Categories
liberalerna sham appointments (board memberships) zAll pages

03.1.006.002 (002): Liberalerna (2) …

TRANSLATE THIS PAGE:
(can also use tab at screen bottom right)

Det är mycket mer än bara Björklund och JÖK:en. Centern är mer ansvariga för JÖK:en än L. De har inte drabbats. Liberalerna borde satt fart med att ersätta Björklund.

Ohlssons kamikazeattack mot de egna styrkorna var ett tidigt tecken. Paulsen röstar C. Man ersätter Björklund för sent. Han meddelar sin avgång i förtid (lame duck). DN skriver att L följer C. Ledningen kände till Wikströms uppdrag. Wikström pudlar inte. Skandalerna nu till EU-valet. Hon med lägenheten blir vilde. Inga aktiviteter för att rädda partiet. “Ta hem IS-barnen” “Koldioxidskatt via EU”. Mörkläggning av riksmötet.

Någon har en hållhake på hela partiledningen. Mycket märkligt.

rough-justice:
Jag har letat men inlägget verkar vara raderat. Maria Arnholms make Magnus Wallmark ska ha varit inblandad i pengakarusellen runt Mittmedia.

Citat:
I styrelsen för stiftelsen Pressorganisation (som är en viktig aktör när företagen Mittmedia, Eskilstuna-Kuriren och Promedia väljer styrelsemedlemmar) finns fem ordinarie styrelseledamöter och två suppleanter. Fyra av dessa arbetar som pr-konsulter: Kreab-konsulten Anders Frostell, Springtime-vd:n Maria Arnholm, Springtimekonsulten Johanna Elgenius och pr-konsulten Martina Lind på Nordic Public Affaires är välkända profiler i PR-Sverige.

Citat:
… reklamdirektören Magnus Wallgren som ju också är en av intressenterna i stiftelsen Pressorganisation. Han är även gift med intressenten Maria Arnholm.

Är Maria Arnholm torpeden? Verkar som du har rätt på alla punkter?

Maria Arnholm, partisekteterare Liberalerna

medievarlden.se

Han är vald till ledare för ett riksdagsparti. Han står hela tiden under bevakning av partikamrater och media (fast de inte skriver varje dag). Många människors jobb hänger på honom.

Om han vore en sopa eller inte brydde sig, skulle han ha bytts ut. Hur märklig slutsatsen än låter så blir det troligaste att han och ett antal ytterligare toppar inom L avsiktligt förstör partiet inifrån. Centern köptes för 20 år sedan. Nu köper samma aktörer konkurrenten L och lägger ned. Det är företagsekonomiska metoder som numera tillämpas i svensk politik. Som tack injicerar Centern företagsvänlig politik i S-regeringen (Januariavtalet).

Man noterar alltså att Centern 2005 sålde sina tidningar till Mittmedia samt några andra aktörer (Stampen, Vestmanlands Läns Tidning och Morgonpress Invest) och fick hela 1.8 miljarder. (När Bonniers nyligen köpte Mittmedia uppskattas det att de bara betalade 10 miljoner.)

Med ett penndrag blev centerpartiet ett av Europas rikaste politiska partier när Centertidningar såldes. Centern får 1 815 miljoner kronor för tidningarna.

SvD

Man noterar att att Liberalernas partisekreterare Maria Arnholm och hennes make Magnus Wallgren innehar positioner kopplade till Medievärlden, artikel från 2012.

I styrelsen för stiftelsen Pressorganisation (som är en viktig aktör när företagen Mittmedia, Eskilstuna-Kuriren och Promedia väljer styrelsemedlemmar) finns fem ordinarie styrelseledamöter och två suppleanter. Fyra av dessa arbetar som pr-konsulter: Kreab-konsulten Anders Frostell, Springtime-vd:n Maria Arnholm, Springtimekonsulten Johanna Elgenius och pr-konsulten Martina Lind på Nordic Public Affaires är välkända profiler i PR-Sverige.

... reklamdirektören Magnus Wallgren som ju också är en av intressenterna i stiftelsen Pressorganisation. Han är även gift med intressenten Maria Arnholm.


medievarlden.se

Jag är ingen expert på dessa affärer. Men i samband med Liberalernas beteende, där jag menar att de inte går för full maskin, verkar det hela märkligt. Man frågar sig om Centern och Liberalerna agerar oberoende av varandra.

Regulus
Om Arnholm hade varit dum nog att trampa i den fällan [tala om moral] så hade det skrivits spaltkilometer om att liberalerna är ett parti för moraltanter och att de dömer ECL redan innan åklagaren hunnit granska fallet.
ECL = Emma Carlsson Löfdahl

Maeia Arnholm slingrar sig medvetet för sänka Liberalerna.
PlutoJ
Arnholm som är en rutinerad politiker agerade helt korrekt.
Arnholm var så smart och rutinerad att hon själv sade att det en fråga om moral, vilket programledaren i Studio Ett givetvis nappade på. Att sedan vägra säga vilken slags moral det var fråga om gjorde bara att Arnholm verkade slingra sig, vilket hon gjorde.

Hultabultan
Men det faktum man tänker behålla fanskapet Björklund över EU-valet, betyder givetvis man skiter i vilket hur valet går!

Partirådet röstade i dag fram [Karin] Karlsbro som toppkandidat.

Karlsbro, som är okänd för allmänheten, hade plats fem på den lista som röstades igenom i februari, men hon flyttas nu alltså upp rejält.

Hon har en bakgrund som förbundsordförande för Liberala ungdomsförbundet och har haft en rad politiska uppdrag i Norrtälje och Stockholm. Dessutom har hon både arbetat i regeringskansliet.
aftonbladet

Verkar lugnt, inte över 2%?

Hållbarhetschef, enl LinkedIn. Har man inte hört det förut om politiker.

“Dessutom har hon både arbetat i regeringskansliet.” Så stod det även i en annan artikel om henne. Är det den nya svenskan?

Jag tycker de överdriver (underdriver?). De borde förstå att de redan är under 2% med betryggande marginal. Försöker de sätta något slags bottenrekord? Deras anti-valkampanj kommer att gå till historien.

Liberalerna tvingas på egen hand
distribuera sina EU-valsedlar till
utlandsmyndigheter och drygt 140 av
landets kommuner.

Skälet är att partiet ändrade sin
kandidatlista inför EU-valet i sista
stund

"Det är inte säkert att Liberalernas
namnvalsedlar kommer att finnas till-
gängliga på alla platser ...


Text-TV

Demokrati och välfärden skapas fortfarande inom nationens gränser, inte globalt, och det är det viktigt att värna om. – Nyamko Sabuni

Sabuni har tvingats backa från ett invandringskritiskt uttalande. Det avhandlas här:
Flashback (FB) Nyamko Sabuni backar helt om sitt tidigare uttalande om mångkultur.

Att vela fram och tillbaka och till slut säga det som andra säger är ett effektivt sätt att minska comebackmöjligheterna för L.

Trollen försöker sprida en bild av Sabuni som nationalistiskt. Men hon har ju tagit tillbaka sitt nationalistiska uttalande. Akkt handlar om att föesöka skapa en illusion om att det inom “sjuklövern” (de sju partier som har likartade åsikter och fryser ut ddr åttonde partiet, SD) skulle finnas avvikande uppfattningar. Det finns inte.

På samma sätt uttalade Ebba Busch-Thor tidigare att hon önskade duskugera med SD. Detta blåstes ipp i media men har ännu inte haft några konsekvenser.

Likaså talade man tidigare om ett “blågult block”. Detta skulle innefatta M, KD, SD. Men man utelämnade atr t.ex M uttalat att de aldrig vill samarbeta med SD.

Före valet uttalade Persson att Kristersson nog skulle bli statsminister. Det är ren desinformation. Kristersson hade aldeig kunnat bli statsminister eftersom han vägrade stöd av SD.

Anna Kinberg-Batra var en av de få politiker som försökt nörma sig SD. Hon försvann omedelbart i ett mediedrev.

Allt detta handlar om att inom den grupp av partier som har likartade åsikter föesöka skapa en illusion av motsättningar.

L fick alltså behålla ett av sina två mandat i EU-valet, men det var knappt. Man gick från 9.9% till 4.1%.

Jag hoppas verkligen inte att L dör. Det skulle lämna svängrum i mitten för C som kapades av globalistiska intressen för ungefär 20 år sedan och utgör ett stort hot för att Sverige än mer kommer att styras av storföretagen och från utlandet.

Jag hoppas L går tillbaka till klassisk liberal politik och konkurrerar med C:s nyliberala politik.

Men det är naturligtvis bara en önskedröm. Sjuklöverns regissörer verkar ha beseglat Liberalernas öde.

Sabuni pudlade ju om invandringen så det kvittar väl lika vem som väljs. Jag gissar båda har order att sänka L för att gynna C.

Men SvT stöder Sabuni. Förmodligen för att hon är av utländsk härkomst?

Intressant rubrik. SvT har funnit viktigt stöd i en kamp som tydligen bedrivs mot Ullenhag.

L-förbund: Sabuni bör leda partiet
Viktigt stöd i kampen mot Ullenhag
106

Eftersom Sjuklövern förmodligen agerar efter ett regisserat manuskript så lägger medierna gärna in ord som “kamp” eller “sammandrabbning” för att försöka markera att de agerande egentligen står på samma sida.

Kurdo Baksi för när han i DN Kultur utan omsvep kallade Sabuni för regeringens perfekta alibi. Till synes fullkomligt ogenerat skriver han: ”Med bestämda steg och elegant svart klänning klev en sommardag 1995 en ung tjej in på mitt kontor i centrala Stockholm. Efter några minuter lånade hon samtliga svenska riksdagspartiers program. Tre veckor senare ställde hon en fråga: I vilket parti kan en svart kvinna som talar bra svenska göra karriär? Utan att tänka gav jag henne ett svar som ännu plågar mig: det socialliberala Folkpartiet. Några minuter senare försvann hon med Folkpartiets partiprogram. (…) Sju år efter vårt möte blev hon riksdagsledamot för Folkpartiet. Sedan rullade karriären på. Sverige skrek efter icke-europeiska ’muslimska’ kvinnor med högeråsikter och som kunde sätta invandrarna på plats.”
lt.se

Om svenska Pravda skriver något sådant och det är falskt så dementerar man självklart. Men jag lämnar den delen nu. Någon hög potentat har tydligen givit order om maximal haussning av Sabuni. Bara att ta fram popcornen och bevittna “kampen mot Ullenhag” som Text-TV talade om. Ingen pall denna gång, nu får han nog stå i en grop.

JeppeNil|67871281 wrote:
Lena Mellin i Aftonbladet (söndag):

Det blir han
Sista dagen för Liberalernas länsförbund att meddela vem de helst vill ha som partiledare efter Jan Björklund som slutar efter 12 år på tisdag. Om det på det extra landsmötet fredagen efter midsommar kommer väljas någon annan än Erik Ullenhag skulle jag bli mycket, mycket förvånad.

Hon verkar nästan veta att Ullenhag vinner fastän han har alla röster mot sig. Vad menar hon? Hur kan hon veta det? Har regeringskällor fått veta någonting i förväg?


Kan detta vara fullbordandet av Liberalernas tappra självmordsuppdrag? Att, mot gräsrötternas vilja, vägra en svart kvinna jobbet.
Det skulle bli anmälan till Diskrimineringsombudspersonen etc

Det skulle tydligt visa hur eftersatt jämställdheten är i Sverige och att vi måste jobba hårdare mot alla rasister som hotar demokratin.
Rubrikerna kanske redan ligger klara?
“Ullenhag – Sveriges mest hatade person” …

SAMHÄLLEmån 08 jan 2018
Sedan han tillträdde har Ulf Kristersson pressats om Moderaternas inställning till SD inför valet.

Nu slår M-ledaren fast att alla som vill får stödja hans parti – men att han inte är beredd att genomföra någon annans politik.

Mina värderingar är inte SD:s, jag kommer inte samarbeta, samtala, samverka, samregera med SD, säger Kristersson.


Aftonbladet
Kristersson vill inte samarbeta med SD.

Av denna orsak har inte Sabunis inställning eller partiledarvalet någon omedelbar effekt på möjligheterna att bilda regering.

I sociala forum nöter många postare in en bild av att Sabuni är den bättre ledaren och är önskad av medlemmarna. Ullenhag betraktas som en dålig ledare som partieliten försöker manipulera fram.

bombacci:
Intressant att “vanliga” medlemmar tycks i större utsträckning stötta Sabuni medan de mer kända partinamnen nästan alltid stödjer Ullenhaug. Nu senast gick den petade EU-parlamentarikern Cecilia wikström ut med att hon stödjer ullenhaug.

Ullenhaug tycks helt klart ha fler vänner inom toppskiktet än vad Sabuni har men Sabuni står närmare partimedlemmarna.

Vilket engagemang i Folkpartiklarna! Hela trollkören sjunger Sabunis lov. (Inte alltför) hemliga Facebookgrupper avslöjas av MSM där rasister och dödsknarkarnazister konspirerar mot mångkulturen.

Det är naturligtvis något skumt med detta.

Svårbedömt läge. Min gissning blir att L kanske ändå förbigår den svarta kvinnan vid tillsättningen och därigenom till slut lyckas krascha utför opinions-stupet och kan dra sig tillbaka och räkna pengarna som Drottning Annie givit dem för besväret.

godhetsaposteln|67900478 wrote:
Klart att kvinnoförbundet vill ha en liten feminiserad pojke /(som inte utgör något hot) som dom kan köra över före en stark kvinna (om sabuni nu är det).
Mafia|67905986 wrote:
I och för sig inte särskilt överraskande då feminism i Sverige är en intresseförening för arbetande vita kvinnor i medelklassen. De vill ha en av sina egna på posten, inte någon invandrad kvinna från Burundi. De exotiska inslagen ska utgöras av män.

Och Sabuni har dessutom traditionella manliga åsikter vilket gör henne än värre för kvinnoförbundet.

Sociala forum översvämmas av inlägg om hur oduglig Ullenhag är. Det ser helt säkert ut som en regisserad kampanj mot honom. Det förefaller möjligt att partiledningen ändå väljer honom och därmed fortsätter Liberalernas medvetna självutplåning.
CrispyKreem|67927119 wrote:
Det är ändå rätt fascinerande att Ullenhag överhuvudtaget är aktuell. Det måste krävas att man lever i en väldigt hård och ogenomtränglig diamantbubbla för att inte förstå hur toxisk han är.

Förutom möjligen Mona Sahlin kan jag inte komma på en enda partiledarkandidat som gått in i matchen med så mycket negativt bagage. Att redan vara ökänd som Sveriges Bagdad Bob (finns en hel facebooksida dedikerad till “The Swedish Bagdad Bob” Ullenhag. Att redan ha ett helt arkiv av memes om sig med allt från fotpallen till Sandvikenrapporten. Nånting är trasigt när han inte är automatiskt borträknad från dag ett.

Medlemmarna tycks visserligen inse detta faktum, men i Stockholmsbunkern lever man uppenbarligen i en alternativ verklighet.

Enoch.Thulin|67929412 wrote:
Sabuni “jobbar” som “hållbarhetschef” på konsultföretaget ÅF. En månad om året anställer dom bara kvinnor, för det är “rättvist”. Föregångaren på “jobbet” var Alice Bah Kuhnke. Så då fattar man att det bara är ett symboljobb vars enda kvalifikation är att vara svart & kvinna.

Surfar man lite om ÅF är det svårt att få grepp om vad de gör. Jag kan förstå om företaget åtminstone till del är front för politisk verksamhet.

Är det inte så att globaliseringen ibland är viktigare för storföretagen än att framställa bra produkter och ha bra konsunentkontakt. Politiska hänsyn går före. Här har man anställt en politiker. Rättelse, två politiker.

Det vore intressant att höra med vad/hur Sabuni (och Kuhnke) arbetade.

Enoch.Thulin|67929560 wrote:
ÅF är ett stort konsultföretag, med konsulter inom en stor mängd områden. Mekanik, byggkonstruktion, elanläggningar, mjukvara, industristyrning osv. Dom är sprungna ur den gamla “Ångpanneföreningen”, som tidigt sysslade med säkerhetsinspektioner av ångmaskiner.

Syftet med att ha en “hållbarhetschef” är att ge en PK-signal om att man bryr sig om det påhittade idiotbegreppet “hållbarhet”. Det underlättar affärerna helt enkelt. Man har många offentliga verksamheter & statliga företag som kunder, då är detta med “hållbarhet” bra för business.


Anställer bara kvinnor under en månad på året.
Anställer två “vänsterpolitiker” som hållbarhetschef. Båda kvinnor med invandrarbakgrund. (Sabunis tillbakatagna, negativa uttalande om mångkultur misstänker jag bara är för att vi skall inbillas att det är någon skillnad på de två kandidaterna.) Hållbarhet får en egen rubrik på Wikisidan.

(En gång träffade jag en som jobbade där. Den personen var gay.)

En stiftelse är tydligen en av de större ägarna. Det kan antyda att man skulle kunna försöka dölja ägarförhållanden.

Kan företaget ha som uppgift att sprida politiska värderingar genom att förmedla konsulttjänster?

Vore intressant att veta mer om vad Sabuni (och Kuhnke) utförde för arbete där.

wwr, Flashback

Zurfarn08|67942780 wrote:
Majoren o Maria A sålde in samarbetet med S, de lät sig luras. De har facit nu.

[ Jan Björklund och Maria Arnholm ]


ImamReinfeldt:

Hur hamnade vi här? Det var borgarna:
1991 – En man reste sig ur soffan och upphävde Luciabeslutet. (PK-ismens födelse)

2007 – En kvinna fastslog: Det var faktiskt inte vi svenskar som byggde Sverige. Det var människor som kom utifrån.

2011 – En man tog en flygtur över Sverige och konstaterade att här finns det plats för MP-uppgörelser. (Svedjebruks-postulatet)

2018 – En man lovade sina barn utrotning av Sveriges ursprungsbefolkning. (Det obemötbara argumentet)


Björklunds skjorta såldes för 42 000
Pengarna går oavkortat till organisationen Expo, som L-ledaren beskriver som en organisation som i vått och torrt kämpar mot nationalismens unkna världsbild
Aftonbladet

Den nya partiledaren Nyamko Sabuni förefaller varken skicklig eller aktiv.


Rammsberg: 68643094
Nyamko Sabuni hamnar på 16 procent (minus fem procent sedan förra mätningen) i Expressens/Demoskops senaste förtroendemätning. Ett riktigt bottennapp för Sabuni och Liberalerna. Kommer Sabuni att repa sig framöver? Hur länge dröjer det innan någon slänger fram att Sabunis låga förtroendebetyg beror på rasism?

expressen.se

Tinuviel: 68643292
Hon har ju varit totalt osynlig över sommaren, vilket de andra också varit men då de är kända har de ett sedan tidigare fast förtroende de bottnar i.

Elddopet blir väl första partiledardebatten (utanför riksdagen). Gör hon inte riktigt, riktigt bra ifrån sig där är det nog rätt kört för henne.

Hon var f ö inte så imponerande i debatten mot Jimmie Åkesson, men gjorde heller inte totalt bort sig.

Studsboll: 68643835
Sabuni tror att hon både kan äta kakan och ha den kvar; hon måste välja sida: sitta i knät på sosseriet eller gå till höger. Att hon velar i den enormt viktiga invandringsfrågan är grunden till hennes kommande fall. En som suttit i Reinfeldts regering som integrationsminister har mycket att bevisa om hon vill vara trovärdig. Att hon blev vald berodde på att Ullenobehag var tydlig med att han ville fortsätta vara för oansvarig migrationspolitik, och nu måste hon visa att hon var det alternativ alla trodde. Personligen tror jag att hon är lika körd som partiet L: det blir foten ut i nästa val.

Regulus: 68726368
Sabuni inser ju vad problemet egentligen är:

Nyamko Sabuni tror sig veta varför hennes ledarskap inte lett till en märkbar tillströmning av väljare: januariavtalet.

– Många förväntade sig att jag skulle bryta januariavtalet, säger hon till SvD.

– Oavsett hur många gånger jag sa att vi skulle respektera avtalet, som ett parti och inte en partiledare tagit beslut om. De lyssnade inte på vad jag sa helt enkelt.

De som trodde att hon på egen hand skulle kunna bryta den impopulära JÖKen blev naturligtvis besvikna.

Detta sagt, så tror jag att JÖKen kommer att haverera innan nästa val på grund av det pyrande missnöjet inom S. Och då har Sabuni och liberalerna sin chans att profilera sig.

“Oavsett hur många gånger jag sa att vi skulle respektera avtalet, som ett parti och inte en partiledare tagit beslut om. De lyssnade inte på vad jag sa helt enkelt.”
– Hon har uttryckt sig oklart. Som ofta utteycker sig politikerna på ett sätt som kan tolkas som “högersväng” men lämnar utrymme för fortsatt vänsterpolitik.

CJFleetwood: 68725988
Liberalerna: Nyamko om varför Sabuni-effekten uteblev

expressen.se

[INDENT]Även om Nyamko Sabuni i intervjun inte vill ”låsa sig” genom att gå ut med vilka som kommer att bli Liberalernas profilfrågor under hennes ledarskap så gör hon klart att partiet ska ”bli bäst” på integration.

Enligt Nyamko Sabuni innebär detta att ställa krav och ha förväntningar på samtliga som kommer till, och stannar, i Sverige – ”även flyktingar”.

Hon säger att alla har rätt till sin egen kultur ”inom ramen för den utveckling vi vill se i vårt land”.

– Vad önskar vi att se i vårt land när det gäller mänskliga rättigheter och respekten för män och kvinnor?, säger hon och talar om detta som det ”gemensamma kittet” i Sverige.[/INDENT]

Bli bäst på integration, mänskliga rättigheter, respekten för män och kvinnor. I sanning en värdig liberal arvtagerska, antingen helt verklighetsfrånvänd eller naiv på ett barns nivå.

Dessa tåg har gått redan Nyamko, oavsett vilka ideal du har. Du är 30 år och 3 miljorer individer för sent ute.

Undrar vart hon tar vägen när hon får gå. Chef på migrationsverket?

wwr: 68726617
Det hon säger kommer inte att innebära några förändringar. Hade L istället satt in en skicklig debattör och brutit med JÖK:en hade de ju gjort stora framsteg i opinionen. Men ingen politiker vågar avvika från den gemensamma agendan. Sjuklöverpartiernas agenda bestäms säkert uppifrån.

Det måste finnas mer kompetenta kandidater än Sabuni. Det förefaller som om Sabuni kan vara tillsatt pga ras och kön. Ett uttryckt för den rasistiska och ojämlika värdegrunden.

wwr: 69195087
Ny skenmanöver där man låtsas inte tillhöra 7-klövern? Ungefär som att tillsätta Sabuni.
Orsaken till utrensningen hemlig?
SIFO oktober 3.9% L är inte uträknade ännu.

L: Halva partistyrelsen kan bytas ut
..
landsmötet i mitten av november,

Enligt valberedningens förslag får
elva av partistyrelsens medlemmar
sitta kvar, medan 14 byts ut.

Anna Starbrink från Stockholm tror att
hon petas för sina politiska
ställningstaganden, enligt SvD.

Hon hörde till dem som drev på för
Januariavtalet och hade gärna sett att
Liberalerna tagit plats i regeringen.
Valberedningen förnekar en koppling.

Text-TV

smoerrebom: 69209826
Det går INTE bra för henne [Nyamko Sabuni] på aktuellt nu 😆

Det var uppseendeväckande onyanserade uttalanden om AMS ledning här. Det är ovanligt att partiledare sågar en sittande GD och en myndighets ledning på detta brutala sätt i direktsändning. Hon fick rätt många chanser att justera detta.

Vafan skyller hon inte bara på C eller Martin Ådahl för? Jag är lite osäker på hur hårt L har drivit detta tidigare.

HepCat-X: 69211459
Visst var det en svag intervju av henne, och det är ju störtlöjligt av Sabuni att låtsas som om oron och det begynnande sönderfallet inom Arbetsförmedlingen – alltså bland personalen – inte skulle vara en konsekvens av politikernas dekret om en expressbantning, massiva uppsägningar, nerlägggningar av typ 160 lokalkontor, även i många större städer, och en oklar omgörning av hela myndigheten. Alltsammans med en planering som verkar inte blott halvfärdig utan ofta obefintlig, och med en lågkonjunktur runt hörnet. Just nu vill ingen politiker riktigt ta ansvar för denna usla situation, där många lokalkontor riskerar att vara antingen stängda eller tömda på kompetent personal långt innan några slags vettiga ersättande aktörer finns på plats.

Att tusentals människor sticker från sina jobb på AF beror inte på att ledningen är “otydlig” eller dålig på att kommunicera, utan på att många ser att det kontor där de jobbar kan vara nerlagt inom bara några få månader, och inte vill stanna kvar där ända till sista veckan som en idiot. De agerar rationellt och säger upp sig för att söka jobb innan – som de räknar med – tiotusen arbetslösa AF:are översvämmar marknaden. Och detta är en konsekvens av att centern (med viss hjälp av L och S) bestämde sig för att slå sönder AF, av politiska (läs ideologiska) skäl.

Jag förmodar att Sabuni inte vill stöta sig med centern och i synnerhet Annie Lööf – den senare skiter i hur det går för arbetslösa eller friställda, hon vill helt enkelt se AF sänkt i sjön – men hon (Sabuni alltså) verkar dock förstå att racertakten på den här omläggningen inte var realistisk.

wwr: 72489975
De 8 partierna samarbetar. Hon har fått order att lägga sig. Jag kan inte se annat än att man kommer att försöka flytta L:s väljare till C. Man lät Lööf med bara 8% sondera statsministerposten under eftervalsfarsen 2018! Jag tror planen är att få in Lööf som statsminister. Hur pass snart det sker är dock osäkert. Man flyttar pjäserna långsamt.

Ingen försöker ju längre. Se på Biden. Se på vår (uteblivna) opposition när Löfven bara jamar med om de €750 EU-miljarderna som mest går till Sydeuropa.

 

TRANSLATE THIS PAGE:
(can also use tab at screen bottom right)

A few earlier posts:    (scroll down list)

2017 12 09 Earlier: Trump om Jerusalem – den verkliga orsaken till Trumps uttalande funnen

2017 12 12 Earlier: IOK saknar bevis – Internationella Olympiska Kommittén stänger av Ryssland utan bevis

2017 12 15 Earlier: Destabilisering genom invandring

2017 12 18 Earlier: Destabilisering genom feminism och HBTQ

2017 12 25 Earlier: Geopolitisk krigföring – Media/USA attackerar Europa med flyktingar. The enemy within. Weapons of Mass Migration

2018 03 01 Earlier: Tesla, Ubuntu/Linux – self destructive moles & Google, Facebook – political control mechanisms

2018 03 10 Earlier: The terrorists’ objectives

2018 04 02 Earlier: UN obstructs murder investigation – UN supports an illegal regime. The true reason why Catalán and Sharp were killed.

2018 04 10 Earlier: Bjärred-case. Politically correct psychiatry exterminates a whole family?

2018 04 22 Earlier: The Iraq war 2003 was built on fake evidence. / So far, no accusations of chemical warfare have been proven true. / Also the war on IS was built on fake evidence.

2018 04 25 Earlier: Why only few air crash investigations are accurate. – Passengers lives are at an unnecessary risk.

2018 04 27 Earlier: The Cold War and other anti-Russian activities. The image of conflict; The useful enemy

2018 05 01 Earlier: Journalist wounded by IS ?

2018 05 10 Earlier: Who owns the news media

2018 05 22 Earlier: False flag awards

2018 05 30 Earlier: Fake news

2018 08 30 Earlier: Soros’ funds used to influence Swedish politics

2018 09 05 Earlier: Control of the Internet, Google, troll farms

2018 09 06 Earlier: Quotes

2018 09 07 Earlier: Feeding frenzy, the media monopoly disposes of politicians that do not follow the agenda

2018 09 08 Earlier: The media monopoly sells outdated technology to the Swedish gov’t @ SEK 10 bn.

2018 09 09 Earlier: All parties unite to refuse party SD posts as chairman according to election results.

2018 09 10 Earlier: News media gives birth to a political party – Ny Demokrati

2019 02 01 Earlier: Bilderberg calling the shots: Center party is hi-jacked and Liberal party is ordered to self-exterminate.

2019 02 01 Earlier: Elections 2018: Globalist parties pretended to have different opinions. Collaborate to favor large corporations at the expense of workers.

2019 04 12 Earlier: Ola Bini, Arjen Kamphuis connection

2019 04 14 Earlier: Wikileaks, Julian Assange and Ola Bini are likely American agents.

2019 08 10 Earlier: Edward Snowden – US operative

2019 10 10 Earlier: Greta Thunberg‘s true, dark motives

2019 11 26 Earlier: Arjen Kamphuis‘ disappearance

2019 12 01 Earlier: Are the Iranian ayatollahs CIA-agents?

2019 12 08 Earlier: Obama tries to break US self confidence by cutting the space program.

2020 01 26 Earlier: Are Starlink spy satellites?

2019 12 14 Earlier: Elon Musk is intentionally a poor role model, to destroy youth values.

2019 12 19 Earlier: Neil Farage: Parties like SverigeDemokraterna (SD) become corrupt in the European Union.

2020 01 20 Earlier: The European Union threatens w/ bank blockade to make United Kingdom to follow EU rules.

2020 01 22 Earlier: The scare factor

2020 01 25 Earlier: Climate gender conflicts

2020 01 27 Earlier: Is Mars rover “Curiosity” fake??

2020 02 29 Earlier: Assange extradition trial

2020 03 08 Earlier: US liberal chaos is only for export.

2020 03 12 Earlier: US elections 2020 are rigged.

2020 03 25 Earlier: Corona & climate – full panic but no real action taken.

2020 04 06 Earlier: The government/press/elite are less likely to use espionage against other states, but would rather use it against their own people.

2020 04 12 Earlier: fake rebels

2020 04 30 Earlier: Brexit, current status

2020 05 02 Earlier: Elon Musk plays the fool

2020 05 06 Earlier: Fairy tales newspapers compose

2020 05 02 Earlier: Norwegian police never tries to find the missing person

2020 05 22 Earlier: Blackmail the European Union

2020 05 27 Earlier: Send Greta to the European Union to stop Corona recovery. We in Northern Europe are paying for it.

2020 06 10 Earlier: Why SpaceX recovers boosters.

2020 06 11 Earlier: Why the UK can not get a deal with the EU.

2020 06 12 Earlier: Why the media hate Latin America

2020 06 16 Earlier: The Brexit dilemma (1)

2020 06 18 Earlier: Black Lives Matter/All Lives Matter [BLM]

2020 06 20 Earlier: Swedish PM splits Nordic unity for no reason. – He must be under globalist control.

2020 07 03 Earlier: Cross-country skiing champion Marit Bjorgen – a product of the globalist agenda

2020 07 05 Earlier: US elections – a show for foreign countries

2020 07 10 Earlier: white males – slandered in media

2020 07 12 Earlier: Immigrants ridiculed in headline for not recieving information

2020 07 20 Earlier: Macron & Merkel dictate the EU agenda

2020 07 23 Earlier: PM Löfven tricked out of EU rebate.

2020 07 25 Earlier: False idols look appealing

2020 07 26 Earlier: “Covid rescue” is really euro bailout

2020 08 02 Earlier: “Covid rescue” illegal in two ways

2020 08 03 Earlier: polarization

2020 08 05 Earlier: Controlling Europe through debt

2020 08 07 Earlier: Brexit will increase EU power.

2020 08 09 Earlier: When Soros crashed Sweden.

2020 08 11 Earlier: Soros is a decoy.

2020 08 14 Earlier: Media spread mental problems.

2020 08 15 Earlier: Sweden pays Italian Olympics.

2020 08 18 Earlier: EV-charging

2020 08 28 Earlier: European Union

2020 08 31 Earlier: Activism creates tthe problems it claims to counteract.

2020 09 05 Earlier: Soros, Nixon, FED

2020 09 08 Earlier: Globalists incite subversion and rebellion against the national government

2020 09 20 Earlier: Assange trial

2020 10 02 Earlier: Is the Estonia ferry disaster fake?

2020 10 08 Earlier: The climate issue is political.

2020 10 12 Earlier: Greta turns to Macron, not Swedish politicians.

2020 10 13 Earlier: Greta is not environmental, she is EU and Hong Kong activist.

2020 10 15 Earlier: Corona restrictions will demand rewriting the constitution.

2020 10 16 Earlier: Authorities still havn’t published recommendations for those w/symtoms, positive test or anyone really.

2020 11 01 Earlier: Globalism will bring chaos until units of control are shrunk.

2020 11 06 Earlier: Diet and body shape are abused to divide the population

2020 11 10 Earlier: Internet communication has led to globalists going for broke.

2020 11 22 Earlier: Dictatorship: Sweden ban meetings.

2020 11 22 Earlier: Climate doom

2020 11 23 Earlier: Future of globalization

2020 11 25 Earlier: EU-satellite deals are better than EU membership.

2020 11 26 Earlier: Greta – the modern Don Quixote

2020 11 30 Earlier: Belarus 2020 – “revolution” is only newspaper feminist agenda and likely EU influencing

2020 12 01 Earlier: European Union 7 year budget negotiations 2020.

2020 12 12 Earlier: Covid mostly affects politicians media dislike.

2020 12 26 Earlier: Brexit – a complete success for UK.

2020 12 26 Earlier: Maggie Thatcher on EU.

2021 01 06 Earlier: Global lockdown

2021 01 08 Earlier: Trump-Assange agenda

2021 01 12 Earlier: starvation

2021 01 29 Earlier: The true nature of The (not so) Great Reset

2021 01 30 Earlier: The World Economic Forum (WEF) is a decoy.

2021 01 31 Earlier: Bill Gates knew society would respond to Covid with disproportionate strength.

2021 02 02 Earlier: Tesla stock is inflated to support green take over by f.ex EU.

2021 02 06 Earlier: Will agriculture and food supply be the next crises?

2021 02 21 Earlier: Archeology on Mars is psychological warfare.

2021 03 09 Earlier: Biden chosen by Dems meant manipulating democracy to promote Harris.

2021 03 12 Earlier: Holodomór terror famine

2021 03 18 Earlier: Georgia

2021 03 20 Earlier: EU-Covid

2021 03 31 Earlier: Biden attacks Europe using the climate agenda.

2021 04 01 Earlier: Airlines don’t want you to travel!

2021 04 02 Earlier: Covid is used to form airline monopoly

2021 04 03 Earlier: National states vaccinate more efficiently

2021 04 10 Earlier: Media and politicians attack white men.

2021 04 13 Earlier: Resistance to EU/global control is connected to nazis, terrorists etc.

2021 04 14 Earlier: US – taliban win-win

2021 04 19 Earlier: climate attack on Nordic countries

2021 04 22 Earlier: Tesla crash used to hide lack of sales

2021 04 24 Earlier: Cryptocurrencies hype yet another way to deprive country through reduced tax base. Bitcoin “mining” is really transfer fee. Ethereum hacker became lawful owner of loot.

2021 05 22 Earlier: nwo m.o.

2021 05 24 Earlier: climate “science

2021 05 26 Earlier: EU fakes hi-jack to buy Belarus.”

2021 05 27 Earlier: EU puppet regime, Belarus

2021 06 12 Earlier: US out of lockdown but not Europe

2021 06 14 Earlier: EU creates cold war

2021 06 16 Earlier: EU supports regime that encourages death squads.

2021 06 18 Earlier: US keeps up the oil price.

2021 06 19 Earlier: EU ramps up CO2. Media twists refugees from US warfare to be “climate refugees”.

2021 06 20 Earlier: Fake government crisis

2021 06 21 Earlier: Greta accuses Nordic countries vaguely, without presenting evidence.

2021 06 22 Earlier: The privatization of space activities is at the expense of research and development.

2021 06 23 Earlier: Greta Thunberg uses parliament for dancing not debate.

2021 06 24 Earlier: Is Greta Thunberg bluffing about her education? [ -1-, -2- ]

2021 06 25 Earlier: EU m.o. is crisis.

2021 06 29 Earlier: EU climate tariffs

2021 06 30 Earlier: EU demands elicit government crisis in Sweden.

2021 07 20 Earlier: Globalization is dysfunctional.

2021 07 23 Earlier: Controlled opposition

2021 08 06 Earlier: Olympic gold sprinter Jacobs’ nutritionist under police investigation for distribution of anabolic steroids. Attacking the messenger/person.

2021 08 08 Earlier: Climate models exaggerated.

2021 08 10 Earlier: Argumentation against the person

2021 08 15 Earlier: Big corps

2021 08 30 Earlier: Energy consumption stops crypto.

2021 09 03 Earlier: Construct problems to split the population.

2021 09 07 Earlier: Greta – the witch doctor.

2021 09 09 Earlier: The Fall of Rome

2021 09 19 Earlier: Aukus

2021 09 25 Earlier: Banks, big corporations

2021 10 05 Earlier: The climate weapon

2021 10 08 Earlier: The cold war is back

2021 10 15 Earlier: information shifts

2021 10 16 Earlier: Streisand effect, muslims

2021 10 17 Earlier: Weapons of mass migration


Table of Contents (in English)

Summary 04

Summary

[keywords:
Massmedia och demokratin
News media and the democracy]

Nästa:

03.1.006.002 (003): Liberalerna (3)

Innehållsförteckning:

20.04 (00000 links) Innehållsförteckning, ToC

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.