Categories
anti-democratic, pseudo-democratic, democratorship center party false hope liberalerna zAll pages

03.1.001.005 Svensk politik: 1.03: Val 2018 (3), regeringskris; Svensk politik 2021- … Liberalerna, smf; Arbetsrätten; Sverige; övrigt; Magdalena Andersson, Richard Friberg

TRANSLATE THIS PAGE:
(can also use tab at screen bottom right)

Cont’d from

S & M används enbart vid världskrig och möjligen vid Åkesson.

Jag kan inte se annat än att Löfven regerar med hjälp av några av den vanliga fårskocken i 7K.

Blir det så, och det har tagit dem mer än 4 månader att låtsas räkna ut det, så borde de ha sparken allihop, utom Åkesson och Sjöstedt som verkar ha hållit sina linjer.

Jag tror inte det blir extraval. Men om det blir det så skulle jag väldigt gärna vara rubriksättare, gärna i stor internationell tidning. (Tror dock inte jag blir erbjuden jobbet.)

Extraval: Politikerna ger det svenska folket bakläxa på valresultatet

I artikeln förklarar politikerna på vilket sätt svenska folket röstat fel och ger tips till folket hur det skall rösta för att politikerna skall acceptera valresultatet.

Ledande politiker framhåller: “Hur tror folk att vi skall kunna styra landet när de röstar på det här sättet! Det är bara för folket att göra om. Gör om, gör rätt.”

Det är politikerna som måste acceptera valresultatet. Det är inte väljarna som skall anpassa sig till politikerna.

Det är inget fel på valresultatet, det är vad svenska folket anser. Det är fel på politikerna som inte tar med alla partier i diskussionerna.

7K hatar SD mer än något annat. Då får de dra konsekvenserna och bilda 7K-regering. Inte spela upp påstådda meningsskiljaktigheter.

Åkesson gillar säkert inte Lööfs, Löfvens och de andras åsikter mer än de ogillar hans. Men han beredd att förhandla, vilket är en självklarhet i all politik. Om det går fram i en valrörelse kanske det kan hjälpa SD, men det är svårt att förutsäga.

Rykten om att M skriver en anti-SD-klausul för att locka C och L.

Är det så jädra billigt? Först skall politiker och div troll piska upp en kaosstämning med hot om extraval, klausuler och försöka inbilla oss att landet är i kris. – Vilket det förvisso är, som någon redan påpekat, men inte så politikerna fattar det.

Sedan skall “mästerförhandlaren” Stefan rädda Sverige med att “mirakulöst” fösa ihop några Bilderbergska vallfår i regering?

Politikerna och trollen föesöker ge bilden av att det finns olika viljor bland politikerna oxh detta sksulle omöjliggöra regeringsbildning. De föesöker också påstå att partierna tillhör olika ideologier/ismer vilket dock har mycket liten betydelse för partiernas agerande.

I själva verket äe det tvärt om. Alla politikerna reagerar på sama sätt, de vågar inte tala med SD.

7K-politikerna försöker ge oss illusionen att problemen att bilda regering skulle bero på att de har olika åsikter.

Men i själva verket är det tvärt om. De uppvisar alla samma beteende – De vågar inte förhandla med SD. Utländska intressen styr Sverige och den som närmar sig ett nationalistiskt parti kommer att få lida för det, som t.ex Batra.

T.o.m. väljarna (åtminstone i M) vill se samarbete ned SD, men politikerna vågar inte.

Svårlöst problem. Mediemonopolet tar ju inte upp detta.
SD betonar inte heller detta faktum i argumentationen, vad jag vet. SD verkar ju jobba seriöst och de gör förmodligen rätt. Förmodligen inte taktiskt att diskutera ur denna synvinkel även om det är grundproblemet.

Statsministerrivaler möter talman

De två statsministerrivalerna ska
i dag slutrapportera sina försök att
vinna stöd för en ny regering.
TextTV
Media vilö naturligtvis försöka påskina konflikter och kallar Löfven och Kristerssons debatter för sammandrabbningar, för att försöka dölja att de båda representerar samma globalistiska ideologi.

Egnatankar:
Hoppas det går dåligt. [för Lööf]

Under tiden gör DN sitt bästa, som vanligt, för att jobba fram en S+C+L+MP-regering.

– – – –
DN:
Det är nu eller aldrig för Stefan Löfven

S-ledaren måste gå C:s och L:s krav till mötes om ett extraval ska undvikas. Gör han det kan Sverige i bästa fall få en mandatperiod präglad av ambitiösa reformer.

dn
– – – –

Ja, Stefan Löfven ska regera med Centerpartiets politik och låta den svenska Socialdemokratins grundmurade trovärdighet bli garanten för att Annie Lööfs vilda västern-ekonomi och migrantchock är just vad Sverige behöver, tycker DN. Snacka om ett drömscenario för DN och en mardröm för Sverige.

Instämmer helt.

Har de tramsat runt så länge bara för att försöka maskera att svensk politik numera handlar om GAL/TAN, 7K mot SD. (Och tyvärr än så länge överläge för 7K/media.)

Bedrövligt. Ge hela gänget sparken utom Åkesson och Sjöstedt som inte vinglat runt, vad jag förstår.

Alliansen vore ju död. Begreppet “borgerliga partier” är numera ganska irrelevant. (M fyllde ju på Sverige med invandrare och får sälla sig till GAL i GAL/TAN.)

Tyvärr är det nog risk att det går bra för Lööf. Om DNs mardrömsvision förverkligas blir det ju “Ms 8 %” som styr bakom kulisserna och vem som styr henne vet hon redan sedan hon var hos Bilderberg.

Har man varit hos Bilderberg räknas 8% som riksdagsmajoritet.

Och framförallt hur C 8% kan diktera detta för arbetarpartiet S. (Man kan för denna diskussion lämna därhän vad andra partier anser.)

Här är Centerledaren Annie Lööfs kravlista för att släppa fram Stefan Löfven som statsminister:

Sänkta skatter på jobb och företag, reformerade turordningsregler, en liberalare arbetsrätt och friare hyressättning.

– Accepterar de kraven är vi villiga att överväga att släppa fram Stefan Löfven, säger Annie Lööf till DN.
aftonbladet

Att detta alternativ diskuteras visar att 7K agerar som en enhet. M måste också räknas dit efter Reinfeldts massinvandring.

Lööf och Löfven har varit hos Bilderberg. Exakt när och var de får sina order vet jag natueligtvis inte. Men det råder ingen tvekan om att 7K är styrda från utlandet, imho.

IPAD-SWE:
Fortfarande ingen ny regering pga saboterande Fjamåt-Annie & Co. vars förtroende hos svenska folket dock dalat.

“Oh, I do wonder who planted this story in the Guardian … The trilateral commission where Annie Lööf is a member?”
twitter

Could Annie Lööf become Sweden’s first female prime minister?
the guardian

An example of a typical selected so called “Bilderberg-person”as mentioned before.

Step 1: In 2002 she won a Dag Hammarskjöld Scholarship, which gave her the chance to immerse herself in international peace and environmental issues at the UN Headquarters in New York.

Step 2: In 2008 Annie Lööf was awarded the “Young European Leadership Program” grant from the United States Embassy.

Step 3: In 2017 Annie Lööf was “officially” selected as a typical ”Bilderberg-person” and invited to Bilderberg to help promote her career. An acknowledgment that they believed this selected protégé could come to have a great influence in the future, provided she also shared a sensible global policy:

the guardian

Those who invited her both into the Trilateral Commission as well as to the Bilderberg meeting saw her as a potential power player and a prospective Prime Minister after the next election, or later. They wanted to meet her to know what could happen if she got great power in Sweden. If they were to promote her in her career, they wanted to know where she was standing on important issues

Step 4: In 2018, prior to the 2018 Election Movement, she released a book telling about her leadership and giving her political views on a number of policy areas; which also has been a common practice in America among politicians running for President.

Step 5: Que será, será
Whatever will be, will be
The future‘s not ours to see
Que será, sera
[/QUOTE]

Det verkar som om Sverige snart kastas in i malströmmen, kaos råder, regeringskrisen är nära. Kan våra rådiga politiker rädda landet ur det kritiska läge som de okunniga väljarna ställt till med.

Eller också är detta vad det illustra teatersällskapet vill påskina och allt var klart på Bilderberg i somras.

Grundtips: Löfven med några valda vallfår ur 7K.

M-KD-SD efter extravalet mycket väl kan visa sig bilda regeringsunderlag.

Jag förstår inte att alla talar så mycket om det. Uffe har sagt ifrån. M tar inget stöd av SD. Och Jimmie har sagt att SDs stöd inte är gratis.

Ursprungligen postat av Studsboll
Långt värre. Kolla själv på Majorens twitter. Globalisthäxan har ganska gott stöd av de egna, men Majoren blir krossad även av de som säger sig vara L-röstare.

Men rent logiskt har väl båda (Janne och Annie) begått samma svek. De globalistiska Twitterrobotarna/trollen jobbar nog på här och stöder Annie.

En “alternativ teori” som kan diskuteras är följande.

Bilderberg vill släcka L och flytta rösterna till Annie.

L dalar och majoren sitter bara som ett fån utan att göra något. “Vi väntar på C:s reaktion”

Birgitta Ohlson utförde ju rena kamikazeattacken mot det egna partiet.

M är den internationella storfinansens parti. Calle Bildt. Fredrik & Anders som fyllde landet med invandrare. M är globalister, kan inte passa med SD.

Det här talats om ett M-KD-SD-block under den 4 månader långa komedin. Det är förmodligen en del i pjäsen för att försöka få det att se ut som att någon höger-vänster-skala skulle existera.

Efter regeringsbildning svänger M snabbt och visar sitt rätta jag – man har inget med SD att göra.
dn.se

Och se’n försökte man inbilla väljarna att det existerade ett M-SD(-KD)-block i riksdagsvalet. Vilken charad.

Liberalerna

Liberalernas siffror rasar, men de gör inte mycket. Inga utspel, inget partiledarbyte. Björklund sitter som ett fån och säger inte mycket. De får inte heller mycket konstgjord andning av pressen, vilket hade varit att förvänta när de närmar sig 4%.

Liberalerna spelar numera andrafiolen efter C. Någon gång under regeringsbildningen uttalade L något i stil med “Vi väntar med utlåtande tills vi sett vad C sagt”.

Bilderberg vill ha in Annie, men hon saknar väljarbas. Skall man försöka överföra L-rösterna till C?

Är det möjligt att 7-klövern försöker samla resurserna. Man kan i alla fall hoppas på en framtida kamp mot ett mer jämspelt SD. Höger/vänster-skalan får vika allt mer i betydelse för GAL/TAN.

Birgitta Ohlsons totala idiotbeteende kan väl nästan jämställas med en kamikazeattack mot det egna partiet. Hade hon blivit instruerad om den?

Har Bilderberg beordrat majoren “Marsch ut ur riksdagen och lämna befälet över väljar-trupperna till Annie?”

TumTum|66578804 wrote:
Det är så otroligt obehagligt så det är med största sannolikhet sant.

😀

Visst är det en alternativ förklaring. – Bilderberg har beordrat L:s nedläggning. Kan C vara inblandade? C kapades ju av globalister för knappt 20 år sedan. Kunde dessa kapa ett parti kan de kapa ett annat? C skulle vinna på L:s frånfälle.

Det dyker ibland upp globalistiska aktörer med tjock plånbok. Det finns ofta en förklaring hur de tjänat pengarna, men de är inte kända för den verksamheten. De börjar använda sina pengar på ett nytt fält och agerar i globalistisk riktning.

Exempel på detta kan vara Shuttleworth och Elon Musk. (Hur kan en haschrökande total nolla öht tjäna ihop en förmögenhet?) Även under Googles tidiga, snabba tillväxt är det svårt att se var investeringarna kom ifrån. (Bortsett från Andy Bechtolsheims berömda check, AB liksom Page och Brin av judisk börd)

C sägs ha blivit rika på att sälja landsortspress. Jag kan inte detaljerna så jag kan inte argumentera mot detta. Jag tycker dock jag ser ett mönster hur aktörer som agerar i globalistisk riktning ofta har stor kassakista.

Någon på Flashback skrev att C kan ha kapats med metoder för fientligt övertagande av företag. Metoder som lärs ut på t.ex Handelshögskolan. Att köpa upp konkurrenter och lägga ned är ju klassiskt. Google är väl t.ex #1 på det.

Alternativt kan alltså C på något sätt ha utnyttjat sin goda ekonomi för att få Liberalerna att lägga sig.

Först köpte någon ett parti (C), nu köper man L:s röster till partiet?

Är det matchfixning och läggmatch i bandy blir fet polisutredning. Men det här är Sveriges riksdag, här mörklägger pressen.

Köparen tvingar C att injicera företagsvänlig ekonomi i landet som nu går på knäna efter många år av vänsterkaos och inte kan försvara sig: uppluckring av LAS, skattelättnader, fri hyressättning …

Hela 7K verkar ha något slags valtekniskt samarbete, kanske man kan säga.

Om 7K-partierna verkligen stred mot varandra på riktigt så skulle ju L profilera sig så att de försöker stå ut som ett bättre alternativ till C. Men det gör de inte.

Tvärtom vill jag minnas att Björklund under farsen med regeringsbildning en gång svarade en reporter att L inte kunde ge något svar utan först väntade på att höra vad C sade!!

2019 02 07:
Björklund sitter kvar till november! Det är inte vad ett parti i kris tillåter om de vill komma ur krisen. Då byter man snarast partiledare. Björklund kommer dessutom att vara en slags en.m.wikipedia.org vars uttalanden minskar i tyngd och dessutom drar ytterligare förlorarstämpel över partiet, eftersom han redan betraktas som utgående.

“Det där är bara något som Björklund säger, han skall snart avgå.” kan även komma att tolkas som “Det där är bara något som Liberalerna säger, de skall snart lägga ned.”

Liberalerna lägger sig avsiktligt!

wwr, Flashback

regnidagigen|66679818 wrote:
Persson avsäger sig sina ekonomiskpolitiska uppgifter, men sitter kvar i riksdagen och behåller andra uppdrag i partiet.

Jag är härmed ganska säker på att han har uppmanats till detta av deras valberedning, i syfte att ta över ledarrollen. Jag har sett honom som en kunnig och skicklig liberal politiker. Han har framstått som bra mycket mer seriös än Björklund.
Han står också i opinion mot Löfvenslickrna. Om Mats Persson blir Liberalernas nya partiledare kanske det blir andra toner i regeringskoalitionen. Mats kommer att höja partiets siffror.


Går det verkligen ihop med detta uttalande?
En kommande partiledare måste respektera partirådets beslut om januariavtalet”, skriver han [Mats Persson] till TT.

”Det blir en viktig uppgift att se till att de liberala reformerna om till exempel språkkrav för medborgarskap och sänkt skatt på arbete genomförs.”


di.se

Enoch.Thulin|66679978 wrote:
Det skall absolut bli intressant & se vilka som positionerar sig inför partiledarvalet. Att vänta till november tror jag är ett misstag, en väldigt lång period med en lam anka vid rodret. Men det får dom gärna för min skull. 🙂

Dom får nog styla om Mats Persson om han skall bli en röstmagnet. Visst, utseendet skall inte styra, men det gör det. Han har en lite obehaglig framtoning, typ bokhållare/seriemördare, men det kan säkert en stylist fixa.


När media dessutom plockar fram de där bilderna där någon ser helnipprig ut, då brukar inte personen vara någon valvinnare.
di.se

Men eftersom L redan är dömt att gå till slakt så kanske MP kan vara den som får ge partiet dess kiss of death. (De bara råkade stå för nära drottningen när hon skulle krönas, stackarna.)

Ottokar|66680639 wrote:
Nej det handlar om att han måste fungera som en överrock till dess att den tillträdande partiledaren har spikats fast vid agendan. Först efter det så försvinner han.

Menar du något slags dubbelkommando av partiet?

Ett parti i kris måste göra sig av med ledaren. Han förknippas med tidigare dåliga opinionssiffror. Det måste in en ny ledare som ser framåt.

Att Björklund skulle vara kvar för att påverka den nye ledaren är destruktivt. Att han meddelar sin avgång 9 månader i förväg är att medvetet förstöra för partiet gebom att skapa en svag ledarroll.

Hade ett forbollslag spelat som Liberalerna gör så hade spelbolagen gjort polisanmälan för läggmatch. Hade en företagsledare agerat så hade han avsatts och utretts för mutor/utpressning.

Liberalerna gör ju inget åt den dåliga trenden. Inga utspel.

Liberalerna verkar ha klantat sig i valet 2002 och gick för full maskin. Då tredubblade de mandaten. Det skulle de aldrig få göra idag. Inte ett endast mandat får man ta från drottningen.

2002 tog det mycket kraft för en enad 7K att prata ned Liberalerna på den nivå de var beordrade att ligga.

Folkpartiet krävde i sin valkampanj att personer som ville bli svenska medborgare skulle gå igenom ett språktest. När partiet tog upp detta i valkampanjen i början av augusti fick partiet kritik för att det därigenom “fiskade i grumligt vatten“. Folkpartiledaren Lars Leijonborg besvarade kritiken med att den som är rasist och röstar på Folkpartiet måste vara “dum i huvudet“. Folkpartiet hade ett dåligt utgångsläge, 4,9 procent[4] i SIFO i juli, men kunde i valet nästan tredubbla stödet i valmanskåren.

https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Riksdagsvalet_i_Sverige_2002

Det blev nog en saftig uppsträckning för (fp) hos Bilderberg, efter den fadäsen.

2021
Krimkoll: 76101452
Privatiserad arbetsförmedling, arbetsrätten, marknadshyror, accepterande av alla jobbskatteavdrag, slaktad sjukförsäkring än mer av S, sämst a-kassa i norden och i botten av Europa gällande välfärden och infrastrukturen överhuvudtaget. Det går “bra” nu! Heja fyllot Löfven!

Då ska vi inte tala om massinvandringen, dess konsekvenser, kriminaliteten, skjutningarna, sprängningarna, våldtäkterna, förnedringsrånen, klanerna, gängkriminaliteten, hederskulturen, beskyddarpengarna osv osv osv…

%%%%% Svensk
%%%%% politik
%%%%% val

Svensk politik 2021-, (regeringskris)

wwr: 78280990
Det är alldeles klart att politikerna samarbetar.

Vänstern skapar kaos och konflikter som gör att befolkningen splittras och inte kan ställa gemensamma krav på politikerna. Då kan politikerna styra utan att bry sig om folket.

Högern kan stärka storföretagens position genom bl.a privatiseringar.

De gröna håller landet svagt genom olika miljöregleringar som t ex att motarbeta all effektiv, reglerbar energi som t ex kol, olja och kärnkraft. Eftersom landet då blir svagt så kan det styras av EU

Därför låter man en vänsterregering (kaos) regera på en högerbudget (privatisering och gynnade av storföretag).

Men jag missade budgetomröstningen. Hur kunde man få en S-regering med borgerlig budget? Regeringen måste vara ganska svag nu, utan MP?

Är det någon variant på decemberöverenskommelsen? Dvs att man vägrar SD att få det inflytande de har rätt till enligt valresultatet.

—-

Det verkar som om man låter SD vara med och utarbeta budgeten men inte delta i regeringen.

wwr: 78282487
Men de reglerna redogjorde du ju nyss för.

Januariavtalet sågs ju som ett sätt att undvika ge SD inflytande. L och C fick lämna önskemål om hur S skulle styra. Nu gör man samma sak fast med hela budgeten.

S måste alltid styra men nu kan högern bidra med sin del i alla politikers samarbete, dvs det ekonomiska.

Nu har politikerna skapat sin drömsits.

Vänsterkaos ger konflikter som förhindrar demokrati.
Högern kan fortsätta privatisera och gynna de rika.
—-

%%%%% regeringskris

wwr: 79601018
”Sverige är snart fattigast i Norden” skriver SvD

Det går naturligtvis inte att bedriva massinvandring, betala gigantiska summor till EU, låta multinationella ta över, tillsätta tjänster efter politisk uppfattning och låta EU sprida våra resurser som t.ex energi. Vi skall fortsatt hjälpa folk och vi skall ta hand om de som kommit, men hjälpen skall ske där de bor. Nu har vi kommit till det förväntade läget att vi snart knappt kan hjälpa oss själva.

Men de som utreder försöker förstås bryta ned staten ännu mer och försöker fokusera på hur skattekronorna används. Det är också viktigt men inte huvudproblemet.

”Sverige är snart fattigast i Norden”

Högre skatter skapar en negativ spiral som Sverige måste ta sig ur. De offentliga verksamheterna måste kunna skötas mer effektivt – så att vi får mer nytta för varje skattekrona. Det skriver Leif Östling och Bettina Kashefi.

Sverige är på väg att bli Nordens fattigaste land. Det är den sorgliga slutsats vi i Kommissionen för skattenytta tvingas dra

Om vi behållit vår position hade våra resurser varit runt 320 miljarder kronor högre. Detta motsvarar nästan kostnaden för hela sjukvården,

En viktig del i att uppnå detta är att skapa en transparens i systemet så att medborgarna själva har en möjlighet att bedöma skattenyttan.
—-

svd.se

Stämmer utredningens slutsatser? Vad beror fattig-Sverige på? Hur skall man komma ur fattigspiralen?
—-

wwr: 79602052
Jag är i alla fall motståndare till utredarna och alla förslag som vill skära ned stat, riksdag etc. Vi måste förbättra och förstärka dessa. Vi måste ha en stark och bra stat som försvarar våra intressen när EU och andra internationella banditer försöker tömma landet på tillgångar.
—-

wwr: 79602116
Problemet är den internationella socialismen som EU och Sovjet representerar. Den tömmer länderna på tillgångar.

Den socialism som Socialdemokraterna, facket och företagen byggde upp i Sverige gav gott välstånd.

Utredarna försöker plocka ned staten vilket leder till ett sämre samhälle.
—-

4YYX: 79604415
den stora skillnaden mellan sverige och övriga nordiska länder är just invandringen där sverige har tagit på sig rollen som en “humanitär stormakt”. Det är också invandrinen som ligger över varenda fråga i sverige som en våt filt, våt av bensin. sverige har nu ett islamistisk parti, har otaliga IS krigare, moskeer osv.

Därtill sticker sverige ut på ett annat sätt: inget annat land har drivit privatiseringar så hårt som sverige, där nu det finns företag skolor som ägs av helt okända personer, och där skattepengarna går till vinst till okända nationer. Det har visat sig att muslimska extremister driver skolor i sverige, tex Rörmosseskolan och fortfarande gör detta. Bilprovningen gavs bort till företag, som sedan fördubblade priserna för konsumenterna. När sedan staten ville att bilprovning skulle göras vartannat går gick dessa företag i taket och krävde varje år, vilket de fick rätt till. När sedan covid kom så fick företagen problem, så de krävde ersättning av staten och fick ersättning till staten. Tex Volvo lastvagnar ändrade sitt bonusprogram för sin ledning 2020 då när covid kom. Från att beräkna sin ersättning på ett årsbasis så ändrade de att den bara skulle räknas på halvårsbasås- och givitvis det halvåret när omsättningen var på topp- ledningen fick ut rekord i ersättning samtidigt som staten betalade volvo covid pengar.

ja tacka fan att sverige börjar bli fattig, och fattigare kommer det att bli
—-

%%%%% Svensk
%%%%% politik
%%%%% 2021-

“konservativt block”
M och SD står långt ifrån varandra.
SD vill att Sverige skall styra sig självt.
M är den internationella storfinansens parti som stöder multinationella företag och globalisering. Calle Bildt. Fredrik & Anders som fyllde landet med invandrare.

SD står lika nära/långt från S som det står nära/långt från M.

Har Liberalerna fått order om självutplåning?

Liberalernas siffror rasar, men de gör inte mycket. Inga utspel, inget partiledarbyte. Björklund sitter som ett fån och säger inte mycket. De får inte heller mycket konstgjord andning av pressen, vilket hade varit att förvänta när de närmar sig 4%.

Liberalerna spelar numera andrafiolen efter C. Någon gång under regeringsbildningen uttalade L något i stil med “Vi väntar med utlåtande tills vi sett vad C sagt”.

Bilderberg vill ha in Annie, men hon saknar väljarbas. Skall man försöka överföra L-rösterna till C?

Är det möjligt att 7-klövern försöker samla resurserna. Man kan i alla fall hoppas på en framtida kamp mot ett mer jämspelt SD. Höger/vänster-skalan får vika allt mer i betydelse för GAL/TAN.

Birgitta Ohlsons totala idiotbeteende kan väl nästan jämställas med en kamikazeattack mot det egna partiet. Hade hon blivit instruerad om den?

Har Bilderberg beordrat majoren “Marsch ut ur riksdagen och lämna befälet över väljar-trupperna till Annie?”

Är Liberalerna/något svenskt parti självbestämmande?
Vilket riksdagsparti som helst som var självbestämmande skulle åtminstone föra samtal med SD.
En självbestämmande svensk politiker skulle aldrig skicka trupper till Mellanöstern och Afghanistan eller arrangera massinvandring av svårintegrerade folkgrupper.
Självbestämmande politiker skulle aldrig köpa luftvärnspjäser av USA för 25 mdr kronor, ställa på Gotland och peka dem på ryssen! (Vilket åtminstone var planen, senast jag kollade.)

Svenne-i-Banan
Ja Annie Lööf är en psykopat som förgiftar allt hon rör vid, nu blir det Löfven som som ska gå emot det han jobbat för under hela sin karriär, han ska ge alla sina gamla kompisar en pungspark genom att skrota arbetsrätten och kryddar det med marknadshyror och annat som alliansen aldrig har vågat genomföra själva.

Om Jonas accepterar detta drabbas även han av Lööfs gift, även han kommer då stödja högerextrem politik.

Ingen kan vara glad över svensk politik idag men värst blir det för de som gör upp med psykopaten Annie.

Centerns kravlista
Inskränkningar i LAS.
Skattesänkningar.
Minskad hyresreglering.

Vänstersidan odlar en myt om ett högerblock som dock inte existerar.

Göran Persson: Ulf Kristersson blir näste statsminister

expressen.se

Aftonbladets politiske redaktör sprider en bild av möjligt samarbete mellan SD och M, vilket M klart förnekat.

Förmodligen vill man få det stt se ut som om någit alternativ till Löfven och 7-klövern skulle existera.

Anti-v-klausul
Vänsterpartiet får inte något inflytande över svensk politik, enligt förslaget till en överenskommelse mellan S, MP, C och L.

Anti-SD-klausul, anti-V-klausul …

De är helt skogstokiga.

Hur skall de kunna få stöd för en regering när de vägrar inflytande till vissa partier som behövs för att erhålla majoritet.

Den oformliga massan av slingerbultar i mitten är livrädda för partier som står för sin åsikt.

“M/KD-regeringen” är troligen en fantasigrej som de hittat på för att försöka få det att se ut som om verkliga alternativ till Löfven/Lööf existerade.

Avtalet/Centerns kravlista mot S.

Visar inte avtalet tydligt två viktiga sidor av globaliseringen?

1. Vänstern (Sossarna) bryter ned samhällets instanser så att landet blir kaotiskt, svagt och kan styras utifrån.

2. Sedan kan högern (Centern, R.I.P., kapade av neolib) injicera ekonomisk Vilda-Västern-politik som gynnar storfinansen (detta avtal).< Visst är GAL-TAN den relevanta skalan idag. 7K=GAL påstås bestå av Höger och Vänster. Det jag tar upp är att Vänster (S) har under många år i Sverige brutit ned stabiliserande faktorer, t.ex. familjen, man vill riva sönder samhällets strukturer, antiauktoritärt. Om man skall använda "höger" för "nya" C:s (kapade av neolib) ekonomiska Vilda-Västern-politik kan kan diskuteras. Det kanske inte var ett bra ord av mig. Men det här avtalet injicerar ju ekonomisk politik som gynnar rika, företag och storfinans. Jag tror avtalet är steg två i globalisternas maktövertagande i Sverige. Sossarna har mjukat upp landet med kaospolitik. Massinvandring och extremfeminism gör landet och regeringen så svaga att man nu kan ge kontrollen till stoefinansen de multinationella företagen etc. Avtslet är ett steg i den riktningen. Enoch.Thulin: Det krävs nog ett kommungubbe-uppror & partiledarbyte i M först. [innan M samarbetar med SD]

Han i Göteborg har lite ryggrad kvar, eller hur? Men han är lite gammal för hetluften?

De två blocken är
1. De partier som talar med varandra
2. Det parti de ej talar med

Flashback:
Nu finns det tva block igen. Det ar V+S+MP+C+L mot M+KD+SD.

Mja. Innan vi talar om block så måste Uffe börja tala med Jimmie.

Jämför inte AKB med Uffe, Annie, Fredrik och andra globalister. Hon är sååå bra
Men allvarligt så försökte hon närma M till SD och drevades bort. Går ej att jämställa med de övriga.

Fin tendens.
7K får visa att de är samma hydra med olika huvuden.

Partierna med påstådda skillnader kryper ihop i en grupp för att försöka parera SD:s framgångar.

TonyBergman:
Gemene väljare är idioter. går säkert 1 på 10 av väljarna som är insatta och förstår vad som händer. De flesta C väljarna tänker nog “Å vad bra Annie är som äntligen löste det här” om statsministern heter Löfven eller Kristersson vet dom inte ens.

Ja, alla som bara hinner läsa tidningarnas rubriker och enstaka artiklar blir ju obönhörligt indoktrinerade. Dit hör jag säkert själv på många områden där jag inte hinner ägna halva dagen åt att surfa runt och jämföra. Man måste också jämföra över tiden.

Att Annie låg dåligt till hos väljarna för ett tag sedan (orsaken till kaoset) går säkert att vända med lite positivt vinklade artiklar.

Det känns som om globalisterna drar åt snaran. Nu börjar man introducera företagsvänlig ekonomi i vänsterkaoset.

Trollen säger gärna att nu får Annie Lööf sparken eftersom hon svikit Alliansen. Sanningen är att det inte behövs mpngs positiva artiklar i pressen för att guida Bilderbergs utvalda vidare uppåt.

Falskt hopp i forum som Flashback (anti-C) minskar ruskennför protester.

[ false hope ]


Sammanfattning

De sju partier som vill frysa ut SD är alla styrda av massmedia. De delar upp sig i två lag och påstår att M/KD har en möjlighet att bilda regering. Detta är omöjligt eftersom Kristersson sagt stt han aldrig kommer att regera med stöd av SD.

Genom att vägra ta hänsyn till över en miljon SD-väljare så påstår de sju partierna att det är svårt att bilda regering. De soelar därefter upp en 4 månader lång komedi.

Därefter säger Lööf att de inte stöder S om de ibte får införa “liberala reformer”. Dessa innebär extrem nyliberal, globalistisk, företagsvönlig politik som det svenska folket inte skylle acceptera. Varken S eller Alliansen skulle våga genomföra dessa. De innebär skattesänkningar för företag, urholkning av arbetsrätten, avreglering av hyresmarknaden, ännu större invandring etc. På detta sätt ställer man socialdemokratin som garant för extrem globalistisk politik.

Den “Allians” många väljare röstade för, existerar inte.

Liberalernas siffror rasar, men de gör inte mycket. Inga utspel, inget partiledarbyte. Björklund sitter som ett fån och säger inte mycket. De får inte heller mycket konstgjord andning av pressen, vilket hade varit att förvänta när de närmar sig 4%.

Liberalerna spelar numera andrafiolen efter C. Någon gång under regeringsbildningen uttalade L något i stil med “Vi väntar med utlåtande tills vi sett vad C sagt”.

Globalisterna vill ha in Lööf (hin har varit på Bilferbergmöte) men hon saknar väljarbas. Skall man försöka överföra L-rösterna till C?

Är det möjligt att de 7 partierna försöker samla resurserna.

Birgitta Ohlsons totala idiotbeteende kan väl nästan jämställas med en kamikazeattack mot det egna partiet. Hade hon blivit instruerad om den?

Partierna är inte självbestämmande. De kongrolleras av ett globalistiskt nätverk av massmedia.

Vilket riksdagsparti som helst som var självbestämmande skulle åtminstone föra samtal med SD.
En självbestämmande svensk politiker skulle aldrig skicka trupper till Mellanöstern och Afghanistan eller arrangera massinvandring av svårintegrerade folkgrupper.
Självbestämmande politiker skulle aldrig köpa luftvärnspjäser av USA för 25 mdr kronor, ställa på Gotland och peka dem på ryssen!

Centern kapades på slutet av 90-talet av en lokalavdelning “Stureplanscentern” och dess pilitik ändrades i extremt nyliberal inriktning.

De sju partierna försöker hålla uppe en image av höger/vänster-skala, för att fejka inbördes kamp. Men den skalan är död. Numera handlar det om globalism kontra nationalism. (GAL/TAN)

Avtalet/Centerns kravlista mot S.

Visar inte avtalet tydligt två viktiga sidor av globaliseringen?

1. Vänstern (Sossarna) bryter ned samhällets instanser så att landet blir kaotiskt, svagt och kan styras utifrån.

2. Sedan kan högern (Centern, R.I.P., kapade av neolib) injicera ekonomisk Vilda-Västern-politik som gynnar storfinansen (detta avtal).

M fyllde landet med invandrare. Jag tror inte de kan bilda block med SD. (Men man vet aldrig. AB och AKB manövrerades bort, finns det fler?)

Finns inget konservativt block. Uffe (och vad jag vet även Ebba) pratar inte med Jimmie.
Det ser mörkt ut.
SD är enda hoppet, imho.

Val 2014, Val 2018 mandat skillnader

SD valets vinnare

Liberalerna har fått order av Bilderberg att lägga ned. Rösterna skall gå till C. L byter inte partiledaren, man gör inga utspel trots att siffrorna dalar. Gravt onormalt.

Alternativt har de globalister som kapade C och ändrade dess inriktning köpt ut L-ledningen.

C dyker upp som en aktör med stark kassa, det sägs att den kommer ifrån försäljning av tidningat.

Så kallat blågult block

Regulus 2019 02 05
Verkligheten kan man se på tårtdiagrammet som finns på val.digital. Just nu skulle det rödgröna blocket få 176 mandat och det blågula 173 mandat. Kan M spotta upp sig och ta två ynka mandat från de rödgröna (inte från SD eller KD) kan de få vara med och bilda nästa regering. Annars inte.

När man presenterar SDs siffror infogar man dem i ett “blågult block”!

Det går ju inte att tala om ett block. Då måste Uffe och Ebba sluta mobba Jimmie först och börja snacka med honom.

Trollen bill göta gällande att ett “blågult block” skulle existera.

Att inte samtala med SD deklarerade Kristersson i början på 2018.
M och KD har inte försökt något med SD.
Att M inte talar med SD har inte med mandatfördelningen att göra.

L har bara en marginell betydelse. Så länge Björklund är partiledare så stöder L en S-regering. Troligen kommer inte en ny partiledare att göra någon skillnad.

M-KD-SD-samarbete det bygger alltså på ren spekulation.
Skall man utgå från vad vi vet idag så tillhör M 7-klövern. De stödde DÖ.
Batra gick lite mot SD och drevades bums.

Med dagens erfarenhet finns inga tecken på samarbete med SD från M och KD.

Annat är spekulation.

Men jag vill inte dra tråden i sank med det, så jag pausar här. Men att tala om M-KD-SD-samarbete är spekulation.

Så vad gäller den ursprungliga diskussionen så skulle L mycket väl kunna vara med i en framtida regering. S tar gärna emot L som stöd. Det gäller under Björklund och vad jag skulle gissa även under hans ersättare Men jag tror alltså att L fått order att lägga ned.

The purpose of the stupid show, ridiculed worldwide, to form government was to make the people hate Swedish politicians and make the people want the European Union to take over. (Which would mean losing all control.)

It is supposed to teach us to hate democracy.

[ anti-democratic ]

Regeringsbildningen var ju ett skämt. Alla partier utom SD har samma åsikter. Men de försöker lura oss att de kämpar mot varandra. Kristersson hade aldrig kunnat bilda regering. Han talar inte med Åkesson! Ändå försöker medierna lura oss att det finns ett M-KD-SD-block. Det finns inte.

Kristenssons möten med talmannen var en ren bluff. Kristersson hade aldrig kunnar bilda regering.

Liberalerna har blivit beordrade att lägga ned sitt parti för att inte ta röster från Centern. Annars hade Liberalerna varit mycket mer aktiva eftersom det går utför i opinionen. De har inte bytt partiledare, de har inte gjort utspel. De bara dumstirrar på sina dalande siffror. (Nu, alldeles för sent, skall visst Björklund avgå.)

Centern kapades med globalistiskt kapital för 20 år sedan. Landsbygdspartiet blev globalistpartiet. Nu använder globalisterna sina pengar för att köpa röster till Centern genom att få L att lägga ned. Först köpte man ett parti, nu köper man röster till partiet.

Sverige sjunker allt djupare ned i globalistträsket med massinvandring, extremfeminism, trupper i Mellanöstern och Afghanistan etc. – Åtgärder som inte gynnar Sverige utan har iscensatts av internationella aktörer.

Efter år av vänsterkaos går nu landet på knäna och kan inte försvara sig när Centerpartiets neoliberala, företagsvänliga program injiceras i vänsterpolitiken.

Det går inte att kontrollera något utan att först bryta ned det. Sverige har just passerat nedbrytningsfasen och nu stärks kontrollen ftån multinationella företag och utlöndska intressen.

JanjanJoh
Demokratin i Sverige urholkas, mer och mer. Svenska folket röstar på partiernas program och agenda, efter valet bildar partierna DÖ och nu en DÖ2, man praktar bort valresultatet, vilket kan innebära att man följer inte folkviljan, utan Socialdemokraterna kommer alltid bilda regering och stadsminister, vad än folk röstar på. Partierna gör en “Annie Lööf” efter valet. Och har nu lurat sina väljare 2 val i rad. Om detta fortsätter, så har politikerna gjort en statskupp och gjort Sverige till ett enpartisystem, där den socialdemokratiske stadsministern alltid bildar regering.

Jag ser ökad integration mellan L/C och regeringen som ett steg bakåt. Men i praktiken har det ingen betydelse. Sjuklöverpartierna är helt integrerade och någon opposition existerar inte i den gruppen. Jag tror inte Sabuni kommer att påverka detta.

Inför nästa val blir det väl det vanliga talet om “högersvängar” av KD och M. Detta blåses upp i media och manipulerar väljarna att rösta Sjuklöver. Lööf har redan talat om “Alliansen” i nästa val.

Kristersson kunde aldrig ha bildat regering. Han har kategoriskt vägrat regera med stöd av SD. SD säger att deras stöd inte är gratis. Hans möten med talmannen genomfördes för att försöka skapa en illusion av demokrati.

Arbetsrätten

Förhandlingarna om las har kraschat

Förhandlingarna mellan facken och arbetsgivarna om arbetsrätten har kraschat. Det blir inget avtal, säger Svenskt Näringsliv till TT.

– Vi kom mycket långt, men vi kom inte hela vägen, säger Svenska Näringslivs förhandlingschef Mattias Dahl till TT.

Enligt överenskommelsen mellan Januaripartierna innebär beskedet att Las-utredningen ska bli lag – men V och KD hotar med att fälla regeringen.

Expressen

Fb

ab

SvT

%%%%% arbetsrätten

wwr: 76308159
Nu blir det kris igen. Denna gång regeringskris. Precis som efter valet när hela världen skrattade ut oss.

Åtta partier med samma åsikt verkar ha fått order från EU att skapa kaos igen för att försöka få oss att tro att det är bättre att ha ett Sovjetsystem som i EU där Sverige skall styras från Belgien.

I EU/Bryssel tillsätts presidenten i slutet möte. Order utgår från EU-kommissionen och sedan röstas allt igenom i rådet och parlamentet. Ibland säger de att “Polen och Ungern” tycker lite annorlunda. Men det påverkar aldrig något väsentligt. EU styrs helt från kommissionen. Med diktatur och toppstyrning uppstår inga regeringskriser.

EU sprider våra pengar i tysthet utan att redovisa för oss. Då sker inga diskussioner. Det uppstår inga motsättningar.

EU försöker manipulera länderna med uppfunna eller uppdiktade kriser: flyktingkris, eurokris, Brexitkris, Coronakris, post-Corona-finanskris, klimatkris, 2020 budgetkris (“rule of law”).

Nu har de svenska EU-nickedockorna fått order att skapa regeringskris igen.

Politikerna undviker medvetet att bedriva normal demokrati. Antingen gör de som i Sverige, skapar regeringskris runt en struntsak eller också har de diktatur utan insyn, som inom EU.
—-

Magdalena Andersson, Richard Friberg

wwr: 79537945
Vilken roll spelar spelar statsministerns make, Richard Friberg, i svensk politik?

Statsministerns make är formellt inte en politiker, men eftersom det handlar om en person och statsministern lägger jag tråden under “politiker”. Om moderatorerna vill att den skall ligga under “inrikes” (eller annorstädes) så ber jag att de flyttar den, förstås.

Vad vet man om Magdalena Anderssons make Richard Friberg? Är det en ny ekonom med hästsvans som försöker prata omkull Maggan att kasta Sverige i fördärvet och de multinationellas klor eller kan hon utnyttja sin dagliga tillgång till honom för att fatta kloka ekonomiska beslut för Sverige? Hon beskriver honom som sitt “främsta bollplank” i vissa frågor.

Magdalenas make Richard Friberg är professor i nationalekonomi vid Handelshögskolan. De träffades på nämnda lärosäte när de pluggade ekonomi tillsammans, och bröllopet ägde rum 1997.

– Det underlättar ju när båda helst vill hänga ute i naturen och prata ekonomisk politik. Vi är ”a match made in heaven”.

—-

svenskdam.se

Spouse of the Prime Minister of Sweden, Incumbent, In role 30 November 2021
Monarch Carl XVI Gustaf
Prime Minister Magdalena Andersson
Preceded by Ulla Löfven

Richard Friberg is a Swedish economist specialized in industrial organization, international trade, and risk management. He is the Jacob Wallenberg professor of economics at the Stockholm School of Economics.

Fulbright scholar from August 1994 to Jun 1995 at the Massachusetts Institute of Technology.

Friberg is an economist specialized in industrial organization, international trade, and risk management.
—-

en.wikipedia.org

My research focuses on imperfectly competitive markets (Industrial Organization) with an emphasis on investigating responses by firms to uncertainty and various risks, in particular exchange rate risk.

—-

richardfriberg.se

Andersson har beskrivit Friberg som hennes främsta bollplank i frågor om utveckling, trender och utmaningar i ekonomin.[9]
—-

sv.wikipedia.org

Vänner, nätverk och släktingar är naturligtvis av betydelse för en persons politiska uppfattning. Jag hittade inget om familjebanden, antingen kommer ha från “ingenstans” eller också mörkläggs en inflytelserik släkt. Kan han t.ex. vara inkopplad i de judiska nätverken som verkar ha flyttat fram en del på senare tid (familjerna Biden, Clinton, Trump, Harris, Zelensky, Zelenskys beskyddare Kolomoisky, troligen Musk)?

Oavsett hur man ser svensk politik så kan statsministerns make spela en viktig roll. Antingen är han en kunnig ekonom som Maggan kan fråga om oberoende ekonomiska råd innan hon fattar avgörande beslut för Sveriges framtid. Eller också är han inkopplad i internationella nätverk och förmedlar bara order om vad hon skall göra för att så snabbt som möjligt bygga om Sverige till NWO branch office. Spelar han någon av dessa roller, eller kanske någon helt annan?

Topic:
Allt om statsministerns make som kan kopplas till svensk politik, politiska/ekonomiska idéer, kollegor/vänner/släkt-band av politisk betydelse etc Spelar han en viktig roll i svensk politik? Skulle Maggan veta vad hon skulle göra utan honom? 😉
—-

wwr: 79539667
Jag anser att hela etablissemanget strävar efter att utplåna Sverige för att EU och multinationella skall kunna ta över. Etablissemanget är genomgående woke. Storföretagen stöder klimatidéerna, massinvandring, feminism etc. Jag började inse det när man först fick upp ögonen för woke billionaires som Soros (och Persson). Nu är alla woke (utom Musk 😉 )

Så jag tror Friberg tillhör samma skola. Men det kan vara intressant att höra vad andra anser.

Man får väl inte Fulbright-stipendium utan att vara av det rätta virket?

Det var tomt om hans släkt. Kommer han från någon inflytelserik släkt vilket skulle bekräfta hans plats i eliten och antyda vilka preferenser han kunde ha?
—-

wwr: 79545239
Magdalena Andersson är civilekonom och har vissa utlandsstudier bakom sig. Richard Friberg är professor i ekonomi och har varit verksam ett år vid MIT på Fulbright-stipendium.

Vem som är mest klipsk av de två vet jag inte. Men om vi gissar att Friberg är tungt inkopplad i de internationella nätverken så är det självklart ur politisk synpunkt att man sköter verksamheten via Magdalena Andersson. Maggan passar mycket bättre som statsminister enligt agendan än en hästsvansad professor i ekonomi.

Agendan prioriterar ned utbildning och framhåller kvinnnor, t.ex. Se bara vad de tvingade den förre hästsvansekonomen att göra på Husarö.

(Hur är det med familjen Kamala Harris?)
—-

%%%%% Magdalena Andersson
%%%%% Andersson
%%%%% Richard Friberg
%%%%% Friberg

 

TRANSLATE THIS PAGE:
(can also use tab at screen bottom right)

Innehållsförteckning:
innehållsförteckning 
 

A few earlier posts:    (scroll down list)


2022 07 26 Earlier: EU orchestrated energy chaos

2022 07 25 Earlier: Energy divide and conquer stragtegy

2022 07 24 Earlier: Save POW:s, not drug smugglers

2022 07 23 Earlier: Northvolt, EU battery frenzy

2022 07 22 Earlier: Delay tactics

2022 07 21 Earlier: Superpowers use cold war to dominate.

2022 07 20 Earlier: Is LIV golf an object to hate for future sanctions against Saudi.

2022 07 19 Earlier: EU energy crisis like California (2)

2022 07 18 Earlier: LGBT – one piece in the fall of Rome

2022 07 17 Earlier: Energy crisis, like California (1)

2022 07 12 Earlier: Media focus on personal details when in fact SpaceX and Tesla are in trouble.

2022 07 11 Earlier: EU kamikaze crash (2)

2022 07 10 Earlier: EU Covid package

2022 07 04 Earlier: EU kamikaze crash (1)

2022 06 03 Earlier: Logging companies avoid being scrutinized.

2022 06 02 Earlier: Super powers vs people

2022 06 01 Earlier: Northvolt smearing Sweden.

2022 05 31 Earlier: Sweden going down

2022 05 30 Earlier: US renders president powerless

2022 05 29 Earlier: US doesn’t want to stop shootings

2022 05 28 Earlier: Cancel indians and other native/indigenous peoples

2022 05 27 Earlier: Russian deserters sue army

2022 05 26 Earlier: Nazi smearing

2022 05 25 Earlier: Why Greta is not in Swedish media.

2022 05 24 Earlier: Greta review

2022 05 23 Earlier: EU – Sovietcomparison

2022 05 22 Earlier: Ukraine, a new Korea (2)

2022 05 21 Earlier: War inflation attacks common people

2022 05 22 Earlier: False flag

2022 05 21 Earlier: Oil net import

2022 05 20 Earlier: Turkey in NATO supported IS. In NATO Sweden can end up in war with parctically any country.

2022 05 18 Earlier: US defends Taiwan, but not Ukraine. Joining NATO can mean war with China

2022 05 17 Earlier: 1. West employs cancel culture. 2. Jewish influence 3. Nordic systems were better.

2022 05 16 Earlier: A new Korea in Europe (1)

2022 05 15 Earlier: Why Europe is crashing (2)

2022 05 13 Earlier: Use blockade to blame foreign powers.

2022 05 11 Earlier: Burn quran is like burn kippah

2022 05 10 Earlier: Team USA-Russia vs Syria, Iraq, Kazakhstan …

2022 05 09 Earlier: Bombing independent countries

2022 05 08 Earlier: Why Europe is crashing (1)

2022 05 06 Earlier: Tesla – modern slavery

2022 05 02 Earlier: Join NATO in panic

2022 04 26 Earlier: Superpower take-over

2022 04 25 Earlier: Europe under attack

2022 04 23 Earlier: War destroys Europe

2022 04 21 Earlier: Musk SolarCity trial

2022 04 20 Earlier: Superppowers lose war.

2022 04 18 Earlier: Superpowers starve Europe of energy.

2022 04 15 Earlier: EU sanctions euro and blames Russia.

2022 04 14 Earlier: Ukraine war means energy depletion

2022 04 11 Earlier: It’s about war, not which side you’re on.

2022 04 09 Earlier: Ukraine war, global aspects

2022 04 10 Earlier: War will end when Europe is broken.

2022 04 08 Earlier: Ukraine war is not Putin’s war. It is EU:s war.

2022 04 06 Earlier: The war in Ukraine is orchestrated by globalists

2022 04 02 Earlier: No Russian bots (2)

2022 04 01 Earlier: Bitcoin and other cryptocurrencies self destruct.

2022 03 28 Earlier: Greta starvation, agenda controlled

2022 03 27 Earlier: There were no Russian bots (1)

2022 03 26 Earlier: Tesla sells conflicts, like in Texas

2022 03 25 Earlier: Zelensky chooses war

2022 03 24 Earlier: war and stock are globally directed

2022 03 22 Earlier: Reasons for war in Ukraine

2022 03 20 Earlier: EU decides fuel tax

2022 03 22 Earlier: must stop killing (2)

2022 03 21 Earlier: BlackRock’s Fink letter says gas and oil are good “transition fuels”

2022 03 20 Earlier: must stop killing in Ukraine (1)

2022 03 19 Earlier: International community must protect all

2022 03 18 Earlier: national socialism is very different from international socialism or nazism

2022 03 17 Earlier: Ukraine war is the superpowers attacking the European peoples.

2022 02 25 Earlier: Oligarch Kolomoisky runs Ukraine, president Zelensky, Azov batallion and Ukrainian air, allegedly shot down in Iran conflict.

2022 02 24 Earlier: finance crises, scandals; Europe is run from Brussels/EU like Congo was run from Brussels.

2022 02 19 Earlier: finance crises, scandals; finance timeline

2022 02 18 Earlier: EU rules send Swedish electricity to Germany

2022 02 17 Earlier: Ukraine war 2022

2022 02 16 Earlier: Racism is back

2022 02 06 Earlier: Kamila Valieva doping case rigged

2022 02 05 Earlier: Norwegian public service attacking Russia [Nordic sports /2]

2022 02 04 Earlier: Greta Thunberg discriminates (2)

2022 02 01 Earlier: indigenous peoples are only used for conflict. They will also be conformed.

2022 01 31 Earlier: nazi & other smearing of [Nordic sports /1]

2022 01 30 Earlier: Greta, criticism

2022 01 27 Earlier: Nobel prize to stop sexual violence, not wars.

2022 01 26 Earlier: Catalán Sharp murder media coverage cover up multi-nationals’ control. Belgium made a mess of Congo and now of Europe.

2022 01 25 Earlier: Catalán, Sharp, coltan, Congo, conflict; Assange, Manning, Bini, Kamphuis, Snowden, Kashoggi

2022 01 24 Earlier: Greta Thunberg’s backers, dangerously trying to recreate the Chinese cultural revolution

2022 01 23 Earlier: Northvolt global mess

2022 01 22 Earlier: Next crisis

2022 01 21 Earlier: Greta demonstrations rigged, express apartheid

2022 01 20 Earlier: Media covers up WEF 2022

2022 01 18 Earlier: Turkey

2022 01 17 Earlier: EU energy stavation agenda, cable refused

2022 01 16 Earlier: Energy crisis in Europe

2022 01 15 Earlier: Northvolt, EU – green socialism

2022 01 14 Earlier: Tesla, EU – socialism

2022 01 13 Earlier: Assange revealed US war crimes.

2022 01 12 Earlier: Going virtual

2022 01 11 Earlier: EU lets eastern European nuclear crisis grow

2022 01 07 Earlier: Ukraine Jewish president doesn’t fight nazis [-2-]

2022 01 05 Earlier: EU single candidate system

2022 01 04 Earlier: EU self destructive gas boycott

2022 01 03 Earlier: Hong Kong democracy clamp down

2022 01 02 Earlier: Silk Road, China is becoming part of the global agenda.

2021 12 31 Earlier: Global takeover

2021 12 27 Earlier: Biden acts senile not to have to fulfill out his promises.

2021 12 26 Earlier: US and EU construct energy crisis in Europe. (press spoiler button at link target)

2021 12 23 Earlier: Christmas feeling

2021 12 22 Earlier: Privatization down sides, illustrated by Elon Musk

2021 12 21 Earlier: Kamala Harris – the fall guy?

2021 12 20 Earlier: nuclear delay

2021 12 19 Earlier: Northvolt – just a green delusion?

2021 12 17 Earlier: Reasons for the energy crisis

2021 12 14 Earlier: The crises are constructed

2021 12 08 Earlier: USA/EU democracy failure

2021 12 04 Earlier: EU uses psychological warfare against the European peoples.

2021 12 01 Earlier: Greta covers up four things

2021 11 30 Earlier: Greta is too white

2021 11 28 Earlier: Market economy, energy crisis

2021 11 27 Earlier: Musk and Tesla go for feodalism

2021 11 26 Earlier: EU exploits Ukraine

2021 11 10 Earlier: Climate refugees

2021 11 08 Earlier: Musk vs authorities

2021 11 04 Earlier: Refugees from EU

2021 11 03 Earlier: EU energy scam helps the EU

2021 10 28 Earlier: Putin helps the EU

2021 10 27 Earlier: EU constructs energy crisis

2021 10 28Earlier: shirking responsibility

2021 10 27 Earlier: Biden no climate action

2021 10 26 Earlier: origins of climate theory

2021 10 25 Earlier: Greta Thunberg builds generation gap

2021 10 24 Earlier: climate predictions

2021 10 23 Earlier: child shaming

2021 10 22 Earlier: Greta Thunberg discriminates (1 )

2021 10 21 Earlier: big oil not at COP26. Greta anonymous in Sweden.

2021 10 20 Earlier: European energy crisis

2021 10 17 Earlier: Weapons of mass migration

2021 10 16 Earlier: Streisand effect, muslims

2021 10 15 Earlier: information shifts

2021 10 08 Earlier: The cold war is back

2021 10 05 Earlier: The climate weapon

2021 09 25 Earlier: Banks, big corporations

2021 09 19 Earlier: Aukus

2021 09 09 Earlier: The Fall of Rome

2021 09 07 Earlier: Greta – the witch doctor.

2021 09 03 Earlier: Construct problems to split the population.

2021 08 30 Earlier: Energy consumption stops crypto.

2021 08 15 Earlier: Big corps

2021 08 10 Earlier: Argumentation against the person

2021 08 08 Earlier: Climate models exaggerated.

2021 08 06 Earlier: Olympic gold sprinter Jacobs’ nutritionist under police investigation for distribution of anabolic steroids. Attacking the messenger/person.

2021 07 23 Earlier: Controlled opposition

2021 07 20 Earlier: Globalization is dysfunctional.

2021 06 30 Earlier: EU demands elicit government crisis in Sweden.

2021 06 29 Earlier: EU climate tariffs

2021 06 25 Earlier: EU m.o. is crisis. Crisis timeline

2021 06 24 Earlier: Is Greta Thunberg bluffing about her education? [ -1-, -2- ]

2021 06 23 Earlier: Greta Thunberg uses parliament for dancing not debate.

2021 06 22 Earlier: The privatization of space activities is at the expense of research and development.

2021 06 21 Earlier: Greta accuses Nordic countries vaguely, without presenting evidence.

2021 06 20 Earlier: Fake government crisis

2021 06 19 Earlier: EU ramps up CO2. Media twists refugees from US warfare to be “climate refugees”.

2021 06 18 Earlier: US keeps up the oil price.

2021 06 16 Earlier: EU supports regime that encourages death squads.

2021 06 14 Earlier: EU creates cold war

2021 06 12 Earlier: US out of lockdown but not Europe

2021 05 27 Earlier: EU puppet regime, Belarus

2021 05 26 Earlier: EU fakes hi-jack to buy Belarus.”

2021 05 24 Earlier: climate “science

2021 05 22 Earlier: nwo m.o.

2021 04 24 Earlier: Cryptocurrencies hype yet another way to deprive country through reduced tax base. Bitcoin “mining” is really transfer fee. Ethereum hacker became lawful owner of loot.

2021 04 22 Earlier: Tesla crash used to hide lack of sales

2021 04 19 Earlier: climate attack on Nordic countries

2021 04 14 Earlier: US – taliban win-win

2021 04 13 Earlier: Resistance to EU/global control is connected to nazis, terrorists etc.

2021 04 10 Earlier: Media and politicians attack white men.

2021 04 03 Earlier: National states vaccinate more efficiently

2021 04 02 Earlier: Covid is used to form airline monopoly

2021 04 01 Earlier: Airlines don’t want you to travel!

2021 03 31 Earlier: Biden attacks Europe using the climate agenda.

2021 03 20 Earlier: EU-Covid

2021 03 18 Earlier: Georgia

2021 03 12 Earlier: Holodomór terror famine

2021 03 09 Earlier: Biden chosen by Dems meant manipulating democracy to promote Harris.

2021 02 21 Earlier: Archeology on Mars is psychological warfare.

2021 02 06 Earlier: Will agriculture and food supply be the next crises?

2021 02 02 Earlier: Tesla stock is inflated to support green take over by f.ex EU.

2021 01 31 Earlier: Bill Gates knew society would respond to Covid with disproportionate strength.

2021 01 30 Earlier: The World Economic Forum (WEF) is a decoy.

2021 01 29 Earlier: The true nature of The (not so) Great Reset

2021 01 12 Earlier: starvation

2021 01 08 Earlier: Trump-Assange agenda

2021 01 06 Earlier: Global lockdown

2020 12 26 Earlier: Maggie Thatcher on EU.

2020 12 26 Earlier: Brexit – a complete success for UK.

2020 12 12 Earlier: Covid mostly affects politicians media dislike.

2020 12 01 Earlier: European Union 7 year budget negotiations 2020.

2020 11 30 Earlier: Belarus 2020 – “revolution” is only newspaper feminist agenda and likely EU influencing

2020 11 26 Earlier: Greta – the modern Don Quixote

2020 11 25 Earlier: EU-satellite deals are better than EU membership.

2020 11 23 Earlier: Future of globalization

2020 11 22 Earlier: Climate doom

2020 11 22 Earlier: Dictatorship: Sweden ban meetings.

2020 11 10 Earlier: Internet communication has led to globalists going for broke.

2020 11 06 Earlier: Diet and body shape are abused to divide the population

2020 11 01 Earlier: Globalism will bring chaos until units of control are shrunk.

2020 10 16 Earlier: Authorities still havn’t published recommendations for those w/symtoms, positive test or anyone really.

2020 10 15 Earlier: Corona restrictions will demand rewriting the constitution.

2020 10 13 Earlier: Greta is not environmental, she is EU and Hong Kong activist.

2020 10 12 Earlier: Greta turns to Macron, not Swedish politicians.

2020 10 08 Earlier: The climate issue is political.

2020 10 02 Earlier: Is the Estonia ferry disaster fake?

2020 09 20 Earlier: Assange trial

2020 09 08 Earlier: Globalists incite subversion and rebellion against the national government

2020 09 05 Earlier: Soros, Nixon, FED

2020 08 31 Earlier: Activism creates tthe problems it claims to counteract.

2020 08 28 Earlier: European Union

2020 08 18 Earlier: EV-charging

2020 08 15 Earlier: Sweden pays Italian Olympics.

2020 08 14 Earlier: Media spread mental problems.

2020 08 11 Earlier: Soros is a decoy.

2020 08 09 Earlier: When Soros crashed Sweden.

2020 08 07 Earlier: Brexit will increase EU power.

2020 08 05 Earlier: Controlling Europe through debt

2020 08 03 Earlier: polarization

2020 08 02 Earlier: “Covid rescue” illegal in two ways

2020 07 26 Earlier: “Covid rescue” is really euro bailout

2020 07 25 Earlier: False idols look appealing

2020 07 23 Earlier: PM Löfven tricked out of EU rebate.

2020 07 20 Earlier: Macron & Merkel dictate the EU agenda

2020 07 12 Earlier: Immigrants ridiculed in headline for not recieving information

2020 07 10 Earlier: white males – slandered in media

2020 07 05 Earlier: US elections – a show for foreign countries

2020 07 03 Earlier: Cross-country skiing champion Marit Bjorgen – a product of the globalist agenda

2020 06 20 Earlier: Swedish PM splits Nordic unity for no reason. – He must be under globalist control.

2020 06 18 Earlier: Black Lives Matter/All Lives Matter [BLM]

2020 06 16 Earlier: The Brexit dilemma (1)

2020 06 12 Earlier: Why the media hate Latin America

2020 06 11 Earlier: Why the UK can not get a deal with the EU.

2020 06 10 Earlier: Why SpaceX recovers boosters.

2020 05 27 Earlier: Send Greta to the European Union to stop Corona recovery. We in Northern Europe are paying for it.

2020 05 22 Earlier: Blackmail the European Union

2020 05 02 Earlier: Norwegian police never tries to find the missing person

2020 05 06 Earlier: Fairy tales newspapers compose

2020 05 02 Earlier: Elon Musk plays the fool

2020 04 30 Earlier: Brexit, current status

2020 04 12 Earlier: fake rebels

2020 04 06 Earlier: The government/press/elite are less likely to use espionage against other states, but would rather use it against their own people.

2020 03 25 Earlier: Corona & climate – full panic but no real action taken.

2020 03 12 Earlier: US elections 2020 are rigged.

2020 03 08 Earlier: US liberal chaos is only for export.

2020 02 29 Earlier: Assange extradition trial

2020 01 27 Earlier: Is Mars rover “Curiosity” fake??

2020 01 25 Earlier: Climate gender conflicts

2020 01 22 Earlier: The scare factor

2020 01 20 Earlier: The European Union threatens w/ bank blockade to make United Kingdom to follow EU rules.

2019 12 19 Earlier: Neil Farage: Parties like SverigeDemokraterna (SD) become corrupt in the European Union.

2019 12 14 Earlier: Elon Musk is intentionally a poor role model, to destroy youth values.

2020 01 26 Earlier: Are Starlink spy satellites?

2019 12 08 Earlier: Obama tries to break US self confidence by cutting the space program.

2019 12 01 Earlier: Are the Iranian ayatollahs CIA-agents?

2019 11 26 Earlier: Arjen Kamphuis‘ disappearance

2019 10 10 Earlier: Greta Thunberg‘s true, dark motives

2019 08 10 Earlier: Edward Snowden – US operative

2019 04 14 Earlier: Wikileaks, Julian Assange and Ola Bini are likely American agents.

2019 04 12 Earlier: Ola Bini, Arjen Kamphuis connection

2019 02 01 Earlier: Elections 2018: Globalist parties pretended to have different opinions. Collaborate to favor large corporations at the expense of workers.

2019 02 01 Earlier: Bilderberg calling the shots: Center party is hi-jacked and Liberal party is ordered to self-exterminate.

2018 09 10 Earlier: News media gives birth to a political party – Ny Demokrati

2018 09 09 Earlier: All parties unite to refuse party SD posts as chairman according to election results.

2018 09 08 Earlier: The media monopoly sells outdated technology to the Swedish gov’t @ SEK 10 bn.

2018 09 07 Earlier: Feeding frenzy, the media monopoly disposes of politicians that do not follow the agenda

2018 09 06 Earlier: Quotes

2018 09 05 Earlier: Control of the Internet, Google, troll farms

2018 08 30 Earlier: Soros’ funds used to influence Swedish politics

2018 05 30 Earlier: Fake news

2018 05 22 Earlier: False flag awards

2018 05 10 Earlier: Who owns the news media

2018 05 01 Earlier: Journalist wounded by IS ?

2018 04 27 Earlier: The Cold War and other anti-Russian activities. The image of conflict; The useful enemy

2018 04 25 Earlier: Why only few air crash investigations are accurate. – Passengers lives are at an unnecessary risk.

2018 04 22 Earlier: The Iraq war 2003 was built on fake evidence. / So far, no accusations of chemical warfare have been proven true. / Also the war on IS was built on fake evidence.

2018 04 10 Earlier: Bjärred-case. Politically correct psychiatry exterminates a whole family?

2018 04 02 Earlier: UN obstructs murder investigation – UN supports an illegal regime. The true reason why Catalán and Sharp were killed.

2018 03 10 Earlier: The terrorists’ objectives

2018 03 01 Earlier: Tesla, Ubuntu/Linux – self destructive moles & Google, Facebook – political control mechanisms

2017 12 25 Earlier: Geopolitisk krigföring – Media/USA attackerar Europa med flyktingar. The enemy within. Weapons of Mass Migration

2017 12 18 Earlier: Destabilisering genom feminism och HBTQ

2017 12 15 Earlier: Destabilisering genom invandring

2017 12 12 Earlier: IOK saknar bevis – Internationella Olympiska Kommittén stänger av Ryssland utan bevis

2017 12 09 Earlier: Trump om Jerusalem – den verkliga orsaken till Trumps uttalande funnen


Table of Contents (in English)

Summary 04

Summary

[keywords:
Massmedia och demokratin
News media and the democracy]

Nästa:

03.1.001.005 Svensk politik: 1.04: Val 2018 (4)

 

Innehållsförteckning:

20.04 (00000 links) Innehållsförteckning, ToC

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »