03.1.001.003: 003 Greta Thunberg (003) …

TRANSLATE THIS PAGE:

Greta 003

Vanligt folk kommer inte att kunna resa. Atlanten skulle fyllas med långsamma segelfartyg, med åtföljande miljöförstöring när de konstrueras.

Vanligt folk skall stanna hemma och äta mask och rovor. För att resa skall man känna en prins eller vara så promotad att man kan få lift genom att tigga på Twitter. Malizia 2 tillhörde tidigare en Rotschild-affilierad organisation. På den nivån flyger de bara sina besättningar fram och tillbaka. Sedan betalar eliten bara lite “klimatkompensation” till varandra.

Nixter: 69917306
Ironiskt nog verkar det nu som Gretas far är den som stulit hennes barndom, med lite hjälp av representanter från FN.

Makabert. Använda sitt eget barn för att dra åt sig allehanda attacker och annat. Hur tänker Svante ?

Är detta ett ärende för socialen ? Antar att man skulle kunna fråga sig om barnet är tryggt.
socialstyrelsen.se

Då info lägger ut långa haranger för att dölja filmen lägger jag den här.

Hur vågar du Svante ?
youtu.be

wwr: 69919641
Hur vågar du Svante ? 😀


Ett av alla dessa fenomenala Geta-meme:
encrypted-tbn0.gstatic.com
(bonus:
media.makeameme.org )

Tidigare presenterade man Svante som svag och oduglig. Greta styrde familjen med järnhand. Nu verkar man istället försöka framställa situationen som omvänd – Svante manipulerar Greta.

Det gemensamma i de två bilderna är att män framställs negativt. Nog handlar spinnet runt Greta ofta om att försöka öka på konflikter mellan män och kvinnor.

HepCat-X: 69921273
Media gillar en person som kan nischas som underdog. Federer har vunnit grand-slam-turneringar jorden runt nästan så länge någon kan minnas, självklart är det attraktivt att ställa en liten flcka mot honom och framställa det som att hon gjort bort honom. Men vanligt folk lär inte köpa detta, lika litet som de köpte Zara Larssons infantila manshat. :yes:

wwr: 69921404
Jag är inte säker på det. Hur många gånger lanserar inte media temat smarta kvinnor mot klumpiga män. Det går väl ett par dussin sådana bilder i media på varje bild som visar en smart man mot en klumpig kvinna. (Jag kommer inte ihåg någon, Le Pen eller Batra kanske?) Genuskopplingen i Gretas budskap är stenhård.

Greta retweetar ju denna video. Tänker man sig videon med ombytta genus så skulle den aldrig gå att publicera.
youtu.be

Greta är ingen underdog längre. Hon överträffar Trump i fablernas/medias värld. Greta är mediernas kelgris.

inspiratoeren: 69924720
Greta och Guardian publicerar nu en ny vetenskaplig rapport om att oceanerna blir allt varmare.

-Enligt de nya rapporten är uppvärmningen så snabb, att den motsvarar att varje levande människa har etthundra (100) mikrovågsugnar påslagna samtidigt!

theguardian.com

Picamagpie: 69924904
Hur kan Greta publicera vetenskaplig rapport när hon inte ens vet reglerna för facebook?

Attacks on Greta Thunberg Come from a Coordinated Network of Climate Change Deniers
Protect Greta at all costs.
Many other critics of Greta in the U.S. are tied to another of Heartland’s funders, the Koch family, owners of the U.S.’s largest private energy company.

teenvogue

leifhooker: 69928913
Precis. Därför kallar jag dem för klimatmafian. De blir våldsamma om de inte får som de vill.

GRETA
+ BERNIE SANDERS

Panik-Greta want you to PANIC!
När får vi CCCP-Bernie och AOC är ofta tillsammans
TERROR-Gretor?

TITTA HUR VÄNSTERN TÄNKER! (nämner också klimatet som en huvudfråga)
Direkt till youtube

wwr: 69929611
Greta gör ingenting för att reda ut situationen vad jag kan se. Nu försöker medienätverket piska upp en shitstorm runt detta. Bl.a Trumps gamla ärkefiender Koch-brorsorna, eller i alla fall deras organisationer, påstås attackera Greta.
Skulle inte förvåna om Gretas virriga Facebook-hantering samt även Facebook-buggen var avsiktliga för att skapa hatstorm. Det hela känns fejkat.
Greta sitter väl hemma och försöker förstå hur Facebooks regler fungerar. Hur gör man för att öppna ett konto :unsure: Hon är naturligtvis tillsagd att ligga lågt och låta det storma.

Spersson: 69929707
Hon gav jorden 10 år och 6 månader i sommarens tal.
I detta klipp ger hon jorden 3 år och i slutet av videon vädjar hon om sin framtid.
Detta trots att klimatet kommer att vara likadant om 10 år som det är idag.

youtu.be

wwr: 69929778
Om Greta till slut skulle lyckas förstå Facebooks regler och klara av att öppna ett konto, vem bestämmer då om hon har rätt att skriva på “sin egen” Facebooksida. Är det indiern som har makten över hennes sida?

(Självklart klarar Greta av att öppna konto på Facebook. Men hon är i klorna på maffian som säger åt henne att inte göra saker på bästa sätt.)

wwr: 69930540
Montanas glaciärer verkar vara riktiga deniers.
Nu böt man i smyg ut skyltarna som sade att glaciärerna skulle vara försvunna i år.
youtu.be

Den nyheten har cirkulerat en del. Här är lite bakgrund:
youtu.be

Kämpendahl: 69924771
EU-kommissionen har nu presenterat ett förslag där nära tiotusen miljarder svenska kronor ska investeras i en fond för att EU ska vara klimatneutralt år 2050. Ingen slänger så mycket pengar i sjön om man inte tar klimathotet på allvar. Klimatförnekare lever lite i motvind just nu. Om det inte ansågs nödvändigt hade man lagt pengarna på andra saker istället än miljö och klimat.

expressen.se

wwr: 69930928
EU-pamparna:
Nu skall vi se. Sverige skickade in 40 miljarder till oss senast. Vi roffade åt oss det mesta, men Sverige fick tillbaka 13 mdr. Det får vi minska ytterligare på. Storbritannien kommer dessutom att gå ur. Då tappar vi över 100 miljarder netto per år. Oj, läget är kritiskt. Hur skall vi få folk att betala mer till oss. (Årets budget ökas trots att Storbritannien skall gå ur, vi skickar 300 mdr direkt på klimatet.)

Om vi tar en liten oskyldig flicka och låter henne prata om något helt annat än EU:s budget och försöker få det att låta som miljöinsatser måste göras av EU kanske vi kan hålla fasaden uppe något år till …

Greta verkar fortfarande huka hemma och hoppas att Facebook-gate blåser över. Att klara att öppna ett konto på Facebook är nog för svårt när diagnoserna slår till.

Koch-brorsorna attackerar. Hon får slå sig ihop med Trump, han brukar kunna ge dem en avhyvling. En dog i höstas men en är kvar (över 80 bast).

Greta önskar nog att hon var med någon stödlärare i ett lugnt rum på Kringlaskolan.

OK. Jag driver lite med Greta. Men egentligen driver jag med den roll som globalist-maffian givit till Greta. Greta är en helt vanlig unge som nu bara gör det andra säger till henne. Hon kommer att klara sig bra.

wwr: 69933018
Jag menar att mycket av kritiken mot Greta är falsk och försöker få det att se ut som att det handlar om oljeintressen som kritiserar henne. Greta attackerar inte primärt flyg-, olje- eller bil-industri. Jag menar att hon stöder dessa genom att verka för globalistiska intressen. Olja är ett villospår. Nu går hon lite grand mot fossila investeringar i Australien. Det sker mot kändisen Roger Federer men inte konsekvent mot industrin. Den väsentligaste konsekvensen av Gretas budskap är t.ex 300 miljarder till EU-klimatet nästa år.

Någon person från oljeområden i Kanada attackerade Greta när hon var där. Osympatisk typ, förstås.

Och nu försöker man koppla olja till Heartland och Koch-brorsorna. Men jag menar att de bara gör en skenattack mot Greta.

Trump har ju kallat Koch-brorsorna för globalister.

The globalist Koch Brothers, who have become a total joke in real Republican circles, are against Strong Borders and Powerful Trade. I never sought their support because I don’t need their money or bad ideas. They love my Tax & Regulation Cuts, Judicial picks & more. I made…..

twitter.com

Citat:
….them richer. Their network is highly overrated, I have beaten them at every turn. They want to protect their companies outside the U.S. from being taxed, I’m for America First & the American Worker – a puppet for no one. Two nice guys with bad ideas. Make America Great Again!

twitter.com

Det var en period när miljardärerna kritiserade Greta. Men det var bara för syns skull, menar jag. Miljardärerna idag är vänster och globalister, de stöder Greta.
forbes.com

Bil-, flyg- och olje-industri mot Greta är ett villospår.
Miljardärer mot Greta är villospår

Greta går inte mot de multinationella på allvar. Hennes budskap är globalisering. Därför jublar ofta politikerna när hon skäller ut dom. “Heja Greta! Skäll mer på oss!”

Professional posters give links that globalization will fail. But unfortunately it has already taken control.

Globalization – The Most Ancient And Ever-Failing Utopia
Tyler Durden
zerohedge.com

rex144: 69950367
SVT text gottar sig att Greta Thunberg har nämnts före Trump när talarna presenterades inför det världsekonomiska forum i Davos men det är inget nytt…

Under medeltiden lät man barn avgöra vem som är en häxa och ska brännas, även Hitler riktade mycket av sin propaganda till barn och ungdomar, barnen blev så indoktrinerade att de anmälde sina egna föräldrar till gestapo om de sade något kritiskt om regimen.

Det var ett masshysteri i Tyskland och idag fyller Greta en liknande funktion, man vill skapa masshysteri bland barnen, Vattenkraft i sin reklam säger att det som idag oroar barnen mest är klimathotet och som bevis visar de barn som vrider sig i sängen av oro och ångest :whoco5:

Underbarnet Greta ska nu profetera om framtiden och skrämma alla med sina psykotiska utbrott och det värsta är att vuxna män, politiker, företagsledare, forskare alla de ska låtsas att de tar Greta på alvar…

ingen vågar ifrågasätta Greta… kejsaren är naken men ingen vågar säga det för då skulle medierna krossa en sådan person

PS
euronews.com

Ett tyskt Tv program lät barn i 7-10 års åldern sjunga i kör att mormor är ett klimatsvin…

man vill framställa vuxna som idioter, det är bara barnen som förstår sig på klimatet

#OmaGate var en härlig skandal. En vass parodi på hur unga flickor som Greta utnyttjas. Man avslutar med Greta-voice-over.
youtu.be

“My grandma drives a motorcycle, motorcycle, motorcycle in the hen house. That’s a thousand liters of super every month. My grandma is an old environmental pig.

My grandma says motorcycling is cool, is cool, is cool. She uses the thing in a retirement home as a wheelchair. My grandma is an old environmental pig.

My grandma drives an SUV to the doctor, to the doctor, to the doctor. Runs over two gran’dads with rollators. My grandma is an old environmental pig.

My grandmother fries a pork chop, a pork chop, a pork chop every day. Because discount meat costs next to nothing. My grandma is an old environmental pig.

My grandma is no longer flying, she has been reformed, reformed, reformed. Instead, she now cruises ten times a year. My grandma is not an environmental pig. ”

The last sentence of the one and a half minute recording clearly indicates that this is not comedy or satire, but could be meant seriously. Because one of the young girls with the voice of Greta Thunberg over it says: “We will not let you get away with this.”

m.faz.net

wwr: 69951412
Vi får fråga Inspiratoeren. Videon balanserar klockrent på gränsen. Tänk om Sur-Greta bara haft hälften så bra PR-team. Se bara axelrullningarna de värmer upp med innan de tar upp kampen mot miljösvinen.

Greta har kanske instruktioner om “creepy kid”-image. Hennes polare i XR verkar ju stylade efter “antiglobalist-aktivister”.

Skall nog bli skönt för Greta att vara sig själv igen när den här föreställningen är över, gissar jag.

-Info-: 69701726
Jo. Han blev arg. Detta var samtidigt en demonstration av vilken makt som Greta Thunberg har.

Greta twittrar något och ett lands premiärminister tvingas svara på detta. Vare sig han vill det eller inte.

( (FB) Greta Thunberg (klimataktivist) )

wwr: 69701757
Hon är totalt pinsam. Skickar ett Tweet som retar upp Australiens ledare medan han kämpar med skogsbränderna, sedan återgår Greta till julbordet.

-Info-: 69701783
Det kan man tycka. Men det mest märkliga är dock att han känner sig tvungen att kommentera.

Greta är en liten 16-årig flicka – och ett lands premiärminister känner sig tvungen att kommentera hennes tweet.

Det är helt klart en väldigt ny och unik situation.

-Info-: 69959560
De där som du såg på Twitter verkar ha noll koll. Absolut noll koll.

Greta har kommenterat bränderna i Australien och Australiens premiärminister Scott Morrison har även svarat tillbaka surt. De har alltså haft en direkt ordväxling. Sedan fick premiärministern backa och (indirekt) erkänna att Greta ju faktiskt har rätt.

inspiratoeren: 69959840
Greta tycks i alla fall vara mycket intresserad av Queens, och det hon är intresserad av, brukar många unga snart bli intresserade av. Så min bästa gissning är, att Queens nu kommer att bli mycket kända på nytt! Verkar som om Greta gillar en hel del lite äldre musik!

Australiens premiärminister erkänner att han hade fel mot Greta.

Greta har blivit toppmusiker och jammar med Queen.

wwr: 69960729
Videon vill illustrera hur unga tjejer som Greta utnyttjas. TV-kanalen som gjorde den blev tvungna att ta ned den från Youtube. (Andra källor lade upp den igen.) Även det visar hur styrda media är. En TV-kanal får inte kritisera Greta. Videon visar ju också tjejer i en ålder innan hjärntvätten har zombiefierat oss alla och videon måste därför motarbetas.
FB

wwr: 69961090

Så Greta verkar ha bytt band. Tidigare gjorde hon inspelning med det brittiska bandet The 1975.

The track will feature as the opening song on The 1975’s album “Notes on a Conditional Form.”

“There are no grey areas when it comes to survival,”

“We need a system change”

“Everything needs to change. And it has to start today. So everyone out there: it is now time for civil disobedience. It is time to rebel.”

alaskansknowclimatechange.com (ljudspår finns i länken)

Giant Squid: 69927924
Lite kul att Brian May från Queen blir starstrucked över att få skypa med Greta.
Tydligen kör hon ett solo med Bohemian Rhapsody för honom, oklart vilket instrument, säkert piano.
Inte alla som har sådana skypevänner.

Brian May vill se ett Live Aid liknande tillställning men för klimatet, kanske det var något de diskuterade?

GRETA THUNBERG PLAYS QUEEN’S BOHEMIAN RHAPSODY, BRIAN MAY REACTS

metalcastle.net

Att hon nu väljer Queen kan verka märkligt. Freddie Mercury avled mer än 10 år innan Greta föddes. Förmodligen vad gubbmaffian bakom Greta diggar. Queens gayimage gör att de kan tillåtas få publicitet. Greta gillar Bohemian Rhapsody som dock framfördes första gången nästan 30 år innan Greta föddes. Men det har visst gjorts någon film nu som Greta fått i uppgift att plugga.

Liam Gallagher är också ett Greta-fan som lyfts fram i media.

Liam Gallagher will be voting for the Green Party as he reveals he’s ”a big fan” of climate change activist Greta Thunberg and Sir David Attenborough.

msn.com

Han är tillräckligt kaotisk för att få hylla Greta.

With the appearance of Oasis on the music scene in 1994, Gallagher quickly made a public name for himself with his “loutish”[88] behaviour. In 1998 the Hong Kong-based airline Cathay Pacific banned Gallagher after he abused passengers and crew on a flight between the UK and Australia.[88] During the band’s Australian tour, he made a substantial out-of-court settlement to a British backpacker he allegedly headbutted.[89]

In 2006, it was alleged that Gallagher had a drunken fight with Paul Gascoigne at the Groucho Club which ended with Gallagher setting off a fire extinguisher in Gascoigne’s face.[90] Gallagher has made known his distaste for many non-Brits’ tastes and conventions (particularly those of Australians and Americans). On an early US tour, Gallagher regularly made derisive remarks about Americans, as well as his brother Noel, which led to an ultimatum from the guitarist, who briefly left the band in 1994. When addressing their muted reception in the States (especially in comparison with the UK), Gallagher said: “Americans want grungy people, stabbing themselves in the head on stage. They get a bright bunch like us, with deodorant on, they don’t get it.”[91]

On receiving an award at the 2010 Brit Awards for the best album of the past 30 years, Gallagher swore while he thanked all the former members of Oasis except for his brother. He then dropped the microphone and gave the award to a member of the crowd.[92]
en.m.wikipedia.org

Morrison kritiserade Greta och nåste backa

Australia’s Prime Minister Scott Morrison has expressed regret over his handling of the bushfire crisis ravaging the country.
“We’re living in longer, hotter, drier summers,” the PM said. “This is obviously affected by the broader changes in climate.”

bbc

leifhooker: 69961043
USA:

climate-kids- trump-endangering-our-future-case-crushed-9th-circuit-court

Schweiz:

angry-17-year- old-girl-threatens-world-leaders-davos-you-havent-seen-anything-yet

You haven’t seen the last of us,
youtube-videon


  [*]Jösses. EnergyLight-Greta saknar helt energi. Hon åt väl för lite i Polen (kaffe+kaka)

  [*]Ser ni 15.000 där? Inte? Men Rentzhog ser det.

  [*]Kolla slutet. Tack (på franska tror jag) Nu har jag gjort lite material åt min dokumentär, let’s go home. Vet inte alls var hon ska ta vägen, måste föras ut som en hund.

  [*]Tror ni att de blev besvikna? Vänta på Panik-Greta i timmar för att se henne 3 minuter. Sen drar hon iväg som om hon hade bättre för sig. Svara på frågorna!! Näää. Greta måste….. måste…..Vänta….juste…Inspiratoeren sa hon ska öva tal och flera forskare vill prata med henne!

  [*]Märk hur det finns flera som leder ropen när hönsen ska ropa. Tror ni de skulle ropa annars?

  [*]Rentzhog…Du måste göra bättre för att du ska få dina 100.000.000 höns. Men det är så dyrt i Schweiz? Vad synd att Schweizarna tycker om Federer mer än Panik-Greta.

  [*]Få se om Rentzhog måste betala för att få salen med Panik-Greta full 7.30 på tisdag. I Polen (ifjol) var de billiga och tvingade när dessa stackars små barn var tvungna att bära och lyfta skyltarna i timmar medan Panik-Greta pratade inför tom sal och ingen publik alls.

wwr: 69961808

Tänk vad usel talare hon är. Och hon har hållit på med detta i mer än ett år.

Ren socialistisk smörja. Politbyrån har valt ut någons dotter och sedan är det bara för oss att gilla.

Hon är bara en nickedocka för kapitalet. När hon låtsas angripa fossila investeringar sker det slumpmässigt mot t.ex Roger Federer!

De som är seriöst intresserade av miljön torde bli sk-tförbannade, t.ex en ung person som tränar upp sig att tala, möta människor, läser på statistik, ställer krav på olje-, flyg-, bil-industrin, ställer krav på folks miljöbeteende. En sådan person skulle ju överglänsa Greta på alla punkter, men eftersom media valt ut Greta så har andra ingen chans. Ingen konkurrens får existera.

Tillämpar man socialism så försämras verksamheten, precis som i Sovjetunionen eller Sverige. Det gäller att hålla konkurrensen nere, inte att förbättra sig själv, precis som EU.

Men jag har inget emot Greta. Hon verkar vara en normal unge som klarar dessa situationer ungefär som de flesta av oss hade gjort när vi var 16, utan att ha någon träning för det. Hon har inte själv valt denna bana och gradvis byggt upp en plattform. Hon har inte tränat upp några färdigheter.

wwr: 69963160
En kul Greta vs Donald, Youtube. Går på det känslomässiga, förstås.
(Man skall ju lyssna på motståndarsidan också 😀 )
youtu.be

Första sekvensen är Glaciar Perito Moreno. Den tillväxer och kalvar på det sättet.

inspiratoeren: 69965727
Det visar sig att Greta fått ett längre helt privat samtal, med stiftaren och högsta ledaren för det ekonomiskpolitiska mötet i Davos!

“-Vi välkomnar att vi kunde ge Greta den första större internationella plattformen, och är mycket glada att Greta kommer tillbaka i år.

Men hon är inte ensam. Hela hennes generation känner en djup oro inför dagens situation och globala utmaningar, säger Klaus Schwab.

– Den svenska klimataktivisten har fått oss att förstå att nuvarande ekonomiska system sviker framtida generationer genom att göra klimatet ohållbart.”

Svenska Dagbladet sammanfattar:
” Världsekonomiskt Forum i Davos har de senaste åren fått ta emot alltmer kritik. Men ett möte med Greta Thunberg fick grundaren Klaus Schwab att tänka om!”

Greta får alltså inbjudningar, som även verkligt framstående politiker sällan får!

svd.se

wwr: 69965909
Oj. En 16-årig skolunge har fått den ekonomiska eliten att tänka om.
HAHAHA.
Det kan ingen tro på. Självklart jobbar Greta för storfinansen även om hon själv inte förstått det.

Greta skäller på eliten och de jublar “Skäll mer på oss Greta.”
i.imgur.com
(Brittiska parlamentsledamöter)

inspiratoeren: 69965727
Det visar sig att Greta fått ett längre helt privat samtal, med stiftaren och högsta ledaren för det ekonomiskpolitiska mötet i Davos!

“-Vi välkomnar att vi kunde ge Greta den första större internationella plattformen, och är mycket glada att Greta kommer tillbaka i år.

Men hon är inte ensam. Hela hennes generation känner en djup oro inför dagens situation och globala utmaningar, säger Klaus Schwab.

– Den svenska klimataktivisten har fått oss att förstå att nuvarande ekonomiska system sviker framtida generationer genom att göra klimatet ohållbart.”

Svenska Dagbladet sammanfattar:
” Världsekonomiskt Forum i Davos har de senaste åren fått ta emot alltmer kritik. Men ett möte med Greta Thunberg fick grundaren Klaus Schwab att tänka om!”

Greta får alltså inbjudningar, som även verkligt framstående politiker sällan får!

svd.se

wwr: 69965909
Oj. En 16-årig skolunge har fått den ekonomiska eliten att tänka om.
HAHAHA.
Det kan ingen tro på. Självklart jobbar Greta för storfinansen även om hon själv inte förstått det.

Greta skäller på eliten och de jublar “Skäll mer på oss Greta.”
i.imgur.com
(Brittiska parlamentsledamöter)

wwr: 69966320
Så var inte avsikten att tolka det jag skrev. Vi verkar vara överens om det han sade.

Den högste ledaren för World Economic Forum säger att Greta övertygat honom och andra på toppmötet!

Det är fullständigt orimligt att den ekonomiska eliten låter sig övertygas av en 16-årig skolunge.

Självklart säger han så för att lyfta fram Gretas budskap. Budskapet handlar om socialism. EU vill t.ex skapa en klimatfond på 10.000 miljarder kronor (vill jag minnas).

Socialisterna använder klimatet som orsak för att sno våra pengar. Greta är bara en kasperdocka i deras händer.

wwr: 69966606
Man har att välja på att tro på att antingen påverkar en 16-årig skolunge den ekonomiska eliten
eller
hon är ett redskap för den ekonomiska eliten.

Om Greta har rätt så skulle hon ställa hårda krav på olje-, flyg- och bilindustri. Men det gör hon inte. Hon tramsar bara. Hon kritiserar Roger Federer och får publicitet. Federer har ett märke för Credit Suisse på tröjan. Credit Suisse investerar i kol på andra sidan jordklotet. Det Greta Tweetar om Federer har ingen som helst verkan i Australien.

Hur kommer man på Times omslag på ett år? Man måste ha stöd av eliten.

Om eliten skulle tro på Greta skulle de göra minskningar i produktion. Men det görs inte alls.

Greta skall lura oss att betala in huvudlösa belopp för “klimatåtgärder” som myndigheterna senare kan göra vad de vill med.

Välkommen till den nya Sovjetunionen.

wwr: 69965423
Den “politiske kommissarien” som sitter ned i bakgrunden ser ut som Wagner. Det vore verkligen intressant att få fram mer om honom. Han skulle kunna vara en länk till de beslutande, ungefär som Neubauer.
Wagner har skrivit artikel i The Guardian om Greta
theguardian.com

Konstigt att Flashback inte jobbat på detta. Han är fransklärare, gått på Södertörns högskola. Deltagit i andra protester. Känns som “Soros högra hand”. Finns i Gretas Twitter.

leifhooker: 69973675
Benjamin Wagner.

I moved from Stockholm to Gothenburg in October 2018, to study fine art. Most recently, I have been involved in direct action against a new natural gas infrastructure. In September this year we blocked trucks from accessing the entrance to the harbour. The company, Swedegas, had invested a lot of money and got building permission. But last month the government stopped it. It showed again that activism matters.

Så han blir glad när det går sämre för Sverige. Människor förlorar pengar, som betyder att få kommer att investera igen. Sverige kommer att ses som mer och mer fientligt mot investeringar. Arbetslösheten ökar, fattigdomen ökar och svenska kronan tappar.

Men vaddå! Åtminstone en + Panik-Greta blir ju väldigt glada.

Dessa borde hamna i fängelse om man bevisar till slut att CO2 inte påverkar klimatet + det finns flera fördelar med mer CO2.

wwr: 69973681
Hennes budskap är som Bibeln. Det går att tolka in vad som passar för tillfället. Ena stunden är det “Our house is on fire. I want you to panic. Entire eco-systems are collapsing.” Men just nu är det inte så farligt, tydligen.

De som klagar över att hennes budskap är luddigt kallas för intellektuellt funktionsnedsatta. Hennes supportrar skyller ifrån sig när hon själv inte ger klara besked. Liksom Sabuni som skyllde på andra när de trodde hon sagt att hon skulle lämna Januariöverenskommelsen.

Det är alldeles uppenbart de som backar henne vill sprida så mycket hat och konflikt det går i samhället. Hennes budskap knyts till ungdomar och kvinnor. Man hoppas ytterligare öka konfliktnivån i samhället.

Jag tror folk tröttnar på att gissa vad hon menar för tillfället.

wwr: 69975520
Jag menar bestämt att Gretas budskap är oklart. Ofta när hon talat tidigare har hon givit ett intryck av att en katastrof kommer att ske om vi inte snarast ändrar beteende. T.ex FN-talet. Alarmismen är ju vad hon är känd för.

Nu verkar det ha tonats ned.

Och framförallt har hon ju aldrig krävt åtgärder. Hon attackerar nästan aldrig industrier, flygbolag. Vi vanligt folk kan fortsätta flyga, vi behöver inte samåka till jobbet etc. Att köra elbil kostar visst 20 kronor milen stod det i någon tråd. En Tesla kostar en miljon.

Hon kritiserar däremot politiker som blir glada när hon kritiserar dem. “Visst Greta, vi gör för lite”, säger politikerna. “Vi skall göra mer.”

Men vad är det politikerna skall göra? De skall se till att vi vanligt folk betalar mer skatt till dem så att de “kan göra mer för klimatet”. Politikerna får mer pengar och framhäver därför klimatidéerna. T.ex EU framhåller klimatidéerna. Det har gått så långt att Storbritannien kanske inte ens kan gå ur EU trots att en folkomröstning önskat det. Politikerna tjänar EU mer än folket.

Det är så Gretas idéer fungerar politiskt. Hon kräver inga åtgärder av företag eller vanligt folk. Därför är hennes budskap falskt. Det är inget miljöbudskap. Hon kräver av politiker att “göra mer”. Det betyder att de skall ta kontroll över mer skattepengar.

Det är därför EU stöder Gretas klimatidéer. De försöker hävda att enstaka länder inte klarar detta utan endast EU kan sköta klimatet.

Man bygger ett nytt Sovjetunionen genom EU. Det syns tydligt i Gretas budskap. Några konkreta åtgärder är inte det viktigaste i Gretas budskap. Det viktiga är att oroa folk så att vi känner oss motiverade att betala mer skatt och lämna över kontrollen till t.ex EU.

leifhooker: 69975598
Exakt och skrämmande. I Usa är det likadant. CCCP-Bernie och hans kompanjon AOC hjärntvättar fler och fler utan att veta vad som väntar dem.

USA:s budget 6-7 10*12 (biljoner [trilions]) USD
AOC New Green deal = 96 biljoner USD.

tänk på att detta kan vinna USA valet i november:

AOC- Att skrämma folk är en bra taktik
Hur smart är AOC? typ USA-Greta? Alla hatar henne, hennes egen parti, och mest hennes egen distrikt.
AOC orsaken till 25000 förlorade jobb och 30 miliarder i investeringar i hennes egen distrikt

Hon visste inte när hon började vad regeringen i USA består av. Vad vet Panik-Greta tro?

Jof: 69978412
Vad gör henne så stor?
Hon är ju en idiot, vet inte vad hon pratar om, är lurad och manipulerad. Och som om inte det räckte – hon är diagnostiserad med hjärnskada.
Så varför skär hon igenom lager efter lager av politiskt och socialt motstånd och ignorance? Höjs till skyarna. Folk samlas runt henne som den nya Messias.

Svar.
Hon predikar det som alltid predikats genom århundraden. Av alla mytologier. I alla trosföreställningar.
I alla kulturer.

Undergång och skuld.

wwr: 69982204
Vändpunkt, perfekt för Greta. Det finns nog en och annan verklig miljövän kvar (men inte i PV). Då kan Greta bidra till att spräcka upp miljörörelsen inifrån. Förra förstanamnet PV hade, hade gått på Berghs reklaminstitut. Det kan nog vara sådana reklamgökar som ligger bakom Greta.

wwr: 69982280
Jag tror de kallar sig PV. Partiet Vändpunkt. Förkrossande 0.12% i EU-valet. Precis den typ av verksamhet som skulle passa Gretas backare. Att Greta infiltrerar miljörörelsen fast hon backas av eliten.

Jag vet inte om de har aktivitet mellan valen eller bara förlitar sig på media i valrörelsen.

Vid en massiv aktion mot bilindustrin intog miljöextrema Extinction Rebellion Bryssel Motor Show. Bland annat smetade aktivisterna in bilar med röd färg, kedjade fast sig vid rattar och placerade ut falska parkeringsböter på bilarna
samnytt.se

wwr: 69982814
Nu har Greta skaffat sig fina kompisar som kommer att göra miljörörelsen populär. De vandaliserat bilar. Sådant gillar vanligt folk. Greta kan själv attackera Federer i Twitter, sånt gör henne populär och förbättrar miljön.

Greta och XR jobbar mot sig själva.

Jag kan slå mig i backen på att det är samma vandaler som Soros förmodligen betalar för att bränna bilar under G20-mötena.

Tokugawa: 69983017
Gretas kompisar visar sitt rätta ansikte, vill ha Nürnbergrättegång, ransoneringar och avrättningar i klimatets namn

dailymail.co.uk

Men även kritik mot hennes verksamhet förekommer:
dailymail.co.uk

leifhooker: 69983775
Bara att hota mer Panik-Greta…hota mera. Du är typ den mest kända svenska. Breivik är den mest kända i Norge. Kanske kommer Panik-Greta att överträffa Hitler?Vi har ju snart 10 miljarder människor typ.

Stalin tror jag inte att hon rår på men det kan vara nära om hennes SS-XR bataljoner får order om action och panik av SS-Greta.

Ledaren SS-Greta

wwr: 69983800
Klockrent.

Undvik framförallt att ställa några som helst krav på att vanligt folk, myndigheter eller någon alls skall göra något för miljön
Kräv inte samåkning till jobbet eller att det skall kosta under 20 kronor milen att köra elbil. En miljon för en Tesla är lagom.

Hetsa mer, med det där förvridna ansiktsuttrycket.

Här är min favvis just nu: Donald vs Greta
youtu.be

“environ mental”

leifhooker: 69983864
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

slår nästan min bästa:

Trump-hair fighten

Panik-Greta bör inte jävlas med Trump, om hon vill behålla sitt hår. (0.50 – 2.00+ det bästa)

wwr: 69993317
Jag gillar Gretas kraftfulla ställningstaganden.

Och i stället för att fokusera på att vi inte kan påverka Kina borde vi koncentrera oss på det som vi faktiskt kan göra: Kina tillverkar många av de saker som vi köper – så ett sätt att påverka Kina är att sluta köpa onödiga saker därifrån.

dn.se

Vi skall bara köpa nödvändiga saker från Kina, inte onödiga.

Vi skall bara göra det vi kan. Greta tycker inte att det är fel att BBC flyger för att intervjua henne eftersom BBC inte kan bättre. DiCaprio kan inte heller bättre.

Hennes polare Arnold kan inte låta bli att äta biffar om han skall hålla formen.
Edit: AS nu “99% vegan”

Greta har ett vinnande koncept. Vi skall bara göra det vi kan.

wwr: 69993750
OK, tack för informationen. Arnold tävlar ju inte längre i kroppsbyggnad så nu kan han äta bönor. (Han smyger kanske ned en biff när ingen ser. 😉 )

Resten av mitt inlägg står dock kvar. Gretas uttalanden är fega och luddiga. Att t.ex säga att vi inte skall köpa onödiga saker från Kina är meningslöst.

Gretas uppgift är att skälla på politiker så att de kan säga “Du har rätt Greta. Vi skall göra mer.” – Vilket betyder höjda skatter och mer EU.

Greta ställer inga krav på flyg-, bil-, olje-industri eller på vanligt folk att inte flyga, att samåka etc etc Greta frågar inte varför det kostar 20 spänn milen att åka elbil.

Greta är helt förljugen.

(Men säkert en kul tjej att prata med. Hon får nog ett spännande liv. Just nu sitter hon dock limmad i klorna på maffian.)

[varför Greta inte fick en Tesla av Elon]
wwr: 69995551
Man mörkade ju hennes transportmedel genom hela USA-resan.

Det är nog så enkelt att man inte önskade tala om elbilar för mycket. Det skulle bli för konkret om man visade Greta i en Tesla och Elon var med. Vanligt folk skulle börja fråga varför det är så dyrt och krångligt att köra elbil.

Greta ställer ju inga krav på hur vi skall transportera oss. Hon klagar främst på politiker.

Giant Squid: 69995577
Tror det mer handlade om att inte förknippas för mycket med ett varumärke.

wwr: 70003829
Man låter träffande en bild av Greta illustrera det förljugna Davos. Man löser klimatkrisen. Biljonärerna bor i rum målade med sjögräsfärg, mattorna är gjorda av begagnade fisknät. Man har förmodligen blandat något i flygbränslet så man kan påstå att det är OK att flyga businessjet.
bloomberg.com

 

TRANSLATE THIS PAGE:

A few earlier posts:    (scroll down list)

2017 12 09 Earlier: Trump om Jerusalem – den verkliga orsaken till Trumps uttalande funnen

2017 12 12 Earlier: IOK saknar bevis – Internationella Olympiska Kommittén stänger av Ryssland utan bevis

2017 12 15 Earlier: Destabilisering genom invandring

2017 12 18 Earlier: Destabilisering genom feminism och HBTQ

2017 12 25 Earlier: Geopolitisk krigföring – Media/USA attackerar Europa med flyktingar. The enemy within. Weapons of Mass Migration

2018 03 01 Earlier: Tesla, Ubuntu/Linux – self destructive moles & Google, Facebook – political control mechanisms

2018 03 10 Earlier: The terrorists’ objectives

2018 04 02 Earlier: UN obstructs murder investigation – UN supports an illegal regime. The true reason why Catalán and Sharp were killed.

2018 04 22 Earlier: The Iraq war 2003 was built on fake evidence. / So far, no accusations of chemical warfare have been proven true. / Also the war on IS was built on fake evidence.

2018 04 25 Earlier: Why only few air crash investigations are accurate. – Passengers lives are at an unnecessary risk.

2018 04 27 Earlier: The Cold War and other anti-Russian activities. The image of conflict; The useful enemy

2018 05 01 Earlier: Journalist wounded by IS ?

2018 05 10 Earlier: Who owns the news media

2018 05 22 Earlier: False flag awards

2018 05 30 Earlier: Fake news

2018 08 30 Earlier: Soros’ funds used to influence Swedish politics

2018 09 05 Earlier: Control of the Internet, Google, troll farms

2018 09 06 Earlier: Quotes

2018 09 07 Earlier: Feeding frenzy, the media monopoly disposes of politicians that do not follow the agenda

2018 09 08 Earlier: The media monopoly sells outdated technology to the Swedish gov’t @ SEK 10 bn.

2018 09 09 Earlier: All parties unite to refuse party SD posts as chairman according to election results.

2018 09 10 Earlier: News media gives birth to a political party – Ny Demokrati

2019 02 01 Earlier: Bilderberg calling the shots: Center party is hi-jacked and Liberal party is ordered to self-exterminate.

2019 02 01 Earlier: Elections 2018: Globalist parties pretended to have different opinions. Collaborate to favor large corporations at the expense of workers.

2019 04 12 Earlier: Ola Bini, Arjen Kamphuis connection

2019 04 14 Earlier: Wikileaks, Julian Assange and Ola Bini are likely American agents.

2019 08 10 Earlier: Edward Snowden – US operative

2019 10 10 Earlier: Greta Thunberg‘s true, dark motives

2019 11 26 Earlier: Arjen Kamphuis‘ disappearance

2019 12 01 Earlier: Are the Iranian ayatollahs CIA-agents?

2019 12 08 Earlier: The US space agencies NASA and SpaceX do not wish to go to space any more.


Table of Contents (in English)

Summary

[keywords:
Massmedia och demokratin
News media and the democracy]

Nästa:

03.1.001.003: 003 Greta Thunberg (004)


Innehållsförteckning:

20.04 Innehållsförteckning, ToC


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.