03.1.004.006 Svenska FN-förbundet; fake news

TRANSLATE THIS PAGE:


Vi blev alla lurade av fake news när svenska medier i rubriker beskrev hur FN kritiserat Sverige för rasism. Men kritiken visade sig utgå från “Svenska FN-förbundet”, en organisation med vänstersympatier och bara lösa kopplingar till FN.
Två inlägg från Flashbacksignaturen IPAD-SWE förklarar:
IPAD-SWE skrev
Sverige ska inte bara ut från EU: Swexit – NU!
https://unv.is/svd.se/fn-oroande-okning-av-hatbrott-i-sverige
AfS bör propagera för att vi även ska ut från det genomkorrupta organet FN och deras enögda kritik mot Sverige. Hur vore det om FN bekymrade sig mer över alla de rapporter som dramatiskt ökat i Sverige apropå gruppvåldtäkter och bilbränder samt fega rån mot våra allra värnlösaste; våra gamla och barn, som en direkt följd av alla de ekonomiska migranterna och diverse kriminella lycksökare som tillåtits att översvämma Sverige, samt som landsförrädaren tillika f.d. Säpochefen Anders Danielsson & Co. bär en stor del av ansvaret för.
https://unv.is/aftonbladet.se/nyheter/samhalle/article21376748.ab
En politiskt tillsatt vänstervriden f.d.(S)äpochef: ”Anders Danielsson beslutade om att Sverige som enda land automatiskt skulle ge syrier permanent uppehållstillstånd. Det bidrog till att Sverige också drog till sig fler under flyktingkrisen.”
https://twitter.com/Ivarpi/status/776768854123024384
”Alla vill till Sverige för här ”respekterar” vi mänskliga rättigheter. Jag tror snarare att det är de svenska kronorna som lockar. För hade det bara varit fred de ville ha kunde de stannat i Turkiet, Grekland, Österrike, Ungern Tyskland eller Danmark. Men nej då de vill hela vägen upp till Sverige. De betalar stora summor pengar för att komma till landet av mjölk och honung. Men i Niklas Orrenius (fr. Expressen) värld så är det enbart freden som lockar, en värld utan gränser. Ja så brukar det låta när vi svenskar skall betala allt.”
https://varjager.wordpress.com/2012/09/09/mer-snyft-historier-i-expressen/
Här förs den allmänna diskussionen vidare på fb: FN målar upp Sverige som ett “rasistiskt” inferno där invandrare utsätts för “plågsam mycket rasism”
(FB) FN målar upp Sverige som ett “rasistiskt” inferno där invandrare utsätts för “plågsam
 
IPAD-SWE skrev:
Blev du också lurad? – Det fanns ingen ”FN-rapport” om svensk rasism
https://www.nyatider.nu/blev-du-ocksa-lurad-det-fanns-ingen-fn-rapport-om-svensk-rasism/
Svenska FN-förbundet har väckt stor uppmärksamhet de senaste dagarna efter att de släppt en ”rapport” om den stora rasismen i Sverige. En rapport som både den statliga televisionen, radion och samtliga större dagstidningar använt för att skapa rubriker om att FN varnar för svensk främlingsfientlighet.
Men FN har inte varnat Sverige för något sådant. FN-förbundet har nämligen inget med Förenta Nationerna att göra. Det är en förening som vilken som helst, vars enda koppling till FN är det förväxlingsbara namnet och att de gett sig själva påhittade titlar som generalsekreterare och ambassadör. Istället består föreningen av politiska aktivister på den yttersta vänsterkanten.
Vissa av medlemmarna har kopplingar till både vänsterextremister och islamister och en av deras suppleanter häktades så sent som för två år sedan för ett islamistiskt mordförsök.
[…]”En diffus lagstiftning på området gör det möjligt för den extrema gruppen att använda namnet FN-förbundet. Detta eftersom Förenta Nationerna (FN) är en sammanslutning av länder. Vore Förenta Nationerna istället ett företag eller organisation skulle det röra sig om varumärkesintrång, säger en jurist som Nya Tider talat med. Vore FN en myndighet hade det också varit möjligt att hindra den vänsterextrema gruppen att verka under sitt bedrägliga föreningsnamn. Men eftersom FN är namnet på ett internationellt samarbete är det inte olagligt att använda varumärket så som FN-förbundet gör. Även om det får som resultat att politiska extremister kan utge sig för att representera det välkända Förenta Nationerna som många svenskar har högt förtroende för.”
[…]“Att vänsterextremister försöker dölja att de själva är avsändare bakom opinionsbildande projekt har blivit en metod som allt fler får upp ögonen för.”
Fria Tider förtydligar: “Dokumentet bygger på en rapport i våras från Svenska FN-förbundet, en skattefinansierad vänsterorganisation som inte är en del av FN-systemet. Enligt SVT har rapporten ‘synats av rasdiskrimineringskommittén’.
http://www.friatider.se/fn-m-lar-upp-sverige-som-ett-rasistiskt-inferno-d-r-invandrare-uts-tts-f-r-pl-gsamt-mycket-rasism
“Nu har rapporten godkänts av Sveriges regering, och i slutsatserna från FN:s rasdiskrimineringskommitté framförs ett rågat mått av oro och skarp kritik”…
https://www.svt.se/nyheter/inrikes/hard-fn-kritik-mot-sverige-oro-over-rasistiskt-hat-maste-bemotas
Rapporten är inte fejk i den bemärkelsen att den inte är officiell, då den är granskad och godkänd av regeringen och ligger till grund för FN’s Rasdiskrimineringskommittés kritik mot Sverige.
Det är innehållet som är vinklad vänsterpropagande & fake news…
..
Den falska nyheten sprida til Googles startsida via en sajt som heter The Local
 
 
 

TRANSLATE THIS PAGE:

A few earlier posts:    (scroll down list)

2017 12 09 Earlier: Trump om Jerusalem – den verkliga orsaken till Trumps uttalande funnen

2017 12 12 Earlier: IOK saknar bevis – Internationella Olympiska Kommittén stänger av Ryssland utan bevis

2017 12 15 Earlier: Destabilisering genom invandring

2017 12 18 Earlier: Destabilisering genom feminism och HBTQ

2017 12 25 Earlier: Geopolitisk krigföring – Media/USA attackerar Europa med flyktingar. The enemy within. Weapons of Mass Migration

2018 03 01 Earlier: Tesla, Ubuntu/Linux – self destructive moles & Google, Facebook – political control mechanisms

2018 03 10 Earlier: The terrorists’ objectives

2018 04 02 Earlier: UN obstructs murder investigation – UN supports an illegal regime. The true reason why Catalán and Sharp were killed.

2018 04 22 Earlier: The Iraq war 2003 was built on fake evidence. / So far, no accusations of chemical warfare have been proven true. / Also the war on IS was built on fake evidence.

2018 04 25 Earlier: Why only few air crash investigations are accurate. – Passengers lives are at an unnecessary risk.

2018 04 27 Earlier: The Cold War and other anti-Russian activities. The image of conflict; The useful enemy

2018 05 01 Earlier: Journalist wounded by IS ?

2018 05 10 Earlier: Who owns the news media

2018 05 22 Earlier: False flag awards

2018 05 30 Earlier: Fake news

2018 08 30 Earlier: Soros’ funds used to influence Swedish politics

2018 09 05 Earlier: Control of the Internet, Google, troll farms

2018 09 06 Earlier: Quotes

2018 09 07 Earlier: Feeding frenzy, the media monopoly disposes of politicians that do not follow the agenda

2018 09 08 Earlier: The media monopoly sells outdated technology to the Swedish gov’t @ SEK 10 bn.

2018 09 09 Earlier: All parties unite to refuse party SD posts as chairman according to election results.

2018 09 10 Earlier: News media gives birth to a political party – Ny Demokrati

2019 02 01 Earlier: Bilderberg calling the shots: Center party is hi-jacked and Liberal party is ordered to self-exterminate.

2019 02 01 Earlier: Elections 2018: Globalist parties pretended to have different opinions. Collaborate to favor large corporations at the expense of workers.

2019 04 12 Earlier: Ola Bini, Arjen Kamphuis connection

2019 04 14 Earlier: Wikileaks, Julian Assange and Ola Bini are likely American agents.

2019 08 10 Earlier: Edward Snowden – US operative

2019 10 10Earlier: Greta Thunberg‘s true, dark motives


Table of Contents (in English)

Summary

[keywords:
Massmedia och demokratin
News media and the democracy]

Nästa:

03.1.004.008 Global warming, climate change, klimat, food waste; Non Governmental Organizations; Secret societies


Innehållsförteckning:

20.04 Innehållsförteckning


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.