03.1.1.05 Svensk politik: 1.03: Val 2018 (3), smf …

TRANSLATE THIS PAGE:

Cont’d from

S & M används enbart vid världskrig och möjligen vid Åkesson.

Jag kan inte se annat än att Löfven regerar med hjälp av några av den vanliga fårskocken i 7K.

Blir det så, och det har tagit dem mer än 4 månader att låtsas räkna ut det, så borde de ha sparken allihop, utom Åkesson och Sjöstedt som verkar ha hållit sina linjer.

Jag tror inte det blir extraval. Men om det blir det så skulle jag väldigt gärna vara rubriksättare, gärna i stor internationell tidning. (Tror dock inte jag blir erbjuden jobbet.)

Extraval: Politikerna ger det svenska folket bakläxa på valresultatet

I artikeln förklarar politikerna på vilket sätt svenska folket röstat fel och ger tips till folket hur det skall rösta för att politikerna skall acceptera valresultatet.

Ledande politiker framhåller: “Hur tror folk att vi skall kunna styra landet när de röstar på det här sättet! Det är bara för folket att göra om. Gör om, gör rätt.”

Det är politikerna som måste acceptera valresultatet. Det är inte väljarna som skall anpassa sig till politikerna.

Det är inget fel på valresultatet, det är vad svenska folket anser. Det är fel på politikerna som inte tar med alla partier i diskussionerna.

7K hatar SD mer än något annat. Då får de dra konsekvenserna och bilda 7K-regering. Inte spela upp påstådda meningsskiljaktigheter.

Åkesson gillar säkert inte Lööfs, Löfvens och de andras åsikter mer än de ogillar hans. Men han beredd att förhandla, vilket är en självklarhet i all politik. Om det går fram i en valrörelse kanske det kan hjälpa SD, men det är svårt att förutsäga.

Rykten om att M skriver en anti-SD-klausul för att locka C och L.

Är det så jädra billigt? Först skall politiker och div troll piska upp en kaosstämning med hot om extraval, klausuler och försöka inbilla oss att landet är i kris. – Vilket det förvisso är, som någon redan påpekat, men inte så politikerna fattar det.

Sedan skall “mästerförhandlaren” Stefan rädda Sverige med att “mirakulöst” fösa ihop några Bilderbergska vallfår i regering?

Politikerna och trollen föesöker ge bilden av att det finns olika viljor bland politikerna oxh detta sksulle omöjliggöra regeringsbildning. De föesöker också påstå att partierna tillhör olika ideologier/ismer vilket dock har mycket liten betydelse för partiernas agerande.

I själva verket äe det tvärt om. Alla politikerna reagerar på sama sätt, de vågar inte tala med SD.

7K-politikerna försöker ge oss illusionen att problemen att bilda regering skulle bero på att de har olika åsikter.

Men i själva verket är det tvärt om. De uppvisar alla samma beteende – De vågar inte förhandla med SD. Utländska intressen styr Sverige och den som närmar sig ett nationalistiskt parti kommer att få lida för det, som t.ex Batra.

T.o.m. väljarna (åtminstone i M) vill se samarbete ned SD, men politikerna vågar inte.

Svårlöst problem. Mediemonopolet tar ju inte upp detta.
SD betonar inte heller detta faktum i argumentationen, vad jag vet. SD verkar ju jobba seriöst och de gör förmodligen rätt. Förmodligen inte taktiskt att diskutera ur denna synvinkel även om det är grundproblemet.

Statsministerrivaler möter talman

De två statsministerrivalerna ska
i dag slutrapportera sina försök att
vinna stöd för en ny regering.

TextTV
Media vilö naturligtvis försöka påskina konflikter och kallar Löfven och Kristerssons debatter för sammandrabbningar, för att försöka dölja att de båda representerar samma globalistiska ideologi.

Egnatankar:
Hoppas det går dåligt. [för Lööf]

Under tiden gör DN sitt bästa, som vanligt, för att jobba fram en S+C+L+MP-regering.

– – – –
DN:
Det är nu eller aldrig för Stefan Löfven

S-ledaren måste gå C:s och L:s krav till mötes om ett extraval ska undvikas. Gör han det kan Sverige i bästa fall få en mandatperiod präglad av ambitiösa reformer.

https://www.dn.se/ledare/det-ar-nu-eller-aldrig-for-stefan-lofven/
– – – –

Ja, Stefan Löfven ska regera med Centerpartiets politik och låta den svenska Socialdemokratins grundmurade trovärdighet bli garanten för att Annie Lööfs vilda västern-ekonomi och migrantchock är just vad Sverige behöver, tycker DN. Snacka om ett drömscenario för DN och en mardröm för Sverige.

Instämmer helt.

Har de tramsat runt så länge bara för att försöka maskera att svensk politik numera handlar om GAL/TAN, 7K mot SD. (Och tyvärr än så länge överläge för 7K/media.)

Bedrövligt. Ge hela gänget sparken utom Åkesson och Sjöstedt som inte vinglat runt, vad jag förstår.

Alliansen vore ju död. Begreppet “borgerliga partier” är numera ganska irrelevant. (M fyllde ju på Sverige med invandrare och får sälla sig till GAL i GAL/TAN.)

Tyvärr är det nog risk att det går bra för Lööf. Om DNs mardrömsvision förverkligas blir det ju “Ms 8 %” som styr bakom kulisserna och vem som styr henne vet hon redan sedan hon var hos Bilderberg.

Har man varit hos Bilderberg räknas 8% som riksdagsmajoritet.

Och framförallt hur C 8% kan diktera detta för arbetarpartiet S. (Man kan för denna diskussion lämna därhän vad andra partier anser.)

Här är Centerledaren Annie Lööfs kravlista för att släppa fram Stefan Löfven som statsminister:

Sänkta skatter på jobb och företag, reformerade turordningsregler, en liberalare arbetsrätt och friare hyressättning.

– Accepterar de kraven är vi villiga att överväga att släppa fram Stefan Löfven, säger Annie Lööf till DN.
https://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/G19mvx/annie-loofs-kravlista-for-att-slappa-fram-lofven

Att detta alternativ diskuteras visar att 7K agerar som en enhet. M måste också räknas dit efter Reinfeldts massinvandring.

Lööf och Löfven har varit hos Bilderberg. Exakt när och var de får sina order vet jag natueligtvis inte. Men det råder ingen tvekan om att 7K är styrda från utlandet, imho.

IPAD-SWE:
Fortfarande ingen ny regering pga saboterande Fjamåt-Annie & Co. vars förtroende hos svenska folket dock dalat.

“Oh, I do wonder who planted this story in the Guardian … The trilateral commission where Annie Lööf is a member?”
https://twitter.com/ingridcarlqvist/status/1082906388861472768

[B]Could Annie Lööf become Sweden’s first female prime minister? [/B]
https://www.theguardian.com/world/shortcuts/2019/jan/08/could-annie-loof-become-swedens-first-female-prime-minister?CMP=share_btn_tw

An example of a typical selected so called [B]“Bilderberg-person”[/B]as mentioned before.

Step 1:[B] In 2002[/B] she won a Dag Hammarskjöld Scholarship, which gave her the chance to immerse herself in international peace and environmental issues at the UN Headquarters in New York.

Step 2:[B] In 2008[/B] Annie Lööf was awarded the “Young European Leadership Program” grant from the United States Embassy.

Step 3: [B]In 2017[/B] Annie Lööf was “officially” selected as a typical ”Bilderberg-person” and invited to Bilderberg to help promote her career. An acknowledgment that they believed this selected protégé could come to have a great influence in the future, provided she also shared a sensible global policy:

https://www.theguardian.com/books/2001/mar/10/extract1

Those who invited her both into the Trilateral Commission as well as to the Bilderberg meeting saw her as a potential power player and a prospective Prime Minister after the next election, or later. They wanted to meet her to know what could happen if she got great power in Sweden. If they were to promote her in her career, they wanted to know where she was standing on important issues

Step 4: [B]In 2018[/B], prior to the 2018 Election Movement, she released a book telling about her leadership and giving her political views on a number of policy areas; which also has been a common practice in America among politicians running for President.

Step 5: [I]Que será, será
Whatever will be, will be
[B]The future[/B]’s not ours to see
Que será, sera[/I]
[/QUOTE]

Det verkar som om Sverige snart kastas in i malströmmen, kaos råder, regeringskrisen är nära. Kan våra rådiga politiker rädda landet ur det kritiska läge som de okunniga väljarna ställt till med.

Eller också är detta vad det illustra teatersällskapet vill påskina och allt var klart på Bilderberg i somras.

Grundtips: Löfven med några valda vallfår ur 7K.

M-KD-SD efter extravalet mycket väl kan visa sig bilda regeringsunderlag.

Jag förstår inte att alla talar så mycket om det. Uffe har sagt ifrån. M tar inget stöd av SD. Och Jimmie har sagt att SDs stöd inte är gratis.

Ursprungligen postat av Studsboll
Långt värre. Kolla själv på Majorens twitter. Globalisthäxan har ganska gott stöd av de egna, men Majoren blir krossad även av de som säger sig vara L-röstare.

Men rent logiskt har väl båda (Janne och Annie) begått samma svek. De globalistiska Twitterrobotarna/trollen jobbar nog på här och stöder Annie.

En “alternativ teori” som kan diskuteras är följande.

Bilderberg vill släcka L och flytta rösterna till Annie.

L dalar och majoren sitter bara som ett fån utan att göra något. “Vi väntar på C:s reaktion”

Birgitta Ohlson utförde ju rena kamikazeattacken mot det egna partiet.

M är den internationella storfinansens parti. Calle Bildt. Fredrik & Anders som fyllde landet med invandrare. M är globalister, kan inte passa med SD.

Det här talats om ett M-KD-SD-block under den 4 månader långa komedin. Det är förmodligen en del i pjäsen för att försöka få det att se ut som att någon höger-vänster-skala skulle existera.

Liberalernas siffror rasar, men de gör inte mycket. Inga utspel, inget partiledarbyte. Björklund sitter som ett fån och säger inte mycket. De får inte heller mycket konstgjord andning av pressen, vilket hade varit att förvänta när de närmar sig 4%.

Liberalerna spelar numera andrafiolen efter C. Någon gång under regeringsbildningen uttalade L något i stil med “Vi väntar med utlåtande tills vi sett vad C sagt”.

Bilderberg vill ha in Annie, men hon saknar väljarbas. Skall man försöka överföra L-rösterna till C?

Är det möjligt att 7-klövern försöker samla resurserna. Man kan i alla fall hoppas på en framtida kamp mot ett mer jämspelt SD. Höger/vänster-skalan får vika allt mer i betydelse för GAL/TAN.

Birgitta Ohlsons totala idiotbeteende kan väl nästan jämställas med en kamikazeattack mot det egna partiet. Hade hon blivit instruerad om den?

Har Bilderberg beordrat majoren “Marsch ut ur riksdagen och lämna befälet över väljar-trupperna till Annie?”

“konservativt block”
M och SD står långt ifrån varandra.
SD vill att Sverige skall styra sig självt.
M är den internationella storfinansens parti som stöder multinationella företag och globalisering. Calle Bildt. Fredrik & Anders som fyllde landet med invandrare.

SD står lika nära/långt från S som det står nära/långt från M.

Har Liberalerna fått order om självutplåning?

Liberalernas siffror rasar, men de gör inte mycket. Inga utspel, inget partiledarbyte. Björklund sitter som ett fån och säger inte mycket. De får inte heller mycket konstgjord andning av pressen, vilket hade varit att förvänta när de närmar sig 4%.

Liberalerna spelar numera andrafiolen efter C. Någon gång under regeringsbildningen uttalade L något i stil med “Vi väntar med utlåtande tills vi sett vad C sagt”.

Bilderberg vill ha in Annie, men hon saknar väljarbas. Skall man försöka överföra L-rösterna till C?

Är det möjligt att 7-klövern försöker samla resurserna. Man kan i alla fall hoppas på en framtida kamp mot ett mer jämspelt SD. Höger/vänster-skalan får vika allt mer i betydelse för GAL/TAN.

Birgitta Ohlsons totala idiotbeteende kan väl nästan jämställas med en kamikazeattack mot det egna partiet. Hade hon blivit instruerad om den?

Har Bilderberg beordrat majoren “Marsch ut ur riksdagen och lämna befälet över väljar-trupperna till Annie?”

Är Liberalerna/något svenskt parti självbestämmande?
Vilket riksdagsparti som helst som var självbestämmande skulle åtminstone föra samtal med SD.
En självbestämmande svensk politiker skulle aldrig skicka trupper till Mellanöstern och Afghanistan eller arrangera massinvandring av svårintegrerade folkgrupper.
Självbestämmande politiker skulle aldrig köpa luftvärnspjäser av USA för 25 mdr kronor, ställa på Gotland och peka dem på ryssen! (Vilket åtminstone var planen, senast jag kollade.)

Svenne-i-Banan
Ja Annie Lööf är en psykopat som förgiftar allt hon rör vid, nu blir det Löfven som som ska gå emot det han jobbat för under hela sin karriär, han ska ge alla sina gamla kompisar en pungspark genom att skrota arbetsrätten och kryddar det med marknadshyror och annat som alliansen aldrig har vågat genomföra själva.

Om Jonas accepterar detta drabbas även han av Lööfs gift, även han kommer då stödja högerextrem politik.

Ingen kan vara glad över svensk politik idag men värst blir det för de som gör upp med psykopaten Annie.

Centerns kravlista
Inskränkningar i LAS.
Skattesänkningar.
Minskad hyresreglering.

Vänstersidan odlar en myt om ett högerblock som dock inte existerar.

Göran Persson: Ulf Kristersson blir näste statsminister

https://www.expressen.se/nyheter/val-2018/goran-persson-satter-press-c-och-l-avgor-/

Aftonbladets politiske redaktör sprider en bild av möjligt samarbete mellan SD och M, vilket M klart förnekat.

Förmodligen vill man få det stt se ut som om någit alternativ till Löfven och 7-klövern skulle existera.

Anti-v-klausul
Vänsterpartiet får inte något inflytande över svensk politik, enligt förslaget till en överenskommelse mellan S, MP, C och L.

Anti-SD-klausul, anti-V-klausul …

De är helt skogstokiga.

Hur skall de kunna få stöd för en regering när de vägrar inflytande till vissa partier som behövs för att erhålla majoritet.

Den oformliga massan av slingerbultar i mitten är livrädda för partier som står för sin åsikt.

“M/KD-regeringen” är troligen en fantasigrej som de hittat på för att försöka få det att se ut som om verkliga alternativ till Löfven/Lööf existerade.

Avtalet/Centerns kravlista mot S.

Visar inte avtalet tydligt två viktiga sidor av globaliseringen?

1. Vänstern (Sossarna) bryter ned samhällets instanser så att landet blir kaotiskt, svagt och kan styras utifrån.

2. Sedan kan högern (Centern, R.I.P., kapade av neolib) injicera ekonomisk Vilda-Västern-politik som gynnar storfinansen (detta avtal).< Visst är GAL-TAN den relevanta skalan idag. 7K=GAL påstås bestå av Höger och Vänster. Det jag tar upp är att Vänster (S) har under många år i Sverige brutit ned stabiliserande faktorer, t.ex. familjen, man vill riva sönder samhällets strukturer, antiauktoritärt. Om man skall använda "höger" för "nya" C:s (kapade av neolib) ekonomiska Vilda-Västern-politik kan kan diskuteras. Det kanske inte var ett bra ord av mig. Men det här avtalet injicerar ju ekonomisk politik som gynnar rika, företag och storfinans, vad jag förstår. Jag tror avtalet är steg två i globalisternas maktövertagande i Sverige. Sossarna har mjukat upp landet med kaospolitik. Massinvandring och extremfeminism gör landet och regeringen så svaga att man nu kan ge kontrollen till stoefinansen de multinationella företagen etc. Avtslet är ett steg i den riktningen.


Sammanfattning

De sju partier som vill frysa ut SD är alla styrda av massmedia. De delar upp sig i två lag och påstår att M/KD har en möjlighet att bilda regering. Detta är omöjligt eftersom Kristersson sagt stt han aldrig kommer att regera med stöd av SD.

Genom att vägra ta hänsyn till över en miljon SD-väljare så påstår de sju partierna att det är svårt att bilda regering. De soelar därefter upp en 4 månader lång komedi.

Därefter säger Lööf att de inte stöder S om de ibte får införa “liberala reformer”. Dessa innebär extrem nyliberal, globalistisk, företagsvönlig politik som det svenska folket inte skylle acceptera. Varken S eller Alliansen skulle våga genomföra dessa. De innebär skattesänkningar för företag, urholkning av arbetsrätten, avreglering av hyresmarknaden, ännu större invandring etc. På detta sätt ställer man socialdemokratin som garant för extrem globalistisk politik.

Den “Allians” många väljare röstade för, existerar inte.

Liberalernas siffror rasar, men de gör inte mycket. Inga utspel, inget partiledarbyte. Björklund sitter som ett fån och säger inte mycket. De får inte heller mycket konstgjord andning av pressen, vilket hade varit att förvänta när de närmar sig 4%.

Liberalerna spelar numera andrafiolen efter C. Någon gång under regeringsbildningen uttalade L något i stil med “Vi väntar med utlåtande tills vi sett vad C sagt”.

Globalisterna vill ha in Lööf (hin har varit på Bilferbergmöte) men hon saknar väljarbas. Skall man försöka överföra L-rösterna till C?

Är det möjligt att de 7 partierna försöker samla resurserna.

Birgitta Ohlsons totala idiotbeteende kan väl nästan jämställas med en kamikazeattack mot det egna partiet. Hade hon blivit instruerad om den?

Partierna är inte självbestämmande. De kongrolleras av ett globalistiskt nätverk av massmedia.

Vilket riksdagsparti som helst som var självbestämmande skulle åtminstone föra samtal med SD.
En självbestämmande svensk politiker skulle aldrig skicka trupper till Mellanöstern och Afghanistan eller arrangera massinvandring av svårintegrerade folkgrupper.
Självbestämmande politiker skulle aldrig köpa luftvärnspjäser av USA för 25 mdr kronor, ställa på Gotland och peka dem på ryssen!

Centern kapades på slutet av 90-talet av en lokalavdelning “Stureplanscentern” och dess pilitik ändrades i extremt nyliberal inriktning.

De sju partierna försöker hålla uppe en image av höger/vänster-skala, för att fejka inbördes kamp. Men den skalan är död. Numera handlar det om globalism kontra nationalism. (GAL/TAN)

Avtalet/Centerns kravlista mot S.

Visar inte avtalet tydligt två viktiga sidor av globaliseringen?

1. Vänstern (Sossarna) bryter ned samhällets instanser så att landet blir kaotiskt, svagt och kan styras utifrån.

2. Sedan kan högern (Centern, R.I.P., kapade av neolib) injicera ekonomisk Vilda-Västern-politik som gynnar storfinansen (detta avtal).

 

TRANSLATE THIS PAGE:

A few earlier posts:    (scroll down list)

2017 12 09 Earlier: Trump om Jerusalem – den verkliga orsaken till Trumps uttalande funnen

2017 12 12 Earlier: IOK saknar bevis – Internationella Olympiska Kommittén stänger av Ryssland utan bevis

2017 12 15 Earlier: Destabilisering genom invandring

2017 12 18 Earlier: Destabilisering genom feminism och HBTQ

2017 12 25 Earlier: Geopolitisk krigföring – Media/USA attackerar Europa med flyktingar. The enemy within. Weapons of Mass Migration

2018 03 01 Earlier: Tesla, Ubuntu/Linux – self destructive moles & Google, Facebook – political control mechanisms

2018 03 10 Earlier: The terrorists’ objectives

2018 04 02 Earlier: UN obstructs murder investigation – UN supports an illegal regime. The true reason why Catalán and Sharp were killed.

2018 04 22 Earlier: The Iraq war 2003 was built on fake evidence. / So far, no accusations of chemical warfare have been proven true. / Also the war on IS was built on fake evidence.

2018 04 25 Earlier: Why only few air crash investigations are accurate. – Passengers lives are at an unnecessary risk.

2018 04 27 Earlier: The Cold War and other anti-Russian activities. The image of conflict; The useful enemy

2018 05 01 Earlier: Journalist wounded by IS ?

2018 05 10 Earlier: Who owns the news media

2018 05 22 Earlier: False flag awards

2018 05 30 Earlier: Fake news

2018 08 30 Earlier: Soros’ funds used to influence Swedish politics

2018 09 05 Earlier: Control of the Internet, Google, troll farms

2018 09 06 Earlier: Quotes

2018 09 07 Earlier: Feeding frenzy, the media monopoly disposes of politicians that do not follow the agenda

2018 09 08 Earlier: The media monopoly sells outdated technology to the Swedish gov’t @ SEK 10 bn.

2018 09 09 Earlier: All parties unite to refuse party SD posts as chairman according to election results.

2018 09 10 Earlier: News media gives birth to a political party – Ny Demokrati


Table of Contents (in English)

Summary

[keywords:
Massmedia och demokratin
News media and the democracy]

Nästa:

03.1.1.05 Svensk politik: 1.04: Val 2018 (4)

 

Innehållsförteckning:

20.04 Innehållsförteckning

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.