03.1.001.005 Svensk politik: 2: Alternativ för Sverige (04) – News media and globalization

03.1.001.005 Svensk politik: 2: Alternativ för Sverige (04)

—-

TRANSLATE THIS PAGE:
(can also use orange tab – zoom out page)

Cont’d from

AfS hade ej tillstånd att filma ett par sekunder i riksdagens lokaler. RD vill att de tar ned sin lanseringsfilm. [ Aftonbladet ]

Väl förvaltat skulle den “censuren” kunna ge god uppmärksamhet. Aftonbladet verkar villiga att ge draghjälp.

“Vilket Sverige väljer du?” står det på banderollen. – En riktig kuggfråga. Jag tvekar fortfarande mellan burkorna och AfS-yuppisarna.

De påstår sig ju vara så rakryggade. När slår de åt “andra hållet” och klär ut sig i kippa och bränner tidningar? Naturligtvis vore även det en fullständigt felriktad och idiotisk manifestation, men sådana detaljer har ju inte stoppat dem tidigare.

Det är svårtippat vad de kan få i valet. De redovisar ju nästan inga aktiviteter så av egen kraft lär de inte kunna få något alls. Men media verkar villiga att stödja dem, åtminstone till en viss gräns, så det avgör väl.

Nu borde de ju hänga på när filmen “censurerats” men partiledaren är visst i Ryssland och kollar fotboll.

Omöjligt att tippa så tidigt, beror på media. Jag chansar vilt och säger inte mer än 0.1% (runt 7000 röster blir det väl) om inga större förändringar sker i deras verksamhet.

Podcast tror inte jag når så många. och möten under en vecka räcker ej. Visst är det en gissning. Men allt beror ju på hur de kommer att hanteras i media.

Hemsidan redovisar ju nästan inga aktiviteter!

Men det svårt att göra förutsägelser. Media ändrar spelreglerna. Bara efter “Durmaz-tweeten” borde de varit väck för gott men nu oroar sig Aftonbladet för att deras video blivit censurerad!! Kanske media ser en chans att utnyttja dem för “söndra och härska” gentemot SD? [divide and conquer]

Intressant att följa utvecklingen fram till valet blir det i vilket fall.

Idrott är väl en av de sektorer i samhället där man kan se en viss integrering. Idrottare accepteras efter sin skicklighet. Det finns inga krav på kvotering i lagen. (Utom någon enstaka idiotartikel.) Invandrare i svenska lag accepteras av publik och medspelare efter sitt beteende och spelskicklighet.

Inte direkt något lämpligt område att angripa.

Durmaz är väl dessutom född och skolad i Sverige, tror jag.

(Aregawi är väl dock ett eget kapitel 😉 )

Jag uppfattar Metro som ett mycket globalistiskt medium. Här är en bild jag inspirerades att ta på väg ur köpcentrat för ett litet tag sedan.

Mycket misstänkta globalister. Ayn Rand är spiken i kistan 🙂

Metro beställer en undersökning av YouGov och får siffrorna. Sedan ger inte Metro siffrorna utan man “intervjuar” deras chef som ger detta svävande uttalande. Är det inte så det gått till?

Jag får bara känslan att Metro försöker blåsa upp AfS.

Det går ju att göra så mycket med statistik. YouGovpanelen kan vem som helst anmäla sig till och vinna kaffebryggare och cyklar eller likn. Man får ingångserbjudande som verkar vara värt 5-10 kronor.

Vilken identitetskontroll de har vet jag inte.

1500 pers i undersökningen, t.ex. skulle 1.7% motsvara 25 pers.

Det är bara en känsla men jag köper inte YouGov rakt av.

Baertling/Flashback:

Mycket spekulationer om OU här. Det är uppdragsgivaren som bestämmer vad som ska mätas och hur det ska redovisas, inte OU-företagen. Därav att Sentio-undersökningar beställda av Nyheter idag t ex särredovisar MED men inte Afs.

 

Liksom de flesta mullvadar i högerkläder, vill AfS lägga ned Public Service (PS) d.v.s. SR och SvT och ersätta det med en “slimmad” organisation. Detta handlar naturligtvis om att bryta ned allt som kan utgöra motstånd mot privata medias makt. AfS förefaller vara mullvadar utsända av MSM/privata media.

Som bloggen visat vid upprepade tillfällen är den starkaste maktfaktorn i Sverige dess privata media. I sitt tal till nationen förbigår t.ex. Kasselstrand detta närmast helt. Samma gäller medias kopplingar till storfinansen. Detta nämner han ev. i podcast (tills. m. Erik Berglund “Den kokta grodan“) där det inte kan få större spridning. Det lilla denna bloggs författare hört av podden så är den akademisk, tveksam, saknar praktiska konsekvenser d.v.s. klassisk mullvadstaktik för att försöka vilseleda lyssnarna och hindra dem från att förstå problemet.

 

(Hemsidan ligger nere under Almedalsveckan. … Uppe igen efter ett dygn.)

Deras utbildning har ju haussats från början. Jag känner inte till detaljer men här är en snabbkoll. Kan säkert ha missat något, jag tog bara några kända namn som jag hört talas om. Jag har inte kunnat följa partierna i detalj.

AfS utbildning:

Kasselstrand är ekonom (MBA, Master med företagsekonomisk inriktning), Hahne ekonom stud./militär, Ahl har varit officer och studerat politiskt program ett år i Luleå.

SD utbildning:

Åkesson har 235 poäng statsvetenskap i Lund, Jomshof är gymnasielärare, Karlsson ett års utlandsstudier i Madrid, läst pol mag tre år i Lund men ej avslutat utbildningen, B. Söder civilingenjör (kem-tekn), Kent Ekeroth civilekonom.

Just företagsekonomi kan man ju koppla till globalisering. Två med militär bakgrund (försvar och globalisering går ju hand i hand).

Inget fel på SD:s utbildning, snarare starkare.

Åkessons 235 poäng i statskunskap är ju inte fel.

(Rätta gärna om något blivit fel i denna snabbsammanfattning.)

Men utbildning gör ingen till en folkkär politiker. Ger tyvärr inte sunt förnuft heller.

Man noterar också en “övervikt för Norrland”. Tre av AfS 4 RD-ledamöter från norr tror jag. Undrar varför? (Ahl, Hagwall; Jansson född i Umeå uppvuxen i Kopparberg)

Norrland är ett vänsterfäste men skulle kanske även kunna hysa nationalism. Bloggen ger ännu ingen bestämd uppfattning om kopplingen Norrland och AfS.

Kasselstrand yrkesverksamhet

[ -1- -2- -3- -4- -5- -6- ]

Företaget Kasselstrand jobbar sysslar med marknadsbedömningar. Det är tänkbart att företaget kan tjäna på en globaliserad marknad genom marknadsbedömningar åt utlöndska företag. Av de som besökt K:s profil är flera militärer, en kvinnlig överste. Kasselstrand har själv militär träning. Militarism och feminism är kopplade till globalisering. Kasselstrand är ekonom.

Men K har själv ett års träning i strid i bebyggelse, 5 år deltidssoldat, alltså liksom Ahl och Hahne militär bakgrund. Flera militärer har besökt hans profil, en kvinnlig överste (inte så vanligt med kvinnor i den positionen?)

Företaget verkar sälja marknadsbedömningar, skulle kanske tjäna på att göra detta i en globaliserad ekonomi. K är ekonom.

Storfinans, militarisering, kanske feminism …

Visst är det bara spekulationer men det är inte otänkbart att profilen lutar mot globalism

Agrokultura AB invests in agricultural soils and operations in Russia and Ukraine.It generates return on invested capital by optimally utilizing their agricultural land bank through crop production, livestock, and other similar operations.

About Agrokultura AB (publ)

Agrokultura invests in farmland and produces agricultural commodities in Russia and Ukraine. The Group aims to generate an attractive return on invested capital by optimally utilizing its agricultural land bank through crop production, livestock and related operations. Shares in Agrokultura are listed in Sweden on the Nasdaq OMX First North exchange under the ticker AGRA and the Group’s Certified Adviser is Remium Nordic AB.

Agrokultura är ett svenskt företag.

Skall man göra en sammanfattade värdering lutar Kasselstrands bakgrund åt globalism.

Apollion/Flashback: Förstår ni inte att det är superviktigt att få in AFS i riksdagen då det skulle förflytta/tillintetgöra åsiktskorridoren och flytta hela diskussionen långt mer åt höger. Ulf Kristersson och Jan Björklund skulle då helt plötsligt inte ha några problem med att samarbeta med Sverigedemokraterna eftersom de inte längre skulle ses som kontroversiella. Alla PK-partierna skulle istället börja hata AFS, och det skulle inte AFS ha några problem med då de bara skulle hata tillbaka(fast med mycket bättre argument). Därför är det superviktigt att de kommer in i riksdagen. RÖSTA AFS!!!

Ett tänk utanför boxen! Men det kanske faller på att inte många är beredda att rösta på något som de inte gillar. Dessutom kvarstår frågan om AfS är en vänsterprodukt i högerkläder.

Men principen är intressant, att rösta extremare än man själv tänker.

Som vanligt är vänstertrollen alltid lika ivriga att förklara att en anti-sionistisk hållning är kopplad till en kritisk inställning till mediamonopolet. Det handlar om att få kritik mot media att se ut som antisemitism.

AfS företräder lämpligt nog en oklar åsikt på området Kasselstrand påstår sig vara för Palestina och Ahl neutral.

klassisk trollteknik [guilt by association]

Vänstertrollen inom AfS kör vidare på klassiskt sätt. De kallar globaliseringen en “judefråga” istället för att titta på vad som egentlgen sker. Många globalister, speciellt i ledande ställning, är av judisk börd, liksom att judiska nätverk är viktiga i kommunikationen. Men genom att gå in i diskussionen med ett rasargument öppnar de sig för antisemitisk kritik, speciellt som deras tonfall är hårt. En del argumenterar dock ganska äkta och vid första ögonkastet kan det förefalla förvånansvärt att detta är den taktik som globalisterna valt att hålla i sociala media. I dagens diskussionsklimat kan dessa debattörer dock ganska lätt avfärdas som anti-semiter och rasister. De sammankopplar effektivt berättigad kritik mot ett globalistiskt mediemonopol, där ägarna ofta är av judisk börd, med rasism och antisemitism.

Från Flashback:Nej, hon [Annie Lööf] och andra av hennes sort är judelakejer. Varken Annie Lööf eller Stefan Löfven har någon verklig makt att tala om. De är bara marionettdockor och galjonsfigurer.

Globalism är inte en ideologi. Det finns vissa föreställningar, vissa memer, som judisk media och underhållningsindustri, såväl som judiskt styrda politiker och judiskt influerad akademi, har spridit och indoktrinerat folk i Västvärlden med i många decennier. Det är dock inte många som genuint tror på och arbetar för “globalismen” som ideologi. De flesta icke-judar inom politik och media är bara korrupta ja-sägare som har lärt sig vad man ska säga för att få en bra karriär med bra lön.

Det var judiska Bonnier som nyligen pressade regeringen som sen pressade judiska företag som Google, facebook och youtube.

klassisk troll-twist om genetik

För ett lite större, långsiktigare och mer vuxet perspektiv på frågan än “jag ska minsann få importera bruna människor om jag vill!” så hävdade thaigubben och AfS-aktivisten Byggnet att det finns 60 000 thailändska medborgare med uppehållstillstånd i Sverige. Jag har inte kollat upp detta men det stämmer säkert. Om det stämmer så finns det flera tiotusentals till som nu är svenska medborgare. Antalet barn som dessa kvinnor har fött under de senaste decennierna känner jag inte till men det skulle kunna vara så många som 100 000 eller fler. Hursomhelst så är det rimligt att uppskatta att det finns runt 150 000 – 200 000 människor i Sverige som är hel eller halv thai!Det är helt otroligt mycket i ett litet land som Sverige och det är något som oåterkalleligt kommer förändra stora delar av det svenska folkets genpool på ett negativt sätt om det inte åtgärdas någon gång i framtiden.

Finns nog inte många länder i världen där man inte får stanna om man gifter sig med en av dess medborgare.

Dessutom integreras folk från Sydostasien mycket bättre än “flyktingarna”.

Vilket gör dem till ett värre hot. “Flyktingarna” våldtar och bränner bilar, vilket är ett hot mot enskilda människor. Välintegrerade asiater får ett permanent inflytande på samhället, vilket drabbar alla negativt.

Lite smidighet och tålamod skadar aldrig (eller äkta kines- eller thaimat, inte den smaklösa, oljiga västanpassade sörja som serveras på restaurangerna här)

wwr:

-Flashback är känt för att gräva fram personlig information. I detta fall rör det sig dessutom bara om vilka befattningar K. har haft och vid vilka företag. Han är partiledare och de som funderar på att rösta på partiet kan vilja veta det. Du talar om hans utbildning och att han haft eget företag. Men vilka företag har han och hans företag anlitats av?

Flashback bildar hyllningskör för Kasselstrand och ifrågaätter honom inte. Det är ovanligt.

Varför redovisar inte partiledaren vad han jobbat med?

Vilka företag har anlitat Kasselstrand och hans företag och vilka uppgifter har han utfört åt dem?

AfS sprider hat

svar på Flashback från AfS-anhängare med många poster om partiet:

– Det tog mig mindre än en minut att hitta den här sidan

[se.linkedin.com/in/gustav-kasselstrand-086132101]. Vet du hur man googlar? Vet du överhuvudtaget någonting om hur man letar fram information på internet? Jag vill inte vara elak men du verkar ärligt talat vara förståndshandikappad på något sätt.

wwr:

– Ibland kommer bara LinkedIn-sidan upp. En gång kom en anställning upp. Jag använder inte LinkedIn, bl.a av anonymitetsskäl, som jag skrev nyligen.

Jag efterfrågar hela hans yrkesverksamma bakgrund. Den bör han redogöra för. Lägg in den i tråden istället för oklara länkar.

Ni arbetar ju med konflikt mot de som frågar om partiet, ni är inget normalt parti som kommer med information och försöker dra till sig anhängare. AfS arbetar med hat på samma sätt som MSM gör.

Flashback:

Skulle det vara intressant hade vi redan läst om det i Expressen. Gräv själv om du nu är så intresserad.

wwr:

Man skall inte behöva gräva efter en partiledares bakgrund. Heller inte uteslutet att MSM skyddar AfS.

Jag tror man bör utfärda en varning för länken som gavs ovan. Vad jag såg uppmanades man att ange sitt LinkedIn-konto. Vad jag vet så kommer ens identitet då att bli tillgänglig för Kasselstrand om man inte klickar i någon anonymitetsruta i LinkedIn. Är det inte så?

Sysslar AfS med identitetsphishing via Flashback och LinkedIn?

Många inlägg är hatfyllda och postare attackerar på ett hatfyllt sätt som beskrivits ovan de som ifrågasätter partiet.

Först gör återvandringsverket en bedömning över vilka som ska utvisas.

Sen internerar man dessa personer, förslagsvis så långt ifrån civilisationen som möjligt. Möjligtvis en eller flera öar eller långt upp i Norrlands inland. Där hålls kvinnor och män separerade, för att undvika graviditeter, våldtäkter och andra mindre önskvärda händelser.

Man får bo inlåsta i tråkiga små baracker, under fängelseliknande omständigheter. Men, man får information om att man kommer få en trevligare hemresa och ett utvandringsbidrag om man samarbetar, väljer man att inte samarbeta så blir det fram med hårdhandskarna, bidraget ryker och man lovas inte längre hemfärd till sitt hemland, utan kan hamna lite vart som helst.Sitter de inte snällt och väntar på sin tur, utan drar på stan, bränner bilar och gör livet otrevligt för oss Svenskar på andra vis. Ja, då lär man fånga upp dessa individer ännu snabbare. Kriminella invandrare är högsta prioritet att utvisa och de har ingen som helst möjlighet till att få utvandringsbidraget jag nämnde tidigare.Var hittar man då personal till detta? Militären, väktarbolag, polisen. Ja, alla som förstår vikten av återvandring och besitter kompetens är självklart välkomna att dra sitt strå till stacken.

Metro stöder AfS, som beskrivits ovan. Yougov har en själbrekryterande panel, föemodligen med npnga AfS:are. Metro särredovisar inte den höga övrigt-stapeln i juli-undersökningen. Kanske mpnga i den äe AfS, i så fall pga snett urval, gissar bloggen.

Sammanfattningsvis är väl AfS som alla andra partier bortsett från att man nollar alla chanser i valet genom orealistiska förslag som gränsar till rasism. Man satsar helt på att sprida näthat. Upprustning, samma typ av hat mot invandrare som media sprider, vågar inte tala om att Sverige styrs från utlandet eller om medias roll i landets styre. Partiledaren är militär-globalist-ekonom som varit styrelseledamot på ett svenskt företag som verkar köpa ryskt och ukrainskt land och “effektiviserar” samt ett företag som gör marknadsbedömningar vilket förmodligen är mer lönsamt om man kan öppna marknaden för utländska företag. De tre ledande medlemmar jag känner till har alla militär bakgrund. :devil:Sammanfattningsvis är väl AfS som alla andra partier bortsett från att man nollar alla chanser i valet genom orealistiska förslag där man går på gränsen till rasism men överlämnar till sina tangentbordskrigare att kliva över den gränsen. Man satsar helt på att sprida näthat. Upprustning, samma typ av hat mot invandrare som media sprider, vågar inte tala om att Sverige styrs från utlandet eller om medias roll i landets styre. Partiledaren är militär-globalist-ekonom som varit styrelseledamot på ett svenskt företag som verkar köpa ryskt och ukrainskt land och “effektiviserar” verksamheten samt arbetar på ett företag som gör marknadsbedömningar vilket förmodligen är mer lönsamt om man kan öppna marknaden för utländska företag. De tre ledande medlemmar jag känner till har alla militär bakgrund. :devil:

SD har kommit ganska långt i opinionssiffrorna. Man kan inte lita på vad några politiker säger. Nu finns bara alternativet att rösta upp dem i 51% och se om de levererar. (Under 51% fortsätter bara utfrysningen och Kalle Anka-demokratin.) Kan ev ta ett val till, tyvärr.

(Sedan medger jag att jag inte tror på AfS.)

Flashback:

Fi har väl tidigare haft över 2% tre gånger i rad. Det kanske tar ett tag innan Yougov flyttar tillbaka Fi till gruppen övriga.

[responsibility]

Är det Yougov som bestämmer? Är det inte Metro som beställer undersökningen och bestämmer hur resultatet presenteras? Man bestämmer kanske hur man skall presentera resultatet först efter det att siffrorna är klara, för att maximalt kunna stödja en agenda?

AfS-förespråkare på Flashback:

Jag är helt inne på AfS’ och Jeff Ahls linje. Och det handlar, som vanligt, inte om att gå in i extremer. Extremister tror alltid att den som inte håller med till 100%, står för den rakt motsatta extremen. Det ligger i extremistens psykologi. Men thaifru-frågan är inte ens viktig. Och man behöver inte gå in i vare sig den ena eller den andra extremen i frågan. Så bara för att man inte förespråkar repressiva ras-utrensningar med rasrenhet som mål, betyder det på intet vis att ett parti automatiskt blir thaifru-förespråkare; för det är AfS absolut inte. Det finns balanserade mellanlägen, även om hysteriker har svårt att se det.

Kolla på intervjun med Jeff Ahl igen, han uttrycker sig hela tiden balanserat. Det är det som är hela grejen med AfS

Med sin rasistiska framtoning och inhumana ogenomförbara idéer kan AfS aldrig bli ett parti att räkna med i valet.

Partiet verkar vara skapat för att sprida näthat. För att göra detta använder man klassiska trollmetoder. Man sprider ett luddigt budskap. Väljare uppmanas lyssna på podd och Youtube. Allt för att hålla en Ingernetdiskussion gående där man försöker koppla nationalistiska idéer till rasism och avssknad av humanism.

De “mellanlägen” som AfS-anhängaren nu talar om bemöttes tidigare med hån som varande “mellanmjölk”.

Kasselstrand har utbildning från och har arbetat i Finland, har jobbat på företag som investerar i Ryssland o Ukraina, Mikael Simm (AT-läkare) är est.

Reinfeldt och Borg hsr bpds ekonomutbildning.

I konflikten SD/SDU kan MSM ha stött SDU. Bloggen följde doxk inte detta. MSM verkar dock motarbeta SD på alla sätt vilket gör partiet mer trovördigt.

SmokeyNegroni:

Kasselstrand har varit tydlig med sin åsiktsgemenskap med t.ex. Ungern och Orbán. Men eftersom politiken i Västeuropa till mer än 50% handlar om återvandring, och Visegrad-fyran har noll behov av detta, så blir likheterna i politik med Lega och FPÖ närmare

IKN:

Har aldrig uppfattat Lega eller FPÖ som radikala. Propagerar de verkligen för en massiv repatrieringspolitik? Uppfattar AfS som radikalare.

Slutet juni 2018:

AfS-aktivister önskar utvisade afghaner som reser hem från Malmö en trevlig resa och uppmaning att aldrig återvända till Sverige.

 

Det går gay-rykten om Kasselstrand och andra i partiets närhet. Gay lyfts fram av globalister för att destabilisera familjestrukturen i samhället. Liksom nästan allt annat om Kasselstrand så passar det bättre på en globalist än en narionalist.

Bloggen känner sig tämligen övertygad om att Kasselstrand och Afs är mullvadar, globalister under false-flag.

Twitter

Oj, oj vilket parti. :no:

Gayvibbarna avtog ju inte direkt heller (Inget fel på gay, men nog förknippas de mer med globalism än nationalism.)

Till dessa får även föras “The Golden One”, kompis till Hahne.

Sedan har väl K varit styrelseledamot i ett svenskt företag (Agrokultura) som köper upp mark i Ryssland och Ukraina för att “effektivisera”. Kanske idka rovdrift och slå ut lokalt administrerad produktion????

Ekonom är han, liksom Reinfeldt och Borg.

De tre ledande representanterna jag hört talas om har alla militär bakgrund.

Jag kan inte få AfS till annat än false-flag.

Håller fasaden ens fram till valet?

Är Afs bara en repris på SvP:

Flashback:

“Rasideolog” är ett jävla Expo-begrepp. Lands- och folkförrädare är riktiga ord.

Angående opinionsundersökningar, är det några andra undersökningar än YouGov som det går bra för “Övriga” i?

YouGov går det ju att anmäla sig själv till och en liten politiskt aktiv klick människor (som AfS-anhängare är) kan förmodligen påverka resultatet rätt så kraftigt:

Så deras siffror känns inte supertillförlitliga och det vore lite “favorit i repris” om massa nationalister på svaga grunder blir helt övertygade om att valet kommer gå superbra och sedan får jordens jävla kalldusch när AfS inte uppnår det förväntade resultatet.

dfdr:

Precis det som hände här på Flashback och i verkligheten med SvP. [Svenskarnas Parti] De var superstora här på FB och det svamlades om riksdagsplatser i det oändliga. Efter valet pannkaka och partiet lades ner. Särskilda trådar där det skrevs hur dåliga SD var och hur SvP minsann skulle ställa allt till rätta fanns ett antal av.

Fundera samtidigt på vem betalar det som AfS håller på med.

Valjinglar, vallåtar

SD

AfS

Som väntat antyder musikvideon likheter om AfS Leni Riefenstahls Viljans Triumf och Olympia.

Äldre bilder hur den svenske kungen i militär uniform delar ut flaggor.

Unga grabbar med ariskt utseende och värjor (tysk sport) ståe uppradade i lilartade kläder.

Man verkat spela upp sekvenser av svensk folkdans i höjd hastighet för att fp den att se komisk ut.

Gsnska stor töntstämpel över videon och låten.där kören ropar Gustav, Gustav i refrängen.

Ungefär som med rasismen så tar AfS varken avstånd eller bejakar klart. Musikvideon med AfS namn är “inofficiell”.

Jag vill bara kolla att jag hängt med.

Någon som heter Kiwi har gjort en inofficiell kampanjsång för AfS som i alla fall AfS inte tar avstånd ifrån.

Kiwi har kopplingar till en organisation som heter Svegot.

Åtminstone en av Svegots styrelsemedlemmar ser ut som en dödsknarkarnazist (typ NMR).

Svegot verkar dock framföra seriös kritik mot svenskt EU-medlemskap genom att t.ex påpeka att Sverige för att gå med i EU har givit upp grundlagsskyddat självbestämmande

Den svenska statskuppen som få känner till

Grundlagsskyddet som garanterade att Sverige var en fri stat togs bort

I samband med folkomröstningen om svenskt EU-medlemskap hösten 1994 ändrades den svenska grundlagen, så att Sveriges grundlagsskydd som fri stat togs bort, vilket är förbjudet enligt lag. Grundlagsskyddet togs bort genom två riksdagsbeslut med mellanliggande riksdagsval 1994.

Redan innan svenska folket hade röstat om medlemskap i EU, så hade den svenska riksdagen fattat det första beslutet om att ta bort Sveriges grundlagsskydd som fri stat. Sveriges riksdag överlät då även beslutanderätt till EU i frågor som rör handel, jordbruk och den inre marknaden (EU-upplysningen, Sveriges Riksdag: ”Grundlagen och EU”, 10/5 2005).

Trots att det var förbjudet, fattade riksdagen i november 1994 beslutet att upphäva grundlagsskyddet som fri stat. Detta var en form av statskupp. Det är sannolikt det största brott, som någonsin begåtts mot det svenska folket genom tiderna. Alla riksdagspartier, (utom Miljöpartiet, vars riksdagsledamöter lade ner sina röster) röstade för att avskaffa grundlagsskyddet som fri stat.

Om detta stämmer så kör AfS bara vidare på samma linje. – Smutskastning av svensk nationalism. Man försöker sammankoppla seriös EU-kritik med nazism. En koppling gripen ur luften.

Flashback:

Låt mig gissa, du är en “nazifob” som tror att alla “nassar” har låg IQ, eller hur?

Avblattning:

Släpp det där i AfS-tråden. Det som främst finns att vinna på att oironiskt kalla sig nationalsocialist idag är att man får spela skurken i medias Hollywoodnarrativ. Det kan hjälpa genom att skrämma slag på knäppliberalerna så att de beter sig ännu märkligare i offentligheten, men för den som har andra ambitioner krävs andra saker.

Finns inget att vinna på att haka upp sig på det här från något håll, varken pro eller anti.

AfS “bunkergäng” har dragit till nordligare delar av Sverige för att “hjälpa till att släcka skogsbrand”. Diskussioner uppstår på nätet om de gjorde detta enbart som ett reklamjippo. Huruvida dessa diskussioner tagits upp för att ifrågasätta partimedlemmarna eller för att försöka trissa upp intresset kan inte bloggen avgöra.

Flashback konto 1:

De har alltså smetat kol i ansiktet på varandra och sprutar vatten på ställen som inte brunnit.

Sämsta photo op genom tiderna!

Flashback konto 2:

Skulle detta vara korrekt så har de nog sparkat sig själva från riksdagen. Måste gås till botten med detta så att de kan rentvås eller avfärdas från vidare politiskt arbete.

Går det numera att göra bort sig så mycket att publiciteten inverkar negativt? Det skall nog till en hel del i alla fall. Annars trissar alla skriverier bara upp intresset, oberoende vad som skrivs, tycker i alla fall jag det verkar som. Åtminstone så länge man tillhör rätt sida. “There’s no such thing as bad publicity except your own obituary.”

Jag tror inte detta är slutet för AfS, åtminstone inte på nätet och något annat har de väl knappast satsat på.

AfS Youtube censureras.

Flashback1

Om detta verkligen stämmer är det ju löjeväckande hur somliga i den här tråden har spekulerat om hur Youtube, Google o.s.v. är i maskopi med AfS…Haha.

Flashback2

Nu skojar du väl? Finns det verkligen folk som tror så? 😮

AfS videor har ju blivit bortplockade förut från YouTube. Det är (indirekt) Bonnier och den svenska regeringen som ligger bakom detta, då de tvingade Google och YouTube att ta i med hårdhandskarna mot material som de ogillar. Det vi ser nu är effekterna av detta.

Nej, Google, Youtube och Bonnier är inte så drivna i detta med media. De skulle aldrig förstå att de nu får AfS att verka “farliga” och publicitet skapas.

FILE PHOTO: Pro-EU demonstrators wave flags outside the Houses of Parliament in Westminster London, Britain, July 17, 2018. REUTERS/Henry Nicholls/File Photo
YouGovs bias har ju diskuterats mycket i denna tråd.

Idag presenterar YouGov en engelsk undersökning ( beställd av the Times) av hur många i UK som vill ha en ny Brexit-omröstning.

(Reuters) – The proportion of voters who favour a referendum on the final terms of any Brexit deal has overtaken those who do not for the first time, according to a YouGov poll for The Times.

(Nu är den förkrossande övervikten 42 mot 40%, enligt YouGov …)

Nog kan man få intrycket att YouGov har en anti-nationalistisk bias.

Och YouGov är väl det enda OI som presenterat siffror för AfS? “nästan 2%”

Mitt intryck är att YouGov stöder AfS.

Och Kasselstrand har jobbat i ett svenskt företag som köper upp mark och “effektiviserar” jordbruk i Ryssland och Ukraina.

Jag kan inte få det till något annat än att AfS är globalistiska infiltratörer.

Evilius:

Sverige har inte tid med SD, det brinner nu.

Glastaket är sprängt. Allt är möjligt efter Brexit, Trump, Italien, Österrike, Ungern. Merkel kastas snart ut. AfD driver Tyskland och Tyskland driver Sverige.

Macron åker nästa sväng. Sossarna i Spanien fick sin budget nedröstad igår i parlamentet. Blir det omval i Spanien? EU-val nästa år, nationalisterna kommer bli största gruppen. Svenska sossarna kommer dyka ned under 20% i höstens val, Moderaterna 15%. KD åker ut. Kristersson och alla Renfjällskloner åker ut. Väljarna kommer strömma till flankerna. S/M kommer bli småpartier på 2-3 mandatperioder. Vad händer när Saudi och Qatar börjar finansiera europeiska partier?

Makten har lämnat Riksdagsbyggnaden. Riksdagen ska utnyttjas av AfS till att skapa ett jävla oväsen och kalabalik. Precis vad som behövs. Fram med popcornen.

Att ett svenskt företag köper upp mark i Ryssland och Ukraina och försöker få “maximal avkastning” på den är klassisk globalisering.

De ländernas jordbruk skall inte skötas för att gynna svenskar. Jag känner inte detaljerna, men jag skulle gissa att företagets (Agrikultura) målsättning är att slå ut lokalt ägd produktion och ta över marken. Det vore logiskt.

Jag kommer inte ihåg alla turer runt Calle Bubblas oljeengagemang i Sudan. Men med hans profil känns det inte oärligt.

Det förefaller dock mycket märkligt att en påstått nationalistisk partiledare jobbat på det sättet. K är ekonom, precis som Reinfeldt och Borg.

Jag litar inte på Kasselstrand eller AfS.

Jag är inte ekonom så jag spekulerar lite, det medges.

Se även på K:s huvudsakliga jobb. Vad jag förstår så säljer företaget marknadsbedömningar i Finland. Jag skulle gissa att lokala företag oftast gör sina egna marknadsbedömningar. De företag som behöver köpa marknadsbedömningar är multinationella företag som vill in i ett land. De har inte lokal kunskap, språkkunskaper etc. Även här skulle K:s yrkesprofil tjäna på en globaliserad marknad.

Till det lägg att samtliga de tre mest profilerade medlemmarna har militär bakgrund. De vill också upprusta. Militarisering är ofta en del i globalisering.

Vad jag ser så pekar mycket i fel riktning fast man bara tittar på deras bakgrund.

Hade inte SD polisbeskydd vid valstugorna, eller kanske fortfarande har?

Det här gänget lär väl behöva ett SWAT-team? K har dock ett års träning i strid i bebyggelse.

Bara det blir konflikt och rubriker så. Att attrahera väljare förefaller vara sekundärt för AfS (“militärpartiet”).

Jag har ingen kapacitet att bedöma läget på gatorna, men fråga kan man ju alltid.

Jag är så gammal att jag kopplar till velourveggare i näbbkängor, Palestinasjal och Kånken. De kanske inte finns kvar men typen utgör inget gravt fysiskt hot, trodde jag

Men efter att ha önskat de utvisade trevlig resa, delat ut någon broschyr om att det är dags att packa etc, kommer inte massiva invandrargäng för att göra upp??

Jag har varit lite i Sverige på sistone att jag inte känner till Afa eller vad de kallas numera

Hela upplägget går ut på att sprida hat, anser jag

Att de som styr samhället är betjänta av konflikt anser jag stå utom allt tvivel. Jag tror alltså även att AfS sponsras från samma källa.

Men varför skulle de sprida konflikt mellan invandrare och svennar inför valet? Det kunde gynna SD. Fast AfS har ju tjänat ihop till en del motstånd, kan man väl säga, och om media vänder och vinklar oroligheter till AfS nackdel så gynnas det sedvanliga narrativet.

Jag medger att det resonemanget inte är givet. Få se vad som händer. Vi får hoppas att du har rätt och att mitt resonemang bara kommer att vara hypotetiskt.

AfS vill upprusta kraftigt men partiet uppfattar inte Ryssland som ett hot. Vem utgör då hotet vi måste upprusta inför?

Ett svar från Flashback

AfS ser inte Ryssland som ett invasionshot …

… hävda territorialrätt så är det också ett starkt verktyg för att … Putin ville tex dra gasledningar på svenskt territorialvatten, … ett annat är miljöaspekten (djurlivet kommer få sig en rejäl törn där ledningarna läggs) …

Om Sverige inte har tillräckligt med militär så kan vi inte säga nej till en gasledning på vårt territorialvatten, i så fall tar Ryssland sig den rätten utan att vi kan stoppa dem.

Bara för att hotet från andra länder är lågt idag innebär inte det att det är det inom en snar framtid. … Sverige trodde att Ryssland var totalt desarmerat efter Sovjet men istället har vi fått andra problem med vår mäktige granne i öst. Man brukar säga att bygga upp en försvarsmakt tar en mansålder …

Det förefaller som om Ryssland ändå är det hot som AfS vill upprusta mot. Det enda ytterligare argument som verkar framkomma (vad bloggförfattaren kan se) är att det kan vara bra att ha ett försvar färdigt om läget skulle ändras i frsmtiden.

Bloggförfattaren menar att AfS är ett globalistiskt parti under falsk flagg. Det framkommer åter nör man ser att de vill upprusta. De t.o.m. anger Ryssland som fienden fast försöker mildra resonrmanget genom att t.ex säga att Ryssland vill lägga gasledningar på svenskt territorialvatten och hotar djurlivet i Sverige.

Vad bliggförfattaren vet så respekterar Ryssland internationella överenskommelser. De nekades hyrs en hamn på Gotland och respekterade det.

Det verkar finnas tre svar på varför AfS vill upprusta.

1. Ryssland är hotet. Men det verkar inte AfS betona.

2. Det är alltid bra att ha ett starkt försvar.

3. Det tar 30 år att bygga upp ett försvar så bäst att börja nu.

Globalisterna brukar ju oftast i alla fall ha ett kallt krig att hänvisa till är upprustning. Men inte ens det verkar AfS ha.

Jag tycker i alla fall inte att vi skall lägga mer pengar på försvaret.

De tre ledande förespråkarna för AfS har alla militär bakgrund. AfS verkar vara ett militärparti, i tillägg till globalistparti, det senare har jag motiverat förut.

Vi skall absolut inte öka försvarsutgifterna när det inte finns en hotbild.

Titta också på vilka som brukar förespråka starkt försvar. Det kan vara Liberalerna eller Dagens Nyheter – klassiska globalister.

Globalisering och upprustning går hand i hand. Det är ytterligare en orsak att militärpartiet AfS inte känns äkta när det säger sig vara mot globalisering.

På dessa inlägg kommer inte några som helst svar med argument om ämnet. Endast några poster som kallar inläggsförfattaren för troll och som säger att inläggen var “det dummaste de läst”.

Posterna går mot forums agenda och är svåra att bemöta. I mindre frekventerade trådar brukar något troll då skriva ett inlägg om vad som helst. Detta är troligen för att det svårbemötta inlägget inte skall stå sist och verka obesvarat. Sedan tystbar trollen.

Denna tråd är dock ganska frekventerad så trollen sätter in ett knastroll som skriver åsikter nästan hur som helst, blandar med konspirationsteorier. För att försöka smutskasta de svårbemötta inläggen så ger stolletrollet stöd till dessa inlägg på ett underligt sätt.

Håller med dig fullt.

Nu fick man helt plötsligt en annan bild om AFSare.

De flesta verkar vara krigshetsande hökar likt neoconsen i USA.

Hur var det nu med bin laden? Ett TV team ifrån CNN dök upp i en grotta mitt ute i öknen och hittade honom på en gång, men ett team med NAVY Seals kunde inte hitta honom och sen dör de helt plötsligt i en helikopterkrasch?

Dessa NAVY Seals visste något som inte fick komma fram.

Att det hela var fake såklart och att Bin laden var en CIA tillgång.

PangarN1337444

Om det är något globalisterna vill så är det ett litet försvar. Ett försvar med allmän värnplikt ger en pliktkänsla hos folket och en nationell identitet hos personerna som gör lumpen att det är deras plikt att försvara riket och folket mot utländska hot. Tvärtom globalisering. Ett nonexisterande försvar gynnar bara globalisterna då det tar bort den nationella identiteten till förmån för den gränslösa världen.

Det där om hotbilder är bara dumt. Sverige ska alltid ha ett starkt försvar samt så är en hotbild något som kan ändras drastiskt.

En fråga. Om Sverige inte har något starkt försvar utan förlitar sig enbart på globalist Nato, vad säger att Nato och FN inte marscherar in i Sverige och inrättar en provisorisk regering i händelse av krig för att kontrollera Gotland?

Sverige kan aldrig utveckla ett försvar som stoppar NATO. (och om det gör lite eller väldigt lite ont att ta Sverige det bryr sig ingen om)

Men den hotbilden finns inte heller.

(En fråga Är de Patriotmissiler eller vad det senaste nu var som vi köpte för 10 mdr kr (i första steget!) “operatörsupplåsta” så att de ens kan skjuta ned ett NATO-plan)

Men allt detta är fantasier.

Den nivå vi har på försvaret räcker. Att upprusta för att kunna stå emot stormaktsinvasion går inte.

AfS vill minska antalet riksdagsledamöter.

Ref

Detta kommer stt minska riksdagens betydelse. Ytterligare en punkt där AdS motarbetar vad paetiet påstår sig arbeta för, dvs demokrati.

Neddragning från 349 till 149 riksdagsledamöter

Alternativ för Sverige vill minska antalet riksdagsledamöter till 149. Vi menar att detta skulle öka det folkliga ansvarsutkrävandet, få bort de ledamöter som enbart lyfter arvode utan ansträngning och öka fokus på verkliga förslag och idéer. Med en sådan reform skulle antalet utskott kunna minskas och därmed även kostnaderna för riksdagsförvaltningen och ledamöterna. En sådan reform skulle flytta fokus från riksdagsstatistik till visioner och skarpa förslag.

Möjligheterna till kontakt med det svenska folket minskar ytterligare och rilsdagsmännen blir en liten elit som enklare kan styras uppifrån.

Självklart går det att finna 349 kompetenta ledamöter. Man måste skärpa kraven. Som bloggen beskrivit (Margareta Larsson) så uppmuntrar media nu dåliga riksdagsledamöter.

2018 07 30:

Nog verkar AfS ha MSM med sig. På bilden ser K. slug ut och J. verkar stressad. SvD verkar förvänta sig att SD skall blöda.

Trots avhoppen: SD blöder inte till nya partiet

Lokalen i Stockholm kokar med förväntningar. …

Alternativ för Sverige tar politiker men inte väljare från SD enligt den senaste väljarbarometern från SvD/Sifo. …

Det är betalvägg. Har någon i tråden möjlighet att kolla och lägga in det relevanta i tråden (hela får dock inte läggas in enligt Flashbacks regler). Det kanske står något om opinionssiffror för AfS.

Jag ser inte datum tyvärr.

SvD

… senare uppgifter gör gällande att artikeln är äldre, från 14 april.

Bloggen har nu tagit del av hela artikeln. Den sägrr inte mer än att “övriga” låg på 1.7%

Utdrag ur artikeln

Kategorin övriga partier fick i början av april 1,7 procent, att jämföra med 1,3 i mars.

– Trots flera avhoppare ser vi ingen effekt för SD vad gäller väljarströmmar till Alternativ för Sverige. Det är tydligt att utströmningen till både Moderaterna och Socialdemokraterna är större, säger Toivo Sjögren, opinionschef på Sifo.

Alternativ för Sveriges grundare Gustav Kasselstrand oroas inte av siffrorna.

– Jag tror inte Sifo klarar av att fånga upp små uppstickarpartier med sina mätningsmetoder. Jag är övertygad om att vi har ett stöd på mellan två och tre procent i dagsläget. Förr eller senare kommer vi att börja synas i Sifo också, säger han.

Ann-Cathrine Jungar, lektor i statsvetenskap vid Södertörns högskola, har följt Alternativ för Sveriges utveckling.

– Väljare är generellt tveksamma att rösta på ett nytt parti. Trots att AfS fört en intensiv mediekampanj vet många inte vad det är för parti, vad de har för politiskt program eller vilka personer som kommer att företräda dem.

Det utgör enligt Jungar en tröskel.

– Den senaste mätningen visar att de som lämnar SD hör till den mer extrema och nationalistiska falangen. Det finns inte så många väljare att hämta längre ute på den här invandringskritiska auktoritära högerkanten, säger hon.

Förmodligen vet SvD hur många tillfrågade som stödjer AfS men lämnar inte ut det eftersom antalet är så litet. Kanske bara en obetydlig bråkdel av 1.7%. Den tidning som beställer undersökningen får ju säkert ett nomplett resultat från opinionsinstitutet.

 

Edgerton:

Svenskarnas Parti fick 0,07 procent i valet 2014. Detta är dock en felaktig jämförelse. Svenskarnas Parti kom direkt ur Nationalsocialistisk Front. Vidare så var Svenskarnas Partiprogram fruktansvärt omoget. Det var en ”liberalisering” av det tidigare partiprogrammet. Om du inte var övertygad ”nazist” eller ”vit nationalist” fanns det ingen mening för dig att rösta på dem. Vidare var deras koppling till Sverigedemokraterna nästan obefintlig. Svenskarnas Parti fick förväntade 0,07 procent och lades sedan ner.

Alternativ för Sverige har mer gemensamt med Nationaldemokraterna som grundades av ledande personer från Sverigedemokraterna efter en ekonomisk tvist mellan Stockholmsfalangen och Skåne som uppstod efter valet 1998. ND grundades 2001 och fick 0,17 procent i riksdagsvalet 2002. De fick också ett antal lokala mandat i Södertälje och i Nykvarn. Nationaldemokraterna var fruktansvärt duktiga när det kom till att bedriva opinionsbildning online och detta var sex år innan iPhone 1 lanserades. Partiet överlevde dock inte på grund av att allt fokus stod på Sverigedemokraterna. Partiet var också dysfunktionellt inre konflikter, dålig ekonomi, upplopp, fängelsedomar och ideologiska stridligheter.

Jag undrar om Sentio är en säker källa. Om det är så som någon i tråden trodde, att de som svarar på frågorna samtidigt Googlar så vet vi ju inte om de känt till AfS innan undersökningen började.

När jag Googlar Sentio kommer Svegot och Nyheter idag upp på första sidan. Det är väl aktörer på “högerkanten” och man kan fråga sig om vissa av dessa gynnas av Sentio.

Man vet väl heller inte om panelen kanske fått frågor om AfS tidigare och på det sättet fått vetskskap om partiet?

Jag känner mig in alla fall tveksam till Sentio.

Här är någon som läser statskunskap och har rankat Sentio sist av de undersökta instituten. Detta var för tre år sedan. [Anders Sundell]

[opinion poll, survey]

Utifrån dessa efterforskningar har jag rangordnat instituten i olika grupper, efter hur trovärdiga jag anser dem vara. Inom grupperna har jag inte gjort någon rangordning.

Grupp 1: SCB:s partisympatiundersökning

Grupp 2: Demoskop, Ipsos, Novus, TNS Sifo

Grupp 3: Skop

Grupp 4: Inizio, Yougov

Grupp 5: Sentio

Sentios väljarbarometer utmärker sig som den allra minst trovärdiga. Den bygger på en självrekryterad webbpanel, men det finns ingen som helst information om den varken på Sentios hemsida eller i Nyheter Idags artiklar. Alla andra institut tillhandahåller någon sorts kort rapport, men det finns inte från Sentio.

Svar av -Info-

Sentio har varit överlägset bäst på att spå SD:s valresultat två riksdagsval i rad:

– Strax innan riksdagsvalet 2010 spådde Sentio att SD skulle få 5,6% i riksdagsvalet. SD fick 5,7%.

Källa

– Strax innan riksdagsvalet 2014 spådde Sentio att SD skulle 12,7% i riksdagsvalet. SD fick 12,86%.

källa

Övriga opinionsinstitut var inte ens i närheten av detta. Så när det gäller att spå SD:s valsiffror är Sentio helt enkelt bäst.

Läs även:

“Trots det har Sentio under de två senaste valen lyckats pricka bäst när det gäller Sverigedemokraterna. Till exempel avvek Sentios sista mätning i september med knappt två tiondelar, jämfört med SDs valresultat, medan de andra instituten hade mycket större skillnader.”

Dagens Opinion

När det gäller AfS är det förstås svårt att veta då det inte finns några val att jämföra med. Men jag tror knappast att Sentio är sämre än andra opinionsinstitut på denna punkt.

Hagwall

Martin Hagwall är riksdagskandidat för Alternativ för Sverige. I helgen klistrade han upp en kroknäsa på ett fönster på pendeltåget i Stockholm. I en Facebookvideo syns hur Hagwall pratar med medpassagerare om hur näsan han satt upp ”symboliserar en viss typ av människor”.

[ Anna Hagwall ]

Martin Hagwalls barnsliga tilltag bevisar åter igen att AfS är kontrollerad opposition. Det gör också att man sllt mer ifrågasätter hans mor Anna som en seriös politiker. Hon borde både ha lärt honom bättre och tsgit avstånd från detta idiotiska tilltag.

KomodoFall:

Det handlar inte om någon liten skitgrej, utan en av de mest centrala frågorna för nationalister. Dvs, hur man hanterar judefrågan.

Det är uppenbart att judar är extremt subversiva och destruktiva för icke-judar (och till och med även för andra judar ibland) samt har en enorm medial, politisk, juridisk och finansiell makt. Det är lika uppenbart att man får ett helvete om man säger det offentligt samt att frågan är sjukt tungrodd att förankra hos typväljaren då den indoktrineringen sitter extremt djupt (troligen har genomsnittssvensken konsumerat tusentals timmar projudisk propaganda och nära noll timmar objektiv information om judar.

Alla nationslister måste då ta ställning till om de ska tala om att judar hör till deras mäktigaste fiender. Gör man det så blir det NMR-vägen, hatad av de flesta och förföljd med hela statsapparatens resurser. Håller man istället käft blir man istället i första hand attackerade med mjuka medel och våldsam repression kommer främst från halvstatliga aktörer som AFA. Vilken väg man väljer har mycket stor betydelse och det går inte att göra halvmesyrer.

Hur skall man förklara incidenten med klisterlappen?

AfS verkar totalt strunta i om de får några röster eller inte. Deras beteende verkar bäst förklaras av att de vill sprida hat mellan grupper. De hatar burkor och judar med samma frenesi för att hålla konflikter mellan grupperna gående.

[hatred]

Jag tror alltså att AfS inte är intresserade av röster. Då skulle ju klistermärket eller Kasselstrands hjärndöda tweet om Durmaz kunna sänka partiet för gott eller i alla fall lång tid framöver, väl över valet.

AfS är intresserade av uppmärksamhet för att kunna sprida hat. Man har dessutom stöd av MSM. Då fungerar dessa totala hjärnsläpp.

Man kanske kan jämföra med Elon Musk. Han kallade en av de dykare som räddade barn i Thailand för “peddo”, utan motivering!

Jag kan inte säga att jag direkt har sökt mycket på Musk efter detta. Men det har på något sätt resulterat i att jag sedan dess, varje dag har Musk- och Tesla-artiklar i det flöde jag ser på Googles startsida (15 artiklar med liten bild). Sällan färre än 3-4 artiklar, ofta positiva. Innan dess hade jag knappast någon.

Hur många inlägg har inte bara tråden ökat med det senaste dygnet, samma gäller frenesin i diskussionen?

Även Musk verkar ju ha tjänat publicitet på sin “idiotgrej”.

[ all publicity is good publicity, utter stupidities and scandals ]

Mamman uteslöts ur SD för en “”antisemitisk”” motion.

Martin riskerar uteslutning ur AfS (enligt vissa av trådens bedömare) för ett antisemitiskt klistermärke.

Äpplet faller inte långt från trädet.

Jag tyckte uteslutningen av Anna Hagwall var fel. Men varför har inte Anna Hagwall yttrat sig mer om detta och annat, när hon är med i AfS???

Mor Annas motion och dess formuleringar gick ju i alla fall att diskutera. Men klisterlappar med kroknäsor

Och Kasselstrand själv säger inget om detta vad jag vet. Det är ju beklämmande.

Den enda återvandring jag kan föreställa mig är Kasselstrands egen, till Finland, efter valet. Ev påhejad av invandrare i burkor med “Tack för besöket”-skyltar.

Här i Sverige lär hans förtroende vara kört, gissar jag.

DN om Hagwall

Kasselstrand verkar hantera ärendet genom att uttala sig bakom betalvägg? Säger han inget på Twitter eller annat som är tillgängligt? Betalar ni för DN, hela gänget? Hur får man reda på vad Kasselstrand säger?

Intressant att DN skyddar namnet.

Jag undrar om kvinnan är mediaproffs. Hon gör intervju med “vandal” i tunnelbanan. (Är det inte böter för hans tilltag förresten?) Vet hon då att han är (okänd) politiker?

Jag misstänker att det kan vara riggat för att skapa uppmärksamhet. (Kunde tyvärr inte höra hela videon då uppkopplingen pajade.)

Regulus

Förmodligen beror det på att de inte pratat med Hagwall än. Det står i slutet av artikeln att de söker honom.

Jag tror inte att det var riggat. Hennes agerande verkade spontant och genuint.

Om hennes avsikt var att svärta ned Hagwall skulle hon ha nämnt honom vid namn och frågat om han inte kandiderar för AfS i klippet.

Mycket modigt agerande måste man säga. Särskilt att fortsätta när Hagwall började bete sig konstigt.

Frågan är om DN vill svärta ned eller ge publicitet. Om hon känt igen honom hade det blivit för uppenbart.

Sätta igång grillande intervju med påverkad vandal på pendeln. Jag skulle dra mig. Han kunde ha en kniv i fickan. En kvinna med stort civilkurage!

Videon är märklig. En kvinna konfronterar en påverkad tunnelbanevandal, tar video och ställer pressande frågor. Hon vet inte om han kan ta fram en kniv och t.ex stjäla eller förstöra mobilen.

Att filma en person som är påverkad och håller på att vandalisera tunnelbanan och därefter ställa upprepade pressande frågor till honom är ju helt onormalt.

Frågorna vill ju dessutom pressa fram ett svar på en “politisk” fråga. Intervjuaren påstår sig inte förstå att (det idiotiska) klistermärket symboliserar judisk etnicitet. Det verkar betydligt mer troligt hon vill ha Hagwall att säga ordet “judar”.

Varje normal person skulle ju beakta risken att den påverkade vandalen drar fram en kniv och begår våldsdåd, stjäl telefonen eller bara sliter den av henne och trampar sönder den.

Jag tror det är tillåtet att bara sätta upp en kamera i ansiktet på folk och förhöra dem om vad som helst. Men jag gissar att detta då kan utgöra förmildrande omständigheter, om de förstör kameran? (Att dela bilder på de som begår komprometterande handlingar kan visst vara förtal.)

Jag kan inte komma till annan slutsats än att videon är riggad. Ingen skulle våga gå på en okänd, påverkad tunnelbanevandal på detta sätt.

Varför skulle någon ta denna risk för att filma en tunnelbanevandal?

Nyheter Idag, Martin Hagwall, klistermärke, sticker, tunnelbana, pendeltåg

ReiseReise:

Herregud, hela den här tråden har förvandlats till Svenskarnas Parti. Tycker jävligt synd om de AfS’are som faktiskt trodde på sitt parti. Snacka om att tråden har kapats. Nu är det endast etnologer och judehatare som finns kvar, kolla bara på erat språk, avatarer och signaturer. Hela Schutzstaffel är samlat.

Om inga åtgärder kring denna mannen sker så är det likställt med att acceptera hans uttalanden. Det är en riktigt konstig vision ni har att folk ska kunna göra skitiga saker och komma undan med det. Ingen kommer vilja ha med er att göra tillslut när ni saknar några som helst principer, mer än att partiet ska fungera som bamseklubben för uteslutna mobboffer.

Ha så kul med att bli förknippade med NMR i fortsättningen.

ReiseReise verkar ha ganska rätt i det han säger men inlägget besvaras genom att kalla ReiseReise för concern troll

[ -1- -2- -3- ]

Jag tycker det mesta som AfS gör luktar false flag.

Nu skall vi lära oss att koppla ihop mammas motion om tidningar med grabbens kroknäse-stickers. Familjen Antisemit. AfS och Hagwalls står på Bonniers lönelista.

(Annas motion var på rätt spår även om formuleringar och detaljer kan diskuteras.)

Dessutom med en uselt riggad video.

Jag tippar på Bonniers-kalkon. “Säg hej till familjen Antisemit.” Martin skall smeta ned mamma riksdagsledamotens motion om spridning av tidningsägande.

Producenten har arabiskt namn men talar perfekt svenska. Vågar sig på att pressa en okänd, påverkad tunnelbanevandal med tuffa frågor som dessutom pekar i “politiska” riktning . (Jag hade förväntat mig att han åtminstone skulle riva telefonen ur handen på henne och stampa på den. Skönt att i alla fall någon ur sojagänget hittat till AfS.)

Har det framkommit något om filmaren. Är hon någon slags media-hangaround eller kanske t.o.m. journalist?

Filmaren är mediaproffs, det har jag redan gissat, det stämde.

Som jag skrivit flera gånger tror jag starkt att videon är riggad.

Det dök upp något finskt namn när man sökte på filmaren. Det är inte säkert men hon kanske är Kasselstrands kompis?

Internettrollen försöker bygga upp hatet, denna gång mot filmaren

citat från socialt forum:

arab-horan är till o med ihop med en neger, twie, testa o sök hennes efternamn o se vad du får upp

Man stärks i misstanken att filmen är riggad. En arabisk tjej som bor ihop med en svart kille är ett perfekt hatobjekt.

[ hatred ]

Jag känner bara till riksdagsledamoten Anna Hagwall för en sak. Hon skrev en motion som blev ganska uppmärksammad. Motionen ville sprida medieägandet.

Hennes motion föll på att den blev kallad antisemitisk. Det var en “formuleringsfråga” om att hon åberopade maktkoncentration i etniska grupper. Det är ju ett väldigt känsligt område. Hon blev t.o.m. utesluten ur SD.

Skulle alltså hennes grabb totalt sabotera hennes argumentering runt hennes uppmärksammade motion – att hon inte är antisemit, genom att grabben sprider kroknäseklibbor?

Mor och son är båda med i AfS.

Videon är riggad. Jag kan inte komma till någon annan slutsats.

Martin kallas för Märta. Han har varit rappare.

Gayrykten har gått runt Gustav och William.

(Matikainen har skrivit böcker om bodybuilding.)

The Golden One (Williams polare) ligger helt i en klass för sig själv:

Martin/Märta passar in i partiet. Martin och de övriga får nog hänga med i Pride.

Martin har alltså uppträtt på scen och kan därför enklare agera skådespelare i den aktuella videon. Vilka som är gay är väl inte bevisat. Men jag skulle nog vilja säga att gay lättare spelar roller, både i politiken och i videos.

adcal:

Så låt mig presentera, (troligtvis) Afs enda rappare!

https://www.youtube.com/watch?v=cVmTAw8VuV0

https://www.youtube.com/watch?v=1347zZnr7Uc

https://www.youtube.com/watch?v=cG5RJ-RuXAk

https://www.youtube.com/watch?v=AgUKiTmy6bw

https://www.youtube.com/watch?v=iL_agx33HP4

https://www.youtube.com/watch?v=DqU_ZGyVEw8

https://www.youtube.com/watch?v=zo4kiUd_f6Q

https://www.youtube.com/watch?v=c6f4AscNZRw

https://www.youtube.com/watch?v=qLZeAnzBExY

http://www.whoa.nu/user/105484.aspx

erikp121

Hip Hop-scenen är oftast fett woke [medveten reds anm] när det gäller judefrågan.

lat jävel:

Killen är ju socially awkward!

Dessutom verkar han bedriva tveksam affärsverksamhet.

I höstas följde KI:s internwebb upp med en lika kritisk genomgång av svenska Forskarbladet (Svenska Branschforum), som – innan KI påpekade det felaktiga – angav de flesta svenska universitet som “partners”. Även Forskarbladet tar betalt för artiklar.

Till Curie säger samma tidning att de har en normalupplaga på ca 10 000 ex, som ibland ökas till 45 000 – mer än t.ex Läkartidningen eller Privata affärer – och tusentals dagliga besökare på sin webbplats. Siffror som dock inte kan verifieras av oberoende mätningar av t.ex TS (svensk tidningsstatistik), som Forskarbladet inte “känner till”. Deras artiklar finns inte heller i Mediearkivet.

– Jag ifrågasätter starkt värdet av att medverka i Forskarbladet. Dels är det väldigt dyrt, dels är det väldigt oklart vem som läser tidningen, säger Claes Keisu, pressekreterare på Karolinska institutet till Curie.

– Seriösa medier som skriver om forskning tar inte betalt för att skriva redaktionella reportage. Jag tror att forskare är så vana vid att vetenskapliga tidskrifter tar betalt för att publicera vetenskapliga artiklar om forskningsstudier att många tror att man måste betala för redaktionella artiklar.

lat jävel:

Märta är ansvarig utgivare (och grundare). https://issuu.com/svbrf/docs/fb6-11-13/3 (se sid. 2-3)

Se även https://www.tidningencurie.se/nyheter/2014/02/11/publicering-hogt-pris-for-att-synas/

Samma globalistiska intressen kontrollerar pilituker, media, sociala forum och stora nängder foeumtroll. Deras främsta taktik verkar vara att hålla diskussuoner om antisemitism. Man vill inte utplåna antisemitism utan hålla diskussioner om den. Man motverkar diskussuoner om medias makt och styrmedel.

Partiet AfS har fått instruktioner att ha en antisemitisk agenda. Partiet diskuteras t.ex i forumet Flashback här. Man har t.o.m. ett speciellt ämne för AfS ocj antisemitism här. Martin Hagwall har fått instruktioner att bete sig extremt antisemitiskt med kroknäseklibbor och det diskuteras här.

(Bloggförfattaren kommer f.n. inte åt flashback och kan just nu ibte länka de tre trådarna.)

Sammanfattningsvis dränkerman diskussioner om medias makt i diskussioner om antisemitism.

Frontlinjen:

Hagwalls fru, Nicole har lagt upp ett klipp som svar till alla som skrivit till henne.

Hon säger där att hon kommer rösta på AfS. Inte så konstigt med tanke på att hennes man kandiderar för dem.

Desto mer uppseendeväckande är en formulering i klippet.

Folkgemenskap är inte ett begrepp gemene man svänger sig med. Googlar man på det kommer först några ordboksträffar, t ex denna:

https://sv.metapedia.org/w/Folkgemenskap

Första träffen med något annat än beskrivningar är från Nordfront.

SKULLE kunna peka på mörkbruna värderingar hos henne.

Stärker helt klart misstankarna att Hr Hagwall är nazist.

Som jag motiverat tidigare tror jag den ursprungliga videon handlar om att smeta ned mamma Annas motion om spridning av medieägande. “Säg hej till familjen Antisemit!” Då passar det ju in med det du beskriver. (Har inte kunnat kolla Martins frus klipp ännu.)

Det är “UtbildningsTV” som på sitt eget sätt lär oss att spridning av medieägande är antisemitism.

En stor del av debatten om AfS verkar nu ha fokuserats runt antisemitism.

Det kanske borde stå i trådtiteln vilken av AfS politiker med namnet Hagwall som skämmer ut sig? (Anna står ju inte på riksdagslista vad jag vet, men hon är ju RD-ledamot. Jag undrar om hon kan vara “elefanten i rummet”, för att försöka hippa till vokabulären 😉 )

 

 

TRANSLATE THIS PAGE

(can also use orange tab – zoom out page)

Innehållsförteckning:
innehållsförteckning 
 


A few earlier posts:    (scroll down list)


2024 06 22 Earlier: Musk to Texas spreading chaos

2024 06 12 Earlier: Sweden Democrats Sverigedemokraterna – fake nationalists, controlled opposition

2024 06 02 Earlier: Normalizing lies

2024 05 30 Earlier: Iran saudi war trump eu energy starvation

2024 05 24 Earlier: Electric Vehicles are dying

2024 05 22 Earlier: Musk union karma

2024 05 20 Earlier: Global cleanup

2024 05 18 Earlier: Is Boeing doomed?

2024 05 16 Earlier: EU-Soviet

2024 05 12 Earlier: Malmö, Sweden’s Gaza

2024 05 10 Earlier: EU 2024

2024 02 27 Earlier: European Union EU price levels, CAP

2024 02 25 Earlier: Northvolt – too big to fail

2024 02 23 Earlier: space privatization

2024 02 22 Earlier: Northvolt – the enemy within

2024 01 01 Earlier: turn the global trend

2023 12 28 Earlier: EU supports failing Northvolt

2023 12 23 Earlier: Northvolt, no production revealed, media chaos

2023 12 09 Earlier: Fear of cryptocurrencies

2023 12 08 Earlier: Northvolt unions disabled?

2023 12 06 Earlier: No veto in EU

2023 12 02 Earlier: EU grabs power

2023 10 30 Earlier: Subsidies or third world

2023 10 28 Earlier: Northvolt – destruction & excuses

2023 10 22 Earlier: Musk/X take over

2023 10 24 Earlier: Global excuses

2023 10 20 Earlier: Fake nationalists

2023 10 17 Earlier: Failed privatization of trains

2023 10 08 Earlier: Green agenda kills Nordic countries. Demise of Scania.

2023 10 07 Earlier: EU’s imaginary enemies

2023 10 06 Earlier: Space privatization disaster

2023 10 05 Earlier: High speed trains

2023 10 04 Earlier: US scammed Europe, deportations and wall

2023 10 02 Earlier: No vote

2023 09 30 Earlier: Hamas attacks Israel

2023 09 21 Earlier: Global fall back?

2023 09 19 Earlier: Who commands NATO?

2023 09 17 Earlier: EU blocks Ukraine

2023 08 12 Earlier: Northvolt agenda

2023 08 10 Earlier: Libya, Ghadaffi

2023 07 30 Earlier: Wealth, control

2023 07 26 Earlier: Niger under global attack

2023 07 24 Earlier: Trump, creating a rebel, Europe’s downfall

2023 07 20 Earlier: Brics vs EU

2023 07 16 Earlier: F16 to Ukraine

2023 07 15 Earlier: Steel price

2023 07 10 Earlier: dawn of a muslim era

2023 07 09 Earlier: H2GS shows that EU=Soviet

2023 07 05 Earlier: LIV-golf, muslims now taking the role of the jews, financial dominance

2023 07 01Earlier: Thailand lost to neoliberals

2023 06 08 Earlier: Titan submersible

2023 06 05 Earlier: reactor size

2023 05 28 Earlier: steel price

2023 05 27 Earlier: NASA/H2GS global take over

2023 05 25 Earlier: LIV golf: attitude to free market chages rapidly

2023 05 24 Earlier: Hydrogen for global coordination

2023 05 23 Earlier: Elite gets away

2023 05 22 Earlier: Separate after ethnicity

2023 05 21 Earlier: Another Trump investigation

2023 05 20 Earlier: The green sting

2023 05 19 Earlier: Green whining

2023 05 18 Earlier: LIV golf polarization

2023 05 17 Earlier: No one celebrates national day (June 6)

2023 05 15 Earlier: Clinton-Lewinsky scandal

2023 05 14 Earlier: Iran, MEK, court case, possible war

2023 05 13 Earlier: Sweden falling

2023 05 11 Earlier: Northvolt battery hysteria

2023 05 10 Earlier: Turkey, stock rally, Erdogan

2023 05 09 Earlier: Trump – the scapegoat

2023 05 07 Earlier: Ron DeSantis – fake conservative

2023 05 06 Earlier: EU customs reform

2023 05 05 Earlier: Modern slavery?

2023 05 03 Earlier: Create scandal, shift blame on state for EU electricity price hikes – Historical revisionism

2023 04 30 Earlier: Escape for low tax and subsidies.

2023 04 28 Earlier: Energy, EU, ICA let’s decoys and fall guys take the blame.

2023 04 25 Earlier: Green transition = socialist revolution = religion

2023 04 23 Earlier: Too high grades in high school due to privatization.

2023 04 22 Earlier: Will China and Russia take the lead in the space race.

2023 04 21 Earlier: The Great Depression and The New Deal … again

2023 04 19 Earlier: German energy starvation: Morgenthau plan

2023 04 17 Earlier: Russians dodge sanctions by going to Thailand.

2023 04 15 Earlier: Democracies broken, dictatorships going forward.

2023 04 05 Earlier: H2MED, pink hydrogen pipelines, Macron, nuclear

2023 04 04 Earlier: France dictatorship, nuclear, agriculture, CAP

2023 04 03 Earlier: Above criticism: China, EU, France

2023 04 02 Earlier: Blackmail your country

2023 04 01 Earlier: Privatized space development

2023 03 31 Earlier: Council of Europe “solves” crisis and war by kicking out Russia.

2023 03 30 Earlier: EU, France, energy, control.

2023 03 29 Earlier: Unit size, sanctions

2023 03 28 Earlier: Amazon oligopoly

2023 03 27 Earlier: Nike ads

2023 03 26 Earlier: Another Trump investigation

2023 03 25 Earlier: EU pretends to ban combustion engine

2023 03 24 Earlier: Swedish nationalist party breakdown

2023 03 23 Earlier: US cowards does not dare war with Russia.

2023 03 22 Earlier: Lapland, the hydroelectric power and battery republic?

2023 03 21 Earlier: US on the sideline

2023 03 20 Earlier: Iran situation coming up

2023 03 19 Earlier: Kalergi exchange, genocide of Ukrainian people

2023 03 18 Earlier: Europe under attack

2023 03 17 Earlier: EU energy and trade starvation agenda

2023 03 16 Earlier: USA drives the Ukraine war

2023 03 15 Earlier: Putin – child abductor

2023 03 14 Earlier: system change to dictatorship

2023 03 13 Earlier: market volatility is part of system change

2023 03 12 Earlier: UK joins US

2023 03 11 Earlier: Philippines – a vision of Sweden in the future?

2023 03 11 Earlier: Northvolt summary

2023 03 10 Earlier: EU depleting Europe of energy

2023 03 09 Earlier: stock market levels and crash fabricated

2023 03 08 Earlier: crisis is the new normal

2023 03 04 Earlier: Oil producing countries moving in

2023 03 03 Earlier: ILO convention, native peoples

2023 02 26 Earlier: support for Russia regarding Ukraine, Russia not alone

2023 02 05 Earlier: Also Sweden Democrats a completely fake, false flag nationalist party

2023 01 31 Earlier: Sweden: Criminal gangs taking over local government

2023 01 30 Earlier: The fall of Rome due to Goth immigrants

2023 01 15 Earlier: follow the money

2023 01 14 Earlier: secret collaboration

2023 01 13 Earlier: Turkey, Erdogan

2023 01 12d Earlier: Värmland, a future Donbas

2023 01 12c Earlier: Greta, climate agenda collapse?

2023 01 12b Earlier: Northvolt coincidences

2023 01 12 Earlier: Northvolt production

2023 01 10c Earlier: Northvolt smears countries

2023 01 10b Earlier: Northvolt political message

2023 01 10 Earlier: Northvolt Virtual Reality, Poland assembly, Chinese stock?

2023 01 09 Earlier: EU-Putin collusion

2023 01 08c Earlier: manipulations

2023 01 08b Earlier: Own nothing, be happy (WEF)

2023 01 08 Earlier: World going backwards

2023 01 07 Earlier: Why run businesses at a loss

2023 01 06 Earlier: Virtual Reality

2023 01 05 Earlier: Battery production is located in Asia and Meta – Tesla, Northvolt, Virtual Reality

2023 01 04 Earlier: Anti-Russian sanctions starve Europe

2023 01 03 Earlier: Artemis woke

2023 01 02 Earlier: The crypto weapon

2023 01 01 Earlier: Sanctions are often useless

2022 12 31 Earlier: Trump summary

2022 12 30 Earlier: In practice a one-party system

2022 12 29 Earlier: The “green transition” is virtual

2022 12 28 Earlier: Suppressive moderation (Northvolt)

2022 12 27 Earlier: Northvolt may go to delapidated California

2022 12 26 Earlier: Northvolt questions

2022 12 25 Earlier: Greta Kurdistan

2022 12 24 Earlier: Forum agenda

2022 12 23 Earlier: US borrowing: In Fink We Trust

2022 12 22 Earlier: Green delay tactics

2022 12 21 Earlier: Biden-Zelensky bonding

2022 12 20 Earlier: Large corporations threaten to leave Europe

2022 12 19 Earlier: Security-, Corona- & CO2-rules lead to de-industrialization

2022 12 18 Earlier: Will PM be the fall guy? (Northvolt)

2022 12 17 Earlier: Gaslighting older

2022 12 15 Earlier: robots, AI

2022 12 14 Earlier: Wall St. & China, NWO

2022 12 13 Earlier: too complex solutions, energy chaos, creating a crisis

2022 12 12 Earlier: another EU fund

2022 12 10 Earlier: forums closing

2022 12 09 Earlier: More people, more batteries (Northvolt)

2022 12 08 Earlier: Northvolt, climate predictions

2022 12 07 Earlier: EU corruption, divert anger

2022 12 06 Earlier: Blame the victim

2022 12 05 Earlier: Harry & Meghan – on races

2022 12 04 Earlier: Democratic Republican cooperation – a different US policy for export. Twitter Files

2022 12 02 Earlier: EU energy

2022 12 01 Earlier: Enron (2)

2022 11 05 Earlier: Energy unions, France

2022 11 29 Earlier: France will control EU energy. Norway good politics.

2022 11 28 Earlier: Stress over energy prices

2022 11 27 Earlier: Inflation is really price hikes

2022 11 26 Earlier: The military – a financial tool

2022 11 25 Earlier: Is the left manipulated (“useful idiots”)

2022 11 24 Earlier: Air show crash

2022 11 23 Earlier: Chess smear campaign

2022 11 21 Earlier: Traditional advent calendary ridiculing prince

2022 11 20 Earlier: Greta, kurds,old folks

2022 11 19 Earlier: Israel builds Noah’s ark on the moon, tardigrade crash

2022 11 18 Earlier: Ernst & Young financial services – a political actor?

2022 11 17 Earlier: Does the left believe in its teachings?

2022 11 16 Earlier: National daily AB: How to sell your car.

2022 11 15 Earlier: Businesses have gone green to gain influence.

2022 11 13 Earlier: neolib

2022 11 12 Earlier: Privatization means impoverished space research

2022 11 10 Earlier: Sami activists cropped out of Greta picture

2022 11 08 Earlier: Artemis 1 – time for SpaceX to deliver

2022 11 07 Earlier: Sunak stares at Lavrov

2022 11 05 Earlier: NASA smears itself

2022 11 04 Earlier: Sweden elections 2022 (2): New gov’t, same policies

2022 11 03 Earlier: Google admits Crimea is Russian

2022 11 02 Earlier: “Crisis” is really price increase; centralization

2022 10 31 Earlier: Big Mac index

2022 10 30 Earlier: False flag rightist government; Sweden elections 2022 (1)

2022 10 28 Earlier: Turkey

2022 10 27 Earlier: Twitter buy. Musk-Trump oligarch empire forming?

2022 10 26 Earlier: World Economic Forum, WEF, is a decoy (2)

2022 10 25 Earlier: Sunak appointment means divide and conquer

2022 10 24 Earlier: Oil producers are “axis of evil

2022 10 23 Earlier: The decline of the West

2022 10 22 Earlier: India, networks

2022 10 21 Earlier: Politicians main objective: stop votes from having effect

2022 10 20 Earlier: Politicians (Johnson) manipulate the system.

2022 10 19 Earlier: Globalization intensifies

2022 10 18 Earlier: EU lack ofdemocracy

2022 10 17 Earlier: acting loser

2022 10 16 Earlier: Leader vs MP:s

2022 10 15 Earlier: Secretive courts protect the oil industry – Energy Charter Treaty

2022 10 14 Earlier: Destructive investments

2022 10 13 Earlier: Macronism

2022 10 12 Earlier: Women vs men

2022 10 11 Earlier: Terrorists in Sweden?

2022 10 10 Earlier: Energy privatization

2022 10 09 Earlier: Divide and conquer, common enemy

2022 10 07 Earlier: Election fine print

2022 10 06 Earlier: Sweden 2022 elections undemocratic

2022 10 05 Earlier: iran: Hijab unrest; Swedish courts obey The People’s Mujahedin

2022 10 03 Earlier: Entrepreneurs counteracted

2022 10 01 Earlier: “stan”-countries run over, sports for globalization

2022 09 29 Earlier: Asssange actor

2022 09 28 Earlier: Forming government, Sweden 2022

2022 09 26 Earlier: Tricking the people into believeing SD won

2022 09 25 Earlier: EU isolates the Nordic countries by slow trains

2022 09 24 Earlier: Sweden elections – same s… new wrap

2022 09 23 Earlier: Ransomware – privacy laws

2022 09 22 Earlier: EU loser mentality

2022 09 20 Earlier: Unwashed, stench, filth, dirt – trend

2022 09 19 Earlier: Forming government in Sweden 2014-2022, all delays, on EU orders.

2022 09 18 Earlier: So called “extreme right

2022 09 17 Earlier: Iranian PR – #1

2022 09 16 Earlier: Media “extreme right” is just normal

2022 09 15 Earlier: Germany supports EU irreversible federalization

2022 09 14 Earlier: EU meddling in elctions

2022 09 13 Earlier: EU’s self destructive sanctions against Russia, over Ukraine

2022 09 12 Earlier: Europe heading for a new Stone Age

2022 09 11 Earlier: US attack on Europe.

2022 09 10 Earlier: FED creates chaos.

2022 09 09 Earlier: Nationalist SD does not demand influence, SD opposes itself

2022 09 08 Earlier: Liberals switch sides.

2022 09 07 Earlier: Inflation is an excuse for increasing prices due to lack of competition.

2022 08 27 Earlier: Sweden elections: Parties split up to promote EU

2022 08 26 Earlier: The political system is broken.

2022 08 25 Earlier: EU oil starvation

2022 08 24 Earlier: Artsakh/Nagorno-Karabakh – a new Ukraine?

2022 08 23 Earlier: Money transfer to corporations

2022 08 04 Earlier: NASA can not fill propellent

2022 08 03 Earlier: Privatization is only good when you benefit (LIV golf)

2022 08 02 Earlier: Left and right united against the people

2022 08 01 Earlier: The community must regulate energy

2022 07 28 Earlier: NASA racism

2022 07 31 Earlier: Northvolt update

2022 07 26 Earlier: EU orchestrated energy chaos

2022 07 25 Earlier: Energy divide and conquer stragtegy

2022 07 24 Earlier: Save POW:s, not drug smugglers

2022 07 23 Earlier: Northvolt, EU battery frenzy

2022 07 22 Earlier: Delay tactics

2022 07 21 Earlier: Superpowers use cold war to dominate.

2022 07 20 Earlier: Is LIV golf an object to hate for future sanctions against Saudi.

2022 07 19 Earlier: EU energy crisis like California (2), Enron

2022 07 18 Earlier: LGBT – one piece in the fall of Rome

2022 07 17 Earlier: Energy crisis, like California (1)

2022 07 12 Earlier: Media focus on personal details when in fact SpaceX and Tesla are in trouble.

2022 07 11 Earlier: EU kamikaze crash (2)

2022 07 10 Earlier: EU Covid package

2022 07 04 Earlier: EU kamikaze crash (1)

2022 06 03 Earlier: Logging companies avoid being scrutinized.

2022 06 02 Earlier: Super powers vs people

2022 06 01 Earlier: Northvolt smearing Sweden.

2022 05 31 Earlier: Sweden going down

2022 05 30 Earlier: US renders president powerless

2022 05 29 Earlier: US doesn’t want to stop shootings

2022 05 28 Earlier: Cancel indians and other native/indigenous peoples

2022 05 27 Earlier: Russian deserters sue army

2022 05 26 Earlier: Nazi smearing

2022 05 25 Earlier: Why Greta is not in Swedish media.

2022 05 24 Earlier: Greta review

2022 05 23 Earlier: EU – Sovietcomparison

2022 05 22 Earlier: Ukraine, a new Korea (2)

2022 05 21 Earlier: War inflation attacks common people

2022 05 22 Earlier: False flag

2022 05 21 Earlier: Oil net import

2022 05 20 Earlier: Turkey in NATO supported IS. In NATO Sweden can end up in war with parctically any country.

2022 05 18 Earlier: US defends Taiwan, but not Ukraine. Joining NATO can mean war with China

2022 05 17 Earlier: 1. West employs cancel culture. 2. Jewish influence 3. Nordic systems were better.

2022 05 16 Earlier: A new Korea in Europe (1)

2022 05 15 Earlier: Why Europe is crashing (2)

2022 05 13 Earlier: Use blockade to blame foreign powers.

2022 05 11 Earlier: Burn quran is like burn kippah

2022 05 10 Earlier: Team USA-Russia vs Syria, Iraq, Kazakhstan …

2022 05 09 Earlier: Bombing independent countries

2022 05 08 Earlier: Why Europe is crashing (1)

2022 05 06 Earlier: Tesla – modern slavery

2022 05 02 Earlier: Join NATO in panic

2022 04 26 Earlier: Superpower take-over

2022 04 25 Earlier: Europe under attack

2022 04 23 Earlier: War destroys Europe

2022 04 21 Earlier: Musk SolarCity trial

2022 04 20 Earlier: Superppowers lose war.

2022 04 18 Earlier: Superpowers starve Europe of energy.

2022 04 15 Earlier: EU sanctions euro and blames Russia.

2022 04 14 Earlier: Ukraine war means energy depletion

2022 04 11 Earlier: It’s about war, not which side you’re on.

2022 04 09 Earlier: Ukraine war, global aspects

2022 04 10 Earlier: War will end when Europe is broken.

2022 04 08 Earlier: Ukraine war is not Putin’s war. It is EU:s war.

2022 04 06 Earlier: The war in Ukraine is orchestrated by globalists

2022 04 02 Earlier: No Russian bots (2)

2022 04 01 Earlier: Bitcoin and other cryptocurrencies self destruct.

2022 03 28 Earlier: Greta starvation, agenda controlled

2022 03 27 Earlier: There were no Russian bots (1)

2022 03 26 Earlier: Tesla sells conflicts, like in Texas

2022 03 25 Earlier: Zelensky chooses war

2022 03 24 Earlier: war and stock are globally directed

2022 03 22 Earlier: Reasons for war in Ukraine

2022 03 20 Earlier: EU decides fuel tax

2022 03 22 Earlier: must stop killing (2)

2022 03 21 Earlier: BlackRock’s Fink letter says gas and oil are good “transition fuels”

2022 03 20 Earlier: must stop killing in Ukraine (1)

2022 03 19 Earlier: International community must protect all

2022 03 18 Earlier: national socialism is very different from international socialism or nazism

2022 03 17 Earlier: Ukraine war is the superpowers attacking the European peoples.

2022 02 25 Earlier: Oligarch Kolomoisky runs Ukraine, president Zelensky, Azov batallion and Ukrainian air, allegedly shot down in Iran conflict.

2022 02 24 Earlier: finance crises, scandals; Europe is run from Brussels/EU like Congo was run from Brussels.

2022 02 19 Earlier: finance crises, scandals; finance timeline

2022 02 18 Earlier: EU rules send Swedish electricity to Germany

2022 02 17 Earlier: Ukraine war 2022

2022 02 16 Earlier: Racism is back

2022 02 06 Earlier: Kamila Valieva doping case rigged

2022 02 05 Earlier: Norwegian public service attacking Russia [Nordic sports /2]

2022 02 04 Earlier: Greta Thunberg discriminates (2)

2022 02 01 Earlier: indigenous peoples are only used for conflict. They will also be conformed.

2022 01 31 Earlier: nazi & other smearing of [Nordic sports /1]

2022 01 30 Earlier: Greta, criticism

2022 01 27 Earlier: Nobel prize to stop sexual violence, not wars.

2022 01 26 Earlier: Catalán Sharp murder media coverage cover up multi-nationals’ control. Belgium made a mess of Congo and now of Europe.

2022 01 25 Earlier: Catalán, Sharp, coltan, Congo, conflict; Assange, Manning, Bini, Kamphuis, Snowden, Kashoggi

2022 01 24 Earlier: Greta Thunberg’s backers, dangerously trying to recreate the Chinese cultural revolution

2022 01 23 Earlier: Northvolt global mess

2022 01 22 Earlier: Next crisis

2022 01 21 Earlier: Greta demonstrations rigged, express apartheid

2022 01 20 Earlier: Media covers up WEF 2022

2022 01 18 Earlier: Turkey

2022 01 17 Earlier: EU energy stavation agenda, cable refused

2022 01 16 Earlier: Energy crisis in Europe

2022 01 15 Earlier: Northvolt, EU – green socialism

2022 01 14 Earlier: Tesla, EU – socialism

2022 01 13 Earlier: Assange revealed US war crimes.

2022 01 12 Earlier: Going virtual

2022 01 11 Earlier: EU lets eastern European nuclear crisis grow

2022 01 07 Earlier: Ukraine Jewish president doesn’t fight nazis [-2-]

2022 01 05 Earlier: EU single candidate system

2022 01 04 Earlier: EU self destructive gas boycott

2022 01 03 Earlier: Hong Kong democracy clamp down

2022 01 02 Earlier: Silk Road, China is becoming part of the global agenda.

2021 12 31 Earlier: Global takeover

2021 12 27 Earlier: Biden acts senile not to have to fulfill his promises.

2021 12 26 Earlier: US and EU construct energy crisis in Europe. (press spoiler button at link target)

2021 12 23 Earlier: Christmas feeling

2021 12 22 Earlier: Privatization down sides, illustrated by Elon Musk

2021 12 21 Earlier: Kamala Harris – the fall guy?

2021 12 20 Earlier: nuclear delay

2021 12 19 Earlier: Northvolt – just a green delusion?

2021 12 17 Earlier: Reasons for the energy crisis

2021 12 14 Earlier: The crises are constructed

2021 12 08 Earlier: USA/EU democracy failure

2021 12 04 Earlier: EU uses psychological warfare against the European peoples.

2021 12 01 Earlier: Greta covers up four things

2021 11 30 Earlier: Greta is too white

2021 11 28 Earlier: Market economy, energy crisis

2021 11 27 Earlier: Musk and Tesla go for feodalism

2021 11 26 Earlier: EU exploits Ukraine

2021 11 10 Earlier: Climate refugees

2021 11 08 Earlier: Musk vs authorities

2021 11 04 Earlier: Refugees from EU

2021 11 03 Earlier: EU energy scam helps the EU

2021 10 28 Earlier: Putin helps the EU

2021 10 27 Earlier: EU constructs energy crisis

2021 10 28Earlier: shirking responsibility

2021 10 27 Earlier: Biden no climate action

2021 10 26 Earlier: origins of climate theory

2021 10 25 Earlier: Greta Thunberg builds generation gap

2021 10 24 Earlier: climate predictions

2021 10 23 Earlier: child shaming

2021 10 22 Earlier: Greta Thunberg discriminates (1 )

2021 10 21 Earlier: big oil not at COP26. Greta anonymous in Sweden.

2021 10 20 Earlier: European energy crisis

2021 10 17 Earlier: Weapons of mass migration

2021 10 16 Earlier: Streisand effect, muslims

2021 10 15 Earlier: information shifts

2021 10 08 Earlier: The cold war is back

2021 10 05 Earlier: The climate weapon

2021 09 25 Earlier: Banks, big corporations

2021 09 19 Earlier: Aukus

2021 09 09 Earlier: The Fall of Rome

2021 09 07 Earlier: Greta – the witch doctor.

2021 09 03 Earlier: Construct problems to split the population.

2021 08 30 Earlier: Energy consumption stops crypto.

2021 08 15 Earlier: Big corps

2021 08 10 Earlier: Argumentation against the person

2021 08 08 Earlier: Climate models exaggerated.

2021 08 06 Earlier: Olympic gold sprinter Jacobs’ nutritionist under police investigation for distribution of anabolic steroids. Attacking the messenger/person.

2021 07 23 Earlier: Controlled opposition

2021 07 20 Earlier: Globalization is dysfunctional.

2021 06 30 Earlier: EU demands elicit government crisis in Sweden.

2021 06 29 Earlier: EU climate tariffs

2021 06 25 Earlier: EU m.o. is crisis. Crisis timeline

2021 06 24 Earlier: Is Greta Thunberg bluffing about her education? [ -1-, -2- ]

2021 06 23 Earlier: Greta Thunberg uses parliament for dancing not debate.

2021 06 22 Earlier: The privatization of space activities is at the expense of research and development.

2021 06 21 Earlier: Greta accuses Nordic countries vaguely, without presenting evidence.

2021 06 20 Earlier: Fake government crisis

2021 06 19 Earlier: EU ramps up CO2. Media twists refugees from US warfare to be “climate refugees”.

2021 06 18 Earlier: US keeps up the oil price.

2021 06 16 Earlier: EU supports regime that encourages death squads.

2021 06 14 Earlier: EU creates cold war

2021 06 12 Earlier: US out of lockdown but not Europe

2021 05 27 Earlier: EU puppet regime, Belarus

2021 05 26 Earlier: EU fakes hi-jack to buy Belarus.”

2021 05 24 Earlier: climate “science

2021 05 22 Earlier: nwo m.o.

2021 04 24 Earlier: Cryptocurrencies hype yet another way to deprive country through reduced tax base. Bitcoin “mining” is really transfer fee. Ethereum hacker became lawful owner of loot.

2021 04 22 Earlier: Tesla crash used to hide lack of sales

2021 04 19 Earlier: climate attack on Nordic countries

2021 04 14 Earlier: US – taliban win-win

2021 04 13 Earlier: Resistance to EU/global control is connected to nazis, terrorists etc.

2021 04 10 Earlier: Media and politicians attack white men.

2021 04 03 Earlier: National states vaccinate more efficiently

2021 04 02 Earlier: Covid is used to form airline monopoly

2021 04 01 Earlier: Airlines don’t want you to travel!

2021 03 31 Earlier: Biden attacks Europe using the climate agenda.

2021 03 20 Earlier: EU-Covid

2021 03 18 Earlier: Georgia

2021 03 12 Earlier: Holodomór terror famine

2021 03 09 Earlier: Biden chosen by Dems meant manipulating democracy to promote Harris.

2021 02 21 Earlier: Archeology on Mars is psychological warfare.

2021 02 06 Earlier: Will agriculture and food supply be the next crises?

2021 02 02 Earlier: Tesla stock is inflated to support green take over by f.ex EU.

2021 01 31 Earlier: Bill Gates knew society would respond to Covid with disproportionate strength.

2021 01 30 Earlier: The World Economic Forum (WEF) is a decoy (1)

2021 01 29 Earlier: The true nature of The (not so) Great Reset

2021 01 12 Earlier: starvation

2021 01 08 Earlier: Trump-Assange agenda

2021 01 06 Earlier: Global lockdown

2020 12 26 Earlier: Maggie Thatcher on EU.

2020 12 26 Earlier: Brexit – a complete success for UK.

2020 12 12 Earlier: Covid mostly affects politicians media dislike.

2020 12 01 Earlier: European Union 7 year budget negotiations 2020.

2020 11 30 Earlier: Belarus 2020 – “revolution” is only newspaper feminist agenda and likely EU influencing

2020 11 26 Earlier: Greta – the modern Don Quixote

2020 11 25 Earlier: EU-satellite deals are better than EU membership.

2020 11 23 Earlier: Future of globalization

2020 11 22 Earlier: Climate doom

2020 11 22 Earlier: Dictatorship: Sweden ban meetings.

2020 11 10 Earlier: Internet communication has led to globalists going for broke.

2020 11 06 Earlier: Diet and body shape are abused to divide the population

2020 11 01 Earlier: Globalism will bring chaos until units of control are shrunk.

2020 10 16 Earlier: Authorities still havn’t published recommendations for those w/symtoms, positive test or anyone really.

2020 10 15 Earlier: Corona restrictions will demand rewriting the constitution.

2020 10 13 Earlier: Greta is not environmental, she is EU and Hong Kong activist.

2020 10 12 Earlier: Greta turns to Macron, not Swedish politicians.

2020 10 08 Earlier: The climate issue is political.

2020 10 02 Earlier: Is the Estonia ferry disaster fake?

2020 09 20 Earlier: Assange trial

2020 09 08 Earlier: Globalists incite subversion and rebellion against the national government

2020 09 05 Earlier: Soros, Nixon, FED

2020 08 31 Earlier: Activism creates tthe problems it claims to counteract.

2020 08 28 Earlier: European Union

2020 08 18 Earlier: EV-charging

2020 08 15 Earlier: Sweden pays Italian Olympics.

2020 08 14 Earlier: Media spread mental problems.

2020 08 11 Earlier: Soros is a decoy.

2020 08 09 Earlier: When Soros crashed Sweden.

2020 08 07 Earlier: Brexit will increase EU power.

2020 08 05 Earlier: Controlling Europe through debt

2020 08 03 Earlier: polarization

2020 08 02 Earlier: “Covid rescue” illegal in two ways

2020 07 26 Earlier: “Covid rescue” is really euro bailout

2020 07 25 Earlier: False idols look appealing

2020 07 23 Earlier: PM Löfven tricked out of EU rebate.

2020 07 20 Earlier: Macron & Merkel dictate the EU agenda

2020 07 12 Earlier: Immigrants ridiculed in headline for not recieving information

2020 07 10 Earlier: white males – slandered in media

2020 07 05 Earlier: US elections – a show for foreign countries

2020 07 03 Earlier: Cross-country skiing champion Marit Bjorgen – a product of the globalist agenda

2020 06 20 Earlier: Swedish PM splits Nordic unity for no reason. – He must be under globalist control.

2020 06 18 Earlier: Black Lives Matter/All Lives Matter [BLM]

2020 06 16 Earlier: The Brexit dilemma (1)

2020 06 12 Earlier: Why the media hate Latin America

2020 06 11 Earlier: Why the UK can not get a deal with the EU.

2020 06 10 Earlier: Why SpaceX recovers boosters.

2020 05 27 Earlier: Send Greta to the European Union to stop Corona recovery. We in Northern Europe are paying for it.

2020 05 22 Earlier: Blackmail the European Union

2020 05 02 Earlier: Norwegian police never tries to find the missing person

2020 05 06 Earlier: Fairy tales newspapers compose

2020 05 02 Earlier: Elon Musk plays the fool

2020 04 30 Earlier: Brexit, current status

2020 04 12 Earlier: fake rebels

2020 04 06 Earlier: The government/press/elite are less likely to use espionage against other states, but would rather use it against their own people.

2020 03 25 Earlier: Corona & climate – full panic but no real action taken.

2020 03 12 Earlier: US elections 2020 are rigged.

2020 03 08 Earlier: US liberal chaos is only for export.

2020 02 29 Earlier: Assange extradition trial

2020 01 27 Earlier: Is Mars rover “Curiosity” fake??

2020 01 25 Earlier: Climate gender conflicts

2020 01 22 Earlier: The scare factor

2020 01 20 Earlier: The European Union threatens w/ bank blockade to make United Kingdom to follow EU rules.

2019 12 19 Earlier: Neil Farage: Parties like SverigeDemokraterna (SD) become corrupt in the European Union.

2019 12 14 Earlier: Elon Musk is intentionally a poor role model, to destroy youth values.

2020 01 26 Earlier: Are Starlink spy satellites?

2019 12 08 Earlier: Obama tries to break US self confidence by cutting the space program.

2019 12 01 Earlier: Are the Iranian ayatollahs CIA-agents?

2019 11 26 Earlier: Arjen Kamphuis‘ disappearance

2019 10 10 Earlier: Greta Thunberg‘s true, dark motives

2019 08 10 Earlier: Edward Snowden – US operative

2019 04 14 Earlier: Wikileaks, Julian Assange and Ola Bini are likely American agents.

2019 04 12 Earlier: Ola Bini, Arjen Kamphuis connection

2019 02 01 Earlier: Elections 2018: Globalist parties pretended to have different opinions. Collaborate to favor large corporations at the expense of workers.

2019 02 01 Earlier: Bilderberg calling the shots: Center party is hi-jacked and Liberal party is ordered to self-exterminate.

2018 09 10 Earlier: News media gives birth to a political party – Ny Demokrati

2018 09 09 Earlier: All parties unite to refuse party SD posts as chairman according to election results.

2018 09 08 Earlier: The media monopoly sells outdated technology to the Swedish gov’t @ SEK 10 bn.

2018 09 07 Earlier: Feeding frenzy, the media monopoly disposes of politicians that do not follow the agenda

2018 09 06 Earlier: Quotes

2018 09 05 Earlier: Control of the Internet, Google, troll farms

2018 08 30 Earlier: Soros’ funds used to influence Swedish politics

2018 05 30 Earlier: Fake news

2018 05 22 Earlier: False flag awards

2018 05 10 Earlier: Who owns the news media

2018 05 01 Earlier: Journalist wounded by IS ?

2018 04 27 Earlier: The Cold War and other anti-Russian activities. The image of conflict; The useful enemy

2018 04 25 Earlier: Why only few air crash investigations are accurate. – Passengers lives are at an unnecessary risk.

2018 04 22 Earlier: The Iraq war 2003 was built on fake evidence. / So far, no accusations of chemical warfare have been proven true. / Also the war on IS was built on fake evidence.

2018 04 10 Earlier: Bjärred-case. Politically correct psychiatry exterminates a whole family?

2018 04 02 Earlier: UN obstructs murder investigation – UN supports an illegal regime. The true reason why Catalán and Sharp were killed.

2018 03 10 Earlier: The terrorists’ objectives

2018 03 01 Earlier: Tesla, Ubuntu/Linux – self destructive moles & Google, Facebook – political control mechanisms

2017 12 25 Earlier: Geopolitisk krigföring – Media/USA attackerar Europa med flyktingar. The enemy within. Weapons of Mass Migration

2017 12 18 Earlier: Destabilisering genom feminism och HBTQ

2017 12 15 Earlier: Destabilisering genom invandring

2017 12 12 Earlier: IOK saknar bevis – Internationella Olympiska Kommittén stänger av Ryssland utan bevis

2017 12 09 Earlier: Trump om Jerusalem – den verkliga orsaken till Trumps uttalande funnen


Table of Contents (in English)

Summary 04

Summary

[keywords:
Massmedia och demokratin
News media and the democracy]

     

Nästa:

03.1.001.005 Svensk politik: 2: Alternativ för Sverige (05) …

 

Innehållsförteckning:

20.04 (00000 links) Innehållsförteckning, ToC

++++

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »