Categories
cryptocurrencies tesla zAll pages

18.005 cryptocurrencies, Bitcoin (climate), Dogecoin …

TRANSLATE THIS PAGE:
(can also use tab at screen bottom right)

TITLE

It is not certain who is the founder of Bitcoin.

Even BBC gives onviously false information and must correct, but not enough.

Google does puts Craig Wright on top, together with the Japanese.

Many claim Adam Back, but not in Wiki.

Crypto can be used for illegal transfers of money. Also between countries. These are probably the reasons it seems promoted by media. It adds to chaos and globalization.


wwr: 71555850

Hur bemöter du påståendena i denna artikel?

bbc.com

These are the blocks used to send 10 bitcoins to Hal Finney in January [2009] as the first bitcoin transaction,” said Mr Wright during his demonstration.

samt andra påståenden i artikeln

kjellbrel: 71556880

Suck. Detta gamla bedrägeriförsök är sedan länge påvisat falskt. Varför dra fram det igen nu 4 år senare?

dankaminsky.com

dankaminsky.com

Det patetiska i det här gamla bedrägeriet är att det är fullständigt trivialt att bevisa att han är Satoshi om han nu verkligen vill.

Han behöver bara signera precis vilken publik data som helst med den privata nyckeln tillhörande någon av de publika synliga nycklarna från något av blocken mellan 3 och 9 januari 2009 (Den perioden då Satoshi satt ensam på sin egen nod innan han publicerade koden och fler kunde starta noder.). Då kan vem som helst ta den publika nyckeln och verifiera signaturen själv och bekräfta giltigheten.

wwr: 71557030

OK. Jag tror dig. Jag missade datum på artikeln. Den dök upp högt i Google. Han verkar dock ha blåst BBC rejält. 😀 Det förtydligande de lagt in längst ned är inte nog

Citat:

5 May 2016: Clarification

The original headline and text of this story was changed on the day of publication (2 May 2016).

The headline “Bitcoin creator reveals his identity” was amended to read “Australian Craig Wright claims to be Bitcoin creator”.

The text of the article was also changed to recognise there was still doubt about Craig Wright’s claim.

Det är uppenbarligen något skumt i detta. BBC-artikeln har skrivits om men ger fortfarande intryck av att CW kan vara skaparen av BTC.

Australian Craig Wright claims to be Bitcoin creator

Australian entrepreneur Craig Wright has publicly identified himself as Bitcoin creator Satoshi Nakamoto.

His admission follows years of speculation about who came up with the original ideas underlying the digital cash system.

Mr Wright has provided technical proof to back up his claim using coins known to be owned by Bitcoin’s creator.

Prominent members of the Bitcoin community and its core development team say they have confirmed his claims.

But many others in the Bitcoin world are asking for more proof.

bbc.com

Googlar man kommer det upp bilder på japanen och Wright.

i.imgur.com

I Backs Wikipedia-sida nämns inte att han är skaparen.

en.m.wikipedia.org

Back was one of the first two people to receive an email from Satoshi Nakamoto.[15]

Massmedia ger inte klara besked.

wwr: 71566180

Jag har precis börjat kolla på vem som skapat BTC.

BBC säger att mycket pekar på Wright. Andra säger Back.

Min slutsats är tills vidare att ingen vet.

Fast det finns vissa påståenden i BBC-artikeln som gör att min gissning nog faller på Wright, t.v. i alla fall.

SvenskHODLer: 71566836

Du får nog läsa på lite mer om Wright. Han är en serie-scammer och förfalskare.

Kolla denna listan noga… Detta är inte ens allt då han skapar nya fake-saker varje vecka: reddit.com

De två bästa kandidaterna för att vara Satoshi är fortfarande Nick Szabo och Hal Finney

Cryptocurrencies enhance the possibilities of illegal business, paying ransom, illegal international transfer of funds. Cryptocurrencies are promoted by the network.

Not unexpectedly, Elon Musk keeps cryptocurrencies in focus.

Forbes

wwr: 71679345

Jag är inte insatt. Men de artiklar jag ser antyder att Craig Wright är skaparen.

Här anklagar affärspartnerns dödsbo CW för att undanhålla 70 miljarder svenska kronor i BTC!

cointelegraph.com

Den enda uppfattning jag själv har är att den som startade detta säkert lade undan en rejäl hög för sig själv från början.

Jag har även sett artiklar som säger att Satoshis gamla BTC börjat röra sig.

wwr: 72068280

Vem som kläckte idén är kanske okänt fortfarande. Men med tanke på hur pass positiv framtoning Bitcoin får i media tror man ju att NSA och liknande har kontroll över systemet. Jag antar det även kommer till steg när man använder pengarna eller konverterar till annan valuta. Om man antar att NSA har tillgång till IP, data från ISP, VPN etc så är det nog svårt att gömma sig, gissar jag.

Här diskuteras hur grundaren eventuellt kan ha låtit andra mina för att motivera dem. Men det sägs även att han minade 99% av de första 16.000 blocken.

cointelegraph.com

Det har kommit en del spam/phishing-email om Bitcoin. Det är skrivet på svenska. Jag har inte haft någon mer kontakt om Bitcoin på svenska än i denna tråd. Jag har inga konton med Bitcoin. Jag bara rapporterar till mailleverantören och kastar. Klickar absolut inget. Om någon mer i tråden fått detta skall den väl gör samma sak.

wwr: 72068536

Hur kom du fram till att Bitcoins framtoning i media är positiv? Min bild av det är tvärt om.. Så fort Bitcoin omnämns i media så är det i dåligt dager, det rör nästan uteslutande om stories om hur Bitcoin är för kriminella, att det är ett pyramidspel eller att priset crashar och bitcoin nu är “död”.

Här är en samling artiklar där Bitcoin beskrivits som “död” över 380 gånger i media: 99bitcoins.com

Kort utdrag:

“The value of Bitcoin will drop to zero” – Cointelegraph

“It has no intrinisc value” – US Today

“It’s a pyramid scheme” – Yahoo Finance

“Bitcoin is dying” – CNN

Artikeln citerad ovan visade att Satoshi minat 99% av de första 1600 blocken. Men titeln var

Researcher: Satoshi Nakamoto Apparently Didn’t Mine Bitcoin for First 5 Minutes

cointelegraph.com

“Bitcoin är spännande. Man kan nog störta samhället med det” 😉 Har varit i tråden förut.

Pentagon Documents Reveal The U.S. Has Planned For A Bitcoin Rebellion

forbes.com

Visst medger många artiklar att valutan kan bli värdelös. Jag kan inte belägga allt här. Mitt bestämda intryck är dock att medianätverken pushar för Bitcoin.- Den stora mängden artiklar som kommer med i Google.

Musk har inga stora mängder Bitcoin men ibland förknippas han med valutan. Vad Musk rör blir till guld/kattguld (välj det som passar). Även de serietidningsliknande illustrationerna på vissa artiklar om Bitcoin liknar de man tidigare använde för artiklar om Musk. Vänder man sig till en yngre publik?

Bitcoin is the best treasury reserve asset humanity’s ever had — https://cointelegraph.com/news/bitcoin-is-the-best-treasury-reserve-asset-humanity-s-ever-had

wwr: 73425985

Kryptovalutor får en framträdande plats i nyhetsflödet. Alltså är det något som globalisterna vill sälja på oss.

Varför? Vad fyller kryptovalutor för funktion för globalisterna?

Det skapar säkert mer kaos, vilket tjänar deras verksamhet. Men jag har uppfattat att globalisterna redan kontrollerar finansvärlden. Varför då införa penningtransaktioner som i alla fall i teorin är skyddade? Kan globalisterna vara säkra på att ha bakdörrar in i alla kryptovalutor?

Att orsaken skulle vara att det går lättare att överföra pengar globalt tror jag inte. Globalister av rang kan redan skicka pengar vart de vill. Och om Svensson blir lurad att köpa några Bitcoin gör varken från eller till för dem.

Jag lägger inga länkar. Det blir för detaljerat. Jag exponeras i alla fall ganska massivt med kryptovalutor i media. Jag menar att ämnet pluggas i media. Varför?

Theory: Like Duckduckgogo, Swiss encryption company Crypto AG or Enchrochat – to make adversaries use a system under globalist control. I/O is controlled in crypto.

wwr: 73426308

Jag tror muslimer för länge sedan hade nätverk över stora delar av världen där betrodda personer bara skickade meddelanden till varandra och detta motsvarade penningtransaktioner. När telefonen uppfanns använde de den. Även judar har sysslat med utlåning och penningtransaktioner. Det finns många i forumet som är duktiga på muslimers och judars historia. Kanske det går att göra en koppling till kryptovalutor?

Men i grunden tror jag inte att globalisterna skulle lämna något utom kontroll. Krypteringen går kanske inte att knäcka. Men är det inte så att ingen kryptovaluta är helt skyddad? Åtminstone om pengarna skall användas i det offentliga systemet. Och då har globalisterna metoder att se varifrån pengarna kommer? Kryptovalutor är bara ett lite fräckare sätt än vanliga banktransaktkoner. Kanske globalisterna hoppas att någon använder krypto oförsiktigt och avslöjar sig? Typ Enchrochat ville jag tror polisen riggat från början.

wwr: 73428059

wwr: 73427982

Men det fattas någon pusselbit. Massmedia pluggar Bitcoin och andra kryptovalutor. Varför skulle massmedia stöda något som “stärker den personliga integriteten” och underlättar att flyga under systemets radar?

Jag kommer inte på något annat svar än att NSA redan har kryptovalutorna under full övervakning och bara hoppas någon motståndare använder dem.

Ungefär som Crypto AG eller som jag misstänker Enchrochat var.

Crypto AG was a Swiss company specialising in communications and information security. It was secretly jointly owned by the American Central Intelligence Agency (CIA) and West German Federal Intelligence Service (BND)

en.m.wikipedia.org

wwr: 73523524

HenryBendix: 73518056

intressant frågeställning. Ingen vet ju vem Satoshi Nakamoto är egentligen. Det finns många teorier om att t ex CIA ligger bakom pseudonymen.

Nog lär CIA ha bakdörrar in i valutorna. Annars skulle vi inte se så mycket positiv information om dem. Kanske kontrollen enbart ligger där valutorna kopplar till den gammaldags ekonomin, men det räcker. (Krypteringen är troligen säker i sig?)

Trolltestet: 73520978

Genom att låsa in människornas betalmöjligheter i vardagskonsumtion i “elektroniska lådor” så kan man i slutändan ta kontrollen över hela människans konsumtionstillvaro med hjälp av en enkel strömbrytare. 😉

Globalisterna älskar allt som kräver centralt distribuerad elektricitet för att fungera. Den som lever utanför det, befinner utom globalisternas räckhåll.

Det kanske helt enkelt handlar om att vänja oss vid tanken på en digital, världsomspännande valuta.

Samt att helt enkelt prova ut valutan. De peggade europeiska valutor på 80-90-talen med katastrofala krascher som resultat. Nu kör de med euron som krisar och även vi andra måste pytsa in för att rädda Italien och Spanien.

Ytterligare ett exempel på “reklamen” för kryptovalutorna är “Lörenskog-kidnappningen” av Anne-Elisabeth Hagen. Mycket i historien verkar regisserad agenda. I vilket fall redogör media gärna i detalj om krypto som har en central roll i fallet. En kryptoexpert samarbetade med den onde vite mannen som alltid är skurk i dramerna numera. De påstådda kidnapparna skickade meddelanden genom att olika belopp i krypto angav olika koder och kasserade visst in tio miljoner i krypto (Monero?) och försvann spårlöst. – Låter som ren reklam för krypto. Kan även användas för kommunikation med anonym avsändare. (Hade det varit på allvar hade polisen tagit dem, gissar jag.)

Allt Musk kopplas till anses hippt och rätt. Han äger inte så mycket krypto men många nyheter om kryptovalutor kopplas till honom. Flera gånger har hans namn använts för att få folk att skicka pengar till falska konton. Det är i.o.f.s. en negativ sak (men bara för den som går på trixet), men turbulensen i media runt krypto är stor.

wwr: 73585855

Här kommer alla buzzwords i en mening som i alla fall visar att trådens frågeställning är motiverad.

The World Economic Forum, or WEF, believes that blockchain represents a core element of sustainable digital finance — a new paradigm that combines emerging technology with environmentally conscious business models.

https://cointelegraph.com/news/world-economic-forum-calls-blockchain-key-to-sustainable-digital-finance/amp

Ingen gör väl av med mer energi än de som minar bitcoin 🙂 men det räknas tydligen inte

Shaazbot: 73667875

Som några redan nämnt så ser globalisterna det som ett medel att få bort kontanter och där med får mer kontroll. Jag använder själv betalkort nästan hela tiden men det är ändå bra att kontanter finns där som ett alternativ. Förbjuder dem det är det ingen bra utveckling. Då bör vi demonstrera.

Förmodligen får staten mer insyn i hur man spenderar sina pengar då det säkert kommer vara baserat på blockkedja som med bitcoin.

En av de positiva delarna med Bitcoin som jag inte tror vi får se i statens kryptovaluta är den kontrollerade tillväxten av valutan och inflationen. I BTC så är den ju satt till att det max kan skapas 12 miljoner BTC tror jag. Sen genereras det nya coins mha “proof of work”, sk “mining” där processorer/grafikkort arbetar och löser problem med ständigt tilltagande komplexitet. Det garanterar sen att vi inte får någon allt för hastig ökning i valutamängden.

Det här är tvärtemot mot hur vår centralbank vill ha det. De vill nog ha total kontroll över pengrapressarna och kunna skapa så mycket ny valuta som de ser som nödvändigt.

En av de bästa delarna med kryptovalutor är just den här delen med ‘proof of work’ och den kontrollerade tillväxten som ingen enskild aktör kan påverka nämnvärt men jag har svårt att tro att just den delen kommer tas med i någon statlig form av kryptovaluta. 😉

wwr: 74134326

Ooh. Nu får häftiga amerikanska fotbollsspelare lönen i Bitcoin. Det måste vara jättebra! 👍

Russell Okung’s bitcoin salary could trigger more pro athletes to invest

https://www.cnbc.com/amp/2020/12/30/russell-okungs-bitcoin-salary-could-trigger-more-pro-athletes-to-invest.html

wwr: 74641181

Teslas gröna image får en törn när de investerar stort i Bitcoin vilket höjer valutans popularitet och kursen når rekordnivå. Universitetet i Cambridge påpekar att som helhet konsumerar Bitcoin mer energi än hela Argentina.

Bitcoin consumes ‘more electricity than Argentina’

bbc.com

itwasfree: 74883401

Techjättarna kommer bli de nya bankerna. Din bank flyttar in i mobilen.

Det är därför som Google och Facebook vill hålla på med kryptovalutor.

Personligen tror jag Bitcoin kommer att regleras, finns ingen anledning att länder vill ha en konkurrent till sin egen valuta.

För mig är Bitcoin ingen valuta pga fluktuationen i värde. För vill man verkligen handla i en valuta som du inte vet vad den kommer vara värd i morgon?

Jag betraktar Bitcoin mera som en tillgång eller en typ av aktie som kan köpas och säljas där priset styrs av marknaden.

Det har startats en utredning om e-krona.

regeringen.se

Anna Kinberg Batra ploppade upp som den som skall leda detta.

Om ni kollar på tillhörande presentation från det tillfället så nämns reglering av kryptotillgångar där.

En detalj är att AKB dumpade sitt aktieinnehav i Collector bank när hon tog detta jobb. Pga jäv enligt henne. Direkt efteråt köpte hon aktier i Soltech Energy för de pengarna.

Det intressanta att sälja bankaktier och köpa grön energi ligger helt i linje med Great Reset/Build Back Better. Kanske bara ett sammanträffande?

SPEKULATION

När Bitcoin regleras så kommer man bara kunna sätta in sina bitcoins på ett personligt bankkonto till en förutbestämd kurs.

I samband med detta måste man också berätta varifrån pengarna kommer (motverka penningtvätt som banken kallar det).

Eller… Kanske måste man inte alls uppge något, med blockkedjetekniken så vet ändå banken varifrån pengarna kommer och allt som verkar skumt konfiskeras.

Så här kan ditt kreditbetyg sättas i framtiden:

blogs.imf.org

Fintech resolves the dilemma by tapping various nonfinancial data: the type of browser and hardware used to access the internet, the history of online searches

and purchases.

Nu fattar man varför Google sparar alla sökningar 🙂

SvD

Bitcoins förbrukar nästan lika mycket el som hela Sverige – och genererar allt större koldioxid­utsläpp. ”Lite tillspetsat kan man säga att koldioxid­avtrycket för en enda transaktion är lika stort som för en flygresa tvärs över Europa”, säger Chalmersprofessorn Erik Agrell.

A typical passenger vehicle emits about 4.6 metric tons of carbon dioxide per year. This assumes the average gasoline vehicle on the road today has a fuel economy of about 22.0 miles per gallon and drives around 11,500 miles per year. Every gallon of gasoline burned creates about 8,887 grams of CO2.

epa

Each $1 billion in inflows into bitcoin uses the same amount of energy as 1.2 million cars, estimates the report. “Looked at differently, a single Bitcoin purchase at a price of ~$50,000 has a carbon footprint of 270 tons, the equivalent of 60 ICE cars,” Bank of America said in a note published on Wednesday.

bi

Bitcoin %%%%%

Dogecoin

bjornebarn: 75561021

Öppna Transferwise. Gratis konto + MasterCard. Så fort din registrering har gått igenom så har du tillgång till ett virtuellt MasterCard, men du får sedan ett fysiskt hemskickat. Du kan föra över pengar direkt till ditt Transferwise-konto medelst kortbetalning (snabbast, men dyrast, kostar typ 15 kronor), Trustly (9 kronor, kan vara snabbt, men kan också ta ett par dagar), eller sedvanlig banköverföring (billigast, noll avgift, men också långsammast).

Gör du en kortbetalning så tas inga avgifter. Deras enda normala avgift är en väldigt låg valutaväxlingsavgift (beror på valutapar, men räkna med ca 0.3 %).

Det är inte en svensk bank, så den låter kunderna göra vad de vill för sina pengar, så länge det inte är något olagligt förstås. Den har även bland världens bästa valutaväxlingskurser, så det är utmärkt om du vill köpa tex Doge, eftersom du då lär behöva betala i USD eller EUR. Betalar du direkt från din svenska failbank, så kommer de ta minst 3.5 % i växlingsavgift, men detta kan mycket väl vara högre än så.

Transferwise Wise

%%%%% Dogecoin

 

TRANSLATE THIS PAGE:
(can also use tab at screen bottom right)

A few earlier posts:    (scroll down list)

2017 12 09 Earlier: Trump om Jerusalem – den verkliga orsaken till Trumps uttalande funnen

2017 12 12 Earlier: IOK saknar bevis – Internationella Olympiska Kommittén stänger av Ryssland utan bevis

2017 12 15 Earlier: Destabilisering genom invandring

2017 12 18 Earlier: Destabilisering genom feminism och HBTQ

2017 12 25 Earlier: Geopolitisk krigföring – Media/USA attackerar Europa med flyktingar. The enemy within. Weapons of Mass Migration

2018 03 01 Earlier: Tesla, Ubuntu/Linux – self destructive moles & Google, Facebook – political control mechanisms

2018 03 10 Earlier: The terrorists’ objectives

2018 04 02 Earlier: UN obstructs murder investigation – UN supports an illegal regime. The true reason why Catalán and Sharp were killed.

2018 04 10 Earlier: Bjärred-case. Politically correct psychiatry exterminates a whole family?

2018 04 22 Earlier: The Iraq war 2003 was built on fake evidence. / So far, no accusations of chemical warfare have been proven true. / Also the war on IS was built on fake evidence.

2018 04 25 Earlier: Why only few air crash investigations are accurate. – Passengers lives are at an unnecessary risk.

2018 04 27 Earlier: The Cold War and other anti-Russian activities. The image of conflict; The useful enemy

2018 05 01 Earlier: Journalist wounded by IS ?

2018 05 10 Earlier: Who owns the news media

2018 05 22 Earlier: False flag awards

2018 05 30 Earlier: Fake news

2018 08 30 Earlier: Soros’ funds used to influence Swedish politics

2018 09 05 Earlier: Control of the Internet, Google, troll farms

2018 09 06 Earlier: Quotes

2018 09 07 Earlier: Feeding frenzy, the media monopoly disposes of politicians that do not follow the agenda

2018 09 08 Earlier: The media monopoly sells outdated technology to the Swedish gov’t @ SEK 10 bn.

2018 09 09 Earlier: All parties unite to refuse party SD posts as chairman according to election results.

2018 09 10 Earlier: News media gives birth to a political party – Ny Demokrati

2019 02 01 Earlier: Bilderberg calling the shots: Center party is hi-jacked and Liberal party is ordered to self-exterminate.

2019 02 01 Earlier: Elections 2018: Globalist parties pretended to have different opinions. Collaborate to favor large corporations at the expense of workers.

2019 04 12 Earlier: Ola Bini, Arjen Kamphuis connection

2019 04 14 Earlier: Wikileaks, Julian Assange and Ola Bini are likely American agents.

2019 08 10 Earlier: Edward Snowden – US operative

2019 10 10 Earlier: Greta Thunberg‘s true, dark motives

2019 11 26 Earlier: Arjen Kamphuis‘ disappearance

2019 12 01 Earlier: Are the Iranian ayatollahs CIA-agents?

2019 12 08 Earlier: Obama tries to break US self confidence by cutting the space program.

2020 01 26 Earlier: Are Starlink spy satellites?

2019 12 14 Earlier: Elon Musk is intentionally a poor role model, to destroy youth values.

2019 12 19 Earlier: Neil Farage: Parties like SverigeDemokraterna (SD) become corrupt in the European Union.

2020 01 20 Earlier: The European Union threatens w/ bank blockade to make United Kingdom to follow EU rules.

2020 01 22 Earlier: The scare factor

2020 01 25 Earlier: Climate gender conflicts

2020 01 27 Earlier: Is Mars rover “Curiosity” fake??

2020 02 29 Earlier: Assange extradition trial

2020 03 08 Earlier: US liberal chaos is only for export.

2020 03 12 Earlier: US elections 2020 are rigged.

2020 03 25 Earlier: Corona & climate – full panic but no real action taken.

2020 04 06 Earlier: The government/press/elite are less likely to use espionage against other states, but would rather use it against their own people.

2020 04 12 Earlier: fake rebels

2020 04 30 Earlier: Brexit, current status

2020 05 02 Earlier: Elon Musk plays the fool

2020 05 06 Earlier: Fairy tales newspapers compose

2020 05 02 Earlier: Norwegian police never tries to find the missing person

2020 05 22 Earlier: Blackmail the European Union

2020 05 27 Earlier: Send Greta to the European Union to stop Corona recovery. We in Northern Europe are paying for it.

2020 06 10 Earlier: Why SpaceX recovers boosters.

2020 06 11 Earlier: Why the UK can not get a deal with the EU.

2020 06 12 Earlier: Why the media hate Latin America

2020 06 16 Earlier: The Brexit dilemma (1)

2020 06 18 Earlier: Black Lives Matter/All Lives Matter [BLM]

2020 06 20 Earlier: Swedish PM splits Nordic unity for no reason. – He must be under globalist control.

2020 07 03 Earlier: Cross-country skiing champion Marit Bjorgen – a product of the globalist agenda

2020 07 05 Earlier: US elections – a show for foreign countries

2020 07 10 Earlier: white males – slandered in media

2020 07 12 Earlier: Immigrants ridiculed in headline for not recieving information

2020 07 20 Earlier: Macron & Merkel dictate the EU agenda

2020 07 23 Earlier: PM Löfven tricked out of EU rebate.

2020 07 25 Earlier: False idols look appealing

2020 07 26 Earlier: “Covid rescue” is really euro bailout

2020 08 02 Earlier: “Covid rescue” illegal in two ways

2020 08 03 Earlier: polarization

2020 08 05 Earlier: Controlling Europe through debt

2020 08 07 Earlier: Brexit will increase EU power.

2020 08 09 Earlier: When Soros crashed Sweden.

2020 08 11 Earlier: Soros is a decoy.

2020 08 14 Earlier: Media spread mental problems.

2020 08 15 Earlier: Sweden pays Italian Olympics.

2020 08 18 Earlier: EV-charging

2020 08 28 Earlier: European Union

2020 08 31 Earlier: Activism creates tthe problems it claims to counteract.

2020 09 05 Earlier: Soros, Nixon, FED

2020 09 08 Earlier: Globalists incite subversion and rebellion against the national government

2020 09 20 Earlier: Assange trial

2020 10 02 Earlier: Is the Estonia ferry disaster fake?

2020 10 08 Earlier: The climate issue is political.

2020 10 12 Earlier: Greta turns to Macron, not Swedish politicians.

2020 10 13 Earlier: Greta is not environmental, she is EU and Hong Kong activist.

2020 10 15 Earlier: Corona restrictions will demand rewriting the constitution.

2020 10 16 Earlier: Authorities still havn’t published recommendations for those w/symtoms, positive test or anyone really.

2020 11 01 Earlier: Globalism will bring chaos until units of control are shrunk.

2020 11 06 Earlier: Diet and body shape are abused to divide the population

2020 11 10 Earlier: Internet communication has led to globalists going for broke.

2020 11 22 Earlier: Dictatorship: Sweden ban meetings.

2020 11 22 Earlier: Climate doom

2020 11 23 Earlier: Future of globalization

2020 11 25 Earlier: EU-satellite deals are better than EU membership.

2020 11 26 Earlier: Greta – the modern Don Quixote

2020 11 30 Earlier: Belarus 2020 – “revolution” is only newspaper feminist agenda and likely EU influencing

2020 12 01 Earlier: European Union 7 year budget negotiations 2020.

2020 12 12 Earlier: Covid mostly affects politicians media dislike.

2020 12 26 Earlier: Brexit – a complete success for UK.

2020 12 26 Earlier: Maggie Thatcher on EU.

2021 01 06 Earlier: Global lockdown

2021 01 08 Earlier: Trump-Assange agenda

2021 01 12 Earlier: starvation

2021 01 29 Earlier: The true nature of The (not so) Great Reset

2021 01 30 Earlier: The World Economic Forum (WEF) is a decoy.

2021 01 31 Earlier: Bill Gates knew society would respond to Covid with disproportionate strength.

2021 02 02 Earlier: Tesla stock is inflated to support green take over by f.ex EU.

2021 02 06 Earlier: Will agriculture and food supply be the next crises?

2021 02 21 Earlier: Archeology on Mars is psychological warfare.

2021 03 09 Earlier: Biden chosen by Dems meant manipulating democracy to promote Harris.

2021 03 12 Earlier: Holodomór terror famine

2021 03 18 Earlier: Georgia

2021 03 20 Earlier: EU-Covid

2021 03 31 Earlier: Biden attacks Europe using the climate agenda.

2021 04 01 Earlier: Airlines don’t want you to travel!

2021 04 02 Earlier: Covid is used to form airline monopoly

2021 04 03 Earlier: National states vaccinate more efficiently

2021 04 10 Earlier: Media and politicians attack white men.

2021 04 13 Earlier: Resistance to EU/global control is connected to nazis, terrorists etc.

2021 04 14 Earlier: US – taliban win-win

2021 04 19 Earlier: climate attack on Nordic countries


Table of Contents (in English)

Summary 04

Summary

[keywords:
Massmedia och demokratin
News media and the democracy]

Nästa:

18.007 Corruption

Innehållsförteckning:

20.04 (00000 links) Innehållsförteckning, ToC

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.