valt Sverige för att vi är bra på något utan för att vi är dåliga på stavhopp. Jag undrar om inte någon simmare sagt att han kände mer press inför amerikanska OS-uttagningarna än inför OS.

Det svenska rekordet i stavhopp kommer förmodligen att bli svårslaget framöver.

Satsningen på friidrott är ju stor i USA. Jag skulle gissa han har bra möjligheter att träna där. (Bättre än om han vuxit upp i Sverige?) Har han inte tillgång till ett team där? Kommer han att tappa några fördelar i träningen i USA när han börjar tävla för Sverige?

Kanske kan behålla träningsförmåner på universitetet.

Colin Kaepernik
Kneel Trump Fired
Betsy Ross flag

It’s a good thing @Nike only wants to sell sneakers to people who hate the American flag…. @NFL #HappyFourth

Ted Cruz

wwr: 70230369
Jag håller med. Han “sviker” ju det system som fostrat honom. Smiter ut med svansen mellan benen före OS och låter förmodligen träningskompisarna klösa ögonen ur varandra i kvalet.

Självklart har han rätt att göra det och jag kommer att applådera om han vinner, men det är inget att vara stolt över, tycker jag.

Nike kanske skulle försöka sajna honom, precis som Kaepernick. Nike vill ju bara sälja till de som hatar den amerikanska flaggan. Det har en amerikansk senator sagt.
twitter.com
Även gayimage kan kanske passa Nike. Även gayimage kan kanske passa Nike. Två transpersoner har man haft i reklamen.

Förmodligen får väl Mondo behålla de goda träningsmöjligheterna i USA så länge han tävlar för sin skola?

wwr: 70230691
New York Times brukar inte ha så mycket mot öppna gränser men även de verkar lite tveksamma.

Citat:
But he will wear the blue and gold uniform of Sweden, his mother’s home country, instead of the red, white and blue of the United States.

Among other things, Duplantis’s decision is a cunning bit of strategy.

If he had sought to represent the United States at the Olympics, Duplantis would have had to finish among the top three vaulters at the Olympic track and field trials in June. One bad day, trouble with his technique or adverse weather conditions would present the risk

Greg Duplantis, who was an All-American pole-vaulter at L.S.U., said most people he had encountered had been fine with Mondo’s decision, though “you get a few disgruntled people.”

“I’m expecting some backlash for the Olympics,” he said. “I don’t quite get it. He’s following in his mom’s footsteps. There shouldn’t be anything wrong with that.”

Pappan säger
Citat:
Every time, there’s a disaster or someone comes up that no one knows about.”

Han slipper ju även risken att något nytt stjärnskott dyker upp.

Armand Duplantis Breaks the Pole Vault World Record nyti.ms

Ingen surströmming när Mondo ska fira

ab

MindYourOwn: 72969117
Ja, han ser ut som valfri brunhårig europe. Inte som en svensk. Svenskar ser inte ut så. Svenskar har andra drag, annan hårfärg, andra ögon. Han ser jävligt franskt ut.
Han är iaf helt europe, ingen Ludmila, ingen Abeba.
Men snälla Sverige, sluta importera ”svenska” idrottsmän.
Landskamper handlar om land mot land, gener mot gener, ras mot ras, det är hela poängen, att mäta länders befolkningar mot varandra, efter ens unika genuppsättningar.

wwr: 72971299

Ja. Han ser fransk ut. Har han inte också en ganska kraftig näsa av fransk typ. I Louisiana finns ju mycket fransk kultur. Men jag har inte “kollat upp” farsans familj.

Franskt namn.

Han lanseras hårt i våra media. Det passar ju fint in i agendan att vi hejar på en person med utländskt “EU-utseende”. 😉

Självklart är han välkommen att tävla för Sverige. Hoppas han i alla fall stannar några dagar då och då och har clinic med de svenska stavhopparna. Och svenska hoppas jag han fortsätter att lära sig. Annars hejar jag inte något extra på honom 😉 Fast han verkar trevlig. Också kul att folk med lite mindre “extremfysik” än Bubka kan hoppa högt. “Den förre fransosen” var väl också mer “normal” i kroppen?? (Jag kan ha glömt bort en del här???) Jag har inte kollat om det finns kopplingar mellan honom och Mondo.

Vägrar surströmming gör han också, det gillar Aftonbladet.
ab

Edit
Renaud Lavillenie heter det franska esset.

in June 2015 it was announced that he had selected Sweden.[10][11] Duplantis represented Sweden for the first time at the 2015 World Youth Championships in Cali, Colombia

Även franskt namn: Armand Duplantis

Men kallas Mondo, hela världens sympatiske stavhoppare som skall hoppa rakt in i våra hjärtan.

wwr: 72993207
Självklart kommer vi att matas till leda med en invandrad världsstjärna med franskt namn, utseende och påbrå (Cajun). Media tar alla chanser att ge oss förtäckt EU-propaganda. Mondo kallas han dessutom. Heja Frankrike, jag menar Sverige. 😉

Fast killen verkar trevlig. Både han och Lavillenie verkar ha lite mer “normal” kroppsbyggnad. Bubka hoppade mer på stark fysik, vad jag kan komma ihåg. Kul att hoppare med olika kroppsbyggnad kan hoppa högt. (Öppen för diskussion här.)

Nog ligger han bra till för OS-guld.

Krav på Armand för att bli svensk:
1. Fortsätt lära dig svenska
2. Tävla om SM, ha clinic med de svenska hopparna då och då
😉

wwr: 74381163
Han och familjen vann alla pris som fanns på Idrottsgalan. Grattis Mondo! Han är trevlig och bäst i världen. Bara att applådera.

Men inte tycker jag han bara skall dyka upp och snyta priserna mitt framför näsan på de som tränat under sämre förhållanden i Sverige.

Det hela är en kupp av EU som vanligt. Vi skall ha en fransman (franskt namn och påbrå) som anför trupperna i Tokyo (fast det verkar inte bli av). Ungefär som Macron skall leda EU.

Men jag applåderar en duktig och trevlig idrottsman. Inte hans fel.

wwr: 74384961
Men det är ju EU-agendan de proppar i oss för att vi inte skall göra revolution när de tog 400 miljarder av oss förra året. Det vore helt otänkbart att en rysk eller brittisk idrottsman hade fått samma mottagande på Idrottsgalan.

wwr: 74385139
Men Ludmila jobbade sig in i svenska folkets hjärtan. Hon hade svensk kille, hon lärde sig bra svenska. Hon målade naglarna i gult och blått när hon tävlade. Hon ville till Sverige, hon flyttade hit.

Den här (duktiga och trevliga) killen bara slår ned här eftersom hans kvalmöjligheter är bättre. Översköljs med priser som i alla fall jag tycker borde gått till de som tränat under svenska förhållanden. Hela bevakningen av honom är extremt positiv. Den är en del av EU-agendan. Som sagt, en britt eller ryss hade inte bemötts så.

wwr: 74442701
Han har väl franskt påbrå i släkten, när han är cajun? Han har ett fransk namn. Han ser fransk ut ansåg många i tråden.

Det räcker för att lyfta fram en EU-agenda. Det är ju Frankrike som vill styra Europa.

Men jag har alltså inget emot honom. Hans far har sagt att han väljer Sverige för kvalet är enklare här. Det är hans rätt att tävla för oss.

Men agendan blir så extrem. Fick inte t.o.m. båda hans föräldrar pris vid Idrottsgalan? Även om de tränar honom är det väl ovanligt.

wwr: 74444040
Ett franskt namn och franskt utseende påverkar hur man ser honom.

Jag gillar fransk kultur och har tillbringat en hel del tid där. Men jag gillar inte den galna blicken massmedia och politiker får i ögonen när de hör ordet EU.

Mondo är dessutom amerikan. Han måste vara en perfekt människa!

Men som sagt. Trevlig och duktig kille, välkommen. Men med den mediabevakning som sker är jag nog trött på honom innan OS ens börjat 😉

wwr: 74444185
Nu trollar du. Jag lämnar sina inlägg en stund så att inte tråden förstörs.

Mondo har franskt namn och franskt utseende. Eftersom politiker och media är mutade att lämna över våra pengar till EU som Frankrike försöker leda, så får Mondo så mycket positiv mediabevakning att han blir tråkig. Det är min uppfattning. (Han är dessutom amerikan.) Sötsliskig historia, men duktig och trevlig kille.

%%%%% Mondo %%%%% Duplantis
%%%%% Armand

Robel Fsiha, doping
https://www.flashback.org/t3118048

Aregavi

Meraf Bahta

wwr: 74461796
Linosa: 74460201
Hur menar du att han haft bättre träningsförhållanden än andra svenskar?

Det amerikanska systemet, bl.a skolidrotten, är byggt för att producera friidrottssjärnor. Var det inte därför hans mor flyttat dit? Klimatet också annorlunda. Detaljerna i det måste jag dock lämna till andra att kommentera.

Jag har inget emot honom eller att han tävlar här. Men man får intrycket att det hela baseras på politik. Han behandlas kraftigt positivt i media och fick alla priser på Idrottsgalan. Han har den rätta invandrarbakgrunden (1. Cajun 2. amerikasvensk)

Den viktigaste frågan i svensk politik nu är om vi svenskar skall sköta Sverige eller om vi skall låta Sverige skötas från Bryssel/EU. Utländska intressen försöker ta över landet. Det känns som han passar bra in i propagandan. Han har franskt namn och utseende. Vi skall som vanligt få lära oss att vi svenskar inte klarar något själva utan det som kommer från utlandet är bättre.
wwr: 74444185

Mondo har franskt namn och franskt utseende. Eftersom politiker och media är mutade att lämna över våra pengar till EU som Frankrike försöker leda, så får Mondo så mycket positiv mediabevakning att han blir tråkig. Det är min uppfattning. (Han är dessutom amerikan.) Sötsliskig historia, men duktig och trevlig kille.

wwr: 74507726
Mondo höll på att tappa sitt svenska pass. Hela världen håller andan.

Uppsalabo hjälte när Duplantis tappade passet

gp.se

Nog är bevakningen överdriven.

 

TRANSLATE THIS PAGE:
(can also use tab at screen bottom right)

A few earlier posts:    (scroll down list)

2017 12 09 Earlier: Trump om Jerusalem – den verkliga orsaken till Trumps uttalande funnen

2017 12 12 Earlier: IOK saknar bevis – Internationella Olympiska Kommittén stänger av Ryssland utan bevis

2017 12 15 Earlier: Destabilisering genom invandring

2017 12 18 Earlier: Destabilisering genom feminism och HBTQ

2017 12 25 Earlier: Geopolitisk krigföring – Media/USA attackerar Europa med flyktingar. The enemy within. Weapons of Mass Migration

2018 03 01 Earlier: Tesla, Ubuntu/Linux – self destructive moles & Google, Facebook – political control mechanisms

2018 03 10 Earlier: The terrorists’ objectives

2018 04 02 Earlier: UN obstructs murder investigation – UN supports an illegal regime. The true reason why Catalán and Sharp were killed.

2018 04 10 Earlier: Bjärred-case. Politically correct psychiatry exterminates a whole family?

2018 04 22 Earlier: The Iraq war 2003 was built on fake evidence. / So far, no accusations of chemical warfare have been proven true. / Also the war on IS was built on fake evidence.

2018 04 25 Earlier: Why only few air crash investigations are accurate. – Passengers lives are at an unnecessary risk.

2018 04 27 Earlier: The Cold War and other anti-Russian activities. The image of conflict; The useful enemy

2018 05 01 Earlier: Journalist wounded by IS ?

2018 05 10 Earlier: Who owns the news media

2018 05 22 Earlier: False flag awards

2018 05 30 Earlier: Fake news

2018 08 30 Earlier: Soros’ funds used to influence Swedish politics

2018 09 05 Earlier: Control of the Internet, Google, troll farms

2018 09 06 Earlier: Quotes

2018 09 07 Earlier: Feeding frenzy, the media monopoly disposes of politicians that do not follow the agenda

2018 09 08 Earlier: The media monopoly sells outdated technology to the Swedish gov’t @ SEK 10 bn.

2018 09 09 Earlier: All parties unite to refuse party SD posts as chairman according to election results.

2018 09 10 Earlier: News media gives birth to a political party – Ny Demokrati

2019 02 01 Earlier: Bilderberg calling the shots: Center party is hi-jacked and Liberal party is ordered to self-exterminate.

2019 02 01 Earlier: Elections 2018: Globalist parties pretended to have different opinions. Collaborate to favor large corporations at the expense of workers.

2019 04 12 Earlier: Ola Bini, Arjen Kamphuis connection

2019 04 14 Earlier: Wikileaks, Julian Assange and Ola Bini are likely American agents.

2019 08 10 Earlier: Edward Snowden – US operative

2019 10 10 Earlier: Greta Thunberg‘s true, dark motives

2019 11 26 Earlier: Arjen Kamphuis‘ disappearance

2019 12 01 Earlier: Are the Iranian ayatollahs CIA-agents?

2019 12 08 Earlier: Obama tries to break US self confidence by cutting the space program.

2020 01 26 Earlier: Are Starlink spy satellites?

2019 12 14 Earlier: Elon Musk is intentionally a poor role model, to destroy youth values.

2019 12 19 Earlier: Neil Farage: Parties like SverigeDemokraterna (SD) become corrupt in the European Union.

2020 01 20 Earlier: The European Union threatens w/ bank blockade to make United Kingdom to follow EU rules.

2020 01 22 Earlier: The scare factor

2020 01 25 Earlier: Climate gender conflicts

2020 01 27 Earlier: Is Mars rover “Curiosity” fake??

2020 02 29 Earlier: Assange extradition trial

2020 03 08 Earlier: US liberal chaos is only for export.

2020 03 12 Earlier: US elections 2020 are rigged.

2020 03 25 Earlier: Corona & climate – full panic but no real action taken.

2020 04 06 Earlier: The government/press/elite are less likely to use espionage against other states, but would rather use it against their own people.

2020 04 12 Earlier: fake rebels

2020 04 30 Earlier: Brexit, current status

2020 05 02 Earlier: Elon Musk plays the fool

2020 05 06 Earlier: Fairy tales newspapers compose

2020 05 02 Earlier: Norwegian police never tries to find the missing person

2020 05 22 Earlier: Blackmail the European Union

2020 05 27 Earlier: Send Greta to the European Union to stop Corona recovery. We in Northern Europe are paying for it.

2020 06 10 Earlier: Why SpaceX recovers boosters.

2020 06 11 Earlier: Why the UK can not get a deal with the EU.

2020 06 12 Earlier: Why the media hate Latin America

2020 06 16 Earlier: The Brexit dilemma (1)

2020 06 18 Earlier: Black Lives Matter/All Lives Matter [BLM]

2020 06 20 Earlier: Swedish PM splits Nordic unity for no reason. – He must be under globalist control.

2020 07 03 Earlier: Cross-country skiing champion Marit Bjorgen – a product of the globalist agenda

2020 07 05 Earlier: US elections – a show for foreign countries

2020 07 10 Earlier: white males – slandered in media

2020 07 12 Earlier: Immigrants ridiculed in headline for not recieving information

2020 07 20 Earlier: Macron & Merkel dictate the EU agenda

2020 07 23 Earlier: PM Löfven tricked out of EU rebate.

2020 07 25 Earlier: False idols look appealing

2020 07 26 Earlier: “Covid rescue” is really euro bailout

2020 08 02 Earlier: “Covid rescue” illegal in two ways

2020 08 03 Earlier: polarization

2020 08 05 Earlier: Controlling Europe through debt

2020 08 07 Earlier: Brexit will increase EU power.

2020 08 09 Earlier: When Soros crashed Sweden.

2020 08 11 Earlier: Soros is a decoy.

2020 08 14 Earlier: Media spread mental problems.

2020 08 15 Earlier: Sweden pays Italian Olympics.

2020 08 18 Earlier: EV-charging

2020 08 28 Earlier: European Union

2020 08 31 Earlier: Activism creates tthe problems it claims to counteract.

2020 09 05 Earlier: Soros, Nixon, FED

2020 09 08 Earlier: Globalists incite subversion and rebellion against the national government

2020 09 20 Earlier: Assange trial

2020 10 02 Earlier: Is the Estonia ferry disaster fake?

2020 10 08 Earlier: The climate issue is political.

2020 10 12 Earlier: Greta turns to Macron, not Swedish politicians.

2020 10 13 Earlier: Greta is not environmental, she is EU and Hong Kong activist.

2020 10 15 Earlier: Corona restrictions will demand rewriting the constitution.

2020 10 16 Earlier: Authorities still havn’t published recommendations for those w/symtoms, positive test or anyone really.

2020 11 01 Earlier: Globalism will bring chaos until units of control are shrunk.

2020 11 06 Earlier: Diet and body shape are abused to divide the population

2020 11 10 Earlier: Internet communication has led to globalists going for broke.

2020 11 22 Earlier: Dictatorship: Sweden ban meetings.

2020 11 22 Earlier: Climate doom

2020 11 23 Earlier: Future of globalization

2020 11 25 Earlier: EU-satellite deals are better than EU membership.

2020 11 26 Earlier: Greta – the modern Don Quixote

2020 11 30 Earlier: Belarus 2020 – “revolution” is only newspaper feminist agenda and likely EU influencing

2020 12 01 Earlier: European Union 7 year budget negotiations 2020.

2020 12 12 Earlier: Covid mostly affects politicians media dislike.

2020 12 26 Earlier: Brexit – a complete success for UK.

2020 12 26 Earlier: Maggie Thatcher on EU.

2021 01 06 Earlier: Global lockdown

2021 01 08 Earlier: Trump-Assange agenda

2021 01 12 Earlier: starvation

2021 01 29 Earlier: The true nature of The (not so) Great Reset

2021 01 30 Earlier: The World Economic Forum (WEF) is a decoy.

2021 01 31 Earlier: Bill Gates knew society would respond to Covid with disproportionate strength.

2021 02 02 Earlier: Tesla stock is inflated to support green take over by f.ex EU.

2021 02 06 Earlier: Will agriculture and food supply be the next crises?

2021 02 21 Earlier: Archeology on Mars is psychological warfare.

2021 03 09 Earlier: Biden chosen by Dems meant manipulating democracy to promote Harris.

2021 03 12 Earlier: Holodomór terror famine

2021 03 18 Earlier: Georgia

2021 03 20 Earlier: EU-Covid

2021 03 31 Earlier: Biden attacks Europe using the climate agenda.

2021 04 01 Earlier: Airlines don’t want you to travel!

2021 04 02 Earlier: Covid is used to form airline monopoly

2021 04 03 Earlier: National states vaccinate more efficiently

2021 04 10 Earlier: Media and politicians attack white men.

2021 04 13 Earlier: Resistance to EU/global control is connected to nazis, terrorists etc.

2021 04 14 Earlier: US – taliban win-win

2021 04 19 Earlier: climate attack on Nordic countries

2021 04 22 Earlier: Tesla crash used to hide lack of sales

2021 04 24 Earlier: Cryptocurrencies hype yet another way to deprive country through reduced tax base. Bitcoin “mining” is really transfer fee. Ethereum hacker became lawful owner of loot.


Table of Contents (in English)

Summary 04

Summary

[keywords:
Massmedia och demokratin
News media and the democracy]

Nästa:

03.1.002.010 Militarisering: Flyktingen som vapen, “Weapons of Mass Migration” …

Innehållsförteckning:

20.04 (00000 links) Innehållsförteckning, ToC

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.