Categories
zAll pages

03.1.001.004: 001.000.001 Biden

TRANSLATE THIS PAGE:
(can also use tab at screen bottom right)

TITLE

wwr: 75585090
Detta förefaller vara fake news.

Sverige har bjudits in till president Joe Bidens klimattoppmöte som hålls i slutet av veckan.

Miljöminister Per Bolund kommer att delta vid ett rundabordssamtal som anordnas av USA:s klimatsändebud John Kerry på fredag,

sverigesradio.se

Mötet är ett toppmöte med Biden, Putin, Xi, Merkel etc. Då måste Löfven representera Sverige. Man kan inte skicka Bodlund.

Här står om deltagarna, listan har varit klar länge.
(FB) Globalt klimatmöte anordnas utav Biden !

Det verkar som man i sista stund försökt täcka över att Sverige inte inbjudits genom att låta Bodlund prata med Kerry.

Bolund gästspelar på USA:s klimattoppmöte

Sverige har bjudits in som tillfällig gäst till klimatmötet Leaders Summit on Climate på fredag.

svd.se

Sverige representeras på toppmötet av EU-presidenten v.d. Leyen!

Klimatagendan handlar om att ta inflytande och pengar från enskilda länder och skapa en global diktatur. I Sveriges fall skall besluten flyttas till EU. Därför får inte de svenska politikerna göra klimatsatsningar. Alla pengar skall gå till EU.

Greta talar inte med de svenska politikerna. Hon vägrade ta emot ett pris hon fick av Nordiska Rådet.

De globala nätverken är rädda för de nordiska länderna. De utgjorde framgångsrika samhällen som byggde på fred och samförstånd. Den globala diktaturen bygger på ständiga konflikter mellan länder samt konflikter inom befolkningen (massinvandring, extrem feminism etc). Därför attackeras de nordiska länderna. I detta fall kommer man att försöka ta ifrån dem resurser med klimatet som förevändning.

Ett annat sätt att attackera de nordiska länderna är att attackera de äldre vita män som byggde dem. Därför har man tillsatt Biden. Han är en vit gubbe som är eller spelar senil pedofil. Man planerar förmodligen att ersätta honom med en färgad kvinna (Harris) och då kommer pressen att prisa henne.

Ytterligare ett sätt som Norden attackeras är uppsplittring. Till klimatmötet har man bjudit in Norge och Danmark men inte Sverige eller Finland. Man försöker sära de nordiska länderna.

Här står mer om det:
(FB) Globalt klimatmöte anordnas utav Biden !

Har man ett globalt problem måste man självklart bjuda in samtliga världsledare (195) inte bara 40 av dem. Det går att arrangera med gruppdiskussioner. Men nätverken försöker som alltid skapa splittring.

Sverige får representeras på toppnivå av EU-presidenten. Det är tyvärr så det ser ut.

nordic countries, corona

wwr: 75662075
arbetet: 75661198
Mer från klimatjippot:

Liz Harrington
@realLizUSA
[INDENT]Less Than 300 People Watch Biden’s Climate Summit on WH Feed[/INDENT]

twitter.com

:thumbsup:

Det är väl inte många som tror på någon klimstkris längre. Till slut hade EU oväntat fått ned koldioxiden genom att uppfinna Coronakrisen. Då körde man genast upp koldioxiden igen genom att kräva oss på 7500 miljarder.

Bitcoin förbrukar lika mycket ström som hela Argentina men kryotovalutor är bra tycker alla.

Det kommer inga billiga elbilar eller laddning på gatorna. Det bara skrivs om dyra Tesla som främst har bling som AI, självkörning, accar 0-100 under 2 sek, extrem design som cybertrucken etc

T.o.m. Greta verkar ha lagt av klimatet. Senast skulle hon bojkotta nästa klimattoppmöte eftersom vaccinfördelningen över jordklotet inte var exakt jämn!

Ingen tror på någon klimatkris längre. Det enda vi vet är att solen går upp i morgon och EU kommer att kräva mer pengar.

wwr: 75745083
Flyktingmottagningen verkar vara en bluff. Den kommer inte att genomföras varken i år eller nästa år. Det beror på Trump, säger Biden!

Bara prat från Biden, som vanligt.

The new figure of 62,500 “erases the historically low number” set by former President Donald Trump, Mr Biden said on Monday.

He also said his administration intended to raise the number of refugees admitted next year to 125,000.

Biden backtracks on keeping Trump cap on refugees
What is Biden doing differently at US border?
What is happening with children at the US border?
But he acknowledged the “sad truth” that the US would not achieve either target this year or next, arguing that his administration had to “undo the damage” of the previous one.

bbc.com

wwr: 75879060
wwr: 75869013
Samma gamla vanliga upplägg: Hata vita gubbar.

Män bygger murar oberoende av vilket parti de representerar.

Sedan kommer den gulliga Kamala säkert med “i mitt Amerika bygger vi inga murar”.

BestOfTheBestSS: 75876638
Kamela tycks ha gått under jorden sen hon utsågs som ansvarig/utredare/what ever för kaozet vid gränsen. En månad sist jag kollade.

Biden ser man inte mycket av heller.

En väldig kontrast jämfört med den förra administrationen minst sagt!

Jag har inte följt detaljerna. Men numera samarbetar politikerna och verkar för att skapa motsättningar bland folket/folken. Trump kritiserades oupphörligt i media och Biden är inkompetent. Man hetsar mot vita gubbar. Det handlar inte om Demokrater mot Republikaner utan om politiker mot folket och i detta fall om att skapa motsättningar mellan kvinnor och män. Kamala har dessutom invandrarbakgrund.

Det är uppenbart att man vill sätta in Kamala så att hon kan göra så att allt blir “fint” igen, som under Obama. Ett liknande byte gjorde man ju med fylle-Juncker och von der Leyen.

Men ibland, när agendan blir för uppenbar gör man något oväntat.

Hela agendan bygger på att den skall vara hemlig eller i alla fall inte uppenbar. Därför blir den så ineffektiv när man hela tiden försöker dölja den under snirkliga turer. Just nu håller man t.ex på att mota in Ukraina i EU. Men när deras president nyligen besökte Macron och “ville ha stöd för EU-medlemskap” säger Macron att han “måste fundera på det”. 😀 Att det skulle bli något med Trump, Assange, “ryssläckor” och benådning inför valet var troligt, men det blev nästan tyst.

Så ibland när nästa steg i agendan är helt uppenbart så gör man en liten utflykt från huvudtemat eller låter saken vila en tid.

Så det kanske blev för uppenbart att Kamala skulle bytas in. Därför tar man nu en paus och tänker ut något villospår.

Vilken den huvudsakliga planen (globalisering och spridande av konflikter) är, är helt uppenbart, anser jag. Men jag medger att det är svårt att förutsäga varje steg i detalj.

Det skall bli spännande att se hur det hela fortsätter. Presidenten kan inte fortsätta att gömma sig. Han kan heller inte låta Kamala sköta allt medan han är president. Något borde ske. Men vad. Man gillar orättvisor och inkvoteringar eftersom de sprider osämja i befolkningen. Men man vill nog ha Kamala vald, till slut i alla fall. Så hon får nog vinna valet 2024. Men vad sker innan dess?

wwr: 75883499

Att Deep State sköter det hela vet vi, men det får inte se ut så. Bidens halvfigur håller inte fram till 2024. Han skulle kunna krya på sig och fronta verksamheten igen eller bli sämre och hoppa av.

Märkligt läge. Frånvaron av president utan att någon märkt något visar förstås att presidentämbetet egentligen är en front för de internationella nätverken. Precis som EU-kommissionen.

Det är kanske det vi skall lära oss. Det behövs inga val. Det behövs ingen president. Allt knallar på som vanligt ändå.

wwr: 75906260
Är Biden tillsatt för att bara tyna bort och presidentämbetets inflytande och demokratin med honom? Presidenten som försvann.

Hans ‘I’m Transition Candidate’ har ingen säker tolkning. Även flera större media ansåg att Lady Gagas uppträdande vid invigningen associerade till novellserien Hunger Games. Klaus Schwab får världsledare att gå i god för sitt diffusa tal om en ny världsordning.

Covid är definitivt den kraftigaste attacken mot demokratiska rättigheter på mycket länge.

Media river av en intifada till som distraktion men ingen orkar bry sig.

Det här blir intressant men förmodligen obehagligt att följa. Kommer Biden att fortsätta förändras som the Cheshire cat? Han försvinner gradvis, tills bara flinet är kvar?

wwr: 75906426
Ja. Förutom att presidentämbetet skulle tyna bort så är en annan möjlighet att Kamala går in hårt senare. Politiker visar ju aldrig att de är intresserade av poster utan håller sig alltid i bakgrunden, till en början, vid olika maktskiften. Om Kamala skulle gå in hårt redan nu skulle många se henne som en asgam.

Så möjligheten att Kamala kommer att ta över och “ställa allt till rätta som de odugliga vita gubbarna Trump/Biden inte klarat av”, finns naturligtvis.

Biden airplane stairs, crowd cheering

arbetet: 76213596
Lite problem med geografin (video):

Insider Paper
@TheInsiderPaper
[INDENT]WATCH: Biden thinks Syria is Libya. (Made mistake multiple times in G7 speech)[/INDENT]

twitter.com

Biden incoherent
twitter

wwr: 76240762
Tänk vilken otur! Bidens fina klimatpolitik som redan fått så stor uppmärksamhet verkar redan ha stött på problem. Han hade inte rätt att stoppa borrprojekten säger en domare. Biden som ville så väl och som Greta får så fin kontakt med. :p

Federal Judge Says Biden Cannot Pause New Leases for Drilling on Public Lands

in the first major legal roadblock for President Biden’s quest to cut fossil fuel

substantial likelihood that President Biden exceeded his powers.”

—-

nytimes.com
—-

wwr: 76248619
Det verkar tyvärr så att det inte går att driva världen utan att sträva mot kallt krig. Där borde världens ledare tänka om.

Biden and Putin Spar Even as They Move to Ease Tensions

After four hours of talks, President Biden and President Vladimir Putin of Russia offered professional respect and a desire for a better relationship.
But the leaders announced no dramatic actions to stop the downward spiral hurtling them toward the worst U.S.-Russian tensions since the Cold War.
—-

nytimes.com
nytimes.com

After about three hours of talks, the two leaders emerged, separately, and offered professional respect for each other, like two skilled boxers describing the other’s prowess. Both expressed a desire for a better relationship, but announced no dramatic actions to arrest the downward spiral that has already hurtled them toward the worst U.S.-Russian tensions since the Cold War.

Reagan had famously called the Soviet Union the “evil empire,” but he and Gorbachev spent hours talking inside and outside, dined together, and tried to get to know each other. In the hours before Mr. Biden’s encounter with Mr. Putin, his aides made clear that they would not break bread, and that the meetings would be formal ones.

Mr. Biden declined to say whether he would still describe the Russian leader as a “killer” and argued that none of the conversation portended the start of a friendship.
—-


—-

Dellaren167: 76320154
Stackars Biden yrar om Libyen när det ska vara Syrien, får en direkt fråga om han kallat Putin för mördare varpå han bara svamlar och hakar upp sig.

youtu.be

Australienska SKY News nämner även att detta sällan tas upp i US-media.

Fyfan så tragiskt att han är president i en så viktig tid. Snart tar invisible-Kamela över, snacka om pest eller kolera. :'(

Varning för känsliga tittare.
—-

wwr: 76407597
Nu räknas rösterna om i valet till borgmästare i New York efter fel i den första räkningen.

nytimes.com

Samma trassel med rösträkningen som när Biden blev vald. Det handlar om att försöka visa att demokrati inte fungerar. Sedan valdes Biden som man faktiskt kan säga är helt inkompetent för jobbet.

Jag menar att detta ingår i USA:s attack mot Europa. Vi har mindre länder där folk tidigare haft vissa möjligheter att påverka våra politiker. Men nu försöker man flytta pengar och beslut till EU som är så stort att folk inte har en chans att påverka. Mutor och lobbygrupper kan styra i Bryssel. EU-presidenten tillsätts i slutet möte och sedan styrs verksamheten av kommissionen som fungerar som den sovjetiska politbyrån gjorde. Stora belopp sprids utan redovisning.

Nu har man alltså haft trassel med rösträkningen vid valet av Biden och även New Yorks borgmästare. USA är ju ett hi-tech-land som skryter om demokrati. Självklart skulle de kunna räkna röster rätt snabbare om de bara försökte.
—-

wwr: 76407597
Nu räknas rösterna om i valet till borgmästare i New York efter fel i den första räkningen.

nytimes.com

Samma trassel med rösträkningen som när Biden blev vald. Det handlar om att försöka visa att demokrati inte fungerar. Sedan valdes Biden som man faktiskt kan säga är helt inkompetent för jobbet som världens mäktigaste man.

Jag menar att detta ingår i USA:s attack mot Europa. Vi har mindre länder där folk tidigare haft vissa möjligheter att påverka våra politiker. Men nu försöker man flytta pengar och beslut till EU som är så stort att folk inte har en chans att påverka. Mutor och lobbygrupper kan styra i Bryssel. EU-presidenten tillsätts i slutet möte och sedan styrs verksamheten av kommissionen som fungerar som den sovjetiska politbyrån gjorde. Parlamentet bara nickar bifall. Stora belopp sprids utan redovisning.

Nu har man alltså haft trassel med rösträkningen vid valet av Biden och även New Yorks borgmästare. USA är ju ett hi-tech-land som skryter om demokrati. Självklart skulle de kunna räkna röster rätt snabbare om de bara försökte.

Man har med (missbrukade) demokratiska medel tillsatt en president som är så inkompetent att folk driver med honom på Internet. Det är en medveten tillsättning för att försöka förlöjliga demokratin. (Ungefär som våra pajasar har börjat en ny regeringskris om en struntsak.)

Demokraterna valde inte den mest kompetente personen. Jag känner inte deras medlemmar men bland 300 miljoner amerikaner måste det ha funnits bättre kandidater än Biden.
—-

arbetet: 76435840
Trafalgar Group har frågat amerikanerna om vem de tror styr landet. Inga uppmuntrande siffror för Biden-administrationen:

Do you believe President Biden is fully executing the duties of his office?

No, others are directing policy and agenda: 56,5%

Yes, he is directing all policy and agenda: 36,4%

Not Sure: 7,1%
—-

Inte nog med det! Det blir än mer intressant när man bryter ner siffrorna på partitillhörighet:

Democrats:

31,7%
58,6%
9,7%

Republicans:

83,6%
11,9%
5,4%

Independents

58,4%
36,1%
5,4%
—-

Inte ens bland Demokrater finns det en övertygande majoritet som tror att Biden styr landet. Nästan en tredjedel tror att han inte gör det.

thetrafalgargroup.org
—-

wwr: 76436147
Nää. Säger de verkligen så. 😮 Finns det ingen NWO eller Deep State? Jag hade alltid trott att Löfven och Ylva Johansson med sina kollegor i EU-kommissionen var de som bestämde över Sverige och Europa. Det är därför det går så bra för Sverige nu. :p

Det skall bli mycket intressant att se när de ger Biden välbehövlig pension. Kommer då Kamala att gå in med kraft och visa att bara icke-vita kvinnor är de som kan få saker utträttade eller kommer hon att göra som Biden – Stå som ett rundningsmärke för att visa oss att det absolut inte har någon betydelse vad vi röstar på. Ju större land/enhet, ju mindre kan vi påverka. USA och EU är sämst.
—-

Hundvisslaren: 76501553
Varför hade Obama en alkoholiserad narkoman som läkare?
—-

scrollock: 76502411

Varför har Biden en alkoholiserad narkoman till son?

Varför har Biden en alkoholiserad narkoman till dotter?

Varför har Biden en alkoholiserad narkoman till brorsdotter?

Varför har Biden en alkoholiserad galning till bror?

Varför har Biden en alkoholiserad slampa till svärdotter?

Varför låtsas Biden själv vara helnykterist när han själv varit uppenbart aspackad under debatterna?

Ställ dig själv dessa frågor istället så kommer du sanningen på spåren om Bidens relation till skadliga substanser. 😉
—-

Ronny Jackson, the White House doctor who rhapsodized about Donald J. Trump’s “incredible genes” and went on to win a Texas congressional seat with the former president’s help, cursed and belittled his subordinates, drank and took sleeping pills on the job, and sexually harassed a woman, according to a detailed report released Wednesday by the Pentagon’s inspector general.
nyt

scrollock: 76502411

Varför har Biden en alkoholiserad narkoman till son?

Varför har Biden en alkoholiserad narkoman till dotter?

Varför har Biden en alkoholiserad narkoman till brorsdotter?

Varför har Biden en alkoholiserad galning till bror?

Varför har Biden en alkoholiserad slampa till svärdotter?

Varför låtsas Biden själv vara helnykterist när han själv varit uppenbart aspackad under debatterna?

Ställ dig själv dessa frågor istället så kommer du sanningen på spåren om Bidens relation till skadliga substanser. 😉
—-

Intressanta länkar.

Liberaler är utbildningsfientliga. Därför anställs en doktor som är alkis och gör kvinnofientliga uttalanden, vid Vita Huset.

Liksom Musk röker på och anser att det finns för många MBA vid amerikanska företag. Eller det görs ett nummer av hur Greta, grundskoleelev, får en högre hederstitel vid vissa universitet än de som arbetat där länge. (Skolors funktion är att kunna strejka från.)

wwr: 76510480
Både Trump och Biden är väl närmast helykterister. Men det har inte uppmärksammats närmare i media. Det beror ju på att man försöker sprida en agenda över bl.a Europa där droger hyllas.

Det hjälper absolut inte med tokstraff eller att man måste vara helnykterist. Men i agendan ingår att på ett smygande sätt hylla droger. Bidens son är knarkare och fick sparken ur flottan för kokainmissbruk. I Vita Huset anställde tydligen Obama tydligen en läkare som var missbrukare.

Biden borde markera hårdare mot sin son och se till att han får hjälp med sitt missbruk. Samma gäller en läkare vid Vita Huset. Han borde tas ur tjänst tills han fått ordning på sitt missbruk.

När droger smygs in i samhället blir det svårare för demokratiskt valda politiker att försvara sig mot massmedias manipulerande av grupper.
—-

Flashback, TomSowell: 76644312

—-

Joe Bidens första hustru, Neilia, och deras ettåriga dotter dödades i en tragisk bilolycka i december 1972. Neilia som körde bilen kraschade med en truck. Truckföraren Curtis C. Dunn gjorde sitt bästa för att undvika krocken som enligt polisen beror på att Neilia styrde in i Dunns körfält, troligtvis för att hon tittade åt sina barns håll. Efter olyckan sprang Dunn genast ut för att hjälpa Bidens familj, men bara sonen Beau överlevde. Delawares rättsväsende bedömde att Dunn var oskyldig till olyckan och han fick inget straff. Inte heller misstänktes han ha varit berusad.

Biden har under sin politiska karriär ofta talat offentligt om denna olycka. Den gav Biden sympati hos allmänheten. Men detta räckte inte för honom. Joe Biden har vid flera tillfällen offentligt uttalat lögnen att Dunn varit berusad när olyckan inträffade. “he drank his lunch instead of eating his lunch”. har han påstått bland annat under tal år 2001, 2007 och 2008.*

Domaren Jerome O. Herlihy från Delawares högsta domstol som översåg polisundersökningen när det begav sig säger att detta är en ren lögn:
Citat:
“The rumor about alcohol being involved by either party, especially the truck driver (Dunn), is incorrect,” Herlihy said recently.
Dunn dog 1999 men hans dotter, Pamela Hamill,*skrev till Biden år 2001:

Citat:
“Growing up, my dad never talked about it. He always got very solemn around Christmastime because the anniversary was Dec. 18, and he never wanted to celebrate the holidays,” Hamill said. “When newspapers had anniversary articles (about the crash), we hid them from dad.”
Biden svarade henne i ett handskrivet brev:
Citat:
“All that I can say is I am sorry for all of us and please know that neither I or my sons feel any animosity whatsoever.”

Trots detta upprepade Biden under framträdanden 2007 och 2008 att Dunn hade varit berusad under olyckan: https://www.nytimes.com/2007/12/14/u…s/14biden.html
Citat:
“Let me tell you a little story,” Mr. Biden told the crowd at the University of Iowa. “I got elected when I was 29, and I got elected November the 7th. And on Dec. 18 of that year, my wife and three kids were Christmas shopping for a Christmas tree. A tractor-trailer, a guy who allegedly — and I never pursued it — drank his lunch instead of eating his lunch, broadsided my family and killed my wife instantly, and killed my daughter instantly, and hospitalized my two sons, with what were thought to be at the time permanent, fundamental injuries.”

Hamill says that because she fondly recalled those tender correspondences, the revelation of Biden’s distorted story is even more overwhelming.
“We always felt like our heartstrings were attached to (Biden’s) heartstrings. Now we feel stabbed in the back,” she said.

“I just burst into tears,” Hamill said. “The story already is tragic enough, why did he have to sensationalize it by saying my father was drunk? My family is outraged.”

År 2008 erkände till slut en representant för Biden:
that the senator “fully accepts the Dunn family’s word that these rumors were false.”

Pamela Hamill ville dock ha en offentlig ursäkt eftersom hon oroade sig för att Bidens ihopljugna version skulle bli offentlig sanning om han i framtiden blev USAs president.
Detta vägrade förstås Biden. Han bad dock till slut om ursäkt per telefon, enligt Hamill.

In 2008, Hamill demanded that Biden make a public apology. Hearing nothing from Biden, she sent him a registered letter. The next year, after an accurate CBS television report on the accident, Hamill said she received a phone call from Biden. Hamill told Politico: “He apologized for hurting my family in any way. So we accepted that — and kind of end of story from there.”

Efter 2008 har Biden legat lågt med sina anklagelser om Dunns alkoholism. Dock påstod han 2015 vid ett tal i Yale ånyo lögnaktigt att olyckan var Dunns fel:

Citat:
My wife and three children were Christmas shopping,*a tractor trailer broadsided them*and killed my wife and killed my daughter.

nyt

npol

cbs

sb

wwr: 76766203
De klimatforskare som lämnade administrationen under Trump har inte kommit tillbaka under Biden. Jobben har blivit politiserade.

Det är ju helt tydligt när man läser tidningarna att bara en tolkning av klimatdata är tillåten, den som framhåller kris.

Recruitment is suffering, according to federal employees, as government science jobs are no longer viewed as insulated from politics
—-

nytimes.com
—-

wwr: 76863534
Här sammanfattar Obama hur hans och Bidens klimatpolitik förts under deras regim. Det blir nog inte bättre under Biden.

Remember Obama’s drill, baby, drill days? Democrats aren’t innocent on climate

[Obama:]
Under my administration, America is producing more oil today than at any time in the last eight years,” he said in a speech promising to increase pipeline capacity to flood the world with even more fossil fuels.

“Over the last three years, I’ve directed my administration to open up millions of acres for gas and oil exploration across 23 different states. We’re opening up more than 75% of our potential oil resources offshore. We’ve quadrupled the number of operating rigs to a record high. We’ve added enough new oil and gas pipeline to encircle the Earth and then some. So we are drilling all over the place – right now.
—-

theguardian.com
—-

wwr: 76887513
Biden firar den senaste klimatrapporten med nya tillstånd att borra. 2000 tillstånd i år.

since taking office, Biden’s interior department has approved more than 2,000 new permits for drilling and fracking on federal land
—-

https://www.theguardian.com/commentisfree/2021/aug/12/is-biden-serious-about-climate-his-2000-drilling-and-fracking-permits-suggest-not

Inte ens de politiker som snackar mest om klimatet gör ett dyft. Självklart är klimatteorierna en bluff för att skaffa makt och pengar. I Europa förlorar vi till EU hela tiden.

The IPCC report is clear: nothing short of transforming society will avert catastrophe

Every indication thus far from the Biden administration suggests that critical, urgent action won’t be coming
—-

wwr: 76890411
Som väntat verkar det inte bli någonting av Bidens klimatlöften.

By pushing for more oil production, the US is killing its climate pledges

In the US Congress, the climate component of Biden’s infrastructure bill has been reduced to a pale shadow. Meanwhile, as the global economy recovers so too are energy prices, stoking fears of increased fuel costs. In Germany, the Greens have been dogged by agitation around petrol prices. Finally, on Wednesday, in a statement issued from the White House by the national security adviser Jake Sullivan, these tensions exploded into the open.

—-

Sullivan:

Higher gasoline costs, if left unchecked, risk harming the ongoing global recovery. The price of crude oil has been higher than it was at the end of 2019, before the onset of the pandemic. While Opec+ recently agreed to production increases, these increases will not fully offset previous production cuts that Opec+ imposed during the pandemic until well into 2022. At a critical moment in the global recovery, this is simply not enough. President Biden has made clear that he wants Americans to have access to affordable and reliable energy, including at the pump. Although we are not a party to Opec, the United States will always speak to international partners regarding issues of significance that affect our national economic and security affairs, in public and private.”

—-

Yes, you read that correctly. One of the most senior figures in the Biden administration, the administration that promised climate was “everywhere” in its policy, is declaring that an increase in petrol prices to $3.17 per gallon is a matter of national security and that the US reserves the right to cajole Opec and Russia into flooding the world with more oil.
—-

theguardian.com
—-

wwr: 77025077
Men börjar lyfta in Harris nu. Det har varit avsikten från början. Hon gör en resa i Sydostasien. I Vietnam blev den fördröjd eftersom man misstänkte “Havannasyndromet” på ambassaden. Hon har även gjort uttalanden mot Kina.

Havannasyndromet skulle jag tro är uppdiktat och bara ytterligare ett sätt att försöka skapa kallt krig, liksom uttalandena mot Kina.

Trump var i alla fall något bättre på internationella relationer (utom Iran). Men med Biden-Harris tilltar det kalla krget igen.

Deras globala toppstyre går inte att sköta om inte länderna ligger i konflikt med varandra.

theguardian.com
—-

TomSowell: 77243730
Sky News Rita Panahi erbjuder pengar tii uttolkare av Biden. ‘I’ll write a cheque’ to anyone who can decipher what Biden’s trying to convey. Det här är helt enkelt en jättechans för Klyban, Granvall och Zielinski att tjäna alldeles egna pengar.

youtube.com
—-

wwr: 77244117
Det visar att demokratin har kraschat, Man lyckades inte välja en kompetent president. Han är ju helsnurrig och var inte mycket bättre under valrörelsen. Ingen verkar heller direkt bry sig om hans tillstånd nu.
De får Biden och vi Löfven. Systemet fungerar inte längre.

—-

 

TRANSLATE THIS PAGE:
(can also use tab at screen bottom right)

A few earlier posts:    (scroll down list)

2017 12 09 Earlier: Trump om Jerusalem – den verkliga orsaken till Trumps uttalande funnen

2017 12 12 Earlier: IOK saknar bevis – Internationella Olympiska Kommittén stänger av Ryssland utan bevis

2017 12 15 Earlier: Destabilisering genom invandring

2017 12 18 Earlier: Destabilisering genom feminism och HBTQ

2017 12 25 Earlier: Geopolitisk krigföring – Media/USA attackerar Europa med flyktingar. The enemy within. Weapons of Mass Migration

2018 03 01 Earlier: Tesla, Ubuntu/Linux – self destructive moles & Google, Facebook – political control mechanisms

2018 03 10 Earlier: The terrorists’ objectives

2018 04 02 Earlier: UN obstructs murder investigation – UN supports an illegal regime. The true reason why Catalán and Sharp were killed.

2018 04 10 Earlier: Bjärred-case. Politically correct psychiatry exterminates a whole family?

2018 04 22 Earlier: The Iraq war 2003 was built on fake evidence. / So far, no accusations of chemical warfare have been proven true. / Also the war on IS was built on fake evidence.

2018 04 25 Earlier: Why only few air crash investigations are accurate. – Passengers lives are at an unnecessary risk.

2018 04 27 Earlier: The Cold War and other anti-Russian activities. The image of conflict; The useful enemy

2018 05 01 Earlier: Journalist wounded by IS ?

2018 05 10 Earlier: Who owns the news media

2018 05 22 Earlier: False flag awards

2018 05 30 Earlier: Fake news

2018 08 30 Earlier: Soros’ funds used to influence Swedish politics

2018 09 05 Earlier: Control of the Internet, Google, troll farms

2018 09 06 Earlier: Quotes

2018 09 07 Earlier: Feeding frenzy, the media monopoly disposes of politicians that do not follow the agenda

2018 09 08 Earlier: The media monopoly sells outdated technology to the Swedish gov’t @ SEK 10 bn.

2018 09 09 Earlier: All parties unite to refuse party SD posts as chairman according to election results.

2018 09 10 Earlier: News media gives birth to a political party – Ny Demokrati

2019 02 01 Earlier: Bilderberg calling the shots: Center party is hi-jacked and Liberal party is ordered to self-exterminate.

2019 02 01 Earlier: Elections 2018: Globalist parties pretended to have different opinions. Collaborate to favor large corporations at the expense of workers.

2019 04 12 Earlier: Ola Bini, Arjen Kamphuis connection

2019 04 14 Earlier: Wikileaks, Julian Assange and Ola Bini are likely American agents.

2019 08 10 Earlier: Edward Snowden – US operative

2019 10 10 Earlier: Greta Thunberg‘s true, dark motives

2019 11 26 Earlier: Arjen Kamphuis‘ disappearance

2019 12 01 Earlier: Are the Iranian ayatollahs CIA-agents?

2019 12 08 Earlier: Obama tries to break US self confidence by cutting the space program.

2020 01 26 Earlier: Are Starlink spy satellites?

2019 12 14 Earlier: Elon Musk is intentionally a poor role model, to destroy youth values.

2019 12 19 Earlier: Neil Farage: Parties like SverigeDemokraterna (SD) become corrupt in the European Union.

2020 01 20 Earlier: The European Union threatens w/ bank blockade to make United Kingdom to follow EU rules.

2020 01 22 Earlier: The scare factor

2020 01 25 Earlier: Climate gender conflicts

2020 01 27 Earlier: Is Mars rover “Curiosity” fake??

2020 02 29 Earlier: Assange extradition trial

2020 03 08 Earlier: US liberal chaos is only for export.

2020 03 12 Earlier: US elections 2020 are rigged.

2020 03 25 Earlier: Corona & climate – full panic but no real action taken.

2020 04 06 Earlier: The government/press/elite are less likely to use espionage against other states, but would rather use it against their own people.

2020 04 12 Earlier: fake rebels

2020 04 30 Earlier: Brexit, current status

2020 05 02 Earlier: Elon Musk plays the fool

2020 05 06 Earlier: Fairy tales newspapers compose

2020 05 02 Earlier: Norwegian police never tries to find the missing person

2020 05 22 Earlier: Blackmail the European Union

2020 05 27 Earlier: Send Greta to the European Union to stop Corona recovery. We in Northern Europe are paying for it.

2020 06 10 Earlier: Why SpaceX recovers boosters.

2020 06 11 Earlier: Why the UK can not get a deal with the EU.

2020 06 12 Earlier: Why the media hate Latin America

2020 06 16 Earlier: The Brexit dilemma (1)

2020 06 18 Earlier: Black Lives Matter/All Lives Matter [BLM]

2020 06 20 Earlier: Swedish PM splits Nordic unity for no reason. – He must be under globalist control.

2020 07 03 Earlier: Cross-country skiing champion Marit Bjorgen – a product of the globalist agenda

2020 07 05 Earlier: US elections – a show for foreign countries

2020 07 10 Earlier: white males – slandered in media

2020 07 12 Earlier: Immigrants ridiculed in headline for not recieving information

2020 07 20 Earlier: Macron & Merkel dictate the EU agenda

2020 07 23 Earlier: PM Löfven tricked out of EU rebate.

2020 07 25 Earlier: False idols look appealing

2020 07 26 Earlier: “Covid rescue” is really euro bailout

2020 08 02 Earlier: “Covid rescue” illegal in two ways

2020 08 03 Earlier: polarization

2020 08 05 Earlier: Controlling Europe through debt

2020 08 07 Earlier: Brexit will increase EU power.

2020 08 09 Earlier: When Soros crashed Sweden.

2020 08 11 Earlier: Soros is a decoy.

2020 08 14 Earlier: Media spread mental problems.

2020 08 15 Earlier: Sweden pays Italian Olympics.

2020 08 18 Earlier: EV-charging

2020 08 28 Earlier: European Union

2020 08 31 Earlier: Activism creates tthe problems it claims to counteract.

2020 09 05 Earlier: Soros, Nixon, FED

2020 09 08 Earlier: Globalists incite subversion and rebellion against the national government

2020 09 20 Earlier: Assange trial

2020 10 02 Earlier: Is the Estonia ferry disaster fake?

2020 10 08 Earlier: The climate issue is political.

2020 10 12 Earlier: Greta turns to Macron, not Swedish politicians.

2020 10 13 Earlier: Greta is not environmental, she is EU and Hong Kong activist.

2020 10 15 Earlier: Corona restrictions will demand rewriting the constitution.

2020 10 16 Earlier: Authorities still havn’t published recommendations for those w/symtoms, positive test or anyone really.

2020 11 01 Earlier: Globalism will bring chaos until units of control are shrunk.

2020 11 06 Earlier: Diet and body shape are abused to divide the population

2020 11 10 Earlier: Internet communication has led to globalists going for broke.

2020 11 22 Earlier: Dictatorship: Sweden ban meetings.

2020 11 22 Earlier: Climate doom

2020 11 23 Earlier: Future of globalization

2020 11 25 Earlier: EU-satellite deals are better than EU membership.

2020 11 26 Earlier: Greta – the modern Don Quixote

2020 11 30 Earlier: Belarus 2020 – “revolution” is only newspaper feminist agenda and likely EU influencing

2020 12 01 Earlier: European Union 7 year budget negotiations 2020.

2020 12 12 Earlier: Covid mostly affects politicians media dislike.

2020 12 26 Earlier: Brexit – a complete success for UK.

2020 12 26 Earlier: Maggie Thatcher on EU.

2021 01 06 Earlier: Global lockdown

2021 01 08 Earlier: Trump-Assange agenda

2021 01 12 Earlier: starvation

2021 01 29 Earlier: The true nature of The (not so) Great Reset

2021 01 30 Earlier: The World Economic Forum (WEF) is a decoy.

2021 01 31 Earlier: Bill Gates knew society would respond to Covid with disproportionate strength.

2021 02 02 Earlier: Tesla stock is inflated to support green take over by f.ex EU.

2021 02 06 Earlier: Will agriculture and food supply be the next crises?

2021 02 21 Earlier: Archeology on Mars is psychological warfare.

2021 03 09 Earlier: Biden chosen by Dems meant manipulating democracy to promote Harris.

2021 03 12 Earlier: Holodomór terror famine

2021 03 18 Earlier: Georgia

2021 03 20 Earlier: EU-Covid

2021 03 31 Earlier: Biden attacks Europe using the climate agenda.

2021 04 01 Earlier: Airlines don’t want you to travel!

2021 04 02 Earlier: Covid is used to form airline monopoly

2021 04 03 Earlier: National states vaccinate more efficiently

2021 04 10 Earlier: Media and politicians attack white men.

2021 04 13 Earlier: Resistance to EU/global control is connected to nazis, terrorists etc.

2021 04 14 Earlier: US – taliban win-win

2021 04 19 Earlier: climate attack on Nordic countries

2021 04 22 Earlier: Tesla crash used to hide lack of sales

2021 04 24 Earlier: Cryptocurrencies hype yet another way to deprive country through reduced tax base. Bitcoin “mining” is really transfer fee. Ethereum hacker became lawful owner of loot.

2021 05 22 Earlier: nwo m.o.

2021 05 24 Earlier: climate “science

2021 05 26 Earlier: EU fakes hi-jack to buy Belarus.”

2021 05 27 Earlier: EU puppet regime, Belarus

2021 06 12 Earlier: US out of lockdown but not Europe

2021 06 14 Earlier: EU creates cold war

2021 06 16 Earlier: EU supports regime that encourages death squads.

2021 06 18 Earlier: US keeps up the oil price.

2021 06 19 Earlier: EU ramps up CO2. Media twists refugees from US warfare to be “climate refugees”.

2021 06 20 Earlier: Fake government crisis

2021 06 21 Earlier: Greta accuses Nordic countries vaguely, without presenting evidence.

2021 06 22 Earlier: The privatization of space activities is at the expense of research and development.

2021 06 23 Earlier: Greta Thunberg uses parliament for dancing not debate.

2021 06 24 Earlier: Is Greta Thunberg bluffing about her education? [ -1-, -2- ]

2021 06 25 Earlier: EU m.o. is crisis.

2021 06 29 Earlier: EU climate tariffs

2021 06 30 Earlier: EU demands elicit government crisis in Sweden.

2021 07 20 Earlier: Globalization is dysfunctional.

2021 07 23 Earlier: Controlled opposition

2021 08 06 Earlier: Olympic gold sprinter Jacobs’ nutritionist under police investigation for distribution of anabolic steroids. Attacking the messenger/person.

2021 08 08 Earlier: Climate models exaggerated.

2021 08 10 Earlier: Argumentation against the person

2021 08 15 Earlier: Big corps

2021 08 30 Earlier: Energy consumption stops crypto.

2021 09 03 Earlier: Construct problems to split the population.

2021 09 07 Earlier: Greta – the witch doctor.

2021 09 09 Earlier: The Fall of Rome

2021 09 19 Earlier: Aukus

2021 09 25 Earlier: Banks, big corporations

2021 10 05 Earlier: The climate weapon

2021 10 08 Earlier: The cold war is back


Table of Contents (in English)

Summary 04

Summary

[keywords:
Massmedia och demokratin
News media and the democracy]

Nästa:

03.1.001.004: 001.001 US Embassy in Israel moves to Jerusalem; Google fake dating

Innehållsförteckning:

20.04 (00000 links) Innehållsförteckning, ToC

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.