Categories
center party zAll pages

03.1.006.001: Political parties: Centerpartiet, Centern; financial support; Annie Lööf

TRANSLATE THIS PAGE:
(can also use tab at screen bottom right)

See:
Mueller investigation in Sweden
Double play in business
Center party

Centern kapades på slutet av 90-talet av en lokalavdelning “Stureplanscentern” och dess politik ändrades från “närodlad politik” med Sverige i centrum till “raka motsatsen” en extremt globalistisk/nyliberal politik.

I Flashbacktråden skyddar trollen som vanligt de globalistiska politikerna genom att tala om ekonomiska orsaker. Historien har visat att det var politiska orsaker som låg bakom övertagandet/kapningen.

Eerieeye
Ayn Rand är tydligen husgud. Det är en amerikansk författare som förespråkar en nattväktarstat. D v s staten ska egentligen inte lägga sig i något alls. Tea party-rörelsen i USA har samma husgud. Annie Lööf har angett Ayn Rand som “Bästa författare” på sin blogg – men hon har tagit bort det nu.

Förmodligen är det så att medlemmarna ute i landet är mer intresserade av lokalpolitik och därför har låtit stadsborna härja fritt med rikspolitiken

1000000:
C bestod länge av litet trötta gamla lantisar som läste land och trodde på landsbygdens småföretag, kooperativa lösningar och decentraliseringar bortom såväl socialismens ok som det dryga egot. De hade ingen koll på toppen utan förutsatte att det sköttes som det borde för allas väl. Vad hände? Eftersom C utarmades av kompetent peronal och krympte, så bestod det till slut av “de som blev kvar”. -En förvirrad ung nyliberal egomaffia som knappt var torra bakom öronen tog då glada i hågen över och kapade en illa skött skuta som under årtionden fört en tynande tillvaro med smånördiga harmlösa och svaga ledare innan ngn ens fattade vad som hänt.

02-02-2012:
Med tanke på att C har haft flest personkryssade in i riksdagen av alla partier förstår man att det är något underligt som sker. 11 av 23 personkryssades in i riksdagen

2012 12 28

02-02-2012|41143439 wrote:
Om vi låtsas att Annie Nöff är med på att plundra C har de arbetat runt 10 år med detta projekt. Annie Nöff kryssades in första gången i riksdagen och var i stort okänd inom partiet. Hon var utvald av Maude som jag tror varit med och skapat Randello Invest. Dessutom har du de två senaste valen haft närmare 50% av C’s riksdagsplatser personkryssade, de har haft mer ikryssade än något annat parti! Det är något som sker inom C där medlemmar antagligen skyddar mot folk som vill kuppa platser i riksdagen eller så försöker medlemmar/väljare få in dem de stödjer där. Jag har för mig att C hade mer kryssat folk i riksdagen än SD, V, FP och MP tillsammans i valet 2010 (någon som orkar kan räkna på val.se och rätta mig om jag har fel). Det är VÄLDIGT underligt. Det enda parti som har väldigt många kryssade förutom C är KD där jag misstänker att det är diverse församlingar som vill ha in ‘sin egen’ i riksdagen.

Anledningen till att de kan ha bråttom nu är att Annie Nöff och tokliberalerna verkar ha fallit ur smaken hos medlemmarna. De kan acceptera virrpannor om det ger röster men knappast om de sänker partiet till under 4% och lanserar ett partiprogram liknande det vi sett i dagarna.

Annie Lööf
Trilaterala Kommissionen
Trilateral Commission
-1-

-1-

Bilderberg
-2-

Financial support

Centerpartiet haft god ekonomi. Den förklaras som att man sålt av landsortspress.

Det nya Centerpaetiet verkar tillhöra en grupp globalistiska aktörer som påagås ha skaffat sig god ekonomi inom ett fält men sedan bytt inriktning, eller helt enkelt fått god ekonomi snabbt. Dit hör även
Elon Musk och Mark Shuttleworth.
Hur Google snabbt kunde öka sin omsättning i början av sin verksamhet är inte heller klart.

en alternativ förklaring. – Bilderberg har beordrat L:s nedläggning. Kan C vara inblandade? C kapades ju av globalister för knappt 20 år sedan. Kunde dessa kapa ett parti kan de kapa ett annat? C skulle vinna på L:s frånfälle.

Det dyker ibland upp globalistiska aktörer med tjock plånbok. Det finns ofta en förklaring hur de tjänat pengarna, men de är inte kända för den verksamheten. De börjar använda sina pengar på ett nytt fält och agerar i globalistisk riktning.

Exempel på detta kan vara Shuttleworth och Elon Musk. (Hur kan en haschrökande total nolla öht tjäna ihop en förmögenhet?) Även under Googles tidiga, snabba tillväxt är det svårt att se var investeringarna kom ifrån. (Bortsett från Andy Bechtolsheims berömda check, AB liksom Page och Brin av judisk börd)

C sägs ha blivit rika på att sälja landsortspress. Jag kan inte detaljerna så jag kan inte argumentera mot detta. Jag tycker dock jag ser ett mönster hur aktörer som agerar i globalistisk riktning ofta har stor kassakista.

Någon på Flashback skrev att C kan ha kapats med metoder för fientligt övertagande av företag. Metoder som lärs ut på t.ex Handelshögskolan. Att köpa upp konkurrenter och lägga ned dem är ju klassiskt. Google är väl t.ex #1 på det området.

Alternativt kan alltså C på något sätt ha utnyttjat sin goda ekonomi för att få Liberalerna att lägga sig.

Först köpte någon ett parti (C), nu köper man L:s röster till partiet?

Det tidigare Centerpartiet var kraftigt orientetat mot likalt bestämmande. Det kapade Centern tog ett extremt språng på GAL/TAN-skalan.
Centern använder en slogan “Närodlad politik” vilken är raka motsatsen till partiets verkliga, globalistiska ambitioner.

Nu talar Lööf om Alliansen i nästa val! Alliansen som hon just gått ur. Hon verkar kunna säga vad som helst utan att tidningarna ifrågasätter.

Till nästa val vill Annie Lööf att Alliansen går fram gemensamt igen för att kunna ta över makten.

annie-loof vill att alliansen går fram gemensamt nästa val
https://www.aftonbladet.se/a/xR6n1l/promo

https://www.expressen.se/nyheter/darfor-litade-inte-annie-loof-pa-ulf-kristersson/

https://nyheter24.se/nyheter/politik/922964-hemliga-maktspelet-som-dodade-alliansen-avslojat

Vaffancul
Jag kan inte säga att jag är direkt överförtjust i h*ran Lööf men jag uppskattar att läsa hennes twitter eller rättare sagt kommentarerna hon får. När man blir totalsågad, som hon blir, i inlägg efter inlägg borde kanske en liten klocka ringa. Eftersom hon tycks vara helt verklighetsfrånvänd och genomkorrupt måste iaf skiten hon får ta lite på självkänslan?

Pappa Soros måtte belöna henne rikligt med silverpenningar för att stå ut. Har hon förresten en Louis Vuitton väska som shiksan Wikström?

Ottokar:
Fjamåt kan se fram emot något synnerligen välbetalt arbete inom ett fåtal år. Troligen något i stil med det upplägg som Reinfeldt fick.

Vaffancul:
Och han verkar inte ha några problem med att se sig själv i spegeln. Men Lööf blev inte Statsminister som de utvalda planerat. Visserligen bidrar hon stort till att köra landet i botten men lika väl belönad som råttan Reinfeldt undrar jag om hon blir? Folkets kärlek är iaf inte aktuellt under hennes livstid.

Ottocar:
Hon lyckades blockera nationalism och tvingade fram fortsätt menaistisk folkvandring till Sverige i fyra år till. Hon kommer att bli rikligt belönad.

Flashback

Inga problem för Lööf att bli statsminister skulle jag tro. Hon har Bilderbergs och medieoligarkernas välsignelse. Bara att ösa på med liknande artiklar och hon blir statsminister.

Kolla bara rubriken i Expressen.
Därför litade inte Annie Lööf på Ulf Kristersson
– Media hjälper henne att skylla sitt svek på andra!

AB-artikeln har hamnat bakom betalvägg. Den var verkligen skum. “Hon hade kontor i ett hus som ägts av MP. Vänsterns ledare hade också rum där. Hon odlade en växt med formen S. …”

Skum artikel som försökte ta fokus från att hon gått in i valet med Alliansen men sedan svikit den.

Man verkar dessutom ha mutat Liberalerna att lägga sig för att pressa upp C i opinionen. Hon kommer att bli statsminister över de spillror av Sverige som ev är kvar.

Ottokar
Det som skulle kunna rädda Sverige är om Moderaterna sparkar det nu ledande skiktet i partiet. De är infekterade av Reinfeldt och globalismen. Plocka upp folk från den kommunala nivån.

Fjamåt är globalismen personifierad. En riktigt obehaglig politiker som ljuger så fort hon öppnar munnen.
Instämmer. Något annat som även kunde rädda Sverige vore bättre journalistik. I detta fall är det en katastrof att ingen frågar henne:
Hur kan du förvänta dig att bli trodd när du talar om Alliansen i nästa val. Du gick ju nyligen in i detta val som en del i Alliansen men svek den?

Professor Stefan Hedlund:
Oavsett hur det till slut går för Annie Lööf, kan redan nu konstateras att hon har skrivit in sig i svensk politisk historia, och det med eftertryck. Den skada hennes extremt narcissistiska spel om makten har vållat allmänhetens tilltro till det svenska politiska systemet är av sådan kaliber att det ligger nära till hands att tala om bibliska proportioner.

Hon har egenhändigt orkestrerat den mest bisarra regeringsbildningsprocess landet någonsin har skådat – från att avsätta Stefan Löfven till att tillsätta Stefan Löfven, via allehanda falskt klingade piruetter om att ”jag vill ha en alliansregering”.

Hon har effektivt gjort slut på många år av framgångsrikt borgerligt allianssamarbete, och i denna process samtidigt lurat sin knähund, Jan Björklund, in i ett vågspel om makten vars slut kan bli att Liberalerna tvingas bort från Riksdagen, ut på en politisk ökenvandring man sannolikt aldrig skulle komma att återvända från.

Hon har krattat manegen för Jonas Sjöstedt att vitalisera och mobilisera landets av väljarna marginaliserade vänsterkrafter, där inräknat en del av socialdemokratin, till en kraftfull ideologisk kampanj emot regeringsalliansens högersväng, detta efter ett val som resulterat i en bastant borgerlig majoritet i Sveriges Riksdag.

Hon har genom sin utpressning drivit en kil djupt in i Socialdemokraterna, som både kommer att leda till ett flöde av arbetarväljare till Sverigedemokraterna och till att återstoden av socialdemokratin väljer att allt mer desperat fria till allehanda islamistiska grupper, i syfte att trygga en ny väljarbas av klanröstande bidragstagare.

Sist men inte minst har hon givit Jimmie Åkesson gott hopp om att sammanbrottet för Alliansen skall leda till skapandet av ett högerkonservativt block med goda förutsättningar att styra landet under lång tid framöver.

Ensam kvar i mitten av detta skarpt polariserade landskap står Annie Lööf, som nu inte skyr några medel för att blanda bort korten kring det egna misslyckandet att tilltvinga sig posten som statsminister.

(…)

Mest av allt kommer Annie Lööf sannolikt att minnas för att hon gav väljarföraktet ett ansikte. Det mycket tydliga budskap hon har förmedlat till svenska väljare är att det inte spelar någon roll vad ni tycker eller hur ni röstar, det är ändå jag som bestämmer hur politiken skall utformas.

De som väljer att rösta på Sverigedemokraterna skall ha klart för sig att deras röster aldrig kommer att räknas. De som röstar på ett borgerligt parti i förhoppningen om att detta skall ge en borgerlig regering skall veta att detta är helt avhängigt vad jag tycker, och de som röstar för en reducerad invandring skall veta att min moral i denna fråga står högre än väljarnas dom.

Det är svårt att tänka sig någon annan svensk politiker som har gjort mer för att göda politikerförakt och att därmed skada själva grundvalarna för det politiska systemet.

https://detgodasamhallet.com/2019/02/27/skordetid-for-annie-loof/

Ja. Varför har man givit oss en globalist-Führer som är så motbjudande och efter valet begick ett solklart svek genom att stöda S. Globalisterna har säkert valt och trimmat henne med omsorg. Jag kan inte svara säkert, bara gissa

1. Sverige har ändrats så mycket att hon uppfattas som “handlingskraftig” (!)

2. Globalisterna arbetar ju med konflikt på ett ofta svårtolkat sätt. Invandrarna är ju t.ex här för att skapa konflikt. Vinner globalisterna något på att även ställa politikerna i konflikt med folket? Politikern blir ju svag och måste lyda media.

Annie Lööf julledighet Annie Lööf resor
Flashback

Annie Lööf

För att försöka mörklägga att politikerna inte har något att säga till om så kan man attackera vissa politiker stenhårt. Självklart är Annie Lööf en svikare av Alliansen men en borgerlig regering agerade ju på samma sätt som S när den hade makten unfer Reinfeldt.

Ddt s.k. pingpongmandatet var betydelselöst.

Vi närmar oss nu ettårsdagen av ett av de viktigaste riksdagsvalen i modern svensk historia. I september 2018 ställdes det svenska folket inför ett vägskäl där alternativen var mycket tydliga. I ena riktningen låg ett fortsatt fokus på det kollektiva vansinne som kommit att kallas identitetspolitik, med tillhörande migrationsströmmar och misslyckad integration, tilltagande gängvåld och ett rättsväsen i förfall, dysfunktionella skolor och gravt underbemannade sjukhus, radikalt urholkad kommunal ekonomi, samt växande ambitioner från statsmakten att möta ”utmaningar” med brännmärkning av motståndare och växande censur.

I den andra fanns åtminstone en förhoppning om att dessa trender skulle kunna vändas, att staten skulle återta sitt monopol på våldsutövning, att domstolar skulle upphöra med straffrabatter och överge sitt djupt rotade motstånd mot att döma till fängelse, samt att medborgare skulle kunna räkna med att få sanningsenlig information om samband mellan etnicitet och kriminalitet, om vad migrationen egentligen förväntas kosta, och om hur radikala islamister har infiltrerat viktiga samhällsinstitutioner.

(…)

Under valnatten pendlade resultaten fram och tillbaka. Till slut visade det sig dock att det sista mandatet som fördelades, det så kallade pingpongmandatet, efter många turer gick till Centerpartiet, som därmed fick vågmästarställning. Detta utfall skulle man komma att missbruka, på ett sätt som framtida historieböcker sannolikt kommer att framställa som både förödande och fullständigt häpnadsväckande.

För Annie Lööf har tiden efter riksdagsvalet varit en enda lång adrenalinkick. För en person som lider av en morbid förstoring av det egna jaget kan det svårligen finnas något starkare uppåttjack än känslan av att veta att man håller landets öden i sina händer. Hon har inte missat något tillfälle att suga ut det allra mesta ur situationer av ren utpressning.

Den utdragna regeringsbildningen präglades av att hon in i det sista, fram till dess att talmannen förklarade att extra val snart skulle stå för dörren, lyckades tvinga både Stefan Löfven och Ulf Kristersson att krypa och fjäska för att få hennes stöd. Hon förnedrade Löfven genom att rösta för Kristerssons budget, och förnedrade sedan Kristersson genom att i sista omröstningen om Löfven, endast några minuter före tolv, förklara att hon trots allt inte kunde acceptera en alliansregering – detta trots att hon vecka efter vecka hade hamrat in sitt mantra om att ”Jag vill ha en alliansregering”.

Denna centerextremistiska förnedringspolitik, där Lööf först i allra sista sekund låter veta hur hon tänker rösta, och då röstar med regeringen, har blivit etablerad praxis. När den dåvarande Alliansen enades om att rikta misstroende mot försvarsminister Peter Hultqvist valde hon i sista minuten, trots tidigare yviga fördömanden, att lägga ned sina röster. När Riksdagen röstade om den rättsvidriga Afghanamnestin, som Lööf med yviga gester hade brännmärkt som rättsligt undermålig, valde hon ånyo i sista minuten att inte rösta emot.

Föga förvånande blev det samma visa då Moderaterna valde att rikta misstroende mot statsrådet Annika Strandhäll för hennes klandervärda uppträdande då generaldirektören för Försäkringskassan, Ann-Marie Begler, skildes från sitt uppdrag. Trots sin egen tidigare skarpa kritik, och trots att knähunden Björklund förklarade att Liberalerna skulle rösta för
misstroende, valde Lööf att spela upp sina nu väl inövade förnedringscharader – först skarp kritik och förespeglingar om att rösta med oppositionen, och i sista minuten nedlagda röster.

Så länge Annie Lööf tillåts att fortsätta att hålla svensk politik som gisslan för sina personliga maktambitioner fortsätter landets färd ned i avgrunden. Alliansen har upphört att existera, och Socialdemokraterna slits sönder inifrån. Ingen är nöjd med den politik som nu förs. Lööfs skamlösa sätt att låtsas vara oppositionsparti, samtidigt som hon utgör tydligt stödhjul för regeringen, är inte bara ett djupt ovärdigt spektakel. Oförmågan att hantera landets verkliga problem börjar också få konsekvenser för bilden av Sverige utomlands.

detgodasamhallet.com
Stefan Hedlund

Konservatisma: 72673281
Annie Lööf ligger ganska högt på listan över Sveriges värsta landsförrädare. Det är väl Reinfeldt och Sahlin som ligger högre.

Hon, precis som Reinfeldt, bryr sig inte om Sverige. Hon är inte politiker pga att hon vill göra förändringar och förbättra svenska folkets situation. Hon är politiker pga att hon vill ha status. Hon är en “karriärpolitiker”. Det är därför hon är villig att byta åsikter lite hur som helst, och riva upp Alliansen och istället gå till S, vilket hon hade lovat att inte göra. Allt detta kan hon göra, därför att hon inte har några åsikter eller någon vision för Sverige. Hon har bara visioner för sig själv. Hon vill ha makt och status, vilket blev så tydligt då hon på fullaste allvar trodde att hon skulle bli statsminister efter förra valet. Snacka om att pissa folket i ansiktet. Bli statsminister trots att 92% inte har röstat på hennes parti, och när det finns flera partier som har fått dubbelt så många röster.

Annie Lööf är inte hatad pga att hon är kvinna. EBT är väldigt populär, och hon är också en kvinna. Annie Lööf är hatad pga att hon är en lögnaktig manipulativ självisk människa som inte bryr sig om någonting annat än hennes egen framgång.

GoggeGogelius: 72678669
Spot-on.

Det jävliga är att (C) under hennes ledning blivit ett världsfrånvänt globalist-nyliberalt Stureplansprojekt och TROTS detta kan räkna in 2-4 procent landsbygdsröster vilken jävla politik de än för.

Jöns-Åke, 45, vete/havrebonde på ärvda 67 hektar, hemmahörande på Västgötaslätten strax söder om Lidköping – han kommer ALLTID rösta (C), alltid… 🙁

 

TRANSLATE THIS PAGE:
(can also use tab at screen bottom right)

A few earlier posts:    (scroll down list)

2017 12 09 Earlier: Trump om Jerusalem – den verkliga orsaken till Trumps uttalande funnen

2017 12 12 Earlier: IOK saknar bevis – Internationella Olympiska Kommittén stänger av Ryssland utan bevis

2017 12 15 Earlier: Destabilisering genom invandring

2017 12 18 Earlier: Destabilisering genom feminism och HBTQ

2017 12 25 Earlier: Geopolitisk krigföring – Media/USA attackerar Europa med flyktingar. The enemy within. Weapons of Mass Migration

2018 03 01 Earlier: Tesla, Ubuntu/Linux – self destructive moles & Google, Facebook – political control mechanisms

2018 03 10 Earlier: The terrorists’ objectives

2018 04 02 Earlier: UN obstructs murder investigation – UN supports an illegal regime. The true reason why Catalán and Sharp were killed.

2018 04 10 Earlier: Bjärred-case. Politically correct psychiatry exterminates a whole family?

2018 04 22 Earlier: The Iraq war 2003 was built on fake evidence. / So far, no accusations of chemical warfare have been proven true. / Also the war on IS was built on fake evidence.

2018 04 25 Earlier: Why only few air crash investigations are accurate. – Passengers lives are at an unnecessary risk.

2018 04 27 Earlier: The Cold War and other anti-Russian activities. The image of conflict; The useful enemy

2018 05 01 Earlier: Journalist wounded by IS ?

2018 05 10 Earlier: Who owns the news media

2018 05 22 Earlier: False flag awards

2018 05 30 Earlier: Fake news

2018 08 30 Earlier: Soros’ funds used to influence Swedish politics

2018 09 05 Earlier: Control of the Internet, Google, troll farms

2018 09 06 Earlier: Quotes

2018 09 07 Earlier: Feeding frenzy, the media monopoly disposes of politicians that do not follow the agenda

2018 09 08 Earlier: The media monopoly sells outdated technology to the Swedish gov’t @ SEK 10 bn.

2018 09 09 Earlier: All parties unite to refuse party SD posts as chairman according to election results.

2018 09 10 Earlier: News media gives birth to a political party – Ny Demokrati

2019 02 01 Earlier: Bilderberg calling the shots: Center party is hi-jacked and Liberal party is ordered to self-exterminate.

2019 02 01 Earlier: Elections 2018: Globalist parties pretended to have different opinions. Collaborate to favor large corporations at the expense of workers.

2019 04 12 Earlier: Ola Bini, Arjen Kamphuis connection

2019 04 14 Earlier: Wikileaks, Julian Assange and Ola Bini are likely American agents.

2019 08 10 Earlier: Edward Snowden – US operative

2019 10 10 Earlier: Greta Thunberg‘s true, dark motives

2019 11 26 Earlier: Arjen Kamphuis‘ disappearance

2019 12 01 Earlier: Are the Iranian ayatollahs CIA-agents?

2019 12 08 Earlier: Obama tries to break US self confidence by cutting the space program.

2020 01 26 Earlier: Are Starlink spy satellites?

2019 12 14 Earlier: Elon Musk is intentionally a poor role model, to destroy youth values.

2019 12 19 Earlier: Neil Farage: Parties like SverigeDemokraterna (SD) become corrupt in the European Union.

2020 01 20 Earlier: The European Union threatens w/ bank blockade to make United Kingdom to follow EU rules.

2020 01 22 Earlier: The scare factor

2020 01 25 Earlier: Climate gender conflicts

2020 01 27 Earlier: Is Mars rover “Curiosity” fake??

2020 02 29 Earlier: Assange extradition trial

2020 03 08 Earlier: US liberal chaos is only for export.

2020 03 12 Earlier: US elections 2020 are rigged.

2020 03 25 Earlier: Corona & climate – full panic but no real action taken.

2020 04 06 Earlier: The government/press/elite are less likely to use espionage against other states, but would rather use it against their own people.

2020 04 12 Earlier: fake rebels

2020 04 30 Earlier: Brexit, current status

2020 05 02 Earlier: Elon Musk plays the fool

2020 05 06 Earlier: Fairy tales newspapers compose

2020 05 02 Earlier: Norwegian police never tries to find the missing person

2020 05 22 Earlier: Blackmail the European Union

2020 05 27 Earlier: Send Greta to the European Union to stop Corona recovery. We in Northern Europe are paying for it.

2020 06 10 Earlier: Why SpaceX recovers boosters.

2020 06 11 Earlier: Why the UK can not get a deal with the EU.

2020 06 12 Earlier: Why the media hate Latin America

2020 06 16 Earlier: The Brexit dilemma (1)

2020 06 18 Earlier: Black Lives Matter/All Lives Matter [BLM]

2020 06 20 Earlier: Swedish PM splits Nordic unity for no reason. – He must be under globalist control.

2020 07 03 Earlier: Cross-country skiing champion Marit Bjorgen – a product of the globalist agenda

2020 07 05 Earlier: US elections – a show for foreign countries

2020 07 10 Earlier: white males – slandered in media

2020 07 12 Earlier: Immigrants ridiculed in headline for not recieving information

2020 07 20 Earlier: Macron & Merkel dictate the EU agenda

2020 07 23 Earlier: PM Löfven tricked out of EU rebate.

2020 07 25 Earlier: False idols look appealing

2020 07 26 Earlier: “Covid rescue” is really euro bailout

2020 08 02 Earlier: “Covid rescue” illegal in two ways

2020 08 03 Earlier: polarization

2020 08 05 Earlier: Controlling Europe through debt

2020 08 07 Earlier: Brexit will increase EU power.

2020 08 09 Earlier: When Soros crashed Sweden.

2020 08 11 Earlier: Soros is a decoy.

2020 08 14 Earlier: Media spread mental problems.

2020 08 15 Earlier: Sweden pays Italian Olympics.

2020 08 18 Earlier: EV-charging

2020 08 28 Earlier: European Union

2020 08 31 Earlier: Activism creates tthe problems it claims to counteract.

2020 09 05 Earlier: Soros, Nixon, FED

2020 09 08 Earlier: Globalists incite subversion and rebellion against the national government

2020 09 20 Earlier: Assange trial

2020 10 02 Earlier: Is the Estonia ferry disaster fake?

2020 10 08 Earlier: The climate issue is political.

2020 10 12 Earlier: Greta turns to Macron, not Swedish politicians.

2020 10 13 Earlier: Greta is not environmental, she is EU and Hong Kong activist.

2020 10 15 Earlier: Corona restrictions will demand rewriting the constitution.

2020 10 16 Earlier: Authorities still havn’t published recommendations for those w/symtoms, positive test or anyone really.

2020 11 01 Earlier: Globalism will bring chaos until units of control are shrunk.

2020 11 06 Earlier: Diet and body shape are abused to divide the population

2020 11 10 Earlier: Internet communication has led to globalists going for broke.

2020 11 22 Earlier: Dictatorship: Sweden ban meetings.

2020 11 22 Earlier: Climate doom

2020 11 23 Earlier: Future of globalization

2020 11 25 Earlier: EU-satellite deals are better than EU membership.

2020 11 26 Earlier: Greta – the modern Don Quixote

2020 11 30 Earlier: Belarus 2020 – “revolution” is only newspaper feminist agenda and likely EU influencing

2020 12 01 Earlier: European Union 7 year budget negotiations 2020.

2020 12 12 Earlier: Covid mostly affects politicians media dislike.

2020 12 26 Earlier: Brexit – a complete success for UK.

2020 12 26 Earlier: Maggie Thatcher on EU.

2021 01 06 Earlier: Global lockdown

2021 01 08 Earlier: Trump-Assange agenda

2021 01 12 Earlier: starvation

2021 01 29 Earlier: The true nature of The (not so) Great Reset

2021 01 30 Earlier: The World Economic Forum (WEF) is a decoy.

2021 01 31 Earlier: Bill Gates knew society would respond to Covid with disproportionate strength.

2021 02 02 Earlier: Tesla stock is inflated to support green take over by f.ex EU.

2021 02 06 Earlier: Will agriculture and food supply be the next crises?

2021 02 21 Earlier: Archeology on Mars is psychological warfare.

2021 03 09 Earlier: Biden chosen by Dems meant manipulating democracy to promote Harris.

2021 03 12 Earlier: Holodomór terror famine

2021 03 18 Earlier: Georgia

2021 03 20 Earlier: EU-Covid

2021 03 31 Earlier: Biden attacks Europe using the climate agenda.

2021 04 01 Earlier: Airlines don’t want you to travel!

2021 04 02 Earlier: Covid is used to form airline monopoly

2021 04 03 Earlier: National states vaccinate more efficiently

2021 04 10 Earlier: Media and politicians attack white men.

2021 04 13 Earlier: Resistance to EU/global control is connected to nazis, terrorists etc.

2021 04 14 Earlier: US – taliban win-win

2021 04 19 Earlier: climate attack on Nordic countries

2021 04 22 Earlier: Tesla crash used to hide lack of sales

2021 04 24 Earlier: Cryptocurrencies hype yet another way to deprive country through reduced tax base. Bitcoin “mining” is really transfer fee. Ethereum hacker became lawful owner of loot.

2021 05 22 Earlier: nwo m.o.

2021 05 24 Earlier: climate “science

2021 05 26 Earlier: EU fakes hi-jack to buy Belarus.”

2021 05 27 Earlier: EU puppet regime, Belarus

2021 06 12 Earlier: US out of lockdown but not Europe

2021 06 14 Earlier: EU creates cold war

2021 06 16 Earlier: EU supports regime that encourages death squads.

2021 06 18 Earlier: US keeps up the oil price.

2021 06 19 Earlier: EU ramps up CO2. Media twists refugees from US warfare to be “climate refugees”.

2021 06 20 Earlier: Fake government crisis

2021 06 21 Earlier: Greta accuses Nordic countries vaguely, without presenting evidence.

2021 06 22 Earlier: The privatization of space activities is at the expense of research and development.

2021 06 23 Earlier: Greta Thunberg uses parliament for dancing not debate.

2021 06 24 Earlier: Is Greta Thunberg bluffing about her education? [ -1-, -2- ]

2021 06 25 Earlier: EU m.o. is crisis.

2021 06 29 Earlier: EU climate tariffs

2021 06 30 Earlier: EU demands elicit government crisis in Sweden.

2021 07 20 Earlier: Globalization is dysfunctional.

2021 07 23 Earlier: Controlled opposition

2021 08 06 Earlier: Olympic gold sprinter Jacobs’ nutritionist under police investigation for distribution of anabolic steroids. Attacking the messenger/person.

2021 08 08 Earlier: Climate models exaggerated.

2021 08 10 Earlier: Argumentation against the person

2021 08 15 Earlier: Big corps

2021 08 30 Earlier: Energy consumption stops crypto.

2021 09 03 Earlier: Construct problems to split the population.

2021 09 07 Earlier: Greta – the witch doctor.

2021 09 09 Earlier: The Fall of Rome

2021 09 19 Earlier: Aukus

2021 09 25 Earlier: Banks, big corporations

2021 10 05 Earlier: The climate weapon

2021 10 08 Earlier: The cold war is back


Table of Contents (in English)

Summary 04

Summary

[keywords:
Massmedia och demokratin
News media and the democracy]

Nästa:

03.1.006.002 (001): Liberalerna (1)

Innehållsförteckning:

20.04 (00000 links) Innehållsförteckning, ToC

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.