Categories
musk spaceX tesla

03.1.004.014 (170) Elon Musk … Texas

TRANSLATE THIS PAGE:
(can also use tab at screen bottom right)

TITLE

Cont’d from here

wwr: 73425041
Sitt barn verkar väl Elon nästan ha övergivit med mamman (transvarning på Grimes, imho). Vi en intervju för ett tag sedan kände han nästan inte igen namnet på ungen när någon journalist nämnde det. Det finns några bilder på honom och ungen när den var nyfödd. Bildgooglar man på honom och Grimes kommer det mest upp bilder på “paret” från Met-galan 2018 eller montage av dem tillsammans.

dailymail.co.uk

2006: 73528763
Musk på väg till Sverige..?

svd.se.

jagochmigsjalv: 73536102
Japp: gp.se

wwr: 73537591
Intressant. Han får extremt mycket publicitet internationellt, men den svenska pressen mörklägger honom. Jag tror det beror på att en kritisk opinion kanske skulle kunna uppstå mot honom i Sverige. Vi har fortfarande kvar lite teknisk utbildningsnivå och kritiskt tänkande. Här på Flashback diskuteras om hans Starlink kan vara spionsatelliter. Tesla är en märklig konstruktion med dålig kvalitet, överreklamerad och farlig självkörning, uppblåst aktiekurs och höga priser i Sverige (och fungerar dåligt i kyla). Marsresorna fungerar bäst i Elons fantasi.

Varför är inte Elon ute och vinkar till någon svensk fanclub?

Det har spekulerats kring varför Elon Musk är i Sverige. Hans tidigare kollega Peter Carlsson bygger som bekant batterifabriken Northvolt här, samtidigt som hans gamla kollega och vän Ken Howery – som Elon Musk grundade Paypal tillsammans med – är ambassadör i Sverige.

Ingen vet ännu säkert vad orsaken till Sverige-resan är, och enligt Tesla rör det sig om “privata ärenden”. Men just Ken Howery ska ha fyllt 45 år tidigare i veckan, den 4 november. Och bilen som Elon Musk ska ha färdats i åkte raka vägen till en tillställning på Stora Sundby slott.

breakit

WbZV: 73544540
Elon Musk uppfattas väl ungefär som en amerikansk version av Refaat El-Sayed. Pk-eliten älskar hans visionära dagdrömmar medan revisorerna rynkar på pannan över suspekt bokföring, marknadsmanipulerande tweets och hög konsumtion av starka tabletter. Några kanske till och med minns att Elon inte alls grundade PayPal, men att han efter en företagssammanslagning blev VD för att sedan få sparken bara några månader senare, eftersom de andra ägarna tyckte att han saknade ekonomiskt omdöme.

Två positiva och två negativa test för Elon.

Something extremely bogus is going on. Was tested for covid four times today. Two tests came back negative, two came back positive. Same machine, same test, same nurse. Rapid antigen test from BD.

twitter.com

wwr: 73804001
Musk fick pris av Springer och talade i Berlin igår.

For the 5th Axel Springer Award–which is being presented today to the innovator and founder of breakthrough companies, Elon Musk

tesmanian.com

Han var säker på att man skulle kunna landa människor på Mars 2026. Som vanligt talar han mest om vad han tror och hoppas, inte vad som sker. Det verkar osannolikt, anser jag. USA verkar ha problem att bara komma tillbaka till månen igen, 2024. Avståndet till Mars är minst hundra gånger längre.

Elon Musk is ‘highly confident’ SpaceX will land humans on Mars by 2026

cnbc.com

wwr: 73913951
Det här är en viktig orsak varför man låter Musk stå som front för flera olika storföretag. Han antyder ofta att olika misslyckanden beror på de myndigheter som är satta att kontrollera företagen. Han Twittrar t.ex. extremt grovt till Securities and Exchange Commission med innebörden “suck my … “.

Hans uppgift är att försöka få det att se ut som om dessa storföretag leds av trevlig, oförarglig pellejöns. Vi skall tycka att han sköter saker bättre än de representanter vi valt i parlament och regeringar.

Han är tillsatt för att lura oss att ge upp vårt inflytande genom våra valda representanter och låta företagen bestämma över oss.

he as a message for the U.S. government about entrepreneurship: “Get out of the way” and let companies innovate.

cnbc.com

wwr: 73949563
Musk flyttar till Texas! Han uppger affärsmässiga orsaker. Men flytten är säkert mest symbolisk. (Men även “Silicon Valleys grundare” HP flyttar dit!)

In May, Mr Musk threatened to move Tesla to Texas, after local officials refused to let the car company reopen its factory during the coronavirus pandemic.

“Frankly, this is the final straw,” he tweeted.

“Tesla will now move its HQ and future programs to Texas/Nevada immediately. If we even retain Fremont manufacturing activity at all, it will be dependent on how Tesla is treated in the future.”

bbc.com

Han välkomnas av sin politiska motsats, senator Ted Cruz, känd för bl.a sitt Tweet att Nike bara vill sälja skor till de som hatar den amerikanska flaggan!

Man frågar sig vad den egentliga orsaken är. Musk personifierar ju den slöa, haschrökande västkustkulturen som USA försöker lura på omvärlden så att vi skall förgöra oss själva 😉 Förmodligen förbereder nätverken en attack mot Texas och södern där det fortfarande finns lite ordning och eget tänkande kvar 😉

Nu får Elon skaffa cowboyhatt och resten av köret, som broder Kimbal. Undrar om Elons partner Grimes är en populär artist i Texas?

Inte oväntat anser Musk att utbildningsnivån är för hög inom företagsvärlden.

Musk says ‘too many MBAs’ are running American companies

foxbusiness.com

Elon Musk says college is ‘basically for fun and not for learning’

theguardian.com

wwr: 74279625
Medan Elon körde bensindrivet:

youtu.be

Wretch32: 74642262
Du har ju uppenbarligen NOLL KOLL på Elon Musk intentions och vad som driver han i Tesla, SpaceX m.m. Din analys om Teslas mål är rent utsagt otjänliga:whoco5:

Rekommenderar dig starkt att klicka hem Ashlee Vance Biografi “Elon Musk : Tesla, SpaceX och jakten på en fantastisk framtid” istället för att bara forsätta gissa sig fram till dom svaren som passar in på din världsbild:evilgrin39:

Mvh

Elon Musk’s father Errol Musk

Elon Musk’s father planned to fly a plane from South Africa to England and sell it once they got there.
Their plane got diverted, which led to a chance meeting with Italians who wanted to buy the plane in cash.
With his new riches, Errol also bought half of an emerald mine.

We were going to fly into Jeddah and there was a religious holiday and they said if we come in now we have to pay $2,000 but if we wait 10 days we can come in at no charge. So we decided to head back to Lake Tanganyika from where we were, I think we were in Djibouti.”

bi

Elon Musk on Saturday Night Live, explained

verge

wwr: 75866587
Jag håller inte med om det resonemang som en del i tråden för.

Musk tillåts sprida drömmar och vilda framtidsplaner i massmedia utan att bli ifrågasatt. Alla människor har inte tid att hänga i denna tråd eller liknande för att kunna läsa olika uppfattningar.

Musk behandlas ju som en rockstjärna. När mycket lite verklig kritik kommer mot honom är det lätt att bli lurad. Informationen måste göras mer allsidig.

När Musk bara har Twittrat “DOGE” så betraktas det som en nyhet! Klart att det är lätt att bli lurad. Robinhood kördes ut hårt av media med många småsparare som förlorare.

wwr: 75867627
Det är bara en liten del i det hela. Det sker en konstant påverkan på många vis. Musk är ju alltid i media och han ifrågasätts aldrig. Han var ju värd i SNL i lördags. (Satts att spela doktor i en central sketch, många har förtroende för doktorer.) Han påstås vara världens rikaste. Han är cool och ser bra ut. Han påstås ha grundat flera dominerande företag.

Det är självklart att många gör som har gör om de inte hinner kolla upp all bluff bakom t.ex Tesla. Dvs det som jag och andra påpekat i tråden.

wwr: 75871281
raskens: 75870931
Ett stort problem är att han tillåter bara entusiaster att komma i närheten och dom ställer honom aldrig mot väggen. Har aldrig sett någon ha ifrågasatta alla galenskaper han kommer med, dom stryker honom medhårs, dom vet att det är enda sättet att få han med i en podcast. som et exempel att han säger sig ha Aspergers, den diagnosen är ifrågasatt av psykiatrin och man använder autism spektrum. Har han fått en formell diagnos av legitimerade psykiatriker eller är det en självdiagnos?

Tesla har inte ens en PR-avdelning. Media kan inte ställa frågor. Istället blir det: “Vi får se om Elon Twittrar”. En del Twittrare och YouTubers har som mål att få svar av Elon. Andra är säkert anställda av Tesla, kan man anta.

Asperger är i mycket en politisk diagnos. Precis som den profet som föregick Elon, dvs Greta, så påstås nu Elon ha samma diagnos. Diagnosen är i praktiken så luddig att den går att passa in på en mycket stor andel av befolkningen.

Både Greta och Elon framställs ju som högpresterande avvikare som kritiserar eller står lite på kant med systemet.

Naturligtvis har Assange också denna diagnos. Men i rättegången blev den i alla fall ifrågasatt.

Diagnoserna är bara en variant på Sovjetpsykiatrin. Den som kritiserar systemet påstås ha en mental störning. Systemet försöker påstå att det finns ett biologiskt underlag för diagnosen. Dvs vi skall inbillas att tro att den som kritiserar systemet har något fel i hjärnan.

Mest struntprat i de fall vi ser i media. Sedan finns det individer som kanske vill ha hjälp med olika “personlighetsstörningar”. Dessa skall tas på allvar om de söker vård. Men det vi ser om Greta, Elon och Assange är främst politiskt propaganda. Samtliga dessa bedriver dessutom skådespeleri, enligt min uppfattning.

Så här i efterhand kan man i alla fall säga att det var ganska givet att även Elon skulle gå ut med detta. Det passar i alla fall väl in.

Nu skriver jag inte mer om detta. Det berör bara tråden perifert. Men hela Tesla och Elon är genomtänkt propaganda. Nästan allt som rör Elons person påverkar aktiekursen. Teslas aktiekurs är inte en reaktion på folks förhoppningar. Tvärtom hålls den uppe av stora aktörer för att försöka inbilla oss att en grön omställning skulle vara på gång. Men det är det ju inte. Biden sätter upp målsättningar för 2035. Men inget sker. Däremot kommer det förmodligen att håvas in stora belopp av t.ex EU för “klimatet” och spridas utan redovisning till skattebetalarna. Det är min uppfattning om aktiekursen.

wwr: 76127943
Teslas CEO skämmer ut sig själv och därmed även företaget allt mer. För några timmar sedan Twittrade han till stöd för en kryptovaluta som tydligen säljer porrbilder via NFT, den steg 400%.

Jag undrar om Telsa håller på att lägga av helt. Inte säkert, men kanske.

Twittret skall visst uttydas som “CumRocket to the moon”

twitter.com

%%%%% Elon
%%%%% Musk

Texas

Texas is a primary target. Bezos being pictured as an evil overlord wears a Texas hat like Elon’s brother Kimbal who got girl from Epstein.

Bezos born NM, raised in Houston.

Kennedy murder: Dallas, Oswald previously defected to USSR “temporarily”, married Minsk girl

Elon moves to Texas to disrupt.

Senator Cruz exaggerated statements

Anti abortion laws

%%%%% Texas

 

TRANSLATE THIS PAGE:
(can also use tab at screen bottom right)

A few earlier posts:    (scroll down list)

2017 12 09 Earlier: Trump om Jerusalem – den verkliga orsaken till Trumps uttalande funnen

2017 12 12 Earlier: IOK saknar bevis – Internationella Olympiska Kommittén stänger av Ryssland utan bevis

2017 12 15 Earlier: Destabilisering genom invandring

2017 12 18 Earlier: Destabilisering genom feminism och HBTQ

2017 12 25 Earlier: Geopolitisk krigföring – Media/USA attackerar Europa med flyktingar. The enemy within. Weapons of Mass Migration

2018 03 01 Earlier: Tesla, Ubuntu/Linux – self destructive moles & Google, Facebook – political control mechanisms

2018 03 10 Earlier: The terrorists’ objectives

2018 04 02 Earlier: UN obstructs murder investigation – UN supports an illegal regime. The true reason why Catalán and Sharp were killed.

2018 04 10 Earlier: Bjärred-case. Politically correct psychiatry exterminates a whole family?

2018 04 22 Earlier: The Iraq war 2003 was built on fake evidence. / So far, no accusations of chemical warfare have been proven true. / Also the war on IS was built on fake evidence.

2018 04 25 Earlier: Why only few air crash investigations are accurate. – Passengers lives are at an unnecessary risk.

2018 04 27 Earlier: The Cold War and other anti-Russian activities. The image of conflict; The useful enemy

2018 05 01 Earlier: Journalist wounded by IS ?

2018 05 10 Earlier: Who owns the news media

2018 05 22 Earlier: False flag awards

2018 05 30 Earlier: Fake news

2018 08 30 Earlier: Soros’ funds used to influence Swedish politics

2018 09 05 Earlier: Control of the Internet, Google, troll farms

2018 09 06 Earlier: Quotes

2018 09 07 Earlier: Feeding frenzy, the media monopoly disposes of politicians that do not follow the agenda

2018 09 08 Earlier: The media monopoly sells outdated technology to the Swedish gov’t @ SEK 10 bn.

2018 09 09 Earlier: All parties unite to refuse party SD posts as chairman according to election results.

2018 09 10 Earlier: News media gives birth to a political party – Ny Demokrati

2019 02 01 Earlier: Bilderberg calling the shots: Center party is hi-jacked and Liberal party is ordered to self-exterminate.

2019 02 01 Earlier: Elections 2018: Globalist parties pretended to have different opinions. Collaborate to favor large corporations at the expense of workers.

2019 04 12 Earlier: Ola Bini, Arjen Kamphuis connection

2019 04 14 Earlier: Wikileaks, Julian Assange and Ola Bini are likely American agents.

2019 08 10 Earlier: Edward Snowden – US operative

2019 10 10 Earlier: Greta Thunberg‘s true, dark motives

2019 11 26 Earlier: Arjen Kamphuis‘ disappearance

2019 12 01 Earlier: Are the Iranian ayatollahs CIA-agents?

2019 12 08 Earlier: Obama tries to break US self confidence by cutting the space program.

2020 01 26 Earlier: Are Starlink spy satellites?

2019 12 14 Earlier: Elon Musk is intentionally a poor role model, to destroy youth values.

2019 12 19 Earlier: Neil Farage: Parties like SverigeDemokraterna (SD) become corrupt in the European Union.

2020 01 20 Earlier: The European Union threatens w/ bank blockade to make United Kingdom to follow EU rules.

2020 01 22 Earlier: The scare factor

2020 01 25 Earlier: Climate gender conflicts

2020 01 27 Earlier: Is Mars rover “Curiosity” fake??

2020 02 29 Earlier: Assange extradition trial

2020 03 08 Earlier: US liberal chaos is only for export.

2020 03 12 Earlier: US elections 2020 are rigged.

2020 03 25 Earlier: Corona & climate – full panic but no real action taken.

2020 04 06 Earlier: The government/press/elite are less likely to use espionage against other states, but would rather use it against their own people.

2020 04 12 Earlier: fake rebels

2020 04 30 Earlier: Brexit, current status

2020 05 02 Earlier: Elon Musk plays the fool

2020 05 06 Earlier: Fairy tales newspapers compose

2020 05 02 Earlier: Norwegian police never tries to find the missing person

2020 05 22 Earlier: Blackmail the European Union

2020 05 27 Earlier: Send Greta to the European Union to stop Corona recovery. We in Northern Europe are paying for it.

2020 06 10 Earlier: Why SpaceX recovers boosters.

2020 06 11 Earlier: Why the UK can not get a deal with the EU.

2020 06 12 Earlier: Why the media hate Latin America

2020 06 16 Earlier: The Brexit dilemma (1)

2020 06 18 Earlier: Black Lives Matter/All Lives Matter [BLM]

2020 06 20 Earlier: Swedish PM splits Nordic unity for no reason. – He must be under globalist control.

2020 07 03 Earlier: Cross-country skiing champion Marit Bjorgen – a product of the globalist agenda

2020 07 05 Earlier: US elections – a show for foreign countries

2020 07 10 Earlier: white males – slandered in media

2020 07 12 Earlier: Immigrants ridiculed in headline for not recieving information

2020 07 20 Earlier: Macron & Merkel dictate the EU agenda

2020 07 23 Earlier: PM Löfven tricked out of EU rebate.

2020 07 25 Earlier: False idols look appealing

2020 07 26 Earlier: “Covid rescue” is really euro bailout

2020 08 02 Earlier: “Covid rescue” illegal in two ways

2020 08 03 Earlier: polarization

2020 08 05 Earlier: Controlling Europe through debt

2020 08 07 Earlier: Brexit will increase EU power.

2020 08 09 Earlier: When Soros crashed Sweden.

2020 08 11 Earlier: Soros is a decoy.

2020 08 14 Earlier: Media spread mental problems.

2020 08 15 Earlier: Sweden pays Italian Olympics.

2020 08 18 Earlier: EV-charging

2020 08 28 Earlier: European Union

2020 08 31 Earlier: Activism creates tthe problems it claims to counteract.

2020 09 05 Earlier: Soros, Nixon, FED

2020 09 08 Earlier: Globalists incite subversion and rebellion against the national government

2020 09 20 Earlier: Assange trial

2020 10 02 Earlier: Is the Estonia ferry disaster fake?

2020 10 08 Earlier: The climate issue is political.

2020 10 12 Earlier: Greta turns to Macron, not Swedish politicians.

2020 10 13 Earlier: Greta is not environmental, she is EU and Hong Kong activist.

2020 10 15 Earlier: Corona restrictions will demand rewriting the constitution.

2020 10 16 Earlier: Authorities still havn’t published recommendations for those w/symtoms, positive test or anyone really.

2020 11 01 Earlier: Globalism will bring chaos until units of control are shrunk.

2020 11 06 Earlier: Diet and body shape are abused to divide the population

2020 11 10 Earlier: Internet communication has led to globalists going for broke.

2020 11 22 Earlier: Dictatorship: Sweden ban meetings.

2020 11 22 Earlier: Climate doom

2020 11 23 Earlier: Future of globalization

2020 11 25 Earlier: EU-satellite deals are better than EU membership.

2020 11 26 Earlier: Greta – the modern Don Quixote

2020 11 30 Earlier: Belarus 2020 – “revolution” is only newspaper feminist agenda and likely EU influencing

2020 12 01 Earlier: European Union 7 year budget negotiations 2020.

2020 12 12 Earlier: Covid mostly affects politicians media dislike.

2020 12 26 Earlier: Brexit – a complete success for UK.

2020 12 26 Earlier: Maggie Thatcher on EU.

2021 01 06 Earlier: Global lockdown

2021 01 08 Earlier: Trump-Assange agenda

2021 01 12 Earlier: starvation

2021 01 29 Earlier: The true nature of The (not so) Great Reset

2021 01 30 Earlier: The World Economic Forum (WEF) is a decoy.

2021 01 31 Earlier: Bill Gates knew society would respond to Covid with disproportionate strength.

2021 02 02 Earlier: Tesla stock is inflated to support green take over by f.ex EU.

2021 02 06 Earlier: Will agriculture and food supply be the next crises?

2021 02 21 Earlier: Archeology on Mars is psychological warfare.

2021 03 09 Earlier: Biden chosen by Dems meant manipulating democracy to promote Harris.

2021 03 12 Earlier: Holodomór terror famine

2021 03 18 Earlier: Georgia

2021 03 20 Earlier: EU-Covid

2021 03 31 Earlier: Biden attacks Europe using the climate agenda.

2021 04 01 Earlier: Airlines don’t want you to travel!

2021 04 02 Earlier: Covid is used to form airline monopoly

2021 04 03 Earlier: National states vaccinate more efficiently

2021 04 10 Earlier: Media and politicians attack white men.

2021 04 13 Earlier: Resistance to EU/global control is connected to nazis, terrorists etc.

2021 04 14 Earlier: US – taliban win-win

2021 04 19 Earlier: climate attack on Nordic countries

2021 04 22 Earlier: Tesla crash used to hide lack of sales

2021 04 24 Earlier: Cryptocurrencies hype yet another way to deprive country through reduced tax base. Bitcoin “mining” is really transfer fee. Ethereum hacker became lawful owner of loot.

2021 05 22 Earlier: nwo m.o.

2021 05 24 Earlier: climate “science

2021 05 26 Earlier: EU fakes hi-jack to buy Belarus.”

2021 05 27 Earlier: EU puppet regime, Belarus

2021 06 12 Earlier: US out of lockdown but not Europe

2021 06 14 Earlier: EU creates cold war

2021 06 16 Earlier: EU supports regime that encourages death squads.

2021 06 18 Earlier: US keeps up the oil price.

2021 06 19 Earlier: EU ramps up CO2. Media twists refugees from US warfare to be “climate refugees”.

2021 06 20 Earlier: Fake government crisis

2021 06 21 Earlier: Greta accuses Nordic countries vaguely, without presenting evidence.

2021 06 22 Earlier: The privatization of space activities is at the expense of research and development.

2021 06 23 Earlier: Greta Thunberg uses parliament for dancing not debate.

2021 06 24 Earlier: Is Greta Thunberg bluffing about her education? [ -1-, -2- ]

2021 06 25 Earlier: EU m.o. is crisis.

2021 06 29 Earlier: EU climate tariffs

2021 06 30 Earlier: EU demands elicit government crisis in Sweden.

2021 07 20 Earlier: Globalization is dysfunctional.

2021 07 23 Earlier: Controlled opposition

2021 08 06 Earlier: Olympic gold sprinter Jacobs’ nutritionist under police investigation for distribution of anabolic steroids. Attacking the messenger/person.

2021 08 08 Earlier: Climate models exaggerated.

2021 08 10 Earlier: Argumentation against the person

2021 08 15 Earlier: Big corps

2021 08 30 Earlier: Energy consumption stops crypto.

2021 09 03 Earlier: Construct problems to split the population.

2021 09 07 Earlier: Greta – the witch doctor.

2021 09 09 Earlier: The Fall of Rome

2021 09 19 Earlier: Aukus

2021 09 25 Earlier: Banks, big corporations

2021 10 05 Earlier: The climate weapon

2021 10 08 Earlier: The cold war is back

2021 10 15 Earlier: information shifts

2021 10 16 Earlier: Streisand effect, muslims

2021 10 17 Earlier: Weapons of mass migration


Table of Contents (in English)

Summary 04

Summary

[keywords:
Massmedia och demokratin
News media and the democracy]

Nästa:

http://www.snowleopard.info/global/people/international/musk/tesla-001/

Innehållsförteckning:

20.04 (00000 links) Innehållsförteckning, ToC

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.