03.1.1.05 Svensk politik: 2: Alternativ för Sverige (5) …

TRANSLATE THIS PAGE:

Cont’d from

Tycker ni AfS uppvisar likheter med Sparta eller Mishimas Tatenokai?

Båda var ju, liksom AfS, militärt orienterade.
Gayvibbar har ju tidigare även diskuterats rörande AfS ledande politiker. Nyligen såg jag också att M Hagwall har haft scennamnet Märta under sin verksamhet inom battlerap.

En bild på Hahnes kompis The Golden One, motsäger inte detta. Den lagras under filnamnet Sparta1.

Mishima var homosexuell. Det gällde även flera av hans samurajer, vill jag minnas.

Mishima was active as a nationalist and founded his own right-wing militia, the Tatenokai. In 1970, he and three other members of his militia staged an attempted coup d’état when they seized control of a Japanese military base and took the commander hostage, then tried and failed to inspire a coup to restore the Emperor’s pre-war powers. Mishima then committed ritual suicide by seppuku. The coup attempt became known as the “Mishima Incident”.
Wiki

Att AfS lägger upp för statskupp tror jag inte, men likheter med Sparta och Mishima kan övervägas.

Att gräva sig tillbaka i historien är typiskt för vänstertroll som låtsas agera nationalister. Man undviker att se framåt. Man vill försöka få nationalism att vara ålderdomlig. Det kan vara allt från Sparta till Heidenstam.

De som stöder AfS betonar naturligtvis konflikten:
Marcus Follin aka “The Golden One” har länge propagerat för att man ska framhäva sin manligheten, Att män ska bli män helt enkelt. Och han är rätt i tiden kan man säga, nu när vi har prideparader i varenda Svensk stad och en feministisk regering på de. Marxisterna med deras olika lobbyorganisationer har länge försökt klippa kulorna på männen, och även pojkarna vars pungkulor knappt ramlat ner.

Men Anna bor alltså i Rättvik men representerar Västernorrland i riksdagen?
Är det bara ytterligare ett tecken att RD-ledamöterna tappat kontakten med sina väljare, eller finns det någon annan förklaring? (Eller är någon av uppgifterna fel?)

Men när man kolla hennes Wikipedia så reoresenterar hon Västra Götaland! Västernorrland, Rättvik, Västra Götaland! Är systemet byggt så att väljarna inte skall få en möjlighet att få kontakt med sina relresentanter. [ anti-democratic ]

Hoppas moderatorerna tycker att det är OK att vi klarar ut Annas bostadsort och riksdags-distrikt. Det är ju intressant i förhållande till AfS som kan ha viss Norrlandsövervikt och NMR som tydligen har koncentration i Dalarna, enligt tråden. (Då slipper vi sparka liv i någon gammal tråd.) Annas motion om medieägande har en roll i näsgate menar jag bestämt.
[anti-democratic]

Trollen jobbar som vanligt vidare med att försöka koppla narionalism till ålderdomliga eller orimliga faktorer. För trollen representeras nationalism av Bullerbyn och ett Sverige med genetisk och etnisk homogenicitet.

AfS är en Internetföreteelse konstruerad av MSM och andra globalister för att sprida hat och konflikt mellan grupper samt försöka sno några procent väljare av SD.

AfS hater-troll-framtoning gör dock att de inte gör npgra framsteg i opinionen. Detta förklarar trollen med att AfS struntar i opinionen! På det sättet lär de inte nå riksdagen.

I sociala forum påstås att man från början inte visste vem mannen var trots att filmaren ptessat mannen med politisk/invandringsrelaterade frågor. Sedan läggs det in uppgifter om mannens namn och politiska hemvist. När mannens namn läggs in lägger man inte in förnamnet så att det inte gåt att skilja mannen från sin mor som är en mer känd politiker än mannen (hon är riksdagsledamot). Modern har tidigare kritiserat koncentrationen av medieägande.

Man kommer inte till annan slutsats än att sociala forum vill svärta mammans motion med sonens handling.

Att pressa en påverkad tunnelbanevandal med besvärliga frågor gör ju inge vettig person. Videon är riggad. I sociala forum kallas filmaren “arabisk tjej”. Hon talar perfekt svenska och frågar som ett mediaproffs, det har bloggen påpekat från början. Det visade sig senare att hon har medieföretag i Solna. Att kalla henne “arabisk tjej” är missvisande.

Socisla forum vill naturligtvis dölja att hon är mediaproffs samt skaoa konflikt mellan svensk nationalism och en person av utländsk härkomst, som dessutom sammanbor med en annan invandrare verkar det som.

Rubrik i sociala forum:
Arabisk tjej konfronterar AFS politiker (Hagwall) på tunnelbanan. (ändrad rubrik)

AfS är en av de sämre false-flag-attackerna mot svenskt oberoende. Man vill försöka koppla ihop svenskt oberoende med omöjliga åtgärder som t.ex att skicka hem invandrare som redan rotat sig här. Man motarbetar integration genom att försöka sprida hat mot invandrare och hur de t.ex klär sig i burka. Man vill upprusta försvaret och skära ned riksdagen. De rika skall få mer genom plattskatt.

Partiledaren har jobbat på typiskt globalistiska företag som köper upp mark i Ukraina och Ryssland och försöker slå ut lokalt jordbruk eller utför marknadsundersökningar för att underlätta för multinationella företag att underminera lokalt initiativ

Den enda återvandring vi möjligen kan få se är när partiledaren för AfS tar båten tillbaka till Finland efter valet.

Massmedia hoppas dock att AfS skall få SD att “blöda” några procent som SvD uttryckte det.

SD är (till skillnad från AfS) hatade av media. Det är en kvalitetsstämpel. Enda hoppet för riket är att det går att rösta upp SD i 51% och se om de kan leverera.

Regulus:
Nu är väl en fördubbling av kvotflyktingarna inget som SD går till val på? Om jag minns rätt var det ett utspel de gjorde för ett par år sedan för att i utbyte få igenom ett stopp för anhöriginvandring. Något som de andra partierna inte gick med på.

Regulus:
Detta finner jag dock lite tramsigt:

Partiet har uppmärksammats i sommar för att de använt sig av logotyper för sina budskap som är snarlika svenska myndigheters som Migrationsverket och Socialstyrelsen vilket kan vara ett lagbrott.
SvT

Det finns betydligt värre ting att skriva om AfS.

Diskriminering av utlandsfödda svenska medborgare

AfS vill begränsa anhöriginvandring till dem som varit svenska medborgare i 18 år. Eftersom det enligt AfS ska ta 10 år att bli svensk medborgare innebär det att en utlandsfödd person får vänta 28 år (sic) på att ta hit maka eller make och barn.

Detta är ett orimligt krav. Här handlar det inte om flyktingar med temporärt eller ens permanent uppehållstillstånd utan folk som faktiskt blivit svenska medborgare enligt de mycket hårda regler som AfS ställt upp. Att förneka dem de rättigheter som en infödd svensk medborgare har är inte förenligt med grundläggande rättsprinciper.

Fördrivning av utlandsfödda svenska medborgare

AfS lovar att åtminstone en halv miljon människor som de inte anser har i Sverige att göra ska skickas hem till sina ursprungsländer. Här handlar det inte bara om nyligen anlända och folk som fuskat, begått brott eller uppehåller sig i Sverige illegalt.

Nej, AfS vill även driva ut svenska medborgare som arbetat och skött sig men inte fullt ut integrerats och därför anses belasta samhället. För att påskynda den processen vill AfS t.ex. beröva medborgare som inte lärt sig svenska tillräckligt bra deras rätt till sjukförsäkring och pension.

Haha. Den va’ bra! Snacka om att ha medvind i media.

(SD har i alla fall en stark kvalitetsstämpel – media verkar hata dem.)

Den enda återvandring vi får se är när Kasselstrand tar båten tillbaka till Finland efter valet. Ett gäng burkor vinkar av med skyltarna “Tack för besöket”.

Man kan inte helt strunta i opinionen och media och bara försöka låta tuff. Trump har haft en viss (unik) styrka att skriva egna regler. Men AfS ligger inte på den nivån, finansieringen etc. Att kasta ut svenska medborgare är dessutom politiskt självmord.

Nostradumbass
Svenskfientlighet är redan ett stort problem. Och mycket av fientligheten kommer från människor med roliga hattar. Passive Agressive bashing och svenskfientligt concern-trollande är en paradgren.

Jag medger att jag har tvekat om SD.
När de uteslöt Hagwall var jag kritisk. Men det visade sig kanske vara rätt åtgärd om nu hela familjen Hagwall är vänstertroll.
Filmen som SD gjorde om S är även klassisk vänstertrollning. SD sätter fokus på sin egen “svaghet” – “de rasistiska rötterna”.

Men SD har gjort mycket bra, vi har inget alternativ. Rösta upp SD i 51% och se om de kan leverera. Inget kan bli sämre än nu.

AfS, NMR är klassiska vänstertroll i högerkläder. Eftersom vi inte har något större problem med antisemitism och rasism i Sverige så måste Bonniers (eller någon liknande) betala för dessa salongsnazister.

Utan antisemitism dör medieimperiet.

Man får helt enkelt lita på medias bedömning.
Media gillar krig, invandring och feminism, vilket jag inte gillar. Media verkar hata SD ganska genuint men ger visst stöd för AfS.
Så det får bli att rösta på SD.

 

SvT

ReiseReise

Minst sagt bisarrt, man kallar dem för Högerpopulistiskt. Har svensk media mjuknat?

(Media stöder alltså AfS.)

 

 

 


Har systemet lyckats skilja riksdagsledamöterna från sina elektorat?
[anti-democraric]

 

Sverigedemokraternas riksdagsledamot Anna Hagwall, som företräder Västerbotten, lämnar sina uppdrag som ledamot i skatteutskottet. Hon avgår även som intern gruppledare för Sverigedemokraternas skattepolitiska grupp.

Västerbottenskuriren

Anna Hagwall
Member of the Swedish Parliament
for Västra Götaland County
Wiki

Det råder en öppen konflikt i Sverigedemokraternas riksdagsgrupp.

Partiets gruppledare Mattias Karlsson får nu hård kritik efter att han uttalat sig om partiets distrikt i Norrbotten och Västerbotten.

– Jag känner mig nödgad att försvara vår ideologiska heder, skriver riksdagsledamoten Jeff Ahl (SD) från Norrbotten i ett mejl till Aftonbladet.

Afonbladet

ST

Inför valet 2010 var Anna Hagwall, 59 år, från Rättvik en av partiets mest framträdande politiker i länet. Hon placerades på partiets plats 24 i riksdagslistan. Partiet erövrade 20 platser i riksdagsvalet.

Efter valet trappade Anna Hagwall av sitt engagemang för partipolitiken för att i stället satsa mer kraft på sitt jobb som optiker. Nu kan turbulensen inom SD ta henne tillbaka till den politiska hetluften.

– Det stämmer att Anna just nu står på tur att ta över en riksdagsplats för oss. Vi har pratat med henne och hon är helt införstådd med situationen. Hon är beredd att ingå i riksdagsgruppen, säger Erik Myrin vid SD:s riksdagskansli.

Huruvida Anna Hagwall har koppling till Norrland är alltså osäkert. AfS skulle dock kanske kunna ha viss koncentration där. Norrland är ett vänsterfäste. När medierna drevade mot Batra verkade det som om de började med att först ringa M:s Norrlandsdistrikt i sina upprepade runtringningar vilka till slut fällde Batra.


Suddighet

[vagueness]

Genom att vara suddiga och ha stöd av stora mängder troll håller AfS sina frågor i fokus.

På hemsidan säger man inget om att ta ifrån någon medborgarskap. Men i andra sammanhang gör man det.

Invandrare som erhållit medborgarskap: 88.000
Här handlar det om invandrare som erhållit medborgarskap men som på olika grunder förverkat sin rätt att stanna kvar i landet. Det handlar om de som i åratal vägrat att arbeta, de som begått grova eller upprepade brott, samt de som vägrat lära sig svenska och som i övrigt uppenbart inte haft någon som helst ambition att göra rätt för sig.

DN och SvD ger uppmärksamhet åt Internetfenomenet AfS som är obetydligt på den politiska scenen. Inga säkra, oberoende opinionsmätningar har redovisats.

Webbtidningen Samtiden som ägs av Sverigedemokraterna skriver ej om AfS.

SD framstår tydligt som det enda möjliga, äkta oppositionspartiet. Ett parti som har stöd av våra globalistiska media (AfS) kan inte vara ett äkta nationalistiskt parti.

DN och SvD ger publicitet till AfS.
En centerpartist röstar på AfS.:
-1- -2-
Sofia Arkestål

Snacka om kontrollerad opposition. Trodde inte det skulle göras så uppenbart.

Ett troll avger standardsvaret

Du är så insnurrad i påhittade konspirationer att du har tappat all verklighetsförankring. Du dyker upp här i tråden med den ena bisarra kommentaren efter den andra men den här tar nog priset.
Man vet inte om man ska tänka: “Ditt dumma jävla fån” eller “Stackars sate”.

Det är ingen nyhet för någon att högerlibertarianer i hög utsträckning strömmar från libertarianismen till althögern, och de som fortfarande kallar sig libertarianer har i hög grad allierat sig med eller låtit sig influeras av althögern – men du tror väl att althögern är en socialdemokratisk konspiration också. Hursomhelst, det parti som bäst kanaliserar den energi som althögern givit den nationella rörelsen är AfS med sin implicita etnonationalism. Som jag skrivit i tidigare inlägg är Hoppelibertarianer i samtidens centrala frågor i princip oskiljbara från althögern när det gäller åsikterna.

Och om man vet något om vem Sofia Arkestål är är det inte heller någonting som är direkt förvånande med att hon röstar på AfS då hon är starkt influerad av Hoppe.
Personargument och någon gammal filosof. Man är rädd för att diskutera Sveriges problem idag.

Ytterligare en aspekt på hur AfS försöker framställa sig själva och nationalistiska idéer som frånstötande är den blinda tron på den store ledaren (Kasselstrand), ungefär som nazisterna följde Hitler.

Det är sådana här jobb man förväntas utföra om man har en MBA.

OpenSociety Daniel Sachs
Tips till Kasselstrand efter valet.
(Även Reinfeldt och Borg är ekonomer)
[influencing elections]

Ottokar:
Det kan var att du hittade den felande länken. Det fanns tydligen en löslig grupp ekonomer från Handels som kallade sig Centerekonomerna varav flera sedan var verksamma i bakgrunden när Centerpartiet kapades av globalisterna. Centerpartiet blev ju mycket förmöget när hela mediarörelsen såldes och sitter nu på en gedigen kassa.

Ett parti utan ideologi kapades centralt. Det var perfekt för fientligt maktövertagande med metoder som lärdes ut på Handels.

Handels stoppar debatt med SD

Flashbackmoderatorerna ger extremt stöd åt AfS. Ett inlägg (2) besvarar en AfS-supporters inlägg (1) och förklarar att Kasselstrand arbetat på ett globalistiskt företag. De köpte jordbruksmark i Ukraina och Ryssland och effektiviserade. Målsättningen var sannolikt att slå ut lokalt ägd produktion.
Detta inlägg (2) tas bort men inte det inlägg (1) av AfS-supporter som inlägget (2) besvarar.

Tillstånd att hålla valfinalsmöte i Kungsträdgården indraget pga nyliga rasistiska kommentarer.

Perfekt reklam, YouTube stänger ju av dem ibland också.
Oj så farliga de måste vara.
Rubriknyhet på Text-TV.

Om de först får denna gratisreklam med att deras tillstånd dragits in, men tillståndet sedan ändå beviljas och de får hålla mötet, då har de fått maximal draghjälp (och kan klara 0.1%-strecket)

Först nu har Sthlms stad fattat att partiet är rasistiskt. Godmorgon!

Det högerpopulistiska partiet Alternativ för Sverige har fullständigt exploderat på sociala medier – men syns inte i opinionsundersökningarna.

– Det är så lågt att vi inte beräknar exakta siffror, faktiskt. Det är bara enstaka svar. Det handlar om promillen, säger Peter Santesson, chef för opinionsanalys på Demoskop.

Expressen

Media och AfS har tillsammans mörklagt AfS extremt låga opinionssiffror. Men nu, två dagar före valet, går Expressen ut och avslöjar sanningen.

En artikel från 2016 påvisar att att partisekreteraren har som jobb att hjälpa flyktingar stanna.

Artikeln om Ohlsons arbete som flyktingbiträde skrevs långt innan AfS bildades. Som helhet har Afs haft sröd av media. Det enda undantaget var Expressen som någrs dagar före valet avslöjade AfS extremt låga opinionssiffror.

Election watch
How AfS manipulated social media

Många sajter som stött AfS är förmodligen false-flag.

Endevil:
Just nu skulle jag kunna dansa kalinka med en rysk pirog och en vodkaflaska i vardera hand om Putin invaderar Sverige. Men att han skulle förbarma sig och lägga ned resurser på att avsätta den korrumperade svenska makteliten är väl för mycket att hoppas på.

AfS utövar våld mot fredliga motdemonstranter!

Personligen tyckte jag att den här händelsen var ganska anmärkningsvärd, det var vad jag kunde se inga aggressiva konfrontationer från publiken i Karlskrona, inga orchblattar som stod och pekade finger eller så:

Återvandringsturnén har kommit till KARLSKRONA!

^^ 33 minuter in i klippet, står finnen jämte en blond, äldre svensk kvinna, hon sköter sitt och protestviftar lugnt och tyst med prideflaggan. Helt plötsligt sliter finnen helt oprovocerat flaggan ifrån henne och går därifrån, hon går efter honom och vill ha tillbaka bögflaggan, han vägrar lämna tillbaka den. Kasselstrand börjar genast prata byråkratiska och klagar på snuten att de inte gör något åt vänsterextremister som stör deras torgmöten. Detta alltså för en dam som fick sin flagga beslagtagen av en av hans valturnémedarbetare

När jag såg detta tänkte jag, it’s game over man, det är kört på riktigt nu för AfS. Finnen var ju hyfsat bra annars (“Sveriges sak är vår”), om man bortser från denna händelse och när han kickade den där svennebruden efter att hon slet ifrån honom mikrofonen på kungsan, men AfS lär ju ha förlorat hela Karlskrona efter denna incident. Man vinner ju liksom inga röster på att bete sig så där otrevligt mot en svensk kvinna i 40-50 års åldern som inte har gjort en fluga förnär. Det är ju liksom just den väljarbasen ni ska försöka vinna över.

Nu är Karlskrona färdigräknad och det blir en mycket dålig kommun för AfS på låga 0,19%. Jag håller det inte för omöjligt att det du pratar om här kan påverka lokalt

Regulus:
Bevara Sverige Svenskt (BSS) var en rasistisk, högerextrem och nationalrevolutionär kampanjorganisation bildad under sommaren 1979 med brittiska National Front som förlaga. Organisationen hade som mål att verka för begränsad invandring och för repatriering av i Sverige boende invandrare. Sven Davidson valdes vid det första årsmötet den 20 mars 1983 till föreningens förste ordförande, en funktion han kom att inneha till organisationens upplösning den 16 november 1986. År 1988 bildade i huvudsak BSS-medlemmar Sverigedemokraterna, som fortsatte att använda parollen “Bevara Sverige Svenskt” fram till slutet av 1990-talet.

Wiki

Det är dessa rasistiska rötter som SD fortfarande 30 år senare har problem med. Det var som Jan Olof Bengtsson påpekat oklokt av AFS att driva en politik och använda en retorik som för tankarna åt det hållet.

countolaf:
Deras budskap om att “Bevara Sverige svenskt” är helt rätt. Tycker man detta är rasistiskt så förstår jag varför man tycker AfS är nazister och man avslöjar sig själv som en vänstertomte som inte respekterar folkgruppers existensberättigande.

Somalia åt somalier! – Jaaaa!

Kurdistan åt kurder! – Jaaaa!

Palestina åt palestinier! – Jaaaa!

Sverige åt svenskarna! – Rassejävel!

krauthammer:
php script och multipla sociala medie-konton.

yougov bygger på nåt slags API som utför webbenkäter. Genom att automatisera sina svar har någon SD sympatisör kunnat köra ett skript flera gånger om.

Det var ett tag som SD-vänner bara ville prata om yougovs paneler och aldrig nämna ipsos . Nu vet vi varför

ricardo22
Jag har efter valet sett det som en självklarhet att Afs på något sätt har massanmält sig till sentio och yougov för att får upp siffrorna där. Och att de 60 000 liksen på facebook är till 75% botar,fakekonton och folk som inte kunde rösta i valet.

Skop är väl inte i onlinebubblan?

0.31%

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TRANSLATE THIS PAGE:

A few earlier posts:    (scroll down list)

2017 12 09 Earlier: Trump om Jerusalem – den verkliga orsaken till Trumps uttalande funnen

2017 12 12 Earlier: IOK saknar bevis – Internationella Olympiska Kommittén stänger av Ryssland utan bevis

2017 12 15 Earlier: Destabilisering genom invandring

2017 12 18 Earlier: Destabilisering genom feminism och HBTQ

2017 12 25 Earlier: Geopolitisk krigföring – Media/USA attackerar Europa med flyktingar. The enemy within. Weapons of Mass Migration

2018 03 01 Earlier: Tesla, Ubuntu/Linux – self destructive moles & Google, Facebook – political control mechanisms

2018 03 10 Earlier: The terrorists’ objectives

2018 04 02 Earlier: UN obstructs murder investigation – UN supports an illegal regime. The true reason why Catalán and Sharp were killed.

2018 04 22 Earlier: The Iraq war 2003 was built on fake evidence. / So far, no accusations of chemical warfare have been proven true. / Also the war on IS was built on fake evidence.

2018 04 25 Earlier: Why only few air crash investigations are accurate. – Passengers lives are at an unnecessary risk.

2018 04 27 Earlier: The Cold War and other anti-Russian activities. The image of conflict; The useful enemy

2018 05 01 Earlier: Journalist wounded by IS ?

2018 05 10 Earlier: Who owns the news media

2018 05 22 Earlier: False flag awards

2018 05 30 Earlier: Fake news

2018 08 30 Earlier: Soros’ funds used to influence Swedish politics

2018 09 05 Earlier: Control of the Internet, Google, troll farms

2018 09 06 Earlier: Quotes

2018 09 07 Earlier: Feeding frenzy, the media monopoly disposes of politicians that do not follow the agenda

2018 09 08 Earlier: The media monopoly sells outdated technology to the Swedish gov’t @ SEK 10 bn.

2018 09 09 Earlier: All parties unite to refuse party SD posts as chairman according to election results.

2018 09 10 Earlier: News media gives birth to a political party – Ny Demokrati


Table of Contents (in English)

Summary

[keywords:
Massmedia och demokratin
News media and the democracy]

Nästa:

03.1.1.05 Svensk politik: 2: Alternativ för Sverige (6)

 

Innehållsförteckning:

20.04 Innehållsförteckning

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.