03.1.001.005 Svensk politik: 1.03: Val 2018 (3) …, Liberalerna, smf

Cont’d from

S & M används enbart vid världskrig och möjligen vid Åkesson.

Jag kan inte se annat än att Löfven regerar med hjälp av några av den vanliga fårskocken i 7K.

Blir det så, och det har tagit dem mer än 4 månader att låtsas räkna ut det, så borde de ha sparken allihop, utom Åkesson och Sjöstedt som verkar ha hållit sina linjer.

Jag tror inte det blir extraval. Men om det blir det så skulle jag väldigt gärna vara rubriksättare, gärna i stor internationell tidning. (Tror dock inte jag blir erbjuden jobbet.)

Extraval: Politikerna ger det svenska folket bakläxa på valresultatet

I artikeln förklarar politikerna på vilket sätt svenska folket röstat fel och ger tips till folket hur det skall rösta för att politikerna skall acceptera valresultatet.

Ledande politiker framhåller: “Hur tror folk att vi skall kunna styra landet när de röstar på det här sättet! Det är bara för folket att göra om. Gör om, gör rätt.”

Det är politikerna som måste acceptera valresultatet. Det är inte väljarna som skall anpassa sig till politikerna.

Det är inget fel på valresultatet, det är vad svenska folket anser. Det är fel på politikerna som inte tar med alla partier i diskussionerna.

7K hatar SD mer än något annat. Då får de dra konsekvenserna och bilda 7K-regering. Inte spela upp påstådda meningsskiljaktigheter.

Åkesson gillar säkert inte Lööfs, Löfvens och de andras åsikter mer än de ogillar hans. Men han beredd att förhandla, vilket är en självklarhet i all politik. Om det går fram i en valrörelse kanske det kan hjälpa SD, men det är svårt att förutsäga.

Rykten om att M skriver en anti-SD-klausul för att locka C och L.

Är det så jädra billigt? Först skall politiker och div troll piska upp en kaosstämning med hot om extraval, klausuler och försöka inbilla oss att landet är i kris. – Vilket det förvisso är, som någon redan påpekat, men inte så politikerna fattar det.

Sedan skall “mästerförhandlaren” Stefan rädda Sverige med att “mirakulöst” fösa ihop några Bilderbergska vallfår i regering?

Politikerna och trollen föesöker ge bilden av att det finns olika viljor bland politikerna oxh detta sksulle omöjliggöra regeringsbildning. De föesöker också påstå att partierna tillhör olika ideologier/ismer vilket dock har mycket liten betydelse för partiernas agerande.

I själva verket äe det tvärt om. Alla politikerna reagerar på sama sätt, de vågar inte tala med SD.

7K-politikerna försöker ge oss illusionen att problemen att bilda regering skulle bero på att de har olika åsikter.

Men i själva verket är det tvärt om. De uppvisar alla samma beteende – De vågar inte förhandla med SD. Utländska intressen styr Sverige och den som närmar sig ett nationalistiskt parti kommer att få lida för det, som t.ex Batra.

T.o.m. väljarna (åtminstone i M) vill se samarbete ned SD, men politikerna vågar inte.

Svårlöst problem. Mediemonopolet tar ju inte upp detta.
SD betonar inte heller detta faktum i argumentationen, vad jag vet. SD verkar ju jobba seriöst och de gör förmodligen rätt. Förmodligen inte taktiskt att diskutera ur denna synvinkel även om det är grundproblemet.

Statsministerrivaler möter talman

De två statsministerrivalerna ska
i dag slutrapportera sina försök att
vinna stöd för en ny regering.

TextTV
Media vilö naturligtvis försöka påskina konflikter och kallar Löfven och Kristerssons debatter för sammandrabbningar, för att försöka dölja att de båda representerar samma globalistiska ideologi.

Egnatankar:
Hoppas det går dåligt. [för Lööf]

Under tiden gör DN sitt bästa, som vanligt, för att jobba fram en S+C+L+MP-regering.

– – – –
DN:
Det är nu eller aldrig för Stefan Löfven

S-ledaren måste gå C:s och L:s krav till mötes om ett extraval ska undvikas. Gör han det kan Sverige i bästa fall få en mandatperiod präglad av ambitiösa reformer.

dn
– – – –

Ja, Stefan Löfven ska regera med Centerpartiets politik och låta den svenska Socialdemokratins grundmurade trovärdighet bli garanten för att Annie Lööfs vilda västern-ekonomi och migrantchock är just vad Sverige behöver, tycker DN. Snacka om ett drömscenario för DN och en mardröm för Sverige.

Instämmer helt.

Har de tramsat runt så länge bara för att försöka maskera att svensk politik numera handlar om GAL/TAN, 7K mot SD. (Och tyvärr än så länge överläge för 7K/media.)

Bedrövligt. Ge hela gänget sparken utom Åkesson och Sjöstedt som inte vinglat runt, vad jag förstår.

Alliansen vore ju död. Begreppet “borgerliga partier” är numera ganska irrelevant. (M fyllde ju på Sverige med invandrare och får sälla sig till GAL i GAL/TAN.)

Tyvärr är det nog risk att det går bra för Lööf. Om DNs mardrömsvision förverkligas blir det ju “Ms 8 %” som styr bakom kulisserna och vem som styr henne vet hon redan sedan hon var hos Bilderberg.

Har man varit hos Bilderberg räknas 8% som riksdagsmajoritet.

Och framförallt hur C 8% kan diktera detta för arbetarpartiet S. (Man kan för denna diskussion lämna därhän vad andra partier anser.)

Här är Centerledaren Annie Lööfs kravlista för att släppa fram Stefan Löfven som statsminister:

Sänkta skatter på jobb och företag, reformerade turordningsregler, en liberalare arbetsrätt och friare hyressättning.

– Accepterar de kraven är vi villiga att överväga att släppa fram Stefan Löfven, säger Annie Lööf till DN.
aftonbladet

Att detta alternativ diskuteras visar att 7K agerar som en enhet. M måste också räknas dit efter Reinfeldts massinvandring.

Lööf och Löfven har varit hos Bilderberg. Exakt när och var de får sina order vet jag natueligtvis inte. Men det råder ingen tvekan om att 7K är styrda från utlandet, imho.

IPAD-SWE:
Fortfarande ingen ny regering pga saboterande Fjamåt-Annie & Co. vars förtroende hos svenska folket dock dalat.

“Oh, I do wonder who planted this story in the Guardian … The trilateral commission where Annie Lööf is a member?”
twitter

Could Annie Lööf become Sweden’s first female prime minister?
the guardian

An example of a typical selected so called “Bilderberg-person”as mentioned before.

Step 1: In 2002 she won a Dag Hammarskjöld Scholarship, which gave her the chance to immerse herself in international peace and environmental issues at the UN Headquarters in New York.

Step 2: In 2008 Annie Lööf was awarded the “Young European Leadership Program” grant from the United States Embassy.

Step 3: In 2017 Annie Lööf was “officially” selected as a typical ”Bilderberg-person” and invited to Bilderberg to help promote her career. An acknowledgment that they believed this selected protégé could come to have a great influence in the future, provided she also shared a sensible global policy:

the guardian

Those who invited her both into the Trilateral Commission as well as to the Bilderberg meeting saw her as a potential power player and a prospective Prime Minister after the next election, or later. They wanted to meet her to know what could happen if she got great power in Sweden. If they were to promote her in her career, they wanted to know where she was standing on important issues

Step 4: In 2018, prior to the 2018 Election Movement, she released a book telling about her leadership and giving her political views on a number of policy areas; which also has been a common practice in America among politicians running for President.

Step 5: Que será, será
Whatever will be, will be
The future‘s not ours to see
Que será, sera
[/QUOTE]

Det verkar som om Sverige snart kastas in i malströmmen, kaos råder, regeringskrisen är nära. Kan våra rådiga politiker rädda landet ur det kritiska läge som de okunniga väljarna ställt till med.

Eller också är detta vad det illustra teatersällskapet vill påskina och allt var klart på Bilderberg i somras.

Grundtips: Löfven med några valda vallfår ur 7K.

M-KD-SD efter extravalet mycket väl kan visa sig bilda regeringsunderlag.

Jag förstår inte att alla talar så mycket om det. Uffe har sagt ifrån. M tar inget stöd av SD. Och Jimmie har sagt att SDs stöd inte är gratis.

Ursprungligen postat av Studsboll
Långt värre. Kolla själv på Majorens twitter. Globalisthäxan har ganska gott stöd av de egna, men Majoren blir krossad även av de som säger sig vara L-röstare.

Men rent logiskt har väl båda (Janne och Annie) begått samma svek. De globalistiska Twitterrobotarna/trollen jobbar nog på här och stöder Annie.

En “alternativ teori” som kan diskuteras är följande.

Bilderberg vill släcka L och flytta rösterna till Annie.

L dalar och majoren sitter bara som ett fån utan att göra något. “Vi väntar på C:s reaktion”

Birgitta Ohlson utförde ju rena kamikazeattacken mot det egna partiet.

M är den internationella storfinansens parti. Calle Bildt. Fredrik & Anders som fyllde landet med invandrare. M är globalister, kan inte passa med SD.

Det här talats om ett M-KD-SD-block under den 4 månader långa komedin. Det är förmodligen en del i pjäsen för att försöka få det att se ut som att någon höger-vänster-skala skulle existera.

Efter regeringsbildning svänger M snabbt och visar sitt rätta jag – man har inget med SD att göra.
dn.se

Och se’n försökte man inbilla väljarna att det existerade ett M-SD(-KD)-block i riksdagsvalet. Vilken charad.

Liberalerna

Liberalernas siffror rasar, men de gör inte mycket. Inga utspel, inget partiledarbyte. Björklund sitter som ett fån och säger inte mycket. De får inte heller mycket konstgjord andning av pressen, vilket hade varit att förvänta när de närmar sig 4%.

Liberalerna spelar numera andrafiolen efter C. Någon gång under regeringsbildningen uttalade L något i stil med “Vi väntar med utlåtande tills vi sett vad C sagt”.

Bilderberg vill ha in Annie, men hon saknar väljarbas. Skall man försöka överföra L-rösterna till C?

Är det möjligt att 7-klövern försöker samla resurserna. Man kan i alla fall hoppas på en framtida kamp mot ett mer jämspelt SD. Höger/vänster-skalan får vika allt mer i betydelse för GAL/TAN.

Birgitta Ohlsons totala idiotbeteende kan väl nästan jämställas med en kamikazeattack mot det egna partiet. Hade hon blivit instruerad om den?

Har Bilderberg beordrat majoren “Marsch ut ur riksdagen och lämna befälet över väljar-trupperna till Annie?”

TumTum|66578804 wrote:
Det är så otroligt obehagligt så det är med största sannolikhet sant.

😀

Visst är det en alternativ förklaring. – Bilderberg har beordrat L:s nedläggning. Kan C vara inblandade? C kapades ju av globalister för knappt 20 år sedan. Kunde dessa kapa ett parti kan de kapa ett annat? C skulle vinna på L:s frånfälle.

Det dyker ibland upp globalistiska aktörer med tjock plånbok. Det finns ofta en förklaring hur de tjänat pengarna, men de är inte kända för den verksamheten. De börjar använda sina pengar på ett nytt fält och agerar i globalistisk riktning.

Exempel på detta kan vara Shuttleworth och Elon Musk. (Hur kan en haschrökande total nolla öht tjäna ihop en förmögenhet?) Även under Googles tidiga, snabba tillväxt är det svårt att se var investeringarna kom ifrån. (Bortsett från Andy Bechtolsheims berömda check, AB liksom Page och Brin av judisk börd)

C sägs ha blivit rika på att sälja landsortspress. Jag kan inte detaljerna så jag kan inte argumentera mot detta. Jag tycker dock jag ser ett mönster hur aktörer som agerar i globalistisk riktning ofta har stor kassakista.

Någon på Flashback skrev att C kan ha kapats med metoder för fientligt övertagande av företag. Metoder som lärs ut på t.ex Handelshögskolan. Att köpa upp konkurrenter och lägga ned är ju klassiskt. Google är väl t.ex #1 på det.

Alternativt kan alltså C på något sätt ha utnyttjat sin goda ekonomi för att få Liberalerna att lägga sig.

Först köpte någon ett parti (C), nu köper man L:s röster till partiet?

Är det matchfixning och läggmatch i bandy blir fet polisutredning. Men det här är Sveriges riksdag, här mörklägger pressen.

Köparen tvingar C att injicera företagsvänlig ekonomi i landet som nu går på knäna efter många år av vänsterkaos och inte kan försvara sig: uppluckring av LAS, skattelättnader, fri hyressättning …

Hela 7K verkar ha något slags valtekniskt samarbete, kanske man kan säga.

Om 7K-partierna verkligen stred mot varandra på riktigt så skulle ju L profilera sig så att de försöker stå ut som ett bättre alternativ till C. Men det gör de inte.

Tvärtom vill jag minnas att Björklund under farsen med regeringsbildning en gång svarade en reporter att L inte kunde ge något svar utan först väntade på att höra vad C sade!!

2019 02 07:
Björklund sitter kvar till november! Det är inte vad ett parti i kris tillåter om de vill komma ur krisen. Då byter man snarast partiledare. Björklund kommer dessutom att vara en slags en.m.wikipedia.org vars uttalanden minskar i tyngd och dessutom drar ytterligare förlorarstämpel över partiet, eftersom han redan betraktas som utgående.

“Det där är bara något som Björklund säger, han skall snart avgå.” kan även komma att tolkas som “Det där är bara något som Liberalerna säger, de skall snart lägga ned.”

Liberalerna lägger sig avsiktligt!

wwr, Flashback

regnidagigen|66679818 wrote:
Persson avsäger sig sina ekonomiskpolitiska uppgifter, men sitter kvar i riksdagen och behåller andra uppdrag i partiet.

Jag är härmed ganska säker på att han har uppmanats till detta av deras valberedning, i syfte att ta över ledarrollen. Jag har sett honom som en kunnig och skicklig liberal politiker. Han har framstått som bra mycket mer seriös än Björklund.
Han står också i opinion mot Löfvenslickrna. Om Mats Persson blir Liberalernas nya partiledare kanske det blir andra toner i regeringskoalitionen. Mats kommer att höja partiets siffror.


Går det verkligen ihop med detta uttalande?
En kommande partiledare måste respektera partirådets beslut om januariavtalet”, skriver han [Mats Persson] till TT.

”Det blir en viktig uppgift att se till att de liberala reformerna om till exempel språkkrav för medborgarskap och sänkt skatt på arbete genomförs.”


di.se

Enoch.Thulin|66679978 wrote:
Det skall absolut bli intressant & se vilka som positionerar sig inför partiledarvalet. Att vänta till november tror jag är ett misstag, en väldigt lång period med en lam anka vid rodret. Men det får dom gärna för min skull. 🙂

Dom får nog styla om Mats Persson om han skall bli en röstmagnet. Visst, utseendet skall inte styra, men det gör det. Han har en lite obehaglig framtoning, typ bokhållare/seriemördare, men det kan säkert en stylist fixa.


När media dessutom plockar fram de där bilderna där någon ser helnipprig ut, då brukar inte personen vara någon valvinnare.
di.se

Men eftersom L redan är dömt att gå till slakt så kanske MP kan vara den som får ge partiet dess kiss of death. (De bara råkade stå för nära drottningen när hon skulle krönas, stackarna.)

Ottokar|66680639 wrote:
Nej det handlar om att han måste fungera som en överrock till dess att den tillträdande partiledaren har spikats fast vid agendan. Först efter det så försvinner han.

Menar du något slags dubbelkommando av partiet?

Ett parti i kris måste göra sig av med ledaren. Han förknippas med tidigare dåliga opinionssiffror. Det måste in en ny ledare som ser framåt.

Att Björklund skulle vara kvar för att påverka den nye ledaren är destruktivt. Att han meddelar sin avgång 9 månader i förväg är att medvetet förstöra för partiet gebom att skapa en svag ledarroll.

Hade ett forbollslag spelat som Liberalerna gör så hade spelbolagen gjort polisanmälan för läggmatch. Hade en företagsledare agerat så hade han avsatts och utretts för mutor/utpressning.

Liberalerna gör ju inget åt den dåliga trenden. Inga utspel.

Liberalerna verkar ha klantat sig i valet 2002 och gick för full maskin. Då tredubblade de mandaten. Det skulle de aldrig få göra idag. Inte ett endast mandat får man ta från drottningen.

2002 tog det mycket kraft för en enad 7K att prata ned Liberalerna på den nivå de var beordrade att ligga.

Folkpartiet krävde i sin valkampanj att personer som ville bli svenska medborgare skulle gå igenom ett språktest. När partiet tog upp detta i valkampanjen i början av augusti fick partiet kritik för att det därigenom “fiskade i grumligt vatten“. Folkpartiledaren Lars Leijonborg besvarade kritiken med att den som är rasist och röstar på Folkpartiet måste vara “dum i huvudet“. Folkpartiet hade ett dåligt utgångsläge, 4,9 procent[4] i SIFO i juli, men kunde i valet nästan tredubbla stödet i valmanskåren.

https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Riksdagsvalet_i_Sverige_2002

Det blev nog en saftig uppsträckning för (fp) hos Bilderberg, efter den fadäsen.

%%%%%

“konservativt block”
M och SD står långt ifrån varandra.
SD vill att Sverige skall styra sig självt.
M är den internationella storfinansens parti som stöder multinationella företag och globalisering. Calle Bildt. Fredrik & Anders som fyllde landet med invandrare.

SD står lika nära/långt från S som det står nära/långt från M.

Har Liberalerna fått order om självutplåning?

Liberalernas siffror rasar, men de gör inte mycket. Inga utspel, inget partiledarbyte. Björklund sitter som ett fån och säger inte mycket. De får inte heller mycket konstgjord andning av pressen, vilket hade varit att förvänta när de närmar sig 4%.

Liberalerna spelar numera andrafiolen efter C. Någon gång under regeringsbildningen uttalade L något i stil med “Vi väntar med utlåtande tills vi sett vad C sagt”.

Bilderberg vill ha in Annie, men hon saknar väljarbas. Skall man försöka överföra L-rösterna till C?

Är det möjligt att 7-klövern försöker samla resurserna. Man kan i alla fall hoppas på en framtida kamp mot ett mer jämspelt SD. Höger/vänster-skalan får vika allt mer i betydelse för GAL/TAN.

Birgitta Ohlsons totala idiotbeteende kan väl nästan jämställas med en kamikazeattack mot det egna partiet. Hade hon blivit instruerad om den?

Har Bilderberg beordrat majoren “Marsch ut ur riksdagen och lämna befälet över väljar-trupperna till Annie?”

Är Liberalerna/något svenskt parti självbestämmande?
Vilket riksdagsparti som helst som var självbestämmande skulle åtminstone föra samtal med SD.
En självbestämmande svensk politiker skulle aldrig skicka trupper till Mellanöstern och Afghanistan eller arrangera massinvandring av svårintegrerade folkgrupper.
Självbestämmande politiker skulle aldrig köpa luftvärnspjäser av USA för 25 mdr kronor, ställa på Gotland och peka dem på ryssen! (Vilket åtminstone var planen, senast jag kollade.)

Svenne-i-Banan
Ja Annie Lööf är en psykopat som förgiftar allt hon rör vid, nu blir det Löfven som som ska gå emot det han jobbat för under hela sin karriär, han ska ge alla sina gamla kompisar en pungspark genom att skrota arbetsrätten och kryddar det med marknadshyror och annat som alliansen aldrig har vågat genomföra själva.

Om Jonas accepterar detta drabbas även han av Lööfs gift, även han kommer då stödja högerextrem politik.

Ingen kan vara glad över svensk politik idag men värst blir det för de som gör upp med psykopaten Annie.

Centerns kravlista
Inskränkningar i LAS.
Skattesänkningar.
Minskad hyresreglering.

Vänstersidan odlar en myt om ett högerblock som dock inte existerar.

Göran Persson: Ulf Kristersson blir näste statsminister

expressen.se

Aftonbladets politiske redaktör sprider en bild av möjligt samarbete mellan SD och M, vilket M klart förnekat.

Förmodligen vill man få det stt se ut som om någit alternativ till Löfven och 7-klövern skulle existera.

Anti-v-klausul
Vänsterpartiet får inte något inflytande över svensk politik, enligt förslaget till en överenskommelse mellan S, MP, C och L.

Anti-SD-klausul, anti-V-klausul …

De är helt skogstokiga.

Hur skall de kunna få stöd för en regering när de vägrar inflytande till vissa partier som behövs för att erhålla majoritet.

Den oformliga massan av slingerbultar i mitten är livrädda för partier som står för sin åsikt.

“M/KD-regeringen” är troligen en fantasigrej som de hittat på för att försöka få det att se ut som om verkliga alternativ till Löfven/Lööf existerade.

Avtalet/Centerns kravlista mot S.

Visar inte avtalet tydligt två viktiga sidor av globaliseringen?

1. Vänstern (Sossarna) bryter ned samhällets instanser så att landet blir kaotiskt, svagt och kan styras utifrån.

2. Sedan kan högern (Centern, R.I.P., kapade av neolib) injicera ekonomisk Vilda-Västern-politik som gynnar storfinansen (detta avtal).< Visst är GAL-TAN den relevanta skalan idag. 7K=GAL påstås bestå av Höger och Vänster. Det jag tar upp är att Vänster (S) har under många år i Sverige brutit ned stabiliserande faktorer, t.ex. familjen, man vill riva sönder samhällets strukturer, antiauktoritärt. Om man skall använda "höger" för "nya" C:s (kapade av neolib) ekonomiska Vilda-Västern-politik kan kan diskuteras. Det kanske inte var ett bra ord av mig. Men det här avtalet injicerar ju ekonomisk politik som gynnar rika, företag och storfinans. Jag tror avtalet är steg två i globalisternas maktövertagande i Sverige. Sossarna har mjukat upp landet med kaospolitik. Massinvandring och extremfeminism gör landet och regeringen så svaga att man nu kan ge kontrollen till stoefinansen de multinationella företagen etc. Avtslet är ett steg i den riktningen. Enoch.Thulin: Det krävs nog ett kommungubbe-uppror & partiledarbyte i M först. [innan M samarbetar med SD]

Han i Göteborg har lite ryggrad kvar, eller hur? Men han är lite gammal för hetluften?

De två blocken är
1. De partier som talar med varandra
2. Det parti de ej talar med

Flashback:
Nu finns det tva block igen. Det ar V+S+MP+C+L mot M+KD+SD.

Mja. Innan vi talar om block så måste Uffe börja tala med Jimmie.

Jämför inte AKB med Uffe, Annie, Fredrik och andra globalister. Hon är sååå bra
Men allvarligt så försökte hon närma M till SD och drevades bort. Går ej att jämställa med de övriga.

Fin tendens.
7K får visa att de är samma hydra med olika huvuden.

Partierna med påstådda skillnader kryper ihop i en grupp för att försöka parera SD:s framgångar.

TonyBergman:
Gemene väljare är idioter. går säkert 1 på 10 av väljarna som är insatta och förstår vad som händer. De flesta C väljarna tänker nog “Å vad bra Annie är som äntligen löste det här” om statsministern heter Löfven eller Kristersson vet dom inte ens.

Ja, alla som bara hinner läsa tidningarnas rubriker och enstaka artiklar blir ju obönhörligt indoktrinerade. Dit hör jag säkert själv på många områden där jag inte hinner ägna halva dagen åt att surfa runt och jämföra. Man måste också jämföra över tiden.

Att Annie låg dåligt till hos väljarna för ett tag sedan (orsaken till kaoset) går säkert att vända med lite positivt vinklade artiklar.

Det känns som om globalisterna drar åt snaran. Nu börjar man introducera företagsvänlig ekonomi i vänsterkaoset.

Trollen säger gärna att nu får Annie Lööf sparken eftersom hon svikit Alliansen. Sanningen är att det inte behövs mpngs positiva artiklar i pressen för att guida Bilderbergs utvalda vidare uppåt.

Falskt hopp i forum som Flashback (anti-C) minskar ruskennför protester.

[ false hope ]


Sammanfattning

De sju partier som vill frysa ut SD är alla styrda av massmedia. De delar upp sig i två lag och påstår att M/KD har en möjlighet att bilda regering. Detta är omöjligt eftersom Kristersson sagt stt han aldrig kommer att regera med stöd av SD.

Genom att vägra ta hänsyn till över en miljon SD-väljare så påstår de sju partierna att det är svårt att bilda regering. De soelar därefter upp en 4 månader lång komedi.

Därefter säger Lööf att de inte stöder S om de ibte får införa “liberala reformer”. Dessa innebär extrem nyliberal, globalistisk, företagsvönlig politik som det svenska folket inte skylle acceptera. Varken S eller Alliansen skulle våga genomföra dessa. De innebär skattesänkningar för företag, urholkning av arbetsrätten, avreglering av hyresmarknaden, ännu större invandring etc. På detta sätt ställer man socialdemokratin som garant för extrem globalistisk politik.

Den “Allians” många väljare röstade för, existerar inte.

Liberalernas siffror rasar, men de gör inte mycket. Inga utspel, inget partiledarbyte. Björklund sitter som ett fån och säger inte mycket. De får inte heller mycket konstgjord andning av pressen, vilket hade varit att förvänta när de närmar sig 4%.

Liberalerna spelar numera andrafiolen efter C. Någon gång under regeringsbildningen uttalade L något i stil med “Vi väntar med utlåtande tills vi sett vad C sagt”.

Globalisterna vill ha in Lööf (hin har varit på Bilferbergmöte) men hon saknar väljarbas. Skall man försöka överföra L-rösterna till C?

Är det möjligt att de 7 partierna försöker samla resurserna.

Birgitta Ohlsons totala idiotbeteende kan väl nästan jämställas med en kamikazeattack mot det egna partiet. Hade hon blivit instruerad om den?

Partierna är inte självbestämmande. De kongrolleras av ett globalistiskt nätverk av massmedia.

Vilket riksdagsparti som helst som var självbestämmande skulle åtminstone föra samtal med SD.
En självbestämmande svensk politiker skulle aldrig skicka trupper till Mellanöstern och Afghanistan eller arrangera massinvandring av svårintegrerade folkgrupper.
Självbestämmande politiker skulle aldrig köpa luftvärnspjäser av USA för 25 mdr kronor, ställa på Gotland och peka dem på ryssen!

Centern kapades på slutet av 90-talet av en lokalavdelning “Stureplanscentern” och dess pilitik ändrades i extremt nyliberal inriktning.

De sju partierna försöker hålla uppe en image av höger/vänster-skala, för att fejka inbördes kamp. Men den skalan är död. Numera handlar det om globalism kontra nationalism. (GAL/TAN)

Avtalet/Centerns kravlista mot S.

Visar inte avtalet tydligt två viktiga sidor av globaliseringen?

1. Vänstern (Sossarna) bryter ned samhällets instanser så att landet blir kaotiskt, svagt och kan styras utifrån.

2. Sedan kan högern (Centern, R.I.P., kapade av neolib) injicera ekonomisk Vilda-Västern-politik som gynnar storfinansen (detta avtal).

M fyllde landet med invandrare. Jag tror inte de kan bilda block med SD. (Men man vet aldrig. AB och AKB manövrerades bort, finns det fler?)

Finns inget konservativt block. Uffe (och vad jag vet även Ebba) pratar inte med Jimmie.
Det ser mörkt ut.
SD är enda hoppet, imho.

Val 2014, Val 2018 mandat skillnader

SD valets vinnare

Liberalerna har fått order av Bilderberg att lägga ned. Rösterna skall gå till C. L byter inte partiledaren, man gör inga utspel trots att siffrorna dalar. Gravt onormalt.

Alternativt har de globalister som kapade C och ändrade dess inriktning köpt ut L-ledningen.

C dyker upp som en aktör med stark kassa, det sägs att den kommer ifrån försäljning av tidningat.

Så kallat blågult block

Regulus 2019 02 05
Verkligheten kan man se på tårtdiagrammet som finns på val.digital. Just nu skulle det rödgröna blocket få 176 mandat och det blågula 173 mandat. Kan M spotta upp sig och ta två ynka mandat från de rödgröna (inte från SD eller KD) kan de få vara med och bilda nästa regering. Annars inte.

När man presenterar SDs siffror infogar man dem i ett “blågult block”!

Det går ju inte att tala om ett block. Då måste Uffe och Ebba sluta mobba Jimmie först och börja snacka med honom.

Trollen bill göta gällande att ett “blågult block” skulle existera.

Att inte samtala med SD deklarerade Kristersson i början på 2018.
M och KD har inte försökt något med SD.
Att M inte talar med SD har inte med mandatfördelningen att göra.

L har bara en marginell betydelse. Så länge Björklund är partiledare så stöder L en S-regering. Troligen kommer inte en ny partiledare att göra någon skillnad.

M-KD-SD-samarbete det bygger alltså på ren spekulation.
Skall man utgå från vad vi vet idag så tillhör M 7-klövern. De stödde DÖ.
Batra gick lite mot SD och drevades bums.

Med dagens erfarenhet finns inga tecken på samarbete med SD från M och KD.

Annat är spekulation.

Men jag vill inte dra tråden i sank med det, så jag pausar här. Men att tala om M-KD-SD-samarbete är spekulation.

Så vad gäller den ursprungliga diskussionen så skulle L mycket väl kunna vara med i en framtida regering. S tar gärna emot L som stöd. Det gäller under Björklund och vad jag skulle gissa även under hans ersättare Men jag tror alltså att L fått order att lägga ned.

Regeringsbildningen var ju ett skämt. Alla partier utom SD har samma åsikter. Men de försöker lura oss att de kämpar mot varandra. Kristersson hade aldrig kunnat bilda regering. Han talar inte med Åkesson! Ändå försöker medierna lura oss att det finns ett M-KD-SD-block. Det finns inte.

Kristenssons möten med talmannen var en ren bluff. Kristersson hade aldrig kunnar bilda regering.

Liberalerna har blivit beordrade att lägga ned sitt parti för att inte ta röster från Centern. Annars hade Liberalerna varit mycket mer aktiva eftersom det går utför i opinionen. De har inte bytt partiledare, de har inte gjort utspel. De bara dumstirrar på sina dalande siffror. (Nu, alldeles för sent, skall visst Björklund avgå.)

Centern kapades med globalistiskt kapital för 20 år sedan. Landsbygdspartiet blev globalistpartiet. Nu använder globalisterna sina pengar för att köpa röster till Centern genom att få L att lägga ned. Först köpte man ett parti, nu köper man röster till partiet.

Sverige sjunker allt djupare ned i globalistträsket med massinvandring, extremfeminism, trupper i Mellanöstern och Afghanistan etc. – Åtgärder som inte gynnar Sverige utan har iscensatts av internationella aktörer.

Efter år av vänsterkaos går nu landet på knäna och kan inte försvara sig när Centerpartiets neoliberala, företagsvänliga program injiceras i vänsterpolitiken.

Det går inte att kontrollera något utan att först bryta ned det. Sverige har just passerat nedbrytningsfasen och nu stärks kontrollen ftån multinationella företag och utlöndska intressen.

JanjanJoh
Demokratin i Sverige urholkas, mer och mer. Svenska folket röstar på partiernas program och agenda, efter valet bildar partierna DÖ och nu en DÖ2, man praktar bort valresultatet, vilket kan innebära att man följer inte folkviljan, utan Socialdemokraterna kommer alltid bilda regering och stadsminister, vad än folk röstar på. Partierna gör en “Annie Lööf” efter valet. Och har nu lurat sina väljare 2 val i rad. Om detta fortsätter, så har politikerna gjort en statskupp och gjort Sverige till ett enpartisystem, där den socialdemokratiske stadsministern alltid bildar regering.

Jag ser ökad integration mellan L/C och regeringen som ett steg bakåt. Men i praktiken har det ingen betydelse. Sjuklöverpartierna är helt integrerade och någon opposition existerar inte i den gruppen. Jag tror inte Sabuni kommer att påverka detta.

Inför nästa val blir det väl det vanliga talet om “högersvängar” av KD och M. Detta blåses upp i media och manipulerar väljarna att rösta Sjuklöver. Lööf har redan talat om “Alliansen” i nästa val.

Kristersson kunde aldrig ha bildat regering. Han har kategoriskt vägrat regera med stöd av SD. SD säger att deras stöd inte är gratis. Hans möten med talmannen genomfördes för att försöka skapa en illusion av demokrati.

 

TRANSLATE THIS PAGE:

A few earlier posts:    (scroll down list)

2017 12 09 Earlier: Trump om Jerusalem – den verkliga orsaken till Trumps uttalande funnen

2017 12 12 Earlier: IOK saknar bevis – Internationella Olympiska Kommittén stänger av Ryssland utan bevis

2017 12 15 Earlier: Destabilisering genom invandring

2017 12 18 Earlier: Destabilisering genom feminism och HBTQ

2017 12 25 Earlier: Geopolitisk krigföring – Media/USA attackerar Europa med flyktingar. The enemy within. Weapons of Mass Migration

2018 03 01 Earlier: Tesla, Ubuntu/Linux – self destructive moles & Google, Facebook – political control mechanisms

2018 03 10 Earlier: The terrorists’ objectives

2018 04 02 Earlier: UN obstructs murder investigation – UN supports an illegal regime. The true reason why Catalán and Sharp were killed.

2018 04 10 Earlier: Bjärred-case. Politically correct psychiatry exterminates a whole family?

2018 04 22 Earlier: The Iraq war 2003 was built on fake evidence. / So far, no accusations of chemical warfare have been proven true. / Also the war on IS was built on fake evidence.

2018 04 25 Earlier: Why only few air crash investigations are accurate. – Passengers lives are at an unnecessary risk.

2018 04 27 Earlier: The Cold War and other anti-Russian activities. The image of conflict; The useful enemy

2018 05 01 Earlier: Journalist wounded by IS ?

2018 05 10 Earlier: Who owns the news media

2018 05 22 Earlier: False flag awards

2018 05 30 Earlier: Fake news

2018 08 30 Earlier: Soros’ funds used to influence Swedish politics

2018 09 05 Earlier: Control of the Internet, Google, troll farms

2018 09 06 Earlier: Quotes

2018 09 07 Earlier: Feeding frenzy, the media monopoly disposes of politicians that do not follow the agenda

2018 09 08 Earlier: The media monopoly sells outdated technology to the Swedish gov’t @ SEK 10 bn.

2018 09 09 Earlier: All parties unite to refuse party SD posts as chairman according to election results.

2018 09 10 Earlier: News media gives birth to a political party – Ny Demokrati

2019 02 01 Earlier: Bilderberg calling the shots: Center party is hi-jacked and Liberal party is ordered to self-exterminate.

2019 02 01 Earlier: Elections 2018: Globalist parties pretended to have different opinions. Collaborate to favor large corporations at the expense of workers.

2019 04 12 Earlier: Ola Bini, Arjen Kamphuis connection

2019 04 14 Earlier: Wikileaks, Julian Assange and Ola Bini are likely American agents.

2019 08 10 Earlier: Edward Snowden – US operative

2019 10 10 Earlier: Greta Thunberg‘s true, dark motives

2019 11 26 Earlier: Arjen Kamphuis‘ disappearance

2019 12 01 Earlier: Are the Iranian ayatollahs CIA-agents?

2019 12 08 Earlier: Obama tries to break US self confidence by cutting the space program.

2019 12 10 Earlier: Elon Musk, SpaceX Starlink network is fake. Starlink is mass surveillance.

2019 12 14 Earlier: Elon Musk is intentionally a poor role model, to destroy youth values.

2019 12 19 Earlier: Neil Farage: Parties like SverigeDemokraterna (SD) become corrupt in the European Union.

2020 01 20 Earlier: The European Union threatens w/ bank blockade to make United Kingdom to follow EU rules.

2020 01 22 Earlier: The scare factor

2020 01 25 Earlier: Climate gender conflicts

2020 01 26 Earlier: Are Starlink spy satellites?

2020 01 27 Earlier: Is Mars rover “Curiosity” fake??

2020 02 29 Earlier: Assange extradition trial

2020 03 08 Earlier: US liberal chaos is only for export.

2020 03 12 Earlier: US elections 2020 are rigged.

2020 03 25 Earlier: Corona & climate – full panic but no real action taken.

2020 04 06 Earlier: The government/press/elite are less likely to use espionage against other states, but would rather use it against their own people.

2020 04 12 Earlier: fake rebels

2020 04 30 Earlier: Brexit, current status

2020 05 02 Earlier: Elon Musk plays the fool

2020 05 06 Earlier: Fairy tales newspapers compose

2020 05 02 Earlier: Norwegian police never tries to find the missing person

2020 05 22 Earlier: Blackmail the European Union

2020 05 27 Earlier: Send Greta to the European Union to stop Corona recovery. We in Northern Europe are paying for it.

2020 06 10 Earlier: Why SpaceX recovers boosters.

2020 06 11 Earlier: Why the UK can not get a deal with the EU.

2020 06 12 Earlier: Why the media hate Latin America

2020 06 16 Earlier: The Brexit dilemma (1)

2020 06 18 Earlier: Black Lives Matter/All Lives Matter [BLM]

2020 06 20 Earlier: Swedish PM splits Nordic unity for no reason. – He must be under globalist control.

2020 07 05 Earlier: Cross-country skiing champion Marit Bjorgen – a product of the globalist agenda

2020 07 05 Earlier: US elections – a show for foreign countries

2020 07 05 Earlier: white males – slandered in media


Table of Contents (in English)

Summary

[keywords:
Massmedia och demokratin
News media and the democracy]

Nästa:

03.1.001.005 Svensk politik: 1.04: Val 2018 (4)

 

Innehållsförteckning:

20.04 Innehållsförteckning

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.