03.1.002.009 003 sport imports, Duplantis – News media and globalization

03.1.002.009 003 sport imports, Duplantis

—-

TRANSLATE THIS PAGE:
(can also use orange tab – zoom out page)

TITLE

wwr: 70229424

Det finns väl lite mer “slumpfaktor” i stavhopp än många andra grenar och i USA är konkurrensen stenhård i friidrott. Det räcker väl med tre rivningar på fel dag så är även en världsetta borta från OS-deltagande?

Han väljer Sverige för att det är smartast för honom. Att han sedan inte verkar så mycket anknytning hit, kan man säkert ha olika åsikter om.

Det finns ju många östafrikanska importer till Europa på medel och långdistans, med varierande anknytning till sina nya länder.

Det här är betalvägg. Men rubriken säger att de turkiska spelarna från Afrika inte klarar att sjunga nationalsången.

Turkey running out of native soccer players to sing anthem

Read more: al-monitor.com

wwr: 70229515

Han har förmodligen valt Sverige för att konkurrensen är mindre här. Han agerar enligt reglerna. Men att just känna stolthet för det, måste vi inte nödvändigtvis göra. Det får var och en känna själv.

Han kan säkert vara en trevlig person och jag kommer att applådera om han vinner. Men man skall vara medveten om att han kanske inte valt Sverige för att vi är bra på något utan för att vi är dåliga på stavhopp. Jag undrar om inte någon simmare sagt att han kände mer press inför amerikanska OS-uttagningarna än inför OS.

Det svenska rekordet i stavhopp kommer förmodligen att bli svårslaget framöver.

Satsningen på friidrott är ju stor i USA. Jag skulle gissa han har bra möjligheter att träna där. (Bättre än om han vuxit upp i Sverige?) Har han inte tillgång till ett team där? Kommer han att tappa några fördelar i träningen i USA när han börjar tävla för Sverige?

Kanske kan behålla träningsförmåner på universitetet.

Colin Kaepernik

Kneel Trump Fired

Betsy Ross flag

It’s a good thing @Nike only wants to sell sneakers to people who hate the American flag…. @NFL #HappyFourth

Ted Cruz

wwr: 70230369

Jag håller med. Han “sviker” ju det system som fostrat honom. Smiter ut med svansen mellan benen före OS och låter förmodligen träningskompisarna klösa ögonen ur varandra i kvalet.

Självklart har han rätt att göra det och jag kommer att applådera om han vinner, men det är inget att vara stolt över, tycker jag.

Nike kanske skulle försöka sajna honom, precis som Kaepernick. Nike vill ju bara sälja till de som hatar den amerikanska flaggan. Det har en amerikansk senator sagt.

twitter.com

Även gayimage kan kanske passa Nike. Även gayimage kan kanske passa Nike. Två transpersoner har man haft i reklamen.

Förmodligen får väl Mondo behålla de goda träningsmöjligheterna i USA så länge han tävlar för sin skola?

wwr: 70230691

New York Times brukar inte ha så mycket mot öppna gränser men även de verkar lite tveksamma.

Citat:

But he will wear the blue and gold uniform of Sweden, his mother’s home country, instead of the red, white and blue of the United States.

Among other things, Duplantis’s decision is a cunning bit of strategy.

If he had sought to represent the United States at the Olympics, Duplantis would have had to finish among the top three vaulters at the Olympic track and field trials in June. One bad day, trouble with his technique or adverse weather conditions would present the risk

Greg Duplantis, who was an All-American pole-vaulter at L.S.U., said most people he had encountered had been fine with Mondo’s decision, though “you get a few disgruntled people.”

“I’m expecting some backlash for the Olympics,” he said. “I don’t quite get it. He’s following in his mom’s footsteps. There shouldn’t be anything wrong with that.”

Pappan säger

Citat:

Every time, there’s a disaster or someone comes up that no one knows about.”

Han slipper ju även risken att något nytt stjärnskott dyker upp.

Armand Duplantis Breaks the Pole Vault World Record nyti.ms

Ingen surströmming när Mondo ska fira

ab

MindYourOwn: 72969117

Ja, han ser ut som valfri brunhårig europe. Inte som en svensk. Svenskar ser inte ut så. Svenskar har andra drag, annan hårfärg, andra ögon. Han ser jävligt franskt ut.

Han är iaf helt europe, ingen Ludmila, ingen Abeba.

Men snälla Sverige, sluta importera ”svenska” idrottsmän.

Landskamper handlar om land mot land, gener mot gener, ras mot ras, det är hela poängen, att mäta länders befolkningar mot varandra, efter ens unika genuppsättningar.

wwr: 72971299

Ja. Han ser fransk ut. Har han inte också en ganska kraftig näsa av fransk typ. I Louisiana finns ju mycket fransk kultur. Men jag har inte “kollat upp” farsans familj.

Franskt namn.

Han lanseras hårt i våra media. Det passar ju fint in i agendan att vi hejar på en person med utländskt “EU-utseende”. 😉

Självklart är han välkommen att tävla för Sverige. Hoppas han i alla fall stannar några dagar då och då och har clinic med de svenska stavhopparna. Och svenska hoppas jag han fortsätter att lära sig. Annars hejar jag inte något extra på honom 😉 Fast han verkar trevlig. Också kul att folk med lite mindre “extremfysik” än Bubka kan hoppa högt. “Den förre fransosen” var väl också mer “normal” i kroppen?? (Jag kan ha glömt bort en del här???) Jag har inte kollat om det finns kopplingar mellan honom och Mondo.

Vägrar surströmming gör han också, det gillar Aftonbladet.

ab

Edit

Renaud Lavillenie heter det franska esset.

in June 2015 it was announced that he had selected Sweden.[10][11] Duplantis represented Sweden for the first time at the 2015 World Youth Championships in Cali, Colombia

Även franskt namn: Armand Duplantis

Men kallas Mondo, hela världens sympatiske stavhoppare som skall hoppa rakt in i våra hjärtan.

wwr: 72993207

Självklart kommer vi att matas till leda med en invandrad världsstjärna med franskt namn, utseende och påbrå (Cajun). Media tar alla chanser att ge oss förtäckt EU-propaganda. Mondo kallas han dessutom. Heja Frankrike, jag menar Sverige. 😉

Fast killen verkar trevlig. Både han och Lavillenie verkar ha lite mer “normal” kroppsbyggnad. Bubka hoppade mer på stark fysik, vad jag kan komma ihåg. Kul att hoppare med olika kroppsbyggnad kan hoppa högt. (Öppen för diskussion här.)

Nog ligger han bra till för OS-guld.

Krav på Armand för att bli svensk:

1. Fortsätt lära dig svenska

2. Tävla om SM, ha clinic med de svenska hopparna då och då

😉

wwr: 74381163

Han och familjen vann alla pris som fanns på Idrottsgalan. Grattis Mondo! Han är trevlig och bäst i världen. Bara att applådera.

Men inte tycker jag han bara skall dyka upp och snyta priserna mitt framför näsan på de som tränat under sämre förhållanden i Sverige.

Det hela är en kupp av EU som vanligt. Vi skall ha en fransman (franskt namn och påbrå (och utseende)) som anför trupperna i Tokyo (fast det verkar inte bli av). Ungefär som Macron skall leda EU.

Men jag applåderar en duktig och trevlig idrottsman. Inte hans fel.

wwr: 74384961

Men det är ju EU-agendan de proppar i oss för att vi inte skall göra revolution när de tog 400 miljarder av oss förra året. Det vore helt otänkbart att en rysk eller brittisk idrottsman hade fått samma mottagande på Idrottsgalan.

wwr: 74385139

Men Ludmila jobbade sig in i svenska folkets hjärtan. Hon hade svensk kille, hon lärde sig bra svenska. Hon målade naglarna i gult och blått när hon tävlade. Hon ville till Sverige, hon flyttade hit.

Den här (duktiga och trevliga) killen bara slår ned här eftersom hans kvalmöjligheter är bättre. Översköljs med priser som i alla fall jag tycker borde gått till de som tränat under svenska förhållanden. Hela bevakningen av honom är extremt positiv. Den är en del av EU-agendan. Som sagt, en britt eller ryss hade inte bemötts så.

wwr: 74442701

Han har väl franskt påbrå i släkten, när han är cajun? Han har ett fransk namn. Han ser fransk ut ansåg många i tråden.

Det räcker för att lyfta fram en EU-agenda. Det är ju Frankrike som vill styra Europa.

Men jag har alltså inget emot honom. Hans far har sagt att han väljer Sverige för kvalet är enklare här. Det är hans rätt att tävla för oss.

Men agendan blir så extrem. Fick inte t.o.m. båda hans föräldrar pris vid Idrottsgalan? Även om de tränar honom är det väl ovanligt.

wwr: 74444040

Ett franskt namn och franskt utseende påverkar hur man ser honom.

Jag gillar fransk kultur och har tillbringat en hel del tid där. Men jag gillar inte den galna blicken massmedia och politiker får i ögonen när de hör ordet EU.

Mondo är dessutom amerikan. Han måste vara en perfekt människa!

Men som sagt. Trevlig och duktig kille, välkommen. Men med den mediabevakning som sker är jag nog trött på honom innan OS ens börjat 😉

wwr: 74444185

Nu trollar du. Jag lämnar sina inlägg en stund så att inte tråden förstörs.

Mondo har franskt namn och franskt utseende. Eftersom politiker och media är mutade att lämna över våra pengar till EU som Frankrike försöker leda, så får Mondo så mycket positiv mediabevakning att han blir tråkig. Det är min uppfattning. (Han är dessutom amerikan.) Sötsliskig historia, men duktig och trevlig kille.

wwr: 76933593

Mondo verkar inte ställa upp i varken SM eller Finnkampen. Daniel ställer upp i båda.

Kul att båda fått bra kontrakt med anknytning till Norden. Det betyder nog mest ekonomiskt för Daniel.

I dag presenteras en av de största sponsorsatsningarna i nordisk friidrottshistoria.

Det finländska finansbolaget CapitalBox gör en mångmiljonsatsning med två svenskar i huvudrollen

Mondo Duplantis – och överraskningen Daniel Ståhl.

—-

aftonbladet.se

(OK, Mondo är bra (och trevlig) men inte regerande världsmästare, som “överraskningen” Daniel. Hade Kendricks inte fått Covid hade Tokyo varit intressantare.)

—-

Stallbackshjonet: 81299611

Vet inte det. Ett silver hittills genom Montler. Mondo tar ju ett guld och Ståhl i bästa fall silver. Högst 3 medaljer.

Tycker nog att min “försiktighet” ligger rätt. Så är den också baserad på tillräcklig kunskap och framförallt en ganska därigenom utvecklad “känsla” för hur det kommer gå.

Bl a såg jag, och annonserade i sporttråden redan då, att Sverige i fotboll med J Andersson som förbundskapten efter Ryssland-VM kommer anträda Canossavandringen.

Går det samma väg med Friidrottslandslaget bortsett från Mondo om Ståhl tröttnar?

Det är som Zalar antyder i SR, det är något som inte stämmer i träningen när juniorerna tar steget in till seniorerna.

—-

wwr: 81299779

Jag kan mycket lite om detta. Men när man ser hur pass lite publicitet en världsstjärna som Ståhl fått så förstår jag om många inte är motiverade. Duplantis är en annan världsstjärna, men kan ha fått del av den enorma publiciteten på sin lite “utomsvenska” bakgrund. (Men definitivt en trevlig och extremt duktig kille.)

—-

wwr: 85545036

BWisser: 85544958

Vet inte om det skrivits i tråden men han är Cajun på pappas sida och uppvuxen i deras “huvudstad” Lafayette.

Att han tävlar för Sverige lär väl mest bero på att han har en svensk flickvän?

—-

Den officiella förklaringen är att han är för feg för att våga kvala till OS etc. mot andra amerikanska stavhoppare. Den mer inofficiella teorin är att det svenska förbundet tjatat på honom att tävla för Sverige för att vi svenskar skall lära oss att heja på franska företeelser för att lättare kunna underkasta oss EU. (Han har franskt namn, utseende och som Cajun även förmodligen franskt påbrå längre tillbaka, på faderns sida.) 😀

Invandrare är bra, capiche?

Flickvännen fick han efter att ha skrivit på för Sverige.

Han själv är dock duktig och trevlig så där går inte att klaga.

—-

%%%%% Mondo %%%%% Duplantis (1)

%%%%% Armand

Robel Fsiha, doping

https://www.flashback.org/t3118048

Aregavi

Meraf Bahta

wwr: 74461796

Linosa: 74460201

Hur menar du att han haft bättre träningsförhållanden än andra svenskar?

Det amerikanska systemet, bl.a skolidrotten, är byggt för att producera friidrottssjärnor. Var det inte därför hans mor flyttat dit? Klimatet också annorlunda. Detaljerna i det måste jag dock lämna till andra att kommentera.

Jag har inget emot honom eller att han tävlar här. Men man får intrycket att det hela baseras på politik. Han behandlas kraftigt positivt i media och fick alla priser på Idrottsgalan. Han har den rätta invandrarbakgrunden (1. Cajun 2. amerikasvensk)

Den viktigaste frågan i svensk politik nu är om vi svenskar skall sköta Sverige eller om vi skall låta Sverige skötas från Bryssel/EU. Utländska intressen försöker ta över landet. Det känns som han passar bra in i propagandan. Han har franskt namn och utseende. Vi skall som vanligt få lära oss att vi svenskar inte klarar något själva utan det som kommer från utlandet är bättre.

wwr: 74444185

Mondo har franskt namn och franskt utseende. Eftersom politiker och media är mutade att lämna över våra pengar till EU som Frankrike försöker leda, så får Mondo så mycket positiv mediabevakning att han blir tråkig. Det är min uppfattning. (Han är dessutom amerikan.) Sötsliskig historia, men duktig och trevlig kille.

wwr: 74507726

Mondo höll på att tappa sitt svenska pass. Hela världen håller andan.

Uppsalabo hjälte när Duplantis tappade passet

gp.se

Nog är bevakningen överdriven.

wwr: 76512679

Den gullige Mondo missförstod en fråga. Då blev det fest.

Skrattfest under presskonferensen ”Jag borde bara sluta prata nu”

—-

expressen.se

Tidigare hade man en artikel där han tappat passet och gav upphittaren sina idrottskläder i tack.

Det här kan nog utvecklas till en artikelserie med fördjupande information, bakom betalvägg. Kanske nästa vecka: Mondo glömmer lyset på. Hjälte-granne med startkablar gråter av lycka när Mondo avtackar honom med sina gamla sura Puma i present.

EU-propagandan tar fram det sämsta i pressen.

—-

wwr: 76773968

Här är en viktig pusselbit varför Mondo hamnade i Sverige. Svenska förbundet jagade honom.

A pole-vaulting prodigy from Lafayette, La., Duplantis was a couple of months from his first international competition, the 2015 world youth championships, when he received a recruiting call from a coach. The twist was that the coach was from the Swedish Athletics Association.

“He would call me and my parents every day going, ‘You should compete for Sweden, we’re super well-organized, we’re going to take care of your poles, we’re going to do everything for you,’ ” Duplantis recently recalled. “It sounded like a pretty good offer.”

Duplantis acknowledged that he had a practical reason for aligning with Sweden. By doing so, he does not have to qualify for the world championships or for the Olympics by finishing in the top three at a trials competition,

—-

nytimes.com

PS Jag hejar på Mondo eftersom han är duktig, trevlig, ganska svensk och försöker lära sig svenska. Men eftersom hans franska namn/utseende/påbrå utnyttjas av EU-propagandan så hade jag fått lite nog av nyhetsflödet, artiklar typ “Mondo tappar passet”, “Mondo missförstår en fråga och det blir fest” etc

Lycka till Mondo.

—-

wwr: 77017497

SM ligger samtidigt som DL Paris och Finnkampen startar dagen efter DL Bryssel.

Finnkampen:

Idag annonserades det att stavhoppsstjärnan Armand Duplantis kommer att vara på plats – men det är inte säkert att han kommer att tävla. Anledning är det täta tävlingsschemat då han tävlar i tre Diamond League-galor inom loppet av åtta dagar. Där den sista är i Bryssel den 3 september.

– Jag hoppas på allas förståelse att jag inte kan lova till 100 procent hur det blir med hoppningen. Jag måste känna efter hur kroppen känns närmare landskampen för att inte riskera någon skada som kan äventyra tävlingssäsongen och förberedelserna inför nästa år, säger Duplantis.

—-

https://www.svt.se/sport/friidrott/armand-duplantis-till-finnkampen-oklart-om-han-tavlar

—-

wwr: 77082746

Filippiniern Obiena pressade faktiskt Mondo i Paris och ledde tävlingen när han tog 5.91 där Mondo rev i första. Mondo visade dock klassen och vann på 6.01.

www.aftonbladet.se

Även Herah tog revanch efter Lausanne där nog blåsten fällde en del favoriter, men den ingår ju i sporten.

Mondo kunde inte ställa upp i SM eftersom han valde DL Paris vilket man kanske kan ha förståelse för. Det underliga är att SM inte lagts på den avsedda tiden när DL har uppehåll. Finnkampen ligger dagen efter DL Bryssel så Mondo vet inte om han kommer att ställa upp i Stockholm.

Ståhl vann förstås SM i diskus och fick till en silverstöt i kula! Men i mitt nyhetsflöde kommer en negativ nyhet om en kvinnlig 200m-löpare som missat någon anmälning.

Hjelmer stoppas efter missförstånd – missar 200 meter i SM

– Det är mitt eget fel att jag inte säkerställt att jag förstått reglerna, …

”Jag saknar ett omhändertagande, en omtanke om varandra som sträcker sig över klubbgränser och rivalitet på banan. Nu blev det personligt, när personer uppmärksammade att min namnteckning saknades och ändå inte kollade läget;

—-

www.svt.se

Mondo hoppar i Paris och Bryssel och vet inte om han kommer till Sverige. Från SM kommer nyheter om dålig sammanhållning. Det är precis som Greta Thunberg som sitter och surar med ryggen mot den svenska riksdagen och vägrar tala med de svenska politikerna utan istället kommunicerar med EU, Merkel, Macron etc

Man håller på att lägga ned Sverige. Det är inte Mondos fel. Killen är duktig och trevlig och skall naturligtvis hoppa där han tjänar mest pengar om han vill. Men tävlingarna verkar märkligt planerade tycker jag utan att vara expert på friidrott.

—-

wwr: 77206265

Självklart tar SvT med en bild där han ser ut att kasta slängkyssar till publiken, på franskt manér.

svt.se

Killen är trevlig och jag hejar på honom. Han skall naturligtvis tävla var han vill.

Men nog vinklas han i media som “invandraren” som kom hit för att slippa ett tufft kval. Fick mycket publicitet. Hittade en tjej här och föredrar tävlingarna på kontinenten framför Sverige. (Enligt New York Times som citerats tidigare så tjatade svenska förbundet på honom för att få honom hit.) Man gjorde mycket publicitet av om han skulle delta i Finnkampen genom att han inte beslutade sig förrän sista dagen. Han skulle dessutom ha tagit emot en öl från en okänd person i publiken, vilket verkar helt otroligt att någon toppidrottare skulle göra. Det kan ju innehålla dopingmedel.

Intressant fall. Märkligt att SM inte läggs på någon av de tävlingsfria perioderna i DL. Inte heller Finnkampen borde väl behöva krocka med DL?

Som media vridit fallet så blir inte publiciteten odelat positiv för “invandraren” Mondo.

Men personligen hejar jag på honom. Han är bäst i världen i stavhopp i år och gör bara det bästa av sin situation.

—-

Direkt efter Diamond League-finalen hämtades han och flickvännen Desiré Inglander med ett privatjet på Zurichs flygplats. – De flögs direkt till sponsorn Red Bulls huvudkontor i Salzburg för en helikoptertur som fick till och med Mondo att respektera höjder. — https://www.aftonbladet.se/sportbladet/a/66Bj2r/armand-duplantis-hamtades-med-privatjet-efter-segern

wwr: 81335844

Mondo framställs närmast som en gud av tidningarna. Det beror på hans lite “utomsvenska” bakgrund. Det blir lite tjatigt. Däremot är killen trevlig och världsbäst.

snipboard.io

—-

Jämförelse med Ståhl

wwr: 87690234

Han ser fransk ut, han har ett franskt namn och som Cajun har han sannolikt franskt påbrå.

Vi har tilldelats en fransman att heja på under OS i Paris. EU-flaggorna kommer att vaja som naziflaggorna under OS i Berlin 1936. Heja nu duktigt!

—-

Nannegijala: 87702773

Duplantis-släktens anfader Jean-Baptiste Duplantis emigrerade från Frankrike i slutet av 1700-talet.

Inga judar, vad jag kan se…

wikitree.com

—-

%%%%% Mondo

%%%%% Duplantis (2)

Mikael Ymer

skogostad: 80567609

Ingen Mikael Ymer till start i Båstad.

Tråkigt för svensk tennis, men lite mysko för mig som inte följer tennisen så nära. Vad är orsaken till att Ymer dissar svenska turneringar, är väl inte första gången heller?

—-

HenrikN96: 80569745

Inte så att Båstad förlorar något kvalitetsmässigt utan honom. I årets startfält så hade han förmodligen åkt ut i första rundan. Kanske det han inser? Som rankad 90 så hade han varit den klart sämsta deltagande, den näst sämsta 55.

Men visst, synd med inga svenskar i Båstad och synd för unga att inte kunna se en svensk att möjligtvis ha som förebild. Men kan konstatera att starfältet ser riktigt bra ut i Båstad nu.

—-

Vobbler: 80603265

Trist, men han brukar nobba de svenska turneringarna. Får väl inte nog med pröjs, fanskapet tror att han är en världsstjärna. Han spelar inte Stockholm heller. Jävla diva.

—-

sportnorden12345: 80608887

Davis Cup, Stockholm Open och Båstad, dessa turneringar borde vara självklara att delta i för en svensk tennisspelare..

Märkligt beteende..

—-

wwr: 80615880

Hamburg går väl samtidigt som Båstad. Spelar Mikael där kanske han inte blir så populär hemma. Förra året ändrade han sig i sista minuten och spelade Båstad, åkte ut direkt.

Påminner om Duplantis velande om att delta i Finnkampen hemma. (Deltog ej men svepte en öl han fick av någon annan person på läktaren!)

—-

wwr: 80718609

Ahmed945: 80715842

Är han på riktigt?

Anledningen till varför jag inte spelar i Båstad är samma anledning till att Zlatan inte spelar i allsvenskan, säger Mikael Ymer

—-

aftonbladet.se

—-

Nej, han är inte på riktigt. Han är väl inte ens kvalificerad till Båstad och jämför sig med Zlatan.

Det sprids mycket hat i samhället nu, mellan män och kvinnor (ex. abortfrågan), svenskar och invandrare, (ex koranbränningar). Det kan låta “konspiratoriskt”, men jag tror i alla fall att någon har påverkat Mikel att medvetet göra bort sig totalt i sina uttalanden.

—-

%%%%% Mikael

%%%%% Ymer

 

TRANSLATE THIS PAGE

(can also use orange tab – zoom out page)

Innehållsförteckning:
innehållsförteckning 
 


A few earlier posts:    (scroll down list)


2024 05 12 Earlier: Malmö, Sweden’s Gaza

2024 05 10 Earlier: EU 2024

2024 02 27 Earlier: European Union EU price levels, CAP

2024 02 25 Earlier: Northvolt – too big to fail

2024 02 23 Earlier: space privatization

2024 02 22 Earlier: Northvolt – the enemy within

2024 01 01 Earlier: turn the global trend

2023 12 28 Earlier: EU supports failing Northvolt

2023 12 23 Earlier: Northvolt, no production revealed, media chaos

2023 12 09 Earlier: Fear of cryptocurrencies

2023 12 08 Earlier: Northvolt unions disabled?

2023 12 06 Earlier: No veto in EU

2023 12 02 Earlier: EU grabs power

2023 10 30 Earlier: Subsidies or third world

2023 10 28 Earlier: Northvolt – destruction & excuses

2023 10 22 Earlier: Musk/X take over

2023 10 24 Earlier: Global excuses

2023 10 20 Earlier: Fake nationalists

2023 10 17 Earlier: Failed privatization of trains

2023 10 08 Earlier: Green agenda kills Nordic countries. Demise of Scania.

2023 10 07 Earlier: EU’s imaginary enemies

2023 10 06 Earlier: Space privatization disaster

2023 10 05 Earlier: High speed trains

2023 10 04 Earlier: US scammed Europe, deportations and wall

2023 10 02 Earlier: No vote

2023 09 30 Earlier: Hamas attacks Israel

2023 09 21 Earlier: Global fall back?

2023 09 19 Earlier: Who commands NATO?

2023 09 17 Earlier: EU blocks Ukraine

2023 08 12 Earlier: Northvolt agenda

2023 08 10 Earlier: Libya, Ghadaffi

2023 07 30 Earlier: Wealth, control

2023 07 26 Earlier: Niger under global attack

2023 07 24 Earlier: Trump, creating a rebel, Europe’s downfall

2023 07 20 Earlier: Brics vs EU

2023 07 16 Earlier: F16 to Ukraine

2023 07 15 Earlier: Steel price

2023 07 10 Earlier: dawn of a muslim era

2023 07 09 Earlier: H2GS shows that EU=Soviet

2023 07 05 Earlier: LIV-golf, muslims now taking the role of the jews, financial dominance

2023 07 01Earlier: Thailand lost to neoliberals

2023 06 08 Earlier: Titan submersible

2023 06 05 Earlier: reactor size

2023 05 28 Earlier: steel price

2023 05 27 Earlier: NASA/H2GS global take over

2023 05 25 Earlier: LIV golf: attitude to free market chages rapidly

2023 05 24 Earlier: Hydrogen for global coordination

2023 05 23 Earlier: Elite gets away

2023 05 22 Earlier: Separate after ethnicity

2023 05 21 Earlier: Another Trump investigation

2023 05 20 Earlier: The green sting

2023 05 19 Earlier: Green whining

2023 05 18 Earlier: LIV golf polarization

2023 05 17 Earlier: No one celebrates national day (June 6)

2023 05 15 Earlier: Clinton-Lewinsky scandal

2023 05 14 Earlier: Iran, MEK, court case, possible war

2023 05 13 Earlier: Sweden falling

2023 05 11 Earlier: Northvolt battery hysteria

2023 05 10 Earlier: Turkey, stock rally, Erdogan

2023 05 09 Earlier: Trump – the scapegoat

2023 05 07 Earlier: Ron DeSantis – fake conservative

2023 05 06 Earlier: EU customs reform

2023 05 05 Earlier: Modern slavery?

2023 05 03 Earlier: Create scandal, shift blame on state for EU electricity price hikes – Historical revisionism

2023 04 30 Earlier: Escape for low tax and subsidies.

2023 04 28 Earlier: Energy, EU, ICA let’s decoys and fall guys take the blame.

2023 04 25 Earlier: Green transition = socialist revolution = religion

2023 04 23 Earlier: Too high grades in high school due to privatization.

2023 04 22 Earlier: Will China and Russia take the lead in the space race.

2023 04 21 Earlier: The Great Depression and The New Deal … again

2023 04 19 Earlier: German energy starvation: Morgenthau plan

2023 04 17 Earlier: Russians dodge sanctions by going to Thailand.

2023 04 15 Earlier: Democracies broken, dictatorships going forward.

2023 04 05 Earlier: H2MED, pink hydrogen pipelines, Macron, nuclear

2023 04 04 Earlier: France dictatorship, nuclear, agriculture, CAP

2023 04 03 Earlier: Above criticism: China, EU, France

2023 04 02 Earlier: Blackmail your country

2023 04 01 Earlier: Privatized space development

2023 03 31 Earlier: Council of Europe “solves” crisis and war by kicking out Russia.

2023 03 30 Earlier: EU, France, energy, control.

2023 03 29 Earlier: Unit size, sanctions

2023 03 28 Earlier: Amazon oligopoly

2023 03 27 Earlier: Nike ads

2023 03 26 Earlier: Another Trump investigation

2023 03 25 Earlier: EU pretends to ban combustion engine

2023 03 24 Earlier: Swedish nationalist party breakdown

2023 03 23 Earlier: US cowards does not dare war with Russia.

2023 03 22 Earlier: Lapland, the hydroelectric power and battery republic?

2023 03 21 Earlier: US on the sideline

2023 03 20 Earlier: Iran situation coming up

2023 03 19 Earlier: Kalergi exchange, genocide of Ukrainian people

2023 03 18 Earlier: Europe under attack

2023 03 17 Earlier: EU energy and trade starvation agenda

2023 03 16 Earlier: USA drives the Ukraine war

2023 03 15 Earlier: Putin – child abductor

2023 03 14 Earlier: system change to dictatorship

2023 03 13 Earlier: market volatility is part of system change

2023 03 12 Earlier: UK joins US

2023 03 11 Earlier: Philippines – a vision of Sweden in the future?

2023 03 11 Earlier: Northvolt summary

2023 03 10 Earlier: EU depleting Europe of energy

2023 03 09 Earlier: stock market levels and crash fabricated

2023 03 08 Earlier: crisis is the new normal

2023 03 04 Earlier: Oil producing countries moving in

2023 03 03 Earlier: ILO convention, native peoples

2023 02 26 Earlier: support for Russia regarding Ukraine, Russia not alone

2023 02 05 Earlier: Also Sweden Democrats a completely fake, false flag nationalist party

2023 01 31 Earlier: Sweden: Criminal gangs taking over local government

2023 01 30 Earlier: The fall of Rome due to Goth immigrants

2023 01 15 Earlier: follow the money

2023 01 14 Earlier: secret collaboration

2023 01 13 Earlier: Turkey, Erdogan

2023 01 12d Earlier: Värmland, a future Donbas

2023 01 12c Earlier: Greta, climate agenda collapse?

2023 01 12b Earlier: Northvolt coincidences

2023 01 12 Earlier: Northvolt production

2023 01 10c Earlier: Northvolt smears countries

2023 01 10b Earlier: Northvolt political message

2023 01 10 Earlier: Northvolt Virtual Reality, Poland assembly, Chinese stock?

2023 01 09 Earlier: EU-Putin collusion

2023 01 08c Earlier: manipulations

2023 01 08b Earlier: Own nothing, be happy (WEF)

2023 01 08 Earlier: World going backwards

2023 01 07 Earlier: Why run businesses at a loss

2023 01 06 Earlier: Virtual Reality

2023 01 05 Earlier: Battery production is located in Asia and Meta – Tesla, Northvolt, Virtual Reality

2023 01 04 Earlier: Anti-Russian sanctions starve Europe

2023 01 03 Earlier: Artemis woke

2023 01 02 Earlier: The crypto weapon

2023 01 01 Earlier: Sanctions are often useless

2022 12 31 Earlier: Trump summary

2022 12 30 Earlier: In practice a one-party system

2022 12 29 Earlier: The “green transition” is virtual

2022 12 28 Earlier: Suppressive moderation (Northvolt)

2022 12 27 Earlier: Northvolt may go to delapidated California

2022 12 26 Earlier: Northvolt questions

2022 12 25 Earlier: Greta Kurdistan

2022 12 24 Earlier: Forum agenda

2022 12 23 Earlier: US borrowing: In Fink We Trust

2022 12 22 Earlier: Green delay tactics

2022 12 21 Earlier: Biden-Zelensky bonding

2022 12 20 Earlier: Large corporations threaten to leave Europe

2022 12 19 Earlier: Security-, Corona- & CO2-rules lead to de-industrialization

2022 12 18 Earlier: Will PM be the fall guy? (Northvolt)

2022 12 17 Earlier: Gaslighting older

2022 12 15 Earlier: robots, AI

2022 12 14 Earlier: Wall St. & China, NWO

2022 12 13 Earlier: too complex solutions, energy chaos, creating a crisis

2022 12 12 Earlier: another EU fund

2022 12 10 Earlier: forums closing

2022 12 09 Earlier: More people, more batteries (Northvolt)

2022 12 08 Earlier: Northvolt, climate predictions

2022 12 07 Earlier: EU corruption, divert anger

2022 12 06 Earlier: Blame the victim

2022 12 05 Earlier: Harry & Meghan – on races

2022 12 04 Earlier: Democratic Republican cooperation – a different US policy for export. Twitter Files

2022 12 02 Earlier: EU energy

2022 12 01 Earlier: Enron (2)

2022 11 05 Earlier: Energy unions, France

2022 11 29 Earlier: France will control EU energy. Norway good politics.

2022 11 28 Earlier: Stress over energy prices

2022 11 27 Earlier: Inflation is really price hikes

2022 11 26 Earlier: The military – a financial tool

2022 11 25 Earlier: Is the left manipulated (“useful idiots”)

2022 11 24 Earlier: Air show crash

2022 11 23 Earlier: Chess smear campaign

2022 11 21 Earlier: Traditional advent calendary ridiculing prince

2022 11 20 Earlier: Greta, kurds,old folks

2022 11 19 Earlier: Israel builds Noah’s ark on the moon, tardigrade crash

2022 11 18 Earlier: Ernst & Young financial services – a political actor?

2022 11 17 Earlier: Does the left believe in its teachings?

2022 11 16 Earlier: National daily AB: How to sell your car.

2022 11 15 Earlier: Businesses have gone green to gain influence.

2022 11 13 Earlier: neolib

2022 11 12 Earlier: Privatization means impoverished space research

2022 11 10 Earlier: Sami activists cropped out of Greta picture

2022 11 08 Earlier: Artemis 1 – time for SpaceX to deliver

2022 11 07 Earlier: Sunak stares at Lavrov

2022 11 05 Earlier: NASA smears itself

2022 11 04 Earlier: Sweden elections 2022 (2): New gov’t, same policies

2022 11 03 Earlier: Google admits Crimea is Russian

2022 11 02 Earlier: “Crisis” is really price increase; centralization

2022 10 31 Earlier: Big Mac index

2022 10 30 Earlier: False flag rightist government; Sweden elections 2022 (1)

2022 10 28 Earlier: Turkey

2022 10 27 Earlier: Twitter buy. Musk-Trump oligarch empire forming?

2022 10 26 Earlier: World Economic Forum, WEF, is a decoy (2)

2022 10 25 Earlier: Sunak appointment means divide and conquer

2022 10 24 Earlier: Oil producers are “axis of evil

2022 10 23 Earlier: The decline of the West

2022 10 22 Earlier: India, networks

2022 10 21 Earlier: Politicians main objective: stop votes from having effect

2022 10 20 Earlier: Politicians (Johnson) manipulate the system.

2022 10 19 Earlier: Globalization intensifies

2022 10 18 Earlier: EU lack ofdemocracy

2022 10 17 Earlier: acting loser

2022 10 16 Earlier: Leader vs MP:s

2022 10 15 Earlier: Secretive courts protect the oil industry – Energy Charter Treaty

2022 10 14 Earlier: Destructive investments

2022 10 13 Earlier: Macronism

2022 10 12 Earlier: Women vs men

2022 10 11 Earlier: Terrorists in Sweden?

2022 10 10 Earlier: Energy privatization

2022 10 09 Earlier: Divide and conquer, common enemy

2022 10 07 Earlier: Election fine print

2022 10 06 Earlier: Sweden 2022 elections undemocratic

2022 10 05 Earlier: iran: Hijab unrest; Swedish courts obey The People’s Mujahedin

2022 10 03 Earlier: Entrepreneurs counteracted

2022 10 01 Earlier: “stan”-countries run over, sports for globalization

2022 09 29 Earlier: Asssange actor

2022 09 28 Earlier: Forming government, Sweden 2022

2022 09 26 Earlier: Tricking the people into believeing SD won

2022 09 25 Earlier: EU isolates the Nordic countries by slow trains

2022 09 24 Earlier: Sweden elections – same s… new wrap

2022 09 23 Earlier: Ransomware – privacy laws

2022 09 22 Earlier: EU loser mentality

2022 09 20 Earlier: Unwashed, stench, filth, dirt – trend

2022 09 19 Earlier: Forming government in Sweden 2014-2022, all delays, on EU orders.

2022 09 18 Earlier: So called “extreme right

2022 09 17 Earlier: Iranian PR – #1

2022 09 16 Earlier: Media “extreme right” is just normal

2022 09 15 Earlier: Germany supports EU irreversible federalization

2022 09 14 Earlier: EU meddling in elctions

2022 09 13 Earlier: EU’s self destructive sanctions against Russia, over Ukraine

2022 09 12 Earlier: Europe heading for a new Stone Age

2022 09 11 Earlier: US attack on Europe.

2022 09 10 Earlier: FED creates chaos.

2022 09 09 Earlier: Nationalist SD does not demand influence, SD opposes itself

2022 09 08 Earlier: Liberals switch sides.

2022 09 07 Earlier: Inflation is an excuse for increasing prices due to lack of competition.

2022 08 27 Earlier: Sweden elections: Parties split up to promote EU

2022 08 26 Earlier: The political system is broken.

2022 08 25 Earlier: EU oil starvation

2022 08 24 Earlier: Artsakh/Nagorno-Karabakh – a new Ukraine?

2022 08 23 Earlier: Money transfer to corporations

2022 08 04 Earlier: NASA can not fill propellent

2022 08 03 Earlier: Privatization is only good when you benefit (LIV golf)

2022 08 02 Earlier: Left and right united against the people

2022 08 01 Earlier: The community must regulate energy

2022 07 28 Earlier: NASA racism

2022 07 31 Earlier: Northvolt update

2022 07 26 Earlier: EU orchestrated energy chaos

2022 07 25 Earlier: Energy divide and conquer stragtegy

2022 07 24 Earlier: Save POW:s, not drug smugglers

2022 07 23 Earlier: Northvolt, EU battery frenzy

2022 07 22 Earlier: Delay tactics

2022 07 21 Earlier: Superpowers use cold war to dominate.

2022 07 20 Earlier: Is LIV golf an object to hate for future sanctions against Saudi.

2022 07 19 Earlier: EU energy crisis like California (2), Enron

2022 07 18 Earlier: LGBT – one piece in the fall of Rome

2022 07 17 Earlier: Energy crisis, like California (1)

2022 07 12 Earlier: Media focus on personal details when in fact SpaceX and Tesla are in trouble.

2022 07 11 Earlier: EU kamikaze crash (2)

2022 07 10 Earlier: EU Covid package

2022 07 04 Earlier: EU kamikaze crash (1)

2022 06 03 Earlier: Logging companies avoid being scrutinized.

2022 06 02 Earlier: Super powers vs people

2022 06 01 Earlier: Northvolt smearing Sweden.

2022 05 31 Earlier: Sweden going down

2022 05 30 Earlier: US renders president powerless

2022 05 29 Earlier: US doesn’t want to stop shootings

2022 05 28 Earlier: Cancel indians and other native/indigenous peoples

2022 05 27 Earlier: Russian deserters sue army

2022 05 26 Earlier: Nazi smearing

2022 05 25 Earlier: Why Greta is not in Swedish media.

2022 05 24 Earlier: Greta review

2022 05 23 Earlier: EU – Sovietcomparison

2022 05 22 Earlier: Ukraine, a new Korea (2)

2022 05 21 Earlier: War inflation attacks common people

2022 05 22 Earlier: False flag

2022 05 21 Earlier: Oil net import

2022 05 20 Earlier: Turkey in NATO supported IS. In NATO Sweden can end up in war with parctically any country.

2022 05 18 Earlier: US defends Taiwan, but not Ukraine. Joining NATO can mean war with China

2022 05 17 Earlier: 1. West employs cancel culture. 2. Jewish influence 3. Nordic systems were better.

2022 05 16 Earlier: A new Korea in Europe (1)

2022 05 15 Earlier: Why Europe is crashing (2)

2022 05 13 Earlier: Use blockade to blame foreign powers.

2022 05 11 Earlier: Burn quran is like burn kippah

2022 05 10 Earlier: Team USA-Russia vs Syria, Iraq, Kazakhstan …

2022 05 09 Earlier: Bombing independent countries

2022 05 08 Earlier: Why Europe is crashing (1)

2022 05 06 Earlier: Tesla – modern slavery

2022 05 02 Earlier: Join NATO in panic

2022 04 26 Earlier: Superpower take-over

2022 04 25 Earlier: Europe under attack

2022 04 23 Earlier: War destroys Europe

2022 04 21 Earlier: Musk SolarCity trial

2022 04 20 Earlier: Superppowers lose war.

2022 04 18 Earlier: Superpowers starve Europe of energy.

2022 04 15 Earlier: EU sanctions euro and blames Russia.

2022 04 14 Earlier: Ukraine war means energy depletion

2022 04 11 Earlier: It’s about war, not which side you’re on.

2022 04 09 Earlier: Ukraine war, global aspects

2022 04 10 Earlier: War will end when Europe is broken.

2022 04 08 Earlier: Ukraine war is not Putin’s war. It is EU:s war.

2022 04 06 Earlier: The war in Ukraine is orchestrated by globalists

2022 04 02 Earlier: No Russian bots (2)

2022 04 01 Earlier: Bitcoin and other cryptocurrencies self destruct.

2022 03 28 Earlier: Greta starvation, agenda controlled

2022 03 27 Earlier: There were no Russian bots (1)

2022 03 26 Earlier: Tesla sells conflicts, like in Texas

2022 03 25 Earlier: Zelensky chooses war

2022 03 24 Earlier: war and stock are globally directed

2022 03 22 Earlier: Reasons for war in Ukraine

2022 03 20 Earlier: EU decides fuel tax

2022 03 22 Earlier: must stop killing (2)

2022 03 21 Earlier: BlackRock’s Fink letter says gas and oil are good “transition fuels”

2022 03 20 Earlier: must stop killing in Ukraine (1)

2022 03 19 Earlier: International community must protect all

2022 03 18 Earlier: national socialism is very different from international socialism or nazism

2022 03 17 Earlier: Ukraine war is the superpowers attacking the European peoples.

2022 02 25 Earlier: Oligarch Kolomoisky runs Ukraine, president Zelensky, Azov batallion and Ukrainian air, allegedly shot down in Iran conflict.

2022 02 24 Earlier: finance crises, scandals; Europe is run from Brussels/EU like Congo was run from Brussels.

2022 02 19 Earlier: finance crises, scandals; finance timeline

2022 02 18 Earlier: EU rules send Swedish electricity to Germany

2022 02 17 Earlier: Ukraine war 2022

2022 02 16 Earlier: Racism is back

2022 02 06 Earlier: Kamila Valieva doping case rigged

2022 02 05 Earlier: Norwegian public service attacking Russia [Nordic sports /2]

2022 02 04 Earlier: Greta Thunberg discriminates (2)

2022 02 01 Earlier: indigenous peoples are only used for conflict. They will also be conformed.

2022 01 31 Earlier: nazi & other smearing of [Nordic sports /1]

2022 01 30 Earlier: Greta, criticism

2022 01 27 Earlier: Nobel prize to stop sexual violence, not wars.

2022 01 26 Earlier: Catalán Sharp murder media coverage cover up multi-nationals’ control. Belgium made a mess of Congo and now of Europe.

2022 01 25 Earlier: Catalán, Sharp, coltan, Congo, conflict; Assange, Manning, Bini, Kamphuis, Snowden, Kashoggi

2022 01 24 Earlier: Greta Thunberg’s backers, dangerously trying to recreate the Chinese cultural revolution

2022 01 23 Earlier: Northvolt global mess

2022 01 22 Earlier: Next crisis

2022 01 21 Earlier: Greta demonstrations rigged, express apartheid

2022 01 20 Earlier: Media covers up WEF 2022

2022 01 18 Earlier: Turkey

2022 01 17 Earlier: EU energy stavation agenda, cable refused

2022 01 16 Earlier: Energy crisis in Europe

2022 01 15 Earlier: Northvolt, EU – green socialism

2022 01 14 Earlier: Tesla, EU – socialism

2022 01 13 Earlier: Assange revealed US war crimes.

2022 01 12 Earlier: Going virtual

2022 01 11 Earlier: EU lets eastern European nuclear crisis grow

2022 01 07 Earlier: Ukraine Jewish president doesn’t fight nazis [-2-]

2022 01 05 Earlier: EU single candidate system

2022 01 04 Earlier: EU self destructive gas boycott

2022 01 03 Earlier: Hong Kong democracy clamp down

2022 01 02 Earlier: Silk Road, China is becoming part of the global agenda.

2021 12 31 Earlier: Global takeover

2021 12 27 Earlier: Biden acts senile not to have to fulfill his promises.

2021 12 26 Earlier: US and EU construct energy crisis in Europe. (press spoiler button at link target)

2021 12 23 Earlier: Christmas feeling

2021 12 22 Earlier: Privatization down sides, illustrated by Elon Musk

2021 12 21 Earlier: Kamala Harris – the fall guy?

2021 12 20 Earlier: nuclear delay

2021 12 19 Earlier: Northvolt – just a green delusion?

2021 12 17 Earlier: Reasons for the energy crisis

2021 12 14 Earlier: The crises are constructed

2021 12 08 Earlier: USA/EU democracy failure

2021 12 04 Earlier: EU uses psychological warfare against the European peoples.

2021 12 01 Earlier: Greta covers up four things

2021 11 30 Earlier: Greta is too white

2021 11 28 Earlier: Market economy, energy crisis

2021 11 27 Earlier: Musk and Tesla go for feodalism

2021 11 26 Earlier: EU exploits Ukraine

2021 11 10 Earlier: Climate refugees

2021 11 08 Earlier: Musk vs authorities

2021 11 04 Earlier: Refugees from EU

2021 11 03 Earlier: EU energy scam helps the EU

2021 10 28 Earlier: Putin helps the EU

2021 10 27 Earlier: EU constructs energy crisis

2021 10 28Earlier: shirking responsibility

2021 10 27 Earlier: Biden no climate action

2021 10 26 Earlier: origins of climate theory

2021 10 25 Earlier: Greta Thunberg builds generation gap

2021 10 24 Earlier: climate predictions

2021 10 23 Earlier: child shaming

2021 10 22 Earlier: Greta Thunberg discriminates (1 )

2021 10 21 Earlier: big oil not at COP26. Greta anonymous in Sweden.

2021 10 20 Earlier: European energy crisis

2021 10 17 Earlier: Weapons of mass migration

2021 10 16 Earlier: Streisand effect, muslims

2021 10 15 Earlier: information shifts

2021 10 08 Earlier: The cold war is back

2021 10 05 Earlier: The climate weapon

2021 09 25 Earlier: Banks, big corporations

2021 09 19 Earlier: Aukus

2021 09 09 Earlier: The Fall of Rome

2021 09 07 Earlier: Greta – the witch doctor.

2021 09 03 Earlier: Construct problems to split the population.

2021 08 30 Earlier: Energy consumption stops crypto.

2021 08 15 Earlier: Big corps

2021 08 10 Earlier: Argumentation against the person

2021 08 08 Earlier: Climate models exaggerated.

2021 08 06 Earlier: Olympic gold sprinter Jacobs’ nutritionist under police investigation for distribution of anabolic steroids. Attacking the messenger/person.

2021 07 23 Earlier: Controlled opposition

2021 07 20 Earlier: Globalization is dysfunctional.

2021 06 30 Earlier: EU demands elicit government crisis in Sweden.

2021 06 29 Earlier: EU climate tariffs

2021 06 25 Earlier: EU m.o. is crisis. Crisis timeline

2021 06 24 Earlier: Is Greta Thunberg bluffing about her education? [ -1-, -2- ]

2021 06 23 Earlier: Greta Thunberg uses parliament for dancing not debate.

2021 06 22 Earlier: The privatization of space activities is at the expense of research and development.

2021 06 21 Earlier: Greta accuses Nordic countries vaguely, without presenting evidence.

2021 06 20 Earlier: Fake government crisis

2021 06 19 Earlier: EU ramps up CO2. Media twists refugees from US warfare to be “climate refugees”.

2021 06 18 Earlier: US keeps up the oil price.

2021 06 16 Earlier: EU supports regime that encourages death squads.

2021 06 14 Earlier: EU creates cold war

2021 06 12 Earlier: US out of lockdown but not Europe

2021 05 27 Earlier: EU puppet regime, Belarus

2021 05 26 Earlier: EU fakes hi-jack to buy Belarus.”

2021 05 24 Earlier: climate “science

2021 05 22 Earlier: nwo m.o.

2021 04 24 Earlier: Cryptocurrencies hype yet another way to deprive country through reduced tax base. Bitcoin “mining” is really transfer fee. Ethereum hacker became lawful owner of loot.

2021 04 22 Earlier: Tesla crash used to hide lack of sales

2021 04 19 Earlier: climate attack on Nordic countries

2021 04 14 Earlier: US – taliban win-win

2021 04 13 Earlier: Resistance to EU/global control is connected to nazis, terrorists etc.

2021 04 10 Earlier: Media and politicians attack white men.

2021 04 03 Earlier: National states vaccinate more efficiently

2021 04 02 Earlier: Covid is used to form airline monopoly

2021 04 01 Earlier: Airlines don’t want you to travel!

2021 03 31 Earlier: Biden attacks Europe using the climate agenda.

2021 03 20 Earlier: EU-Covid

2021 03 18 Earlier: Georgia

2021 03 12 Earlier: Holodomór terror famine

2021 03 09 Earlier: Biden chosen by Dems meant manipulating democracy to promote Harris.

2021 02 21 Earlier: Archeology on Mars is psychological warfare.

2021 02 06 Earlier: Will agriculture and food supply be the next crises?

2021 02 02 Earlier: Tesla stock is inflated to support green take over by f.ex EU.

2021 01 31 Earlier: Bill Gates knew society would respond to Covid with disproportionate strength.

2021 01 30 Earlier: The World Economic Forum (WEF) is a decoy (1)

2021 01 29 Earlier: The true nature of The (not so) Great Reset

2021 01 12 Earlier: starvation

2021 01 08 Earlier: Trump-Assange agenda

2021 01 06 Earlier: Global lockdown

2020 12 26 Earlier: Maggie Thatcher on EU.

2020 12 26 Earlier: Brexit – a complete success for UK.

2020 12 12 Earlier: Covid mostly affects politicians media dislike.

2020 12 01 Earlier: European Union 7 year budget negotiations 2020.

2020 11 30 Earlier: Belarus 2020 – “revolution” is only newspaper feminist agenda and likely EU influencing

2020 11 26 Earlier: Greta – the modern Don Quixote

2020 11 25 Earlier: EU-satellite deals are better than EU membership.

2020 11 23 Earlier: Future of globalization

2020 11 22 Earlier: Climate doom

2020 11 22 Earlier: Dictatorship: Sweden ban meetings.

2020 11 10 Earlier: Internet communication has led to globalists going for broke.

2020 11 06 Earlier: Diet and body shape are abused to divide the population

2020 11 01 Earlier: Globalism will bring chaos until units of control are shrunk.

2020 10 16 Earlier: Authorities still havn’t published recommendations for those w/symtoms, positive test or anyone really.

2020 10 15 Earlier: Corona restrictions will demand rewriting the constitution.

2020 10 13 Earlier: Greta is not environmental, she is EU and Hong Kong activist.

2020 10 12 Earlier: Greta turns to Macron, not Swedish politicians.

2020 10 08 Earlier: The climate issue is political.

2020 10 02 Earlier: Is the Estonia ferry disaster fake?

2020 09 20 Earlier: Assange trial

2020 09 08 Earlier: Globalists incite subversion and rebellion against the national government

2020 09 05 Earlier: Soros, Nixon, FED

2020 08 31 Earlier: Activism creates tthe problems it claims to counteract.

2020 08 28 Earlier: European Union

2020 08 18 Earlier: EV-charging

2020 08 15 Earlier: Sweden pays Italian Olympics.

2020 08 14 Earlier: Media spread mental problems.

2020 08 11 Earlier: Soros is a decoy.

2020 08 09 Earlier: When Soros crashed Sweden.

2020 08 07 Earlier: Brexit will increase EU power.

2020 08 05 Earlier: Controlling Europe through debt

2020 08 03 Earlier: polarization

2020 08 02 Earlier: “Covid rescue” illegal in two ways

2020 07 26 Earlier: “Covid rescue” is really euro bailout

2020 07 25 Earlier: False idols look appealing

2020 07 23 Earlier: PM Löfven tricked out of EU rebate.

2020 07 20 Earlier: Macron & Merkel dictate the EU agenda

2020 07 12 Earlier: Immigrants ridiculed in headline for not recieving information

2020 07 10 Earlier: white males – slandered in media

2020 07 05 Earlier: US elections – a show for foreign countries

2020 07 03 Earlier: Cross-country skiing champion Marit Bjorgen – a product of the globalist agenda

2020 06 20 Earlier: Swedish PM splits Nordic unity for no reason. – He must be under globalist control.

2020 06 18 Earlier: Black Lives Matter/All Lives Matter [BLM]

2020 06 16 Earlier: The Brexit dilemma (1)

2020 06 12 Earlier: Why the media hate Latin America

2020 06 11 Earlier: Why the UK can not get a deal with the EU.

2020 06 10 Earlier: Why SpaceX recovers boosters.

2020 05 27 Earlier: Send Greta to the European Union to stop Corona recovery. We in Northern Europe are paying for it.

2020 05 22 Earlier: Blackmail the European Union

2020 05 02 Earlier: Norwegian police never tries to find the missing person

2020 05 06 Earlier: Fairy tales newspapers compose

2020 05 02 Earlier: Elon Musk plays the fool

2020 04 30 Earlier: Brexit, current status

2020 04 12 Earlier: fake rebels

2020 04 06 Earlier: The government/press/elite are less likely to use espionage against other states, but would rather use it against their own people.

2020 03 25 Earlier: Corona & climate – full panic but no real action taken.

2020 03 12 Earlier: US elections 2020 are rigged.

2020 03 08 Earlier: US liberal chaos is only for export.

2020 02 29 Earlier: Assange extradition trial

2020 01 27 Earlier: Is Mars rover “Curiosity” fake??

2020 01 25 Earlier: Climate gender conflicts

2020 01 22 Earlier: The scare factor

2020 01 20 Earlier: The European Union threatens w/ bank blockade to make United Kingdom to follow EU rules.

2019 12 19 Earlier: Neil Farage: Parties like SverigeDemokraterna (SD) become corrupt in the European Union.

2019 12 14 Earlier: Elon Musk is intentionally a poor role model, to destroy youth values.

2020 01 26 Earlier: Are Starlink spy satellites?

2019 12 08 Earlier: Obama tries to break US self confidence by cutting the space program.

2019 12 01 Earlier: Are the Iranian ayatollahs CIA-agents?

2019 11 26 Earlier: Arjen Kamphuis‘ disappearance

2019 10 10 Earlier: Greta Thunberg‘s true, dark motives

2019 08 10 Earlier: Edward Snowden – US operative

2019 04 14 Earlier: Wikileaks, Julian Assange and Ola Bini are likely American agents.

2019 04 12 Earlier: Ola Bini, Arjen Kamphuis connection

2019 02 01 Earlier: Elections 2018: Globalist parties pretended to have different opinions. Collaborate to favor large corporations at the expense of workers.

2019 02 01 Earlier: Bilderberg calling the shots: Center party is hi-jacked and Liberal party is ordered to self-exterminate.

2018 09 10 Earlier: News media gives birth to a political party – Ny Demokrati

2018 09 09 Earlier: All parties unite to refuse party SD posts as chairman according to election results.

2018 09 08 Earlier: The media monopoly sells outdated technology to the Swedish gov’t @ SEK 10 bn.

2018 09 07 Earlier: Feeding frenzy, the media monopoly disposes of politicians that do not follow the agenda

2018 09 06 Earlier: Quotes

2018 09 05 Earlier: Control of the Internet, Google, troll farms

2018 08 30 Earlier: Soros’ funds used to influence Swedish politics

2018 05 30 Earlier: Fake news

2018 05 22 Earlier: False flag awards

2018 05 10 Earlier: Who owns the news media

2018 05 01 Earlier: Journalist wounded by IS ?

2018 04 27 Earlier: The Cold War and other anti-Russian activities. The image of conflict; The useful enemy

2018 04 25 Earlier: Why only few air crash investigations are accurate. – Passengers lives are at an unnecessary risk.

2018 04 22 Earlier: The Iraq war 2003 was built on fake evidence. / So far, no accusations of chemical warfare have been proven true. / Also the war on IS was built on fake evidence.

2018 04 10 Earlier: Bjärred-case. Politically correct psychiatry exterminates a whole family?

2018 04 02 Earlier: UN obstructs murder investigation – UN supports an illegal regime. The true reason why Catalán and Sharp were killed.

2018 03 10 Earlier: The terrorists’ objectives

2018 03 01 Earlier: Tesla, Ubuntu/Linux – self destructive moles & Google, Facebook – political control mechanisms

2017 12 25 Earlier: Geopolitisk krigföring – Media/USA attackerar Europa med flyktingar. The enemy within. Weapons of Mass Migration

2017 12 18 Earlier: Destabilisering genom feminism och HBTQ

2017 12 15 Earlier: Destabilisering genom invandring

2017 12 12 Earlier: IOK saknar bevis – Internationella Olympiska Kommittén stänger av Ryssland utan bevis

2017 12 09 Earlier: Trump om Jerusalem – den verkliga orsaken till Trumps uttalande funnen


Table of Contents (in English)

Summary 04

Summary

[keywords:
Massmedia och demokratin
News media and the democracy]

     

Nästa:

03.1.002.010 Militarisering: Flyktingen som vapen, “Weapons of Mass Migration” …

Innehållsförteckning:

20.04 (00000 links) Innehållsförteckning, ToC

 

++++

Posted

in

, , , , ,

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »