03.1.6.001: Political parties: Centerpartiet, Centern; financial support

TRANSLATE THIS PAGE:

See:
Mueller investigation in Sweden
Double play in business
Center party

Centern kapades på slutet av 90-talet av en lokalavdelning “Stureplanscentern” och dess politik ändrades från “närodlad politik” med Sverige i centrum till “raka motsatsen” en extremt globalistisk/nyliberal politik.

I Flashbacktråden skyddar trollen som vanligt de globalistiska politikerna genom att tala om ekonomiska orsaker. Historien har visat att det var politiska orsaker som låg bakom övertagandet/kapningen.

Eerieeye
Ayn Rand är tydligen husgud. Det är en amerikansk författare som förespråkar en nattväktarstat. D v s staten ska egentligen inte lägga sig i något alls. Tea party-rörelsen i USA har samma husgud. Annie Lööf har angett Ayn Rand som “Bästa författare” på sin blogg – men hon har tagit bort det nu.

Förmodligen är det så att medlemmarna ute i landet är mer intresserade av lokalpolitik och därför har låtit stadsborna härja fritt med rikspolitiken

1000000:
C bestod länge av litet trötta gamla lantisar som läste land och trodde på landsbygdens småföretag, kooperativa lösningar och decentraliseringar bortom såväl socialismens ok som det dryga egot. De hade ingen koll på toppen utan förutsatte att det sköttes som det borde för allas väl. Vad hände? Eftersom C utarmades av kompetent peronal och krympte, så bestod det till slut av “de som blev kvar”. -En förvirrad ung nyliberal egomaffia som knappt var torra bakom öronen tog då glada i hågen över och kapade en illa skött skuta som under årtionden fört en tynande tillvaro med smånördiga harmlösa och svaga ledare innan ngn ens fattade vad som hänt.

02-02-2012:
Med tanke på att C har haft flest personkryssade in i riksdagen av alla partier förstår man att det är något underligt som sker. 11 av 23 personkryssades in i riksdagen

2012 12 28
[QUOTE=02-02-2012|41143439]Om vi låtsas att Annie Nöff är med på att plundra C har de arbetat runt 10 år med detta projekt. Annie Nöff kryssades in första gången i riksdagen och var i stort [I]okänd[/I] inom partiet. Hon var utvald av Maude som jag tror varit med och skapat Randello Invest. Dessutom har du de två senaste valen haft närmare 50% av C’s riksdagsplatser personkryssade, de har haft mer ikryssade än något annat parti! Det är något som sker inom C där medlemmar antagligen skyddar mot folk som vill kuppa platser i riksdagen eller så försöker medlemmar/väljare få in dem de stödjer där. Jag har för mig att C hade mer kryssat folk i riksdagen än SD, V, FP och MP tillsammans i valet 2010 [I](någon som orkar kan räkna på val.se och rätta mig om jag har fel)[/I]. Det är [B]VÄLDIGT[/B] underligt. Det enda parti som har väldigt många kryssade förutom C är KD där jag misstänker att det är diverse församlingar som vill ha in [I]’sin egen'[/I] i riksdagen.

Anledningen till att de kan ha bråttom nu är att Annie Nöff och tokliberalerna verkar ha fallit ur smaken hos medlemmarna. De kan acceptera virrpannor om det ger röster men knappast om de sänker partiet till under 4% och lanserar ett partiprogram liknande det vi sett i dagarna.[/QUOTE]

Annie Lööf
Trilaterala Kommissionen
Trilateral Commission
-1-

-1-

Bilderberg
-2-

Financial support

Centerpartiet haft god ekonomi. Den förklaras som att man sålt av landsortspress.

Det nya Centerpaetiet verkar tillhöra en grupp globalistiska aktörer som påagås ha skaffat sig god ekonomi inom ett fält men sedan bytt inriktning, eller helt enkelt fått god ekonomi snabbt. Dit hör även
Elon Musk och Mark Shuttleworth.
Hur Google snabbt kunde öka sin omsättning i början av sin verksamhet är inte heller klart.

en alternativ förklaring. – Bilderberg har beordrat L:s nedläggning. Kan C vara inblandade? C kapades ju av globalister för knappt 20 år sedan. Kunde dessa kapa ett parti kan de kapa ett annat? C skulle vinna på L:s frånfälle.

Det dyker ibland upp globalistiska aktörer med tjock plånbok. Det finns ofta en förklaring hur de tjänat pengarna, men de är inte kända för den verksamheten. De börjar använda sina pengar på ett nytt fält och agerar i globalistisk riktning.

Exempel på detta kan vara Shuttleworth och Elon Musk. (Hur kan en haschrökande total nolla öht tjäna ihop en förmögenhet?) Även under Googles tidiga, snabba tillväxt är det svårt att se var investeringarna kom ifrån. (Bortsett från Andy Bechtolsheims berömda check, AB liksom Page och Brin av judisk börd)

C sägs ha blivit rika på att sälja landsortspress. Jag kan inte detaljerna så jag kan inte argumentera mot detta. Jag tycker dock jag ser ett mönster hur aktörer som agerar i globalistisk riktning ofta har stor kassakista.

Någon på Flashback skrev att C kan ha kapats med metoder för fientligt övertagande av företag. Metoder som lärs ut på t.ex Handelshögskolan. Att köpa upp konkurrenter och lägga ned dem är ju klassiskt. Google är väl t.ex #1 på det området.

Alternativt kan alltså C på något sätt ha utnyttjat sin goda ekonomi för att få Liberalerna att lägga sig.

Först köpte någon ett parti (C), nu köper man L:s röster till partiet?

Det tidigare Centerpartiet var kraftigt orientetat mot likalt bestämmande. Det kapade Centern tog ett extremt språng på GAL/TAN-skalan.
Centern använder en slogan “Närodlad politik” vilken är raka motsatsen till partiets verkliga, globalistiska ambitioner.

 

TRANSLATE THIS PAGE:

Föregående del:

Nästa del:

Innehållsförteckning:
innehållsförteckning 
 

A few earlier posts:    (scroll down list)

2017 12 09 Earlier: Trump om Jerusalem – den verkliga orsaken till Trumps uttalande funnen

2017 12 12 Earlier: IOK saknar bevis – Internationella Olympiska Kommittén stänger av Ryssland utan bevis

2017 12 15 Earlier: Destabilisering genom invandring

2017 12 18 Earlier: Destabilisering genom feminism och HBTQ

2017 12 25 Earlier: Geopolitisk krigföring – Media/USA attackerar Europa med flyktingar. The enemy within. Weapons of Mass Migration

2018 03 01 Earlier: Tesla, Ubuntu/Linux – self destructive moles & Google, Facebook – political control mechanisms

2018 03 10 Earlier: The terrorists’ objectives

2018 04 02 Earlier: UN obstructs murder investigation – UN supports an illegal regime. The true reason why Catalán and Sharp were killed.

2018 04 22 Earlier: The Iraq war 2003 was built on fake evidence. / So far, no accusations of chemical warfare have been proven true. / Also the war on IS was built on fake evidence.

2018 04 25 Earlier: Why only few air crash investigations are accurate. – Passengers lives are at an unnecessary risk.

2018 04 27 Earlier: The Cold War and other anti-Russian activities. The image of conflict; The useful enemy

2018 05 01 Earlier: Journalist wounded by IS ?

2018 05 10 Earlier: Who owns the news media

2018 05 22 Earlier: False flag awards

2018 05 30 Earlier: Fake news

2018 08 30 Earlier: Soros’ funds used to influence Swedish politics

2018 09 05 Earlier: Control of the Internet, Google, troll farms

2018 09 06 Earlier: Quotes

2018 09 07 Earlier: Feeding frenzy, the media monopoly disposes of politicians that do not follow the agenda

2018 09 08 Earlier: The media monopoly sells outdated technology to the Swedish gov’t @ SEK 10 bn.

2018 09 09 Earlier: All parties unite to refuse party SD posts as chairman according to election results.

2018 09 10 Earlier: News media gives birth to a political party – Ny Demokrati

2019 02 01 Earlier: Bilderberg calling the shots: Center party is hi-jacked and Liberal party is ordered to self-exterminate.

2019 02 01 Earlier: Elections 2018: Globalist parties pretended to have different opinions. Collaborate to favor large corporations at the expense of workers.


Table of Contents (in English)

Summary

[keywords:
Massmedia och demokratin
News media and the democracy]

Nästa:

03.1.6.002: Liberalerna

Innehållsförteckning:

20.04 Innehållsförteckning

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.