Categories
02 hate, hatred, haters alternativ for sverige double play, false flag, moles hagwall nazi smearing sweden democrats zAll pages

03.1.001.005 Svensk politik: 2: Alternativ för Sverige (2)

TRANSLATE THIS PAGE:
(can also use tab at screen bottom right)

Alternativ för Sverige (2)

Tråden går ned på tramsnivå. Trollen verkar ha fått order att sänka tråden med trams och ovidkommande blaj. En postare går in med flera inlägg utan att någon skriver något mellan. Han säger att AfS inte kommer att har framgång hos väljarna eftersom man har djurskydd i programmet. Djurskydd kommer att förknippa AfS med Hitler säger trollet. Naturligtvis helt galet.

Möjligen kan trollposterna vara ett synnerligen misslyckat försök att jämställa den orimliga argumentationen om djurskydd med den troliga förklaringen att AfS medvetet motarbetar sig själv genom “inhumana och icke medkännande” förlsag som plattskatt och återvandring.

Svensken är för humana förslag som djurskydd och mot icke medkänmnande förslag som plattskatt och återvandring.

Från trollposterna:

Utökad djurskyddslagstiftning kommer vara sänket. Dom lyssnar uppenbarligen inte på svenska folket som vill ha billigt kött på grillen. Det kommer snackas mycket runt grillarna i sommar. “Fan Gunnar vad tycker du om det där AfS? Är det inte rätta takterna i dom? Nej för fan, akta så du inte bränner flintasteken, har du inte hört att dom vill göra köttet dubbelt så dyrt för oss arbetare? Vad i helvete är det du säger? Ska dom göra köttet dyrare, ja det kunde man gett sig fan på att såna sprättar inte har nån förankring hos vanlig grill-svennsons som när han kommer hem från gruvan bara vill slänga ett billigt köttstycke på grillen och föda ungarna. Nä då kan landet lika gärna gå under. Det var bra sagt Helge, såna frifräsare som äter på skattebetalarnas bekostnad har ingen kontakt med folket. FOLKET. Nä fyfan, släng på ett par körvar också.”

Vet ni vem mer som krävde ökad djurskyddslagstiftning? Jo, Hitler! Case Closed. AfS vill driva samma politik som Hitler. Det tror jag inte väljarna är intresserade av. Landet brinner och förort efter förort förloras till gangsters och muslimer och AfS prioriterar ökat djurskydd istället för att strida för att ta tillbaka landet åt svenskarna. Snacka om fel fokus!

Svensken vill ha billigt kött. Det finns inget väljarstöd för att prioritera och driva frågan om ökat djurskydd. AfS skjuter sig i foten när dom driver frågor som svenska folket inte bryr sig om eller är starkt emot. Det är dom fattigaste som får betala mest när köttet blir dyrare. För att inte glömma att det aldrig är bra att kopiera Hitlers politik. Tror du judar (jag är jude) känner sig trygga med ett parti i riksdagen som kopierar Mein Kampf i sitt partiprogram?

Ur partiprogrammet:
“Alternativ för Sverige värnar ett starkt djurskydd, och menar att samhällets syn på djurens rättigheter är en viktig indikator för samhällets grundsyn i stort….Alternativ för Sverige vill helt förbjuda slakt där djuren utsätts för onödigt lidande på grund av religiösa föreställningar.”

Men detta är redan förbjudet. Man får ett intryck att partiprogramet kan vara nabbt ihoprafsat. Att gå emot Halalslakt går även detta mot andras religiösa tro liksom att börja sin valkampanj i Växjö med möte mot muslimska böneutrop.

2018 05 25

Bloggen känner sig allt säkrare på att partiet AfS är ett skämt. Ett grupp av mullvadar finansierade av globalistiska intressen. Vid den senaste gatuaktiviteten klädde man ut sig i muslimska kläder och spelade IS-musik. man försöker smutskasta andra religioner, svensk nationalism och skapa konflikt mellan dessa. Ungefär som MSM.

Vilket Sverige väljer du, frågar AfS. Jag funderar fortfarande på om jag väljer att möta tre burkor eller tre AfS-yuppies på gatan.

I dag gjordes det första böneutropet i
Växjö, och samtidigt genomfördes en
protestdemonstration av Alternativ för
Sverige. Demonstrationen inleddes med en upp-
spelning av ett böneutrop som följdes
av en propagandahymn för terrorgruppen
IS, rapporterar P4 Kristianstad.
Text-TV

Skicka tiggare till journalister.
Klä ut sig i andra religioners klädedräkt och likna vid IS, spela IS-musik och dra på sig polisanmälan.
Plocka upp era lönecheckar hos Soros och sluta försöka smutskasta nationalistiska ideer.
De blev uteslutna ur SD för en artikel till stöd för palestinierna. SD kanske visste tidigt vart dessa var på väg.

Partiet försöker uppenbarligen göra sitt yttersta för att missrikta och misskreditera svenska nationalistiska ideer.

AfS aktion når TextTVs förstasida. Ett tecken på hur förfelad aktionen är och stöds av MSM.

AfS – ännu ett grymt skämt globalister och MSM spelar med det här landet.

Riksdagsledamoten Jeff Ahl (SD) har gåt över till AfS. Han är dock inte med på SD:s valsedlar för 2018. AfS startade sin verksamhet efter det att SD:s valsedlar gjordes offentliga. Tillägg: Enligt SvT så har dock Ahl själv valt att inte ställa sig på valbar plats till riksdagen för SD, utan valt att gå till AfS där han inte är garanterad försörjning som riksdagsledamot.

Det verkar mycket märkligt att Jeff Ahl givit upp en säker riksdagsplats och försörjning för sina principer vad gäller några politiska frågor. Han beslutade sig under en valkonferens.

Bloggen har inga bevis men misstänker att andra orsaker för Ahls avhopp kan ha funnits.

Bloggen tror ganska säkert att Kasselstrand Hahne och AfS är vänstertroll som är tillsätta av MSM för att ytterligare splittra upp högern. Möjligen är även Ahl det och tvingades bort liksom K och H uteslöts tidigare. Ahl har ju nu förenats med K/H och AfS.

Någon Afs-medlem som heter Dulny har tydligen givit sig på någon i publiken och tagit ifrån kvinnan ett plakat med text som går mot partiets budskap. Medlemmens olagliga tilltag hyllas och de som motsätter sig det kallas felaktigt i forum sojapojkar, hanrej eller cuck. Båda sidor i dessa konfrontationer är vänsterelement som försöker förknippa nationalism med våld. NMR nämns ibland. I forum hyllas “riktiga män” som använder våld för att få fram budskapet. Även detta sker av västerelement, naturligtvis, fast de som ofta försöker maskera sig under en yta av diffusa högerargument. (Ser man diskussionen som helhet är det dessutom mer kvinnligt att söka en perrsonkonflikt, vilket vänstertrollen här (liksom ofta) gör.)

I ett socialt forum hyllas partiet och dess ledare oavbrutet. Forumet är fyllt av vänstertroll och hade partiet varit det minsta seriöst hade trollen attackerat omedelbart. (Vilket de gör om seriösa högerkrafter, som t.ex. Anders Borg, nämns.) Möjligen är AfS ett försök att ta röster från SD. SD är den egentliga oppositionen och vänstertroll försöker haussa AfS för att ta röster från SD. I tråden spyr man galla över SD, förmodligen är det vänstertroll som gör det.

Det här att en AfS:are med våld tagit ett plakat från en åhörare förvånar mig fortfarande.

Varför går inte vänstern dit med plakat och, om någon försöker ta plakaten ifrån dem, startar jättebråk? Precis vad MSM vill.

Den som vinner på gatan förlorar hos polisen och media.

Det skulle räcka med en vänsterdemonstrant lindrigt skadad för att AfS kanske aldrig skulle komma igen. Speciellt om orsaken var att de bara stod fredligt med ett plakat.

AfS skall ta sig till riksdagen via gatuslagsmål och att skicka hem stackars barn så att de måste ut och fly igen!

Det låter som ett skämt. På MSM-redaktionerna är det roflmao som gäller nu.

Hagwall moder och son går med i AfS utan att göra sina röster hörda om medieägande, Jeff Ahl går med utan att förklara varför han lämnar ett välbetalt arbete som riksdagsledamot i SD. Även detta kan tyda på att AfS inte är en seriös konkurrent till SD. AfS är kanske bara en vänsterprodukt för att skapa splittring i nationalistkretsar?

Märkligt tyst det blivit om Anna Hagwall. Både innan och sedan det hon gått med i AfS. Det måste ju vara ett enormt tillskott att få en riksdagsledamot som medlem i partiet. Hur tar AfS tillvara på henne och hennes erfarenheter? Hur jobbar hon i partiet?

AfS förefaller vara en vänsterploj för att samla upp element på högerkanten, smutskasta nationalistiska ideer genom bl.a tramsiga gatuaktiviteter och ogenmombearbetat partiprogram. Möjligen hoppas man kunna skada SD på samma gång.

 

Flashbacksignaturen VitruvianskeMannen

När man ser den, så inser man att AfS aldrig kommer att kunna tilltala mer än några promille av väljarkåren. Tonen är mycket aggressiv. Män, bara män som talar. Vid 00:41 rabblas någon sorts vikingaramsa, tror denna typ av retorik möjligtvis kan locka NMR’are till AfS, men inte mer sansade personer.

Samtidigt rusar SD i opinionen, och ökar sannolikt med ungefär ett AfS per dag i nuläget.

Problemet med AfS är att man har en så hård framtoning, samt Kasselstrands märkliga och robotaktiga sätt att prata. Sen detta att man inte verkar kunna stå för för sin egen skrivna politik, nämligen att Sverige i princip ska vara förbehållet etniska nordbor, det skriver man men vågar inte säga tydligt. Samt den nyliberala ekonomiska politiken, som jag tror skrämmer många potentiella SD-väljare som snarare vill se ett tryggt folkhem.

video


Svar från Flashbackmedlem på inlägget ovan:

”Vikingaramsa” Det är havamal, din obildade sojpojke.
Havamal är ett fornnordiskt epos.
Intressant att din kritik och negativa betoning ”vikingaramsa” kommer från en med en profilbild på en torshammare.

Du är så mjuk och skör Vitru. Som en sammetslen blomma på en midsommaräng. Du eftersträvar Trygghet med T. Jag tror du bör hålla dig till SD. 
AFS är för manligt för dig. 
Drick nu istället din latte med sojamjölk och njut av solen!


Flashbacksignaturen wwr:

Skippa det där snacket nu, det vinner inte en röst. Att ställa grupp mot grupp är MSMs jobb.

Var har AfS gömt av de tunga artilleriet, t.ex Anna Hagwall?

När Hagwall var med i SD kritiserades hon i forum för sin vettiga motion om att minska mediemonopolets betydelse. När hon är med i AfS och inte gör sin stämma hörd så prisas hon.

Det är något skumt med AfS. bloggen tror att både  AfS och NMR kan vara sponsrade av vänstermedia. (Bloggen har inga bevis, men deras mycket märkliga uppträdande som går mot deras målsättningar talar för det, anser bloggen.)

 

Uteslutningar från SD, avhopp till AfS

Bloggen bedömer att AfS med tämligen stor säkerhet är ett parti av mullvadar finansierat av vänsterkrafter. Partiet ger en hård och oförsonlig bild som aldrig kan dra röster utan är i linje med den missupfattning MSM försöker sprida om att nationalism betyder nazism.

Det som förvånar bloggen och som kanske visar att allt hopp är ute för Sverige är att Anna Hagwall gått med i partiet. Hagwall är en riksdagsledamot, numera vilde efter att ha uteslutits ur SD. Hon uteslöts för en motion som vände sig mot mediamonopolet. Ett av hennes förslag vara att etniska gruppers medieägande skulle begränsas. Detta riktar ju sig mot Bonniers som är av judisk börd.

Varken partiet eller Hagwall har redogjort för hennes roll i partiet. Är den annan än bara “medlem”. Hennes son sitter i styrelsen.

Hagwall torde känna situationen med AfS i detalj. Om hon går med i partiet så torde även hon vara mullvad. (NMR är också mullvadar.) Hagwall har snart pensionsåldern inne och hennes uteslutning var kanske ett planerat drama? Riktigt varför är svårt att säga. Kanske för att visa att det inte är någon idé att diskutera mediemonopolet.

Det kanske inte finns några högerpolitiker i Sverige? Alla kanske är uppköpta av MSM?

Det verkar alltså som om SD:s uteslutning av Kasselstrand och Hahne är riktig, de är extremister vilket framgått av AfS rasistiska budskap. Ahl kan ha blivit petad men framställer det som ett frivilligt byte, han ger inte förtydligande vid upprepade frågor Flashback-tråd. Möjligen kan även hagwalls uteslutning vara korrekt, i det fall andra orsaker än motionen förelegat (bloggen känner dock inga sådana orsaker).

 

 

AfS satsar sina resurser med flygblad på rumänska tiggare och klär ut sig i burka. De drar luddiga vikingaramsor på gatumöten. De som inte tror på gatuslagsmål som politisk metod kallas sojapojkar.
AfS går ut hårt med den mest negativa och svåraste delen i invandringspolitiken: avvisningarna. Alla länder måste ha avvisningsregler, men dessa är inte vad som behöver ändras.
Diskussioner kretsar runt svenskhet och nazistiska rötter.
Vad riksdagsledamoten Hagwall, ldamot av partiet gör, får vi inte reda på något om.
En riksdagsledamot (Ahl) gav upp ett ledamotsjobb för SD bara för att politiken inte genomfördes på konsekvent sätt och risken är stor att han nu förlorar ledaamotsjobb. Är politiker så principfasta?

Jag börjar tro hela AfS-projektet är en vänsterploj. 🙂

Anna Hagwalls beteende har varit märkligt. Efter uteslutningen ur SD har hon knappast alls hörts av. (Visserligen får man beakta att MSM inte gärna publicerar om henne.) Nu är hon med i AfS, liksom hennes son. Varför hör man inte mer av henne?

Bloggen börjar fråga sig om hon är med i denna vänsterploj. Att AfS är mullvadar börjar bloggen finna tämligen säkerställt. AH är en erfaren politiker som  känner de inblandade. Ändå går hon med i partiet!

Bloggen är inte säker, men frågar sig om Anna Hagwall, liksom övriga kända AfS-representanter är vänstertroll eller köpta av vänstern? Var hon t.o.m. själv initiativtagare till att bli utesluten. Hon närmar sig pensionsåldern och en uteslutning är inte katastrofal ekkonomiskt för henne. Var det hela en vänsterploj för att lära oss att om man går emot media blir man utesluten?

Detta är än så länge en hypotes som bloggen prövar.

Tråkigt när någon (Dulny) som påstår sig vara aktiv för nationalistiska idéer inte kommer på något smartare än att riva ett plakat ur händerna på någon. Att förkinippa nationalistisk aktivitet med våld är ju vad MSM och vänsterelementen strävar efter.
Har Afs många torgmöten eller aktiviteter? Det lär nog behövas om de tror de skall in i riksdagen.

Bloggen tror att AfS kan en vänsterploj för att skapa kaos inom de kretsar som arbetar för nationalistiska ideer.

Vad bloggen vet har AfS bara haft 4-5 aktiviteter, man startade också partiet sent inför valet. Det förefaller inte vara ett seriöst försök att nå riksdagen. I sociala forum talas om brister i att uppdatera AfS kalender med aktivteter. Bloggen frågar om det verkligen finns seriös aktivitet.

I tråden vimlar det av medlemsnamn som ger associationer till nazityskland. Dessa är naturligtvis troll som försöker koppla nationalistisk aktivitet till nazism.

I forum diskuterar gärna ismer och teori. Troligen försöker vända bort blickarna från att AfS i praktiken har mycket liten aktivitet.

– Vet inte om du tänker på inflytandet från Rudolf Kjellén eller Axel Hägerström nu.I vilket fall som helst handlar det knappast om några fascistiska influenser, utan snarare klassisk högerpolitik som sossarna på sin storhetstid vävde in i sin frasinternationalism.

– Nyliberala argument som dessutom inte stämmer. Att man från den radikala högerns sida inte anser att skatter är samhällets viktigaste fråga innebär INTE att man stödjer höga skatter. Ideologiskt kan man hitta betydligt fler likheter mellan liberalism och kommunism förövrigt.

– Läs på om t ex både nazismen och kommunismen, så ser du tydligt likheter mellan dessa. Dagens s k liberalism är illa förtäckt kulturmarxism.

 

AfS-representanter reser till Ryssland. Det hade varit bättre att sköta valrörelsen i Sverige. Den är redan misskött. Att förknippa sig med Ryssland under valrörelsen ger också straffsparksläge för MSM. AfS gör allt fel. Måste vara medvetet.

Resor inom Norden, Europa, till Ryssland är naturligtvis AfS-trollens sätt att indirekt påvisa nyttan av kontakter med andra länder och därmed kritisreernationalism. Självklart är resor och internationella kontaker bra. Problemen med globalisering uppstår när länder inte styr sig själva för sitt eget bästa. Självklart bör lnder söka samarbete i så stor utsträckning det går.

-1-   -2-

 

Rysslandsresa!!
Utvisa stackars barn så de måste iväg och fly igen!
Plattskatt så att de rika blir rikare!
Göra narr av de som klär sig i sin religions kläder!
Skicka tiggare till journalister.
Satsa på podd och webradio.
Lansera partiet kort före valet.
Endast ha 5-6 torgmöten under 3 månader.
Dra vikingaramsor på torgmöten!
Inga kvinnliga företrädare syns.
Inga företrädare i denna tråd som redogör för politiken dygnet runt!
Jeff Ahl lämnar ett säkert riksdagsjobb för att med stor säkerhet inte bli invald igen!!??
Fara runt i Norden, Europa inkl Ryssland.

Det här s.k. partiet måste vara en vänsterploj, ännu ett grymt skämt globalisterna spelar med oss.

Hagwall

Men Hagwall sr. måste ju ha blykoll. Varför har hon gått med i partiet? Hon måste ju veta att detta inte kan vara allvarligt menat. Är Hagwall också en mullvad? Inte ett ljud från någon som borde vara ett starkt kort.

Jag tippar också på en väska med kontanter (kreditkort vägrar de väl helt), fast inte med rubel utan valfri valuta med hälsning Jojje Soros 😆

Aftonbladet mot AfS.

Flashback: Halleluja! Vi får väl se i valet när Afs får 1 %.
Afs måste agera smartare om de inte skall få vänta i 12 år på att komma in.

6 torgmöten på de första tre månaderna av partiets existens. Tre månader kvar till valet, sex torgmöten till samt en intensivperiod med flera tal i Almedalen.

Skrapar de ihop en procent i valet på den aktiviteten kan de gott ropa Halleluja.

Kasselstrand använder en vanlig påverkansmetod. Han försöker agera motsatt det han säger. Han reser runt i Norden, Europa inkl Ryssland men talar om svensk nationalism. (Han betonar nationalism men befinner sig mycket utomlands.) Det är inte fel att resa, knyta kontakter och att gränser är lätta att passera när länder har goda relationer. Problemen med globalisering inträder när länder styrs av utländska krafter och inte demokratiskt, av sitt eget folk, för sitt eget bästa.

MSM-troll som hyllar AfS hatar SD. Det som trollen ogillar torde vara seriöst. Således är SD kanske det enda seriösa alternativet till höger. Trollen säger att Kasselstrand blev utesluten ur SD eftersom han var smart och genom sin skärpa hotade styrelsen. Efter att ha sett AfS agerande tror bloggen att man kan utesluta denna teori och betrakta uteslutningen som rimlig eftersom Kasselstrand verkar vara ett vänstertroll. SD ledningen borde dessutom vara glada om det finns smarta personer i partiet. Om Kasselstrand uttgjorde ett hot var han dessutom en dålig lagspelare.

Nu förefaller AfS utgöra ett exempel på klassiskt globalistiskt dubbelspel. De attackerar SD från höger. (SD är ju redan under attack från vänster.)

Trollen talar som alltid gärna om nazistiska rötter eller  brunfärgning (!). Det har oftast ingen relevans till aktuell politik eller nazism (vilket är olagligt).  I detta fall brukar trollen dock påstå att AfS inte har dessa rötter men SD har dem. (SD-medlemmarna är ju äldre och har varit medlemmar i andra organisationer tidigare.) Även detta tyder på att AfS utgör en attack mot SD, med stöd av trollen.

Trollen försöker förknippa nationalistisk aktivitet med nazism genom att tala om rasblandning. Man kritiserar de svenskar som gifter sig med utländskor. (Att få uppehållstillstånd i ett land där man gift sig med en medborgare är sällan problem i något land så länge äktensksapet visas vara seriöst. Massinvandring är något helt annat.)

2018 06 07 Bilden av AfS verkar krackelera helt. Man har mycket lite på programmet och i sociala forum hävdar anonyma troll att AfS aktiviteter hålls hemliga för att inte dra till sig politiska motståndare. (Tidigare har man sagt sig vilja ha motståndare till sina möten.) Man påstår i efterhand att man haft en aktivitet och delat ut 3000 flygblad vid Djurgårdsbron.

Det är oroande att Jeff Ahl och Anna Hagwall (samt son) gått med i partiet. Partiet är inte seriöst medan Ahl och Hagwall åtminstone tidigare uppfattats som seriösa riksdagsledamöter.

(2018 06 12) Eftersom det strider mot media och deras orderlydande politiker kommer det ej att ske. Men man skulle kunna överväga att KU-anmäla de politiker som utger sig för att vara nationalister och deltar i detta globalistiska skämt som kallas AfS, vilket går ut på att smutskasta nationalism. Partiets “aktiviteter” verkar knappt existera. Vad bloggen vet har inget skett på flera veckor och inget verkar planerat. Trollen på Internet försöker styra diskussionen mot rasblandning för att föra tankarna mot nazism. Med tanke på hur både Internetdiskussioner och parti har havererat så ser det i nuläget ut som att man kan räkna bort båda som möjlig påverkan i valet. Men vi får se. (2018 06 12)

hat

Typiskt för MSM och deras troll är att sprida hat. På detta sätt spräcker man upp det svenska samhället, en förutsättning för att kunna söndra och härska. På samma sätt som konflikt mellan folkgrupper skapas, skapar globalister konflikt mellan länder och kontinenter (som när USA går ut Iranavtalet). På en låg nivå sprids hatet i Internetforum.

 

Svårt att helt få klarhet i om Jeff Ahl gjort det unika att avsäga sig sin valbara plats i rksdagen för att gå till ett okänt part. Detta svar från SD talar för motsatsen, men ej helt säkert. SvT:s uppgifter om detta förefaller tveksamma.

Huruvida han valde att kandidera för att behålla sin riksdagsplats eller inte vet jag inte, precis som jag inte heller vet om han drog tillbaka sin eventuella kandidatur innan valberedningen lämnade sitt förslag.Det jag vet är dock att han inte fanns med på det förslag som valberedningen lämnade till valkonferensen, och som avsåg de 60 första gemensamma namnen på listan. Därutöver vet jag att han valde att gå över till Afs efter att valkonferensen beslutat i enlighet med valberedningens förslag till lista, han bytte inte parti dessförinnan. Med andra ord visste han att han inte stod med bland de första 60 namnen när han gick ut med sitt byte av parti.

I forum fortsätter trollen att försöka hetsa till konflikt, både i tråden och på gatan. Någon som protesterar hånas och kallas “Birgit” efter Birgit Friggebos framträdande som allsångsledare i Rinkeby [ -1- -2- ]

Talet om SD och återvandring såg jag först på en Text-TV-sida som snabbt togs bort. Sedan tog väl SD upp det på en “framtidskonferens” eller presskonferens, men verkar senare som sagt ha släppt det. Kanske är var det en reaktion på AfS som drivit förslaget mer konsekvent.

Själv betraktar jag dock återvandring som orealistisk och möjligen ett förslag som AfS har för att sammankoppla nationalistiska idéer med inhuman, ogenomförbar politik. Dvs AfS är infiltrerat av globalistiska intressen. Bl.a partiets låga aktivitet gör att jag inte anser det arbeta seriöst. Jag skulle rösta SD idag. (Kasselstrands försök till “intellektuell” framtoning är ju helt omöjligt för en politiker, att köra podd etc.)

Enligt SvT sade Jeff Ahl upp sin valbara plats i SD för att gå till AfS. Huruvida detta stämmer vet jag inte. När SD:s valkonferens godkänt valberedningens förslag om 60 namn fanns inte Ahls namn med på listan. Detta skedde innan Ahl bytte parti till AfS. Det vore bra för oss väljare att veta detaljerna kring en riksdagsledamots partibyte.

Ahl verkar ju alltså ha stöd av SvT. Det gör att man måste fråga sig hur en påstått nationalistisk politiker kan ha det.

Vad gör våra “Stureplans-brats med backslick och kostym som 80-tals-MUF:are”   efter valet?
Skall man sticka ut huvudet och dra en vild gissning så blir det tröstjobb på globalistföretag i utlandet, som tack för hjälpen. Jag skulle gissa att förtroendet i Sverige kan vara förbrukat bl.a. med tanke på de fåtaliga och märkliga aktiviteter partiet uppvisat.

Just att 4 riksdagsledamöter är medlemmar i partiet tycker jag fortfarande är anmärkningsvärt. Med dem skall väl en viss “bakgrundskontroll” ha skett innan de nådde riksdagsplats?

Webbsajten nyheteridag.se drivs genom aktiebolaget Publicism NITEK AB, ett bolag som ägs av judiskättade och homosexuelle Ilan Sadé, partiordförande i MED; så man kan numera utgå från att de är MED:s propagandakanal, även om Chang Frick (tidigare ordf. SDU syd) av judisk och romsk ätt en gång var dess skapare tillsammans med Jakob Bergman, då Chang var aktiv inom SD. Med kasselstrand och Hahne (AfS) i tillägg undrar man om SDU var kraftigt infiltrerat.

Som jag motiverat i flera inlägg så tror jag AfS utgör “kontrollerad opposition”. Bl.a. fokuserar de på återvandring vilket ger ett inhumant intryck, är svårt att genomföra och lätt kan utnyttjas mot dem i media. De har dessutom märkliga aktiviteter där de bl.a klätt ut sig i burka. Att angripa hur andra religioner klär sig leder inte någonvart. AfS förespråkar plattskatt vilket gynnar “de rika”. De har extremt få aktiviteter. De har en “yuppie”-image som inte går hem i stugorna (inga kvinnor med i aktiviteterna heller, vad jag sett). De använder ofta podd och webradio vilket inte för ut budskapet till majoriteten av folket. De startade partiet för sent. De borde ägna mer tid åt Sverige, inte åt t.ex. konferens i Ryssland. (Orsaken till uteslutningen var visst en artikel de skrivit om Palestinafrågan. De bör inte ägna sig åt den utan åt Sverige.)

Vad gäller SD har jag fått ompröva min uppfattning. Bl.a. gick jag nog på en del information i denna tråd. (Jag är i Sverige nu, men vistas oftast inte så mycket här och min bild av politiken påverkas av Internet.) Det finns mycket aktivitet mot SD i denna tråd. Jag tror AfS utnyttjas av globalistiska intressen för att försöka angripa SD “från höger”. Jag skulle rösta SD idag.

AfS utbildning:
Man noterar att Kasselstrand är ekonom (MBA, Master med företagsekonomisk inriktning), Hahne ekonom stud./militär, Ahl har varit officer och studerat politiskt program ett år i Luleå, Jessica Ohlson jurist.

I viss mån kan man förknippa ekonomisk utbildning med globalism. SD:s ledning har även innehållit ekonomer, men i mindre andel.

SD-utbildning

Trollen i sociala forum mal på med övervärderande beskrivningar av AfS insatser i Almedalen. Ingen verkar ens bry sig att säga emot dem. Diskussionerna glider ibland ned i ren rasism.

Regulus/Flashback: Vad gäller AfS så har de många problem, men Kasselstrands utseende är inte ett av dem. Möjligen kan man ifrågasätta hans beslut att anlägga skägg under valåret. Ingen är till sin fördel i skäggstubb.

 

 

 

 

TRANSLATE THIS PAGE:
(can also use tab at screen bottom right)

A few earlier posts:    (scroll down list)

2017 12 09 Earlier: Trump om Jerusalem – den verkliga orsaken till Trumps uttalande funnen

2017 12 12 Earlier: IOK saknar bevis – Internationella Olympiska Kommittén stänger av Ryssland utan bevis

2017 12 15 Earlier: Destabilisering genom invandring

2017 12 18 Earlier: Destabilisering genom feminism och HBTQ

2017 12 25 Earlier: Geopolitisk krigföring – Media/USA attackerar Europa med flyktingar. The enemy within. Weapons of Mass Migration

2018 03 01 Earlier: Tesla, Ubuntu/Linux – self destructive moles & Google, Facebook – political control mechanisms

2018 03 10 Earlier: The terrorists’ objectives

2018 04 02 Earlier: UN obstructs murder investigation – UN supports an illegal regime. The true reason why Catalán and Sharp were killed.

2018 04 10 Earlier: Bjärred-case. Politically correct psychiatry exterminates a whole family?

2018 04 22 Earlier: The Iraq war 2003 was built on fake evidence. / So far, no accusations of chemical warfare have been proven true. / Also the war on IS was built on fake evidence.

2018 04 25 Earlier: Why only few air crash investigations are accurate. – Passengers lives are at an unnecessary risk.

2018 04 27 Earlier: The Cold War and other anti-Russian activities. The image of conflict; The useful enemy

2018 05 01 Earlier: Journalist wounded by IS ?

2018 05 10 Earlier: Who owns the news media

2018 05 22 Earlier: False flag awards

2018 05 30 Earlier: Fake news

2018 08 30 Earlier: Soros’ funds used to influence Swedish politics

2018 09 05 Earlier: Control of the Internet, Google, troll farms

2018 09 06 Earlier: Quotes

2018 09 07 Earlier: Feeding frenzy, the media monopoly disposes of politicians that do not follow the agenda

2018 09 08 Earlier: The media monopoly sells outdated technology to the Swedish gov’t @ SEK 10 bn.

2018 09 09 Earlier: All parties unite to refuse party SD posts as chairman according to election results.

2018 09 10 Earlier: News media gives birth to a political party – Ny Demokrati

2019 02 01 Earlier: Bilderberg calling the shots: Center party is hi-jacked and Liberal party is ordered to self-exterminate.

2019 02 01 Earlier: Elections 2018: Globalist parties pretended to have different opinions. Collaborate to favor large corporations at the expense of workers.

2019 04 12 Earlier: Ola Bini, Arjen Kamphuis connection

2019 04 14 Earlier: Wikileaks, Julian Assange and Ola Bini are likely American agents.

2019 08 10 Earlier: Edward Snowden – US operative

2019 10 10 Earlier: Greta Thunberg‘s true, dark motives

2019 11 26 Earlier: Arjen Kamphuis‘ disappearance

2019 12 01 Earlier: Are the Iranian ayatollahs CIA-agents?

2019 12 08 Earlier: Obama tries to break US self confidence by cutting the space program.

2020 01 26 Earlier: Are Starlink spy satellites?

2019 12 14 Earlier: Elon Musk is intentionally a poor role model, to destroy youth values.

2019 12 19 Earlier: Neil Farage: Parties like SverigeDemokraterna (SD) become corrupt in the European Union.

2020 01 20 Earlier: The European Union threatens w/ bank blockade to make United Kingdom to follow EU rules.

2020 01 22 Earlier: The scare factor

2020 01 25 Earlier: Climate gender conflicts

2020 01 27 Earlier: Is Mars rover “Curiosity” fake??

2020 02 29 Earlier: Assange extradition trial

2020 03 08 Earlier: US liberal chaos is only for export.

2020 03 12 Earlier: US elections 2020 are rigged.

2020 03 25 Earlier: Corona & climate – full panic but no real action taken.

2020 04 06 Earlier: The government/press/elite are less likely to use espionage against other states, but would rather use it against their own people.

2020 04 12 Earlier: fake rebels

2020 04 30 Earlier: Brexit, current status

2020 05 02 Earlier: Elon Musk plays the fool

2020 05 06 Earlier: Fairy tales newspapers compose

2020 05 02 Earlier: Norwegian police never tries to find the missing person

2020 05 22 Earlier: Blackmail the European Union

2020 05 27 Earlier: Send Greta to the European Union to stop Corona recovery. We in Northern Europe are paying for it.

2020 06 10 Earlier: Why SpaceX recovers boosters.

2020 06 11 Earlier: Why the UK can not get a deal with the EU.

2020 06 12 Earlier: Why the media hate Latin America

2020 06 16 Earlier: The Brexit dilemma (1)

2020 06 18 Earlier: Black Lives Matter/All Lives Matter [BLM]

2020 06 20 Earlier: Swedish PM splits Nordic unity for no reason. – He must be under globalist control.

2020 07 03 Earlier: Cross-country skiing champion Marit Bjorgen – a product of the globalist agenda

2020 07 05 Earlier: US elections – a show for foreign countries

2020 07 10 Earlier: white males – slandered in media

2020 07 12 Earlier: Immigrants ridiculed in headline for not recieving information

2020 07 20 Earlier: Macron & Merkel dictate the EU agenda

2020 07 23 Earlier: PM Löfven tricked out of EU rebate.

2020 07 25 Earlier: False idols look appealing

2020 07 26 Earlier: “Covid rescue” is really euro bailout

2020 08 02 Earlier: “Covid rescue” illegal in two ways

2020 08 03 Earlier: polarization

2020 08 05 Earlier: Controlling Europe through debt

2020 08 07 Earlier: Brexit will increase EU power.

2020 08 09 Earlier: When Soros crashed Sweden.

2020 08 11 Earlier: Soros is a decoy.

2020 08 14 Earlier: Media spread mental problems.

2020 08 15 Earlier: Sweden pays Italian Olympics.

2020 08 18 Earlier: EV-charging

2020 08 28 Earlier: European Union

2020 08 31 Earlier: Activism creates tthe problems it claims to counteract.

2020 09 05 Earlier: Soros, Nixon, FED

2020 09 08 Earlier: Globalists incite subversion and rebellion against the national government

2020 09 20 Earlier: Assange trial

2020 10 02 Earlier: Is the Estonia ferry disaster fake?

2020 10 08 Earlier: The climate issue is political.

2020 10 12 Earlier: Greta turns to Macron, not Swedish politicians.

2020 10 13 Earlier: Greta is not environmental, she is EU and Hong Kong activist.

2020 10 15 Earlier: Corona restrictions will demand rewriting the constitution.

2020 10 16 Earlier: Authorities still havn’t published recommendations for those w/symtoms, positive test or anyone really.

2020 11 01 Earlier: Globalism will bring chaos until units of control are shrunk.

2020 11 06 Earlier: Diet and body shape are abused to divide the population

2020 11 10 Earlier: Internet communication has led to globalists going for broke.

2020 11 22 Earlier: Dictatorship: Sweden ban meetings.

2020 11 22 Earlier: Climate doom

2020 11 23 Earlier: Future of globalization

2020 11 25 Earlier: EU-satellite deals are better than EU membership.

2020 11 26 Earlier: Greta – the modern Don Quixote

2020 11 30 Earlier: Belarus 2020 – “revolution” is only newspaper feminist agenda and likely EU influencing

2020 12 01 Earlier: European Union 7 year budget negotiations 2020.

2020 12 12 Earlier: Covid mostly affects politicians media dislike.

2020 12 26 Earlier: Brexit – a complete success for UK.

2020 12 26 Earlier: Maggie Thatcher on EU.

2021 01 06 Earlier: Global lockdown

2021 01 08 Earlier: Trump-Assange agenda

2021 01 12 Earlier: starvation

2021 01 29 Earlier: The true nature of The (not so) Great Reset

2021 01 30 Earlier: The World Economic Forum (WEF) is a decoy.

2021 01 31 Earlier: Bill Gates knew society would respond to Covid with disproportionate strength.

2021 02 02 Earlier: Tesla stock is inflated to support green take over by f.ex EU.

2021 02 06 Earlier: Will agriculture and food supply be the next crises?

2021 02 21 Earlier: Archeology on Mars is psychological warfare.

2021 03 09 Earlier: Biden chosen by Dems meant manipulating democracy to promote Harris.

2021 03 12 Earlier: Holodomór terror famine

2021 03 18 Earlier: Georgia

2021 03 20 Earlier: EU-Covid

2021 03 31 Earlier: Biden attacks Europe using the climate agenda.

2021 04 01 Earlier: Airlines don’t want you to travel!

2021 04 02 Earlier: Covid is used to form airline monopoly

2021 04 03 Earlier: National states vaccinate more efficiently

2021 04 10 Earlier: Media and politicians attack white men.

2021 04 13 Earlier: Resistance to EU/global control is connected to nazis, terrorists etc.

2021 04 14 Earlier: US – taliban win-win

2021 04 19 Earlier: climate attack on Nordic countries

2021 04 22 Earlier: Tesla crash used to hide lack of sales

2021 04 24 Earlier: Cryptocurrencies hype yet another way to deprive country through reduced tax base. Bitcoin “mining” is really transfer fee. Ethereum hacker became lawful owner of loot.

2021 05 22 Earlier: nwo m.o.

2021 05 24 Earlier: climate “science

2021 05 26 Earlier: EU fakes hi-jack to buy Belarus.”

2021 05 27 Earlier: EU puppet regime, Belarus

2021 06 12 Earlier: US out of lockdown but not Europe

2021 06 14 Earlier: EU creates cold war

2021 06 16 Earlier: EU supports regime that encourages death squads.

2021 06 18 Earlier: US keeps up the oil price.

2021 06 19 Earlier: EU ramps up CO2. Media twists refugees from US warfare to be “climate refugees”.

2021 06 20 Earlier: Fake government crisis

2021 06 21 Earlier: Greta accuses Nordic countries vaguely, without presenting evidence.

2021 06 22 Earlier: The privatization of space activities is at the expense of research and development.

2021 06 23 Earlier: Greta Thunberg uses parliament for dancing not debate.

2021 06 24 Earlier: Is Greta Thunberg bluffing about her education? [ -1-, -2- ]

2021 06 25 Earlier: EU m.o. is crisis.

2021 06 29 Earlier: EU climate tariffs

2021 06 30 Earlier: EU demands elicit government crisis in Sweden.

2021 07 20 Earlier: Globalization is dysfunctional.

2021 07 23 Earlier: Controlled opposition

2021 08 06 Earlier: Olympic gold sprinter Jacobs’ nutritionist under police investigation for distribution of anabolic steroids. Attacking the messenger/person.

2021 08 08 Earlier: Climate models exaggerated.

2021 08 10 Earlier: Argumentation against the person

2021 08 15 Earlier: Big corps

2021 08 30 Earlier: Energy consumption stops crypto.

2021 09 03 Earlier: Construct problems to split the population.

2021 09 07 Earlier: Greta – the witch doctor.

2021 09 09 Earlier: The Fall of Rome

2021 09 19 Earlier: Aukus

2021 09 25 Earlier: Banks, big corporations

2021 10 05 Earlier: The climate weapon

2021 10 08 Earlier: The cold war is back

2021 10 15 Earlier: information shifts

2021 10 16 Earlier: Streisand effect, muslims

2021 10 17 Earlier: Weapons of mass migration


Table of Contents (in English)

Summary 04

Summary

[keywords:
Massmedia och demokratin
News media and the democracy]

Nästa:

03.1.001.005 Svensk politik: 2: Alternativ för Sverige (03)

 

Innehållsförteckning:

20.04 (00000 links) Innehållsförteckning, ToC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.