Categories
02 feminism, hbtq double play, false flag, moles effect on reader is different/opposite than/to initial impression, apparent/true_real content (cp pseudo-criticism) neoliberal slush; "similar things are different" political parties zAll pages

03.1.001.005 Svensk politik: 5 (1): Vändpunkt (1);

TRANSLATE THIS PAGE:
(can also use tab at screen bottom right)

Vändpunkt – ett falsk parti som startats av globalistiska intressen för att störa Miljöpartiet.

“Carl Schlyter lämnade nyligen Miljöpartiet – efter 25 år.

Nu ska han starta ett nytt parti.

Avhopparna från Miljöpartiet bildar det nya partiet Vändpunkt, skriver man på DN Debatt.

Bland avhopparna finns tidigare riksdagsledamoten Carl Schlyter.

“DN DEBATT 14/2. Sverige saknar ett parti som kan förena goda ambitioner hos de andra partierna med en grundläggande förståelse för situationens allvar och en vision för framtiden. I dag lanserar vi därför Partiet vändpunkt (PV). Vår vision utgår från social och ekonomisk trygghet och en tro på att människor vet bäst själva hur de vill utveckla sina liv, skriver Carl Schlyter, med flera.”

aftonbladet

expressen/

DN

Liberalerna verkar ju lägga sig avsiktligt. Marit Paulsen, deras stora röstmagnet säger att man skall rösta på Centern istället. De är nere i 2.7% nu.

Är VP något liknande projekt för att knäcka ett mindre parti? Målet kanske är att bara kung Stefan och drottning Annie skall bli kvar. Ibland låtsasfäktar de lite mot väderkvarnen Uffe.

Vad jag förstår så har MP 4 platser i EU. Max Andersson sitter i EU men lämnade just för VP och hamnade på Text-TVs förstasida för det.

Men Max Andersson är inte bland de 4 första på listan som klubbades nyligen.

aftonbladet

Han riskerar att åka ur parlamentet.

Luktar det AfS om detta parti? Partiets avsikt är att knäcka MP. (Som AfS försökte störa SD men misslyckades.)

Reservation för att jag kan ha Googlat fel, jag är ingen politikräv.

Globslisterna är rädda för MP och L. Om L slutar med nyliberalismen och tillämpar klassisk liberalism kan de ta röster feån C.

MP är idealister. Catalán gav livet för stt bekömpa globalister. Absolut farliga för systemet.

Regulus|66816263 wrote:
Om Max Andersson bytte parti bara för att han blev nedflyttad på EU-listan vet jag inte. Det jäser inom MP efter JÖK:en. Men säkert bidrog nedflyttningen till beslutet.

PV liknar AfS så tillvida att de driver en mycket mer radikal politik än MP, som påminner om den politik MP själva drev för 30 år sedan.

Detta sagt, så är PV absolut ett seriöst parti som menar allvar med sin politik, och inte bara är ute efter att sänka MP. Snarare har de gett upp hoppet om MP, som ju alltmer rört sig åt det nyliberala hållet de senaste åren.


Kan vi redan vara säkra på att VP inte bara är något nytt sattyg man kokat ihop för att försöka slå ut MP? Människor som tror på det de gör är farliga.

Det tidigare MP-språkröret Catalán utförde hjältedåd i Afrika när hon tog fram starka bevis att Kongos regering beordrat mord. Den regeringen idkar rovdrift på mineraler med FN:s och andra globalisters goda minne. Catalán mördades.

Människor med det engagemanget kan dras till MP och det vill nog globalisterna slippa. Bättre med de som snackar miljö och klimat men inte gör något, typ de större partierna.

Kanske globalisterna vill bli av med MP.

Det är nog vanligt att Deep State startar partier före val för att söndra. AfS. Även Svenskarnas Parti?

Liksom i AfS finns det avhoppare. Ahl/AfS fick inte valberedningens stöd till valet 2018. Kasselstrand, Hahne, Olsson utrelutna ur SD. Anna Hagwall utesluten.

Vändpunkt: Ingen av de tre som nämns har fått fortsatt förordnande i riksdagen eller Eueopaparlamentet.

expressen Csrl Schlyter, Valter Mutt hoppar också av. Även Annika Lillemets.

Det verkar som om globalisterna köper upp ledamöter som sparkats ut ur partier man försöker spräcka.

Regulus|66835165 wrote:
JÖK:en blev en utlösande faktor, men missnöjet inom MP med ledningens politik har ju funnits i flera år. Den miljöradikala Schlyterfraktionen vägrade att delta i partigruppens möten i riksdagen, och de blev utrensade innan valet. Jag är snarare förvånad över att partisprängningen kom först nu, efter valet.

Tittar man på politikens innehåll så finns det stora skillnader nellan PV och MP. PV vill genomföra den drastiska “gröna” omställning av samhället som MP bara pratat om i snart 40 år. PV är dessutom uttalat tillväxtfientligt och vill uppnå nolltillväxt i ekonomin. De är också EU-skeptiska och vill ha ett suveränt och neutralt Sverige. Det var ju NATO-avtalet som utlöste den akuta krisen inom MP, när Schlyter & Co röstade mot avtalet i riksdagen.

Det borde man ha förstått för länge sedan att ett fundamentalistiskt vänster-AfS var på G. Några som inte platsade. De kör ett par månader inför valet och sedan lägger de av? AfS var ju en skrattretande flopp. Få se om det här gänget kan vålla någon skada.

Regulus|66835963 wrote:
Jag har också funderat på om PV skulle kunna utvecklas till ett vänster-AfS. Det finns dock två saker som talar emot detta:

• AfS är ekonomiskt ett nyliberalt parti (platt skatt etc). PV hatar nyliberalism och förespråkar snarare någon slags grön utopisk socialism.

• PV har hittills tigit som muren om var de står i migrationsfrågan. Av det faktum att de är mot NATO och skeptiska till EU följer inte nödvändigtvis att de vill begränsa invandringen till Sverige. Case in point: vänsterpartiet innan de blev EU-kramare.


Det jag menar är att de skulle kunna vara en fundamentalistisk, extremistisk variant av MP. Representanter som inte längre har försörjning av partiet/uppdrag och kanske sponsras av globalistiskt kapital att starta en extremvariant av MP för att störa MP.

Dels kunde de kanske ta några (procent/)promille av MP.

Dels kunde de smutskasta gröna idéer genom att tolka dem alltför radikalt och frånstötande.

Jag läste det du skrev och den misstanken stärktes.

PV vill genomföra den drastiska "gröna" omställning av samhället som MP bara pratat om i snart 40 år. PV är dessutom uttalat tillväxtfientligt och vill uppnå nolltillväxt i ekonomin.

Att de inte ens vet ännu hur de ställer sig till invandringen kan ju tala för att de helst vill bilda ett parti, oavsett åsikter. Att de just skulle vilja minska invandringen är inte säkert, menar jag. De skulle kunna ta en extrem position åt vilket håll som helst, gissar jag.

Vilken inställning har opinionen till ett parti som är “uttalat tillväxtfientligt och vill uppnå nolltillväxt i ekonomin“?

321j|66865851 wrote:
sydsvenskan

Det nybildade partiet Vändpunkt har nu fått in mer än 1 500 namnunderskrifter, vilket innebär att partiet får ställa upp i EU-valet den 26 maj. – Jag känner mig verkligen positiv nu, säger talespersonen Carl Schlyter till TT.


Jag kunde läsa artikeln en gång sedan slog betalväggen till. Vimmerby tidning är frikostigare. Det här citatet fanns även med i Sydsvenskan.
TT: Hur ser du på era chanser att komma in i parlamentet?

Jag känner mig verkligen positiv nu, även om man inte ska underskatta svårigheterna. Men herre gud det vi gör nu är en minimal utmaning jämfört med den omställning vi behöver göra, säger Carl Schlyter.


vimmerbytidning

Vill verkligen folk rösta på ett parti som vill underkasta dem för en så stor utmaning?

Partiet vill inte vinna röster utan vill lära oss att miljöpolitik är något svårt, ungefär som AfS vill lära oss att de som vill stoppa massinvandringen är knasbollar som gett sig in på något omöjligt.

Men se hur globalisterna arbetar. De försöker söndra SD mha AfS. De försöker söndra MP mha PV. De tar bort L för att ingen splittring skall ske för C.

Det missgynnar S att MP för fram gröna idéer, hur dåligt de än gjort det. Om MP försvinner sugs rösterna bara upp i S och V.

Det är bra med avvikande idéer. 4% spärren är hård som den är.

Jag gillar inte MP men att de försvinner är ett sämre alternativ, just nu. Behåll en splittring av vänstern.

Gröna idéer, rätt framförda, är även värdefulla.

Stöd inte PV.

Vare sig miljöpartisterna är virrhjärnor som målar båten med giftfärg när de är miljöminister (Romson) eller skärpta, engagerade individer som tar fram bevis för att Kongos regering är mördare (Catalán) så motverkar de globalisternas motiv.

MP har inget bra program. Men det är bra att fler röster får finnas. Stöd inte PV. Hoppas istället att MP kan få lite bättre politik.

Det sägs väl att PV bildades som en reaktion på Centerns inflytande över regeringen. Men partiet angriper inte detta. Det tyder på att PV är en bluff.

Regulus|66942980 wrote:
Hon har i alla fall sunda åsikter om alliansfriheten:

Vad innebär det att vara värd för Nato?

dagensarena

Slutsatsen från både Natoutredningen och Oscarsson var att Sverige bör värna alliansfriheten. Istället för att utveckla sina samarbeten med militära allianser bör regeringen driva en politik för nedrustning och avspänning i östersjöregionen, och utveckla sin diplomatiska roll i den globala säkerhetspolitiken. Först då blir Sverige en trovärdig aktör för fred.

Det är inte ofta man ser en politiker i dessa dagar som slår vakt om Sveriges obereonde och suveränitet. :thumbsup:


Men hur är det skrivet??!! Det är ju långt och “veligt”. Den första delen, den som de flesta orkar läsa, presenterar de argument som stöder NATO. Visst är det bra att bara objektiv, men detta väger över för NATO. Jag undrar om en ung tjej har skrivit detta. Det luktar proffsalster. (Jag känner inte hennes bakgrund, dock.)

Jag kallar det skrivsättet “nyliberal röra”. Nyliberaler tar ibland till det när de försöker försvara något som är svårt stt försvara. En velig soppa av argument för och emot. Vem lär dem skriva på det sättet? Timbro? Vet du eller någon annan mer om detta intressanta ämne?

[ effect on reader is different/opposite than/to initial impression ]

När “hon” sent om sider kommer till motargumenten handlar de om klimatet. Inte om att NATO-medlemskap ökar risken att Sverige måste delta i krig utomlands för att hjälpa till att “”sprida demokrati””.

Jag tror ett proffs har skrivit detta. Den som har skrivit det är för NATO-medlemskap.

I korthet syftar värdlandsavtalet till att utveckla och förenkla Sveriges samarbete med Nato. Avtalet innebär att Sverige lättare ska kunna stödja och ta emot stöd från Nato vid en kris eller ett krig i Sverige eller i närområdet. Det innebär även en förenkling av regler och processer för Sverige att stå som värdland för ömsesidigt överenskomna militära aktiviteter.

Under eftermälet av konflikten i Ukraina och Rysslands annektering av Krim har de borgerliga allianspartierna krävt en färdplan mot Nato och en ansökan om medlemskap. Den nuvarande regeringen är fortsatt emot ett officiellt Natomedlemskap, men använder sig av samma retorik för att rättfärdiga värdlandsavtalet. Det främsta argumentet är att Sverige, under en pågående tid av rysk aggression, inte klarar att försvara sig självt.
...
utökat Natosamarbete inte kommer att skydda Sverige mot några av framtidens största hot. Klimatet, miljöproblem, global ojämlikhet, pandemier och ökade migrationsströmmar är sådant som kärnvapen inte rår på.


Make up och poser. Det ser konstlat ut, inte som en fältbiolog. (Nästan transvibbar.) Men jag kanske är för gammaldags för att göra den värderingen idag.

[ HBTQ – samma image som AfS vilket fyller samma funktion som Vändpunkt fast på högersidan – att störa MP resp SD ]

GreffueAnthonius:
Kitty Ehn, “klimataktivist” och före detta fältbiolog blir partiets förstanamn.

Jag tror nischen i svensk politik för unga kvinnor med glad inkoherent retorik och behov att exponera sin annorlundahet börjar bli mer än välfylld.

Hon har också varit PR-koordinator på Oatly…

Kan bara hålla med.

Citat:
Trigger Stockholm värvar klimataktivisten Kitty Ehn
Publicerat den 9 juni 2017
FOLK PÅ VÄG
Trigger Stockholm knyter till sig Kitty Ehn som rådgivare. Ehn har tidigare jobbat som journalist och pr-koordinator på Oatly.

Kitty Ehn kommer närmast från pr-programmet på Berghs School of Communication.

Kitty Ehn har tidigare jobbat som journalist på DN Kultur, ledarskribent på Dagens Arena och som pr-koordinator på Oatly och beskriver sig själv som en passionerad nationalekonom, journalist och klimataktivist som valt kommunikation som sitt medel för att driva igenom förändringar.

– Jag tror på värderingsdriven kommunikation, innovation och affärsutveckling som verktyg för att göra verklig skillnad. Därför var Trigger ett självklart val för mig. Här får jag utlopp för allt som jag brinner för och får arbeta med kollegor som gör världen lite bättre varje dag, berättar hon i ett pressmeddelande.
Fältbiolog! Det kom inte med i den resumén. Hon ser inte direkt terränggående ut om man bildgooglar.

Om Trigger:
Citat:
Genom kunskap, erfarenhet och analys sparar vi dig tid och får ut mer effekt av dina mediainvesteringar.

Från Resumé – en svensk tidskrift, utgiven av Bonnier Business Media, inriktad på nyheter inom medie- och marknadskommunikationsbranschen. (enl Wikipedia).

Det är mediaproffs och kanske en och annan civilekonom som sköter Sverige nu.

Kitty Ehn är ju mediaproffs. (inkl. 2 mån som kulturmurvel på DN). Självklart en del klimatorienterad verksamhet men inte tycker jag man kan kalla henne för miljöaktivist.
LinkedIn:

Kitty Ehn kommer närmast från pr-programmet på Berghs School of Communication.

Även Nyamko Sabuni har studerat en termin mediekommunikation vid Berghs school of communication.

VP verkar helt klart ha till uppgift att störa MP. AfS är till för att störa SD. Troligen sponsrar globalistiska intressen detta. Som just nu diskuteras i denna tråd, förefaller det troligt att Liberalerna fått order att lägga ned sig själva. Troligen för att inte störa Centern.

Det verkar finnas en plan att ta bort L och MP. L är själva med på planen. Men hur är det med MP? Kommer de att kämpa mot eller har de order att lägga ned verksamheten?

En färsk skandal är aktuell.

Idag överlämnade Miljöpartiets fd språkrör Marie Wetterstrand en statlig utredning om hållbara biobränslen inom flyget till klimatminister Isabella Lövin. Utredningen rekommenderar att 30% av allt flygbränsle ska vara förnybart 2030. Samhällsnytt kan idag avslöja att Wetterstrand sitter med i styrelsen för företaget Cortus Energy AB – som avser att producera förnybart flygbränsle. Bolagets marknadsvärde har ökat 40% på en dag – någonting som gynnade även Wetterstrand som äger 615 tusen aktier i Cortus Energy

samnytt.se

Inget i större medier på länge enligt Google. Demonstration igår enligt kalendern. Inget som kom upp direkt på Google.
partietvandpunkt.se: kalendarium
Så kommer man inte till EU. Var det bara en ploj, detta?

Trans-vibbar när man ser bilder på förstanamnet på listan, liksom gay-vibbar från AfS, imho. Deras läggning bryr jag mig inte om, men det är grupper som globalisterna gärna “ställer fram”.

Vändpunkt uppmärksammas av NMR, Nordfront. Det passar med att båda är globalistiska false-flag-organisationer.

EU-valet 2019
Partiet Vändpunkt: 0.12%

Madagascar|67814335 wrote:
Jag har inte följt dem så noga men 0.12% och 5000 röster är verkligen inte mycket. Det är lite förvånande att det gick så dåligt. Rimligen är det många många fler som tycker Mp har sålt ut sig för att få sitta med vid sossarnas regeringsbord.

Jag kan bara tala för mig själv. Men jag uppfattar PV som ett försök att splittra miljörörelsen. Förstanamnet kommer från reklamvärlden och verkar inte alls vara bredd att hugga i och jobba hårt med aktivism för att driva partiet till mandat i val. Men det är bara som jag uopfattar partiet.

 

TRANSLATE THIS PAGE:
(can also use tab at screen bottom right)

A few earlier posts:    (scroll down list)

2017 12 09 Earlier: Trump om Jerusalem – den verkliga orsaken till Trumps uttalande funnen

2017 12 12 Earlier: IOK saknar bevis – Internationella Olympiska Kommittén stänger av Ryssland utan bevis

2017 12 15 Earlier: Destabilisering genom invandring

2017 12 18 Earlier: Destabilisering genom feminism och HBTQ

2017 12 25 Earlier: Geopolitisk krigföring – Media/USA attackerar Europa med flyktingar. The enemy within. Weapons of Mass Migration

2018 03 01 Earlier: Tesla, Ubuntu/Linux – self destructive moles & Google, Facebook – political control mechanisms

2018 03 10 Earlier: The terrorists’ objectives

2018 04 02 Earlier: UN obstructs murder investigation – UN supports an illegal regime. The true reason why Catalán and Sharp were killed.

2018 04 10 Earlier: Bjärred-case. Politically correct psychiatry exterminates a whole family?

2018 04 22 Earlier: The Iraq war 2003 was built on fake evidence. / So far, no accusations of chemical warfare have been proven true. / Also the war on IS was built on fake evidence.

2018 04 25 Earlier: Why only few air crash investigations are accurate. – Passengers lives are at an unnecessary risk.

2018 04 27 Earlier: The Cold War and other anti-Russian activities. The image of conflict; The useful enemy

2018 05 01 Earlier: Journalist wounded by IS ?

2018 05 10 Earlier: Who owns the news media

2018 05 22 Earlier: False flag awards

2018 05 30 Earlier: Fake news

2018 08 30 Earlier: Soros’ funds used to influence Swedish politics

2018 09 05 Earlier: Control of the Internet, Google, troll farms

2018 09 06 Earlier: Quotes

2018 09 07 Earlier: Feeding frenzy, the media monopoly disposes of politicians that do not follow the agenda

2018 09 08 Earlier: The media monopoly sells outdated technology to the Swedish gov’t @ SEK 10 bn.

2018 09 09 Earlier: All parties unite to refuse party SD posts as chairman according to election results.

2018 09 10 Earlier: News media gives birth to a political party – Ny Demokrati

2019 02 01 Earlier: Bilderberg calling the shots: Center party is hi-jacked and Liberal party is ordered to self-exterminate.

2019 02 01 Earlier: Elections 2018: Globalist parties pretended to have different opinions. Collaborate to favor large corporations at the expense of workers.

2019 04 12 Earlier: Ola Bini, Arjen Kamphuis connection

2019 04 14 Earlier: Wikileaks, Julian Assange and Ola Bini are likely American agents.

2019 08 10 Earlier: Edward Snowden – US operative

2019 10 10 Earlier: Greta Thunberg‘s true, dark motives

2019 11 26 Earlier: Arjen Kamphuis‘ disappearance

2019 12 01 Earlier: Are the Iranian ayatollahs CIA-agents?

2019 12 08 Earlier: Obama tries to break US self confidence by cutting the space program.

2020 01 26 Earlier: Are Starlink spy satellites?

2019 12 14 Earlier: Elon Musk is intentionally a poor role model, to destroy youth values.

2019 12 19 Earlier: Neil Farage: Parties like SverigeDemokraterna (SD) become corrupt in the European Union.

2020 01 20 Earlier: The European Union threatens w/ bank blockade to make United Kingdom to follow EU rules.

2020 01 22 Earlier: The scare factor

2020 01 25 Earlier: Climate gender conflicts

2020 01 27 Earlier: Is Mars rover “Curiosity” fake??

2020 02 29 Earlier: Assange extradition trial

2020 03 08 Earlier: US liberal chaos is only for export.

2020 03 12 Earlier: US elections 2020 are rigged.

2020 03 25 Earlier: Corona & climate – full panic but no real action taken.

2020 04 06 Earlier: The government/press/elite are less likely to use espionage against other states, but would rather use it against their own people.

2020 04 12 Earlier: fake rebels

2020 04 30 Earlier: Brexit, current status

2020 05 02 Earlier: Elon Musk plays the fool

2020 05 06 Earlier: Fairy tales newspapers compose

2020 05 02 Earlier: Norwegian police never tries to find the missing person

2020 05 22 Earlier: Blackmail the European Union

2020 05 27 Earlier: Send Greta to the European Union to stop Corona recovery. We in Northern Europe are paying for it.

2020 06 10 Earlier: Why SpaceX recovers boosters.

2020 06 11 Earlier: Why the UK can not get a deal with the EU.

2020 06 12 Earlier: Why the media hate Latin America

2020 06 16 Earlier: The Brexit dilemma (1)

2020 06 18 Earlier: Black Lives Matter/All Lives Matter [BLM]

2020 06 20 Earlier: Swedish PM splits Nordic unity for no reason. – He must be under globalist control.

2020 07 03 Earlier: Cross-country skiing champion Marit Bjorgen – a product of the globalist agenda

2020 07 05 Earlier: US elections – a show for foreign countries

2020 07 10 Earlier: white males – slandered in media

2020 07 12 Earlier: Immigrants ridiculed in headline for not recieving information

2020 07 20 Earlier: Macron & Merkel dictate the EU agenda

2020 07 23 Earlier: PM Löfven tricked out of EU rebate.

2020 07 25 Earlier: False idols look appealing

2020 07 26 Earlier: “Covid rescue” is really euro bailout

2020 08 02 Earlier: “Covid rescue” illegal in two ways

2020 08 03 Earlier: polarization

2020 08 05 Earlier: Controlling Europe through debt

2020 08 07 Earlier: Brexit will increase EU power.

2020 08 09 Earlier: When Soros crashed Sweden.

2020 08 11 Earlier: Soros is a decoy.

2020 08 14 Earlier: Media spread mental problems.

2020 08 15 Earlier: Sweden pays Italian Olympics.

2020 08 18 Earlier: EV-charging

2020 08 28 Earlier: European Union

2020 08 31 Earlier: Activism creates tthe problems it claims to counteract.

2020 09 05 Earlier: Soros, Nixon, FED

2020 09 08 Earlier: Globalists incite subversion and rebellion against the national government

2020 09 20 Earlier: Assange trial

2020 10 02 Earlier: Is the Estonia ferry disaster fake?

2020 10 08 Earlier: The climate issue is political.

2020 10 12 Earlier: Greta turns to Macron, not Swedish politicians.

2020 10 13 Earlier: Greta is not environmental, she is EU and Hong Kong activist.

2020 10 15 Earlier: Corona restrictions will demand rewriting the constitution.

2020 10 16 Earlier: Authorities still havn’t published recommendations for those w/symtoms, positive test or anyone really.

2020 11 01 Earlier: Globalism will bring chaos until units of control are shrunk.

2020 11 06 Earlier: Diet and body shape are abused to divide the population

2020 11 10 Earlier: Internet communication has led to globalists going for broke.

2020 11 22 Earlier: Dictatorship: Sweden ban meetings.

2020 11 22 Earlier: Climate doom

2020 11 23 Earlier: Future of globalization

2020 11 25 Earlier: EU-satellite deals are better than EU membership.

2020 11 26 Earlier: Greta – the modern Don Quixote

2020 11 30 Earlier: Belarus 2020 – “revolution” is only newspaper feminist agenda and likely EU influencing

2020 12 01 Earlier: European Union 7 year budget negotiations 2020.

2020 12 12 Earlier: Covid mostly affects politicians media dislike.

2020 12 26 Earlier: Brexit – a complete success for UK.

2020 12 26 Earlier: Maggie Thatcher on EU.

2021 01 06 Earlier: Global lockdown

2021 01 08 Earlier: Trump-Assange agenda

2021 01 12 Earlier: starvation

2021 01 29 Earlier: The true nature of The (not so) Great Reset

2021 01 30 Earlier: The World Economic Forum (WEF) is a decoy.

2021 01 31 Earlier: Bill Gates knew society would respond to Covid with disproportionate strength.

2021 02 02 Earlier: Tesla stock is inflated to support green take over by f.ex EU.

2021 02 06 Earlier: Will agriculture and food supply be the next crises?

2021 02 21 Earlier: Archeology on Mars is psychological warfare.

2021 03 09 Earlier: Biden chosen by Dems meant manipulating democracy to promote Harris.

2021 03 12 Earlier: Holodomór terror famine

2021 03 18 Earlier: Georgia

2021 03 20 Earlier: EU-Covid

2021 03 31 Earlier: Biden attacks Europe using the climate agenda.

2021 04 01 Earlier: Airlines don’t want you to travel!

2021 04 02 Earlier: Covid is used to form airline monopoly

2021 04 03 Earlier: National states vaccinate more efficiently

2021 04 10 Earlier: Media and politicians attack white men.

2021 04 13 Earlier: Resistance to EU/global control is connected to nazis, terrorists etc.

2021 04 14 Earlier: US – taliban win-win

2021 04 19 Earlier: climate attack on Nordic countries

2021 04 22 Earlier: Tesla crash used to hide lack of sales

2021 04 24 Earlier: Cryptocurrencies hype yet another way to deprive country through reduced tax base. Bitcoin “mining” is really transfer fee. Ethereum hacker became lawful owner of loot.

2021 05 22 Earlier: nwo m.o.

2021 05 24 Earlier: climate “science

2021 05 26 Earlier: EU fakes hi-jack to buy Belarus.”

2021 05 27 Earlier: EU puppet regime, Belarus

2021 06 12 Earlier: US out of lockdown but not Europe

2021 06 14 Earlier: EU creates cold war

2021 06 16 Earlier: EU supports regime that encourages death squads.

2021 06 18 Earlier: US keeps up the oil price.

2021 06 19 Earlier: EU ramps up CO2. Media twists refugees from US warfare to be “climate refugees”.

2021 06 20 Earlier: Fake government crisis

2021 06 21 Earlier: Greta accuses Nordic countries vaguely, without presenting evidence.

2021 06 22 Earlier: The privatization of space activities is at the expense of research and development.

2021 06 23 Earlier: Greta Thunberg uses parliament for dancing not debate.

2021 06 24 Earlier: Is Greta Thunberg bluffing about her education? [ -1-, -2- ]

2021 06 25 Earlier: EU m.o. is crisis.

2021 06 29 Earlier: EU climate tariffs

2021 06 30 Earlier: EU demands elicit government crisis in Sweden.

2021 07 20 Earlier: Globalization is dysfunctional.

2021 07 23 Earlier: Controlled opposition

2021 08 06 Earlier: Olympic gold sprinter Jacobs’ nutritionist under police investigation for distribution of anabolic steroids. Attacking the messenger/person.

2021 08 08 Earlier: Climate models exaggerated.

2021 08 10 Earlier: Argumentation against the person

2021 08 15 Earlier: Big corps

2021 08 30 Earlier: Energy consumption stops crypto.

2021 09 03 Earlier: Construct problems to split the population.

2021 09 07 Earlier: Greta – the witch doctor.

2021 09 09 Earlier: The Fall of Rome

2021 09 19 Earlier: Aukus

2021 09 25 Earlier: Banks, big corporations

2021 10 05 Earlier: The climate weapon

2021 10 08 Earlier: The cold war is back

2021 10 15 Earlier: information shifts

2021 10 16 Earlier: Streisand effect, muslims

2021 10 17 Earlier: Weapons of mass migration


Table of Contents (in English)

Summary 04

Summary

[keywords:
Massmedia och demokratin
News media and the democracy]

Nästa:

03.1.001.006 Destabilisering: Polisen, narkotika

 

Innehållsförteckning:

20.04 (00000 links) Innehållsförteckning, ToC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.