05. Methods: 5.005 Formation of opinion, writing style; Håkan Juholt, Timbro, criticize details, headlines, uncertainty, choice of medium; sex; cartoons; clan society; advertising, clicks; the best of worlds; wealth; ridiculing democracy; pointless rambling; the Devil is in the details; cover up by similar news;

—-

TRANSLATE THIS PAGE:
(can also use orange tab – zoom out page)

Formation of opinion, opinionsbildning

Writing style, skrivsätt, stil

5.5 Opinionsbildning

Timbro

Så här marknadsför “den nyliberala tankesmedjan” Timbro en av sina utbildningar:

Stureakademin är Timbros äldsta och mest mytomspunna utbildning. Sedan starten 2003 har över trehundra akademister fått chansen att fördjupa sina kunskaper om ideologi, praktisk politik och opinionsbildning. Många av dem arbetar idag som ledarskribenter, politiskt sakkunniga eller rentav riksdagsledamöter.

%%%%% Timbro

Håkan Juholt (Timbro)

En artikel [ Ref ] i Svenska Dagbladet om Håkan Juholt, tidigare ledare för Socialdemokraterna, numera svensk ambassadör till Island, skriven av en “Timbro-statsvetare” har rubriken “Juholt är ingen ensam galning”. Ambassadören kallas för “vår man i Reykjavik”. Detta var bara vad man kunde se på de första raderna av artikeln som gick att läsa utan att betala avgift till tidningen. Det förefaller som om Juholt uppvisar en oro för demokratin i Sverige. Men artikeln suddar bilden och lägger ut villospår. Artikeln talar om “teknokrati” och frågar sig om man kanske bör man avskaffa demokratin (!). Man förefaller också linda in Juholts kritik genom att skriva att Juholt verkar säga att demokratin inte kommer att avskaffas förrän reporterns 4-årige son blivit vuxen! (När men åter besöker artikeln hittar man inte dessa stycken, den verkar ha blivit omskriven. Även bilden på Juholt har bytts till en där han tittar bort från kameran.)

Man får intrycket att reportern försöker misskreditera Juholt. (Vem skulle t.ex. ö.h.t. kunna fråga sig om den tidigare S-ledaren och numera ambassadören skulle kunna vara en ensam galning?)

Man kan misstänka att tankesmedjan Timbro har en globalistisk agenda. De som söker till utbildningen hoppas, genom att ta åt sig dess idéer, få arbete t.ex. som ledarförfattare i tidningar.

neoliberalism,  see also terminology

bok

Partiledaren som klev in i kylan
svensk bok av Daniel Suhonen
med undertiteln
“Berättelsen om Juholts fall och den nya politiken”,

Löfven tiger om EMU

I veckan är det tio år sedan svenska folket sade nej till EU-elitens och monopolbolagens längtan efter euron som ett sätt att trycka ner arbetarklassen. I eurokrisens spår har opinionen för EMU sjunkit till ynka nio procent. Ändå lever drömmen om svenskt EMU-medlemskap i borgerligheten. Men också inom socialdemokratin där partiordförande Stefan Löfven är en av eurons varmaste anhängare.

Så sent som tisdagen samma vecka som Håkan Juholt på lördagen meddelade sin avgång som partiordförande för Socialdemokraterna höll han fast vid att partiet skulle säga nej till euroländernas så kallade finanspakt.

Samma dag som Socialdemokraterna utsåg Stefan Löfven till ny ledare meddelade partiet att man hade kommit överens med regeringen om medlemskap i finanspakten. De socialdemokratiska ”undantagskraven” ansågs vara uppfyllda.

Intressant i sammanhanget är att de svenska socialdemokraterna inte ställde krav på någon ”tillväxtpakt” eller ”sysselsättningspakt” som villkor för att godta euroländernas finanspakt
Proletären

Flashback-sökning: Juholt

Samnytt

Juholt ville avsluta den svenska insatsen i Libyen.

wwr: 70398373
Jag har bara läst om honom i efterhand. Han är kanske den “ende” högre politiker som stått på folkets sida, är mitt intryck. Sådana plockas ju bort snabbt.

De artiklar man kunna se senare har ju varit skrivna på tråkigt sätt med negativa kopplingar och bilder. Själv har han visst vägrat svensk TV för att han inte ville utsättas för “lyteskomik”, tror jag han sagt.

Sverige har nog rasat för djupt ned för att en man skall kunna vända skutan, eller ens bli påtänkt för det, tyvärr.

Eller den tristaste teorin: Han har enbart spelat en roll av motståndare till utförsäljningen av Sverige. Nu tillsätts han för att ge intryck av att Sverige inte är förlorat. Efter en tid visar han sitt rätta jag och säljer ut. Ungefär som SD. Trump vacklar också nu, tycker jag. Boris Johnson skrev även på ett tveksamt avtal med EU. Eller som Batra – minsta tendens så plockar media bort dem obönhörligt. (Kanske även Borgs snedfylla var arrangerad?)

Men intressant vore det om han kommer tillbaka.

Möjligen kan också Juholt ha blivit tillsatt och avgått enligt en plan där han och övriga i eliten vill visa att den som talar om teknokrati blir kortlivad som politiker.

Att han skulle ha nått så långt med sunda värderingar är kanske omöjligt. Han spelade en roll för att avskräcka andra.

Siegfrid: 71837119
Slutar som ambassadör på Island nu.

Spoiler:
Kanske vill ta en chans som efterträdare till Löfven? :evilgrin39:

nxt.barometern.se

Efter tre intensiva och fantastiska år slutar jag som ambassadör i Reykjavik 1 september. Jag är stolt och tacksam över det vi utfört för att stärka banden mellan Sverige och Island. Väven av kontakter har breddats och fördjupats. Arbetet har präglats av glädje, kraft och energi och jag ser hur mycket mer vi kan göra, för att lära av- och stärka varandra. Tiden i Island har för alltid förändrat mig och Åsa. Om framtiden finns idag inget mer att säga, än att den med största sannolikhet kommer och att jag inte planerar att lägga mig på sofflocket.

Siegfrid: 71837383
Mer utförligt på facebook:
facebook.com

Självständigt tänkande politiker skall vi tydligen lära oss hata. Ungefär som Borg. Kanske båda dessa spelar med i spelet som skall lära oss detta.

smoerrebom: 72106690
Fullständigt vidrig intervju på Studio Ett med honom [Juholt] nu, skulle gladeligen sätta en kula i huvudet på honom. Det är såhär sossar blir när de har manövrerat sig till en oantastlig samhällsposition. Först svarar precis som en slingrig sosse på frågor om hur den uppenbart misslyckade coronabekämpningen uppfattas på Island. Ett par minuter senare mästrar han om valhemligheten och att han minsann är politisk tjänsteman och representerar Sverige inte partiet. Sen är det en orgie i typiskt 50-talistisk gubbig självgodhet där han pratar om hur intressanta arbetsuppgifter han har haft och hur vackert både Sverige och Island är. Hoppas han får coronan för den här fete jäveln lär inte klara sig länge.

låter som det blir landshövding i Kalmar nästa, slappt skärgårdsliv är säkert drömmen för en sån här snubbe
sverigesradio.se

Knullkungen: 72806439
Ny ambassadör i Sydafrika. Bra val?

Sydafrika, South Africa (this blog)

regeringen.se

AFTONBLADET
Juholt hade rätt om Libyenkriget
PUBLICERAD: TIS 20 SEP 2016

Men på en punkt var han benhård: han hade haft rätt om Libyen. Det var ett misstag att skicka svenska Jas Gripenplan till striderna mot Muammar Gadaffi.

Aftonbladets ledarsida var en av de starkaste röst­erna för ett militärt ingripande och vi hade goda skäl. I mitten av mars 2011 stod Libyen på tröskeln till massmord. Arabförbundet krävde en flygförbudszon för att hindra regimen från att använda stridsflyg, bland annat mot civila.

I slutet av mars 2011 beslutade regeringen att skicka Jas Gripen till Libyen. Men efter bara en månad krävde Håkan Juholt att flygplanen skulle tas hem.

Kritiken blev mycket hård, från Jan Eliasson, SSU, FN-förbundet och denna ledarsida, bland andra. Till slut gav Juholt med sig. Den militära insatsen fortsatte, men med något färre flygplan än det var tänkt från början.

I veckan kom en rapport från det brittiska parlamentet som ger honom rätt på i princip alla punkter.

Och oss fel.

Enligt den kommitté som tagit fram rapporten fanns det goda skäl att stoppa Gadaffis anfall mot Benghazi, men den uppgiften var löst efter 24 timmar. Flera veckor innan Sverige fanns på plats. Resten av den militära insatsen gled över i målet att bomba bort Muammar Gadaffis regim, något som det saknades FN-mandat för. När detta till slut lyckades, och Gadaffi blev lynch­ad i staden Sirte, fanns inget program för att bygga upp Libyen.

I stället föll landet sönder i ett ”Somalia vid Medel­havet” där olika regeringar, klaner och terrorgrupper tävlade om inflytande.

När Syrien samma år sjönk ner i inbördeskrig vägrade Ryssland och Kina att samarbeta i FN.

De tyckte, med visst fog, att väst lurat dem och gått långt utanför det FN-mandat de accepterat i Libyen. Ett utmärkt svepskäl för att lamslå hela världsorganisationen.

Samtidigt som Libyen i praktiken slutade fungera som stat blev dess hamnar den viktigaste vägen till Europa för hundratusentals flyktingar som i rangliga båtar korsade Medelhavet.

han hade rätt i en viktig sak: krig blir sällan som man tror. Och när man använder det yttersta av maktmedel, militärt våld, så måste man både kunna bromsa i tid och ha en plan för vad som händer sen.

Det hade inte USA i Irak.

Och det hade tydligen inte vi i Libyen heller.

Håkan Juholt har aldrig varit motståndare till att ingripa militärt vid brott mot mänskliga rättigheter. Därför borde vi nog ha lyssnat bättre när han för en gångs skull reste invändningar. Och nästa gång, för det blir garanterat en sådan, måste vi journalister ställa fler kritiska frågor innan strids­planen får klartecken att lyfta

Aftonbladet

Håkan Juholt har tillsammans med Tommy Waidelich köpt ett hotell i Spanien, uppger Östra Småland. Hälsoresor ska vara affärsidén.
HÅKAN JUHOLT Artikel
2 februari 2017 09:34
av

wwr: 72824853
Jag tror sosseeliten kan vara rädda för Juholt när nu Löfven snart skall gå i pension. När Winberg blev för populär skickade man henne till Brasilien. Nu placerar man Juholt på större avstånd från statsministerdiskussioner.

T.o.m. Aftonbladet medgav att Juholt hade rätt om Libyenkriget. Hade vi lyssnat på Juholt hade förmodligen flyktingkrisen undvikits.

Får vi se Juholt göra comeback och efterträda Löfven?

Juholt hade rätt om Libyenkriget

I slutet av mars 2011 beslutade regeringen att skicka Jas Gripen till Libyen. Men efter bara en månad krävde Håkan Juholt att flygplanen skulle tas hem.

Kritiken blev mycket hård, från Jan Eliasson, SSU, FN-förbundet och denna ledarsida, bland andra. Till slut gav Juholt med sig. Den militära insatsen fortsatte, men med något färre flygplan än det var tänkt från början.

I veckan kom en rapport från det brittiska parlamentet som ger honom rätt på i princip alla punkter.

Och oss fel.

Enligt den kommitté som tagit fram rapporten fanns det goda skäl att stoppa Gadaffis anfall mot Benghazi, men den uppgiften var löst efter 24 timmar. Flera veckor innan Sverige fanns på plats. Resten av den militära insatsen gled över i målet att bomba bort Muammar Gadaffis regim, något som det saknades FN-mandat för. När detta till slut lyckades, och Gadaffi blev lynchad i staden Sirte, fanns inget program för att bygga upp Libyen.

I stället föll landet sönder i ett ”Somalia vid Medel*havet” där olika regeringar, klaner och terrorgrupper tävlade om inflytande.

Samtidigt som Libyen i praktiken slutade fungera som stat blev dess hamnar den viktigaste vägen till Europa för hundratusentals flyktingar som i rangliga båtar korsade Medelhavet. Vapnen från Gadaffis sönderfallande armé spreds över Nordafrika och Mellanöstern. Och terrorsekten IS kunde byggde upp baser och rekrytera krigare på själva tröskeln till EU.

Håkan Juholt har aldrig varit motståndare till att ingripa militärt vid brott mot mänskliga rättigheter. Därför borde vi nog ha lyssnat bättre när han för en gångs skull reste invändningar. Och nästa gång, för det blir garanterat en sådan, måste vi journalister ställa fler kritiska frågor innan stridsplanen får klartecken att lyfta.

aftonbladet.se (2016)

%%%%% Håkan
%%%%% Juholt

Idéer som liggger nära nyliberalism (“neoliberalism“) eller neokonservatism (“neocon“) framhålls i media. Att redogöra för skillnader och likheter mellan dessa begrepp ligger t.v. utanför denna artikels område. Termerna har använts i samband med USA:s krigföring i utlandet och har populariserats efter invasionen av Irak år 2003. Bland kända förespråkare finns Ayn Rand, Milton Friedman och Alan Greenspan.


The term alt-right is used negatively about conservative opinions and debaters. Wikipedia tries to connect it to nazism etc

När globalister, nyliberaler/neoliberal, neocon försöker motivera orimliga saker tillgriper de ibland, som sagt, ett skrivsätt där man blandar åsikter med obesvarade frågor i en enda röra vilket denna blogg kallar nyliberal röra / neoliberal slush. Ytterligare ett exempel.

To answer this question the journalist must produce a neoliberal slush.

When things are obviously similar but neoliberal writers dislike them they often try to point out minor or non-existent differences, like in this headline: “Why Singapore is no Hungary”

Same technique used in a missile attack on a civilian jetliner.
Sorry, but Iran Air 655 is Not Equivalent to Malaysia Flight 17

Trying to hide Hillary’s gaffe in details.

 

Opinionsbildning förefaller mycket avancerat och liknar reklam. Förre S-ledaren Persson arbetade ju t.ex på reklambyrå efter sin pensionering.

Centralt förefaller vara att seriös kritik av judiskt ägande av massmedia och dess effekter, i sociala forum skall dränkas i tal om nazism (eller styras till kritik av Israels förehavanden i Mellanöstern). Det förvånar, men även förment positivt tal om nazism sker av medias agendatroll. De kan rekommendera en “dokumentär” om Hitler kallad The Greatest Story Never Told (falskt namn på utgivaren). Dels förefaller dokumentären att skildra Hitler ur en positiv synvinkel, men det är tveksamt om totalbilden av Hitler är positiv. Men framförallt tjänar denna propaganda till att knyta seriös kritik av media till nazism vilka inte har något samband. Filmen verkar göra ett idolporträtt av Hitler som ju allmänt anses som en massmördare. Detta porträtt av en massmördare (som dessutom förlorat ett krig) försöker man koppla till seriös kritik av judiskt medieägande.

The Protocols of the Elders of Zion seems to be used in a similar way. The general outline may be correct, describing the Jewish desire for media control, but the text is probably be forgery.

Making references to forged material discredits the ideas even though they may be true.

The “documentary” Hellstorm- The Death of Nazi Germany, is used in the same way. It portrays abuse and killings of German people by the Western powers, after WW2. It is intended to make critics of Jewish media today join the discussion about the second world war. By doing that, they will automatically be “soiled” by connecting to Nazi genocide.

There are hardly any strong arguments in favor of our media monopoly. Its defendants can only rely on trying to connect its opponents with Nazism or infiltrate the ranks of the opponents with false-flag-trolls that either act like weirdos or advocate genocide.

The Swedish media have Sweden run down to a point where something ought to be done. But it must be done with legal, democratic, non-violent means. The discussion should focus on media, media ownership and where it is taking Sweden.

Man dränker även diskussioner om medieägande i tal om antisemitism eller Palestinafrågan med diskussioner om heliga platser eller Israels moderna historia.

Att felfokusera diskussionen är vanligt. I Sverige har medier, AfS, SD fokuserat diskussionen om invandring runt återvandring. Att tvinga människor att återvända är svårt, krångligt och starkt negativt laddat men en del av varje lands invandringspolitik. Vissa människor vistas i landet olagligt och skall utvisas.

Genom att betona återvandring kan partier som utgör kontrollerad opposition göra sig själva till enkla måltavlor för MSM.

focus on detail

It is very common to focus on detail. The US and allies eradicated Iraq. But here Al Jazeera focuses on some lost documents, also written in very complex wording.

Al Jazeera tries to make us believe that the New York Times major fault regarding the Iraq war was related to some documents. The truth is that the reporting iof The New York Times (by Judith Miller, source: Chalabi) regarding chemical weapons was a major factor making the war possible. This has been described elsewhere in this blog.

When globalists are criticized by globalist media, the criticism is focused on less important detail.

Rubriksättning Headlines

Från Flashback:

Axis.bold.as.love skrev
Iran ska några minuter efter midnatt svensk tid ha bombat israeliska militärbaser på Golanhöjderna. Tjugotalet robotar med mera ska ha avfyrats av Iranska militärstyrkor posterade i Syrien.

Ref

Kan detta trappas upp till en militär och politisk storkonflikt?

[Rubrik: Massiv israelisk vedergällning efter raketattack mot Golanhöjden]


Ikea-Kamprad skrev:
Intressant rubriksättning. Iran reagerade på israels bombning tidigare. Israel har ökat sina aktiviteter i Syrien den senaste tiden. För mig känns detta som korrupt nyhetsförmedling. Man vet att de flesta bara läser rubrikerna och där lägger man hur man vill att folk ska få för sig. Sedan längst ned någonstans i artikeln har man ett stycke som alibi för att man visst har täckt hela frågan.

Här ett exempel från New York Times som har gömt uppgifter om Israels aktiviteter långt ned i artikeln.

Iran’s rocket attack against Israel came after what appeared to have been an Israeli missile strike against a village in the Syrian Golan Heights late on Wednesday.


Rubriken är det som lättast blir kvar i läsarens medvetande.

Exempel på missvisande rubrik.

Rubriksättning handlar nog i många fall om vilka ord man kan placera tillsammans, även om t.ex ett inte även finns med i rubriken så skapas förväntningar. Att MSM inte gillar partiet Sverigedemokraterna (SD) står klart för alla. Av rubriken i följande artikel lär man sig att Svenska Dagbladet (SvD) förväntar sig stt SD skall “blöda” till partiet Alternativ för Sverige (AfS). Det framgår av ord och bildval i denna artikel. Man förstår att MSM stöder AfS.

Här får man in ordet “blöda” i sama rubrik som partiet SD. Man undrar om rubriksättaren får bonus då. 😉


Idealizing [skönmålning] Speciellt inför valet men även generellt sprider media en bild av hur bra allt är i Sverige. Naturligtvis för att vi skall undvika att ifrågasätta det kaos som media har skapat i landet.

Allt som skrivs är bra reklam, all publicity is good publicity

Inför valet 2018 blåser media upp M för att försöka ta röster från SD. Detta sker även med nyheter som uttrycker tveksamhet:

Väljare tvekar om M:s jobbskatteavdrag
SVT/Novus: 41 procent nobbar förslaget

(TextTV)

Likaså förvånas man nästan över hur forumtrollen fortsätter att föra “dödfödda” diskussioner där de inte har några riktigt bra argument. De försöker röra till situationen etc och kan hålla på “i evighet”. Man diskuterar t.ex. gärna partiet AfS trots att det inte har mcyket aktiviteter och är rasistiskt med de flesta mått mätt. Trollen förefaller på detta sätt vilja stödja partiet.

Den som läser diskussionen ytligt kanske inte hinner bilda sig en uppfattning om argumentens giltighet och får bara ett intryck att någon slags konsensus på området skulle föreligga.

Gällande Nordkorea för man också “oändliga” diskussioner (sommaren 2018). NK är naturligtvis frestande för trollen eftersom så lite är känt om landet och de kan fabulera ihop nästan vad som helst.

uncertainty

Uncertainty naturally attracts great interest. Elon Musk has a Jewish given name but does not reveal his origin. If Swedish newspapers publish an article on suspected blood doping they give some data but leave the names of the suspected dopers out. Insiders report that they have even claimed to do this with the intention of letting a social forum discuss the names.

Choice of medium

Choosing a medium suitable for the message.

The four big newspapers in Sweden are owned y the same oligarch families. The papers primote the same agenda, the methods just differ depending on which audience eachnpaper attracts. Aftonbladet seems to attract women etc.

Articles behind pay walls have strong agenda.

Podcasts attract listeners active on the Internet.

Sex

Sex is a common decoy. It attracts attention. Jewish artist Magnus Uggla criticizes advertising agents for chasing young girls (song: “Fula Gubbar”). This he does to remove focus from how advetisers take part in taking over countries, like the people behind Greta Thunberg or the top name for the party Vändpunkt in the Swedish general elections 2018.

The blog author has met one Jewish (or Jewish connected) actor of high education and social status. This person did not hesitate to speak about allegations of sexual assault against him/her or his/her close friend. However, when speaking about Jewish influence, the person clammed up.

Assange freedom of speech demands get mixed up with his case in court of sexual assault. As usual the trolls defend one thing (Assange) but the effect is the opposite (he gets smeared with the sexual assault charges, that have now been dropped).

The largest social forum in Sweden allows the trolls to mix serious political discussions with comments about sex. When serious criticism about Greta Thunberg’s climate message is issued, sometimes trolls enter the debate and divert it to speculations concerning sexual aspects or even rape.

A liberal attitude to sex will break values. In the chaos that ensues news media can manipulate. In societies with fixed values news media can only do their job, to report.

Female sexuality is treated more positively than male.

Sex
The return of the bonkbuster: how horny heroines are starting a new sexual revolution
The Depths of Desire G2 Guardian Monika Jurczyk Monsie-01
I longed for novels about female desire – women empowered by sex and their expressions of lust. So I sat down and wrote my own

Daisy Buchanan

guardian

It is possible also sex is used in manipulations by the networks. The Borg Husarö scandal. Vanunu/Cindy, other Mossad honey traps. Assange case. (All probably directed by the networks, playing both sides.)

%%%%% sex

cartoons, comic strips

Trolls sometimes pick nicknames from chaotic and violent cartoons, like e.g. Wildstorm.

%%%%% cartoons

klansamhället

Svenska media och troll “analyserar” gärna “klassamhället” och ställer det i kontrast till t.ex svensk juridik. Detta tjänar till att försöka förklara problemen i det svenska samhället med invandrarnas attityder. Det uppstår ofta problem när man blanda etniciteter. Men media vill skapa splittring i samhället och hålla fokus borta från de som ligger bakom problemen – nyhetsmedia vilka propagerar för massinvandring. Svenska media ägs av ett judiskt oligopol som försöker återskapa Israels situation med konflikter med muslimer, i Sverige. Uppsplittringen av det svenska samhället gör att media kan härska över det. Ett samhälle med homogen svensk befolkningen hade kunnat ställa krav på media och politiker.

%%%%% klansamhället

advertising, clicks

Trolls exaggerate the value of advertising and clicks. Big corporations are willing to pay to newspapers but the value is not in theadvertisments. But that is because newspapers:

1. Can form the opinion of the corporations in editorial articles

2. Can influence the government to make legislation suitable for the companies.

The prices for advertisements are unrealistically high. Big companies must probably buy advertisements if the newspaper monopoly asks them to. It could probably be seen as a kind of money laundry of bribes or extortion.

%%%%% advertising
%%%%% clicks

Är Sverige världens bästa land att leva i?
Sverige är paradiset på jorden enligt internationella undersökningar. Samtidigt hävdas ofta att vårt samhälle är genomsyrat av rasism. Hur ligger det till egentligen? undrar Nina Solomin och söker svaret bland människor vid ett färglöst förortstorg.

Candide, Voltaire
We live in the best world
We live in the best of worlds
Orwell 1984

SvD

%%%%% best of worlds

wealth

To try to create envy and hatred, trolls often try to give an image of how wealthy they are, how well they trade stock, how high their salaries are etc

[ money rich ]

ridiculing democracy

Both parties, mostly dems, make a joke of US 2020 elections.

In Internet forums trolls ridicule member influence and democratic processes.

Celebrities are portrayed as being extremely rich and living a luxurious life. This can create envy and hatred.

long, winding, pointless rambling

to bog your thinking down, globalists sometimes immerse you in long pointless reading. It is just meant to confuse your thinking and make you busy.
matrix

Byzantine general

russian airplanes different

Cp nyliberal röra
%%%%% rambling

the Devil is in the details

wwr: 77375474
trickydick: 77375217
Elsparkcykelkriget eskalerar i Växjö.
Invasionen gjorde 64-årige Stefan Andersson så rasande att han gav sig ut för att slänga fordonen – men de var för tunga.

aftonbladet.se

Ett företag har placerat ut elsparkcyklar i Växsjö, Stefan Andersson rasar.
—-

Vit gubbe för svag för att klara uppgiften.

64-årige Stefan Andersson …
– De var är så tunga att jag inte orkade kasta iväg dem.

—-

Någon är arg:

Jag blev förbannad.
—-

Myndigheterna för impotenta för att genomföra sitt förbud:

tekniska nämndens ordförande, Sofia Stynsberg
Vi har sagt nej tidigare och har valt att avvakta.

—-

Krig:

Elsparkcykelkriget eskalerar i Växjö.
—-

Norrbaggarna anfaller

Bakom sparkinvasionen i Växjö ligger det var norska företaget Ryde.
—-

Det här handlar om kvalitetsjournalistik Den journalisten får påökt.
—-

the %%%%% Devil is in the %%%%% details

cover up by similar news

Natalz2: 86588035
Familjen Piltzer är tydligen kända i Danmark som diamanthandlare. De har varit föremål för en realityserie ”Diamanthandlarna” där tittarna fått följa familjens matriark och hennes fyra vackra barns relationer och öden. Särkilt uppmärksammat har dotterns Elviras relation med Iranfödde boxaren Milad Saadati varit. Relationen har valsat runt i dansk skvallerpress och varit mycket illa omtyckt av Elviras familj. I somras kraschade relationen och Elivira flyttade hem till Danmark igen från Dubai där paret varit bosatta. ”Nu är det krig” kommenterade Milad uppbrottet.

Av oklar anledning återvände Elvira till Dubai häromdagen. När Milad fick höra att hon åter befann sig i landet gick han till närmsta polisstation och anmälde henne för otrohet. Nu är hon anhållen och således anklagad för ett brott som kan innebära mycket hårt straff i landet.

expressen.se

aftonbladet.se

Vad kommer att hända? Danmarks rykte i arabvärlden är ju inte det bästa.
—-

wwr: 86631239
Typisk sådan här “cover up”-nyhet som blåses upp. Just nu pågår världsklimatmötet Dubai. Det är en katastrof för miljön. Mötespresidenten har sagt att det går bra att köra fossila bränslen, annars får vi bo i grottor. Putin är ju egentligen efterlyst internationellt och skall inte kunna resa utomlands, men max-trollar hela klimatmötet genom att åka till huvudstaden i UAE (där Dubai ligger) och inte delta i mötet utan diskutera oljeavtal med landets ledare. UAE är ett oljeland och miljöchefen/mötespresidenten som skall stoppa oljeanvändning är oljedirektör!

Mötet mörkläggs i pressen. I sådana lägen passar det bra att blåsa upp skvallernyheter om reality-fånar, som inträffar i Dubai. Då tycker pressen att de “i alla fall har skrivit något om Dubai” 🤣🤣🤣
—-

Titan submersible disaster ocurred at the same time as deep sea mining is set to start.

%%%%% cover up by %%%%% similar news

 

 

 

 

 

 

 

TRANSLATE THIS PAGE

(can also use orange tab – zoom out page)

Innehållsförteckning:
innehållsförteckning 
 


A few earlier posts:    (scroll down list)


2024 01 01 Earlier: turn the global trend

2023 12 28 Earlier: EU supports failing Northvolt

2023 12 23 Earlier: Northvolt, no production revealed, media chaos

2023 12 09 Earlier: Fear of cryptocurrencies

2023 12 08 Earlier: Northvolt unions disabled?

2023 12 06 Earlier: No veto in EU

2023 12 02 Earlier: EU grabs power

2023 10 30 Earlier: Subsidies or third world

2023 10 28 Earlier: Northvolt – destruction & excuses

2023 10 22 Earlier: Musk/X take over

2023 10 24 Earlier: Global excuses

2023 10 20 Earlier: Fake nationalists

2023 10 17 Earlier: Failed privatization of trains

2023 10 08 Earlier: Green agenda kills Nordic countries. Demise of Scania.

2023 10 07 Earlier: EU’s imaginary enemies

2023 10 06 Earlier: Space privatization disaster

2023 10 05 Earlier: High speed trains

2023 10 04 Earlier: US scammed Europe, deportations and wall

2023 10 02 Earlier: No vote

2023 09 30 Earlier: Hamas attacks Israel

2023 09 21 Earlier: Global fall back?

2023 09 19 Earlier: Who commands NATO?

2023 09 17 Earlier: EU blocks Ukraine

2023 08 12 Earlier: Northvolt agenda

2023 08 10 Earlier: Libya, Ghadaffi

2023 07 30 Earlier: Wealth, control

2023 07 26 Earlier: Niger under global attack

2023 07 24 Earlier: Trump, creating a rebel, Europe’s downfall

2023 07 20 Earlier: Brics vs EU

2023 07 16 Earlier: F16 to Ukraine

2023 07 15 Earlier: Steel price

2023 07 10 Earlier: dawn of a muslim era

2023 07 09 Earlier: H2GS shows that EU=Soviet

2023 07 05 Earlier: LIV-golf, muslims now taking the role of the jews, financial dominance

2023 07 01Earlier: Thailand lost to neoliberals

2023 06 08 Earlier: Titan submersible

2023 06 05 Earlier: reactor size

2023 05 28 Earlier: steel price

2023 05 27 Earlier: NASA/H2GS global take over

2023 05 25 Earlier: LIV golf: attitude to free market chages rapidly

2023 05 24 Earlier: Hydrogen for global coordination

2023 05 23 Earlier: Elite gets away

2023 05 22 Earlier: Separate after ethnicity

2023 05 21 Earlier: Another Trump investigation

2023 05 20 Earlier: The green sting

2023 05 19 Earlier: Green whining

2023 05 18 Earlier: LIV golf polarization

2023 05 17 Earlier: No one celebrates national day (June 6)

2023 05 15 Earlier: Clinton-Lewinsky scandal

2023 05 14 Earlier: Iran, MEK, court case, possible war

2023 05 13 Earlier: Sweden falling

2023 05 11 Earlier: Northvolt battery hysteria

2023 05 10 Earlier: Turkey, stock rally, Erdogan

2023 05 09 Earlier: Trump – the scapegoat

2023 05 07 Earlier: Ron DeSantis – fake conservative

2023 05 06 Earlier: EU customs reform

2023 05 05 Earlier: Modern slavery?

2023 05 03 Earlier: Create scandal, shift blame on state for EU electricity price hikes – Historical revisionism

2023 04 30 Earlier: Escape for low tax and subsidies.

2023 04 28 Earlier: Energy, EU, ICA let’s decoys and fall guys take the blame.

2023 04 25 Earlier: Green transition = socialist revolution = religion

2023 04 23 Earlier: Too high grades in high school due to privatization.

2023 04 22 Earlier: Will China and Russia take the lead in the space race.

2023 04 21 Earlier: The Great Depression and The New Deal … again

2023 04 19 Earlier: German energy starvation: Morgenthau plan

2023 04 17 Earlier: Russians dodge sanctions by going to Thailand.

2023 04 15 Earlier: Democracies broken, dictatorships going forward.

2023 04 05 Earlier: H2MED, pink hydrogen pipelines, Macron, nuclear

2023 04 04 Earlier: France dictatorship, nuclear, agriculture, CAP

2023 04 03 Earlier: Above criticism: China, EU, France

2023 04 02 Earlier: Blackmail your country

2023 04 01 Earlier: Privatized space development

2023 03 31 Earlier: Council of Europe “solves” crisis and war by kicking out Russia.

2023 03 30 Earlier: EU, France, energy, control.

2023 03 29 Earlier: Unit size, sanctions

2023 03 28 Earlier: Amazon oligopoly

2023 03 27 Earlier: Nike ads

2023 03 26 Earlier: Another Trump investigation

2023 03 25 Earlier: EU pretends to ban combustion engine

2023 03 24 Earlier: Swedish nationalist party breakdown

2023 03 23 Earlier: US cowards does not dare war with Russia.

2023 03 22 Earlier: Lapland, the hydroelectric power and battery republic?

2023 03 21 Earlier: US on the sideline

2023 03 20 Earlier: Iran situation coming up

2023 03 19 Earlier: Kalergi exchange, genocide of Ukrainian people

2023 03 18 Earlier: Europe under attack

2023 03 17 Earlier: EU energy and trade starvation agenda

2023 03 16 Earlier: USA drives the Ukraine war

2023 03 15 Earlier: Putin – child abductor

2023 03 14 Earlier: system change to dictatorship

2023 03 13 Earlier: market volatility is part of system change

2023 03 12 Earlier: UK joins US

2023 03 11 Earlier: Philippines – a vision of Sweden in the future?

2023 03 11 Earlier: Northvolt summary

2023 03 10 Earlier: EU depleting Europe of energy

2023 03 09 Earlier: stock market levels and crash fabricated

2023 03 08 Earlier: crisis is the new normal

2023 03 04 Earlier: Oil producing countries moving in

2023 03 03 Earlier: ILO convention, native peoples

2023 02 26 Earlier: support for Russia regarding Ukraine, Russia not alone

2023 02 05 Earlier: Also Sweden Democrats a completely fake, false flag nationalist party

2023 01 31 Earlier: Sweden: Criminal gangs taking over local government

2023 01 30 Earlier: The fall of Rome due to Goth immigrants

2023 01 15 Earlier: follow the money

2023 01 14 Earlier: secret collaboration

2023 01 13 Earlier: Turkey, Erdogan

2023 01 12d Earlier: Värmland, a future Donbas

2023 01 12c Earlier: Greta, climate agenda collapse?

2023 01 12b Earlier: Northvolt coincidences

2023 01 12 Earlier: Northvolt production

2023 01 10c Earlier: Northvolt smears countries

2023 01 10b Earlier: Northvolt political message

2023 01 10 Earlier: Northvolt Virtual Reality, Poland assembly, Chinese stock?

2023 01 09 Earlier: EU-Putin collusion

2023 01 08c Earlier: manipulations

2023 01 08b Earlier: Own nothing, be happy (WEF)

2023 01 08 Earlier: World going backwards

2023 01 07 Earlier: Why run businesses at a loss

2023 01 06 Earlier: Virtual Reality

2023 01 05 Earlier: Battery production is located in Asia and Meta – Tesla, Northvolt, Virtual Reality

2023 01 04 Earlier: Anti-Russian sanctions starve Europe

2023 01 03 Earlier: Artemis woke

2023 01 02 Earlier: The crypto weapon

2023 01 01 Earlier: Sanctions are often useless

2022 12 31 Earlier: Trump summary

2022 12 30 Earlier: In practice a one-party system

2022 12 29 Earlier: The “green transition” is virtual

2022 12 28 Earlier: Suppressive moderation (Northvolt)

2022 12 27 Earlier: Northvolt may go to delapidated California

2022 12 26 Earlier: Northvolt questions

2022 12 25 Earlier: Greta Kurdistan

2022 12 24 Earlier: Forum agenda

2022 12 23 Earlier: US borrowing: In Fink We Trust

2022 12 22 Earlier: Green delay tactics

2022 12 21 Earlier: Biden-Zelensky bonding

2022 12 20 Earlier: Large corporations threaten to leave Europe

2022 12 19 Earlier: Security-, Corona- & CO2-rules lead to de-industrialization

2022 12 18 Earlier: Will PM be the fall guy? (Northvolt)

2022 12 17 Earlier: Gaslighting older

2022 12 15 Earlier: robots, AI

2022 12 14 Earlier: Wall St. & China, NWO

2022 12 13 Earlier: too complex solutions, energy chaos, creating a crisis

2022 12 12 Earlier: another EU fund

2022 12 10 Earlier: forums closing

2022 12 09 Earlier: More people, more batteries (Northvolt)

2022 12 08 Earlier: Northvolt, climate predictions

2022 12 07 Earlier: EU corruption, divert anger

2022 12 06 Earlier: Blame the victim

2022 12 05 Earlier: Harry & Meghan – on races

2022 12 04 Earlier: Democratic Republican cooperation – a different US policy for export. Twitter Files

2022 12 02 Earlier: EU energy

2022 12 01 Earlier: Enron (2)

2022 11 05 Earlier: Energy unions, France

2022 11 29 Earlier: France will control EU energy. Norway good politics.

2022 11 28 Earlier: Stress over energy prices

2022 11 27 Earlier: Inflation is really price hikes

2022 11 26 Earlier: The military – a financial tool

2022 11 25 Earlier: Is the left manipulated (“useful idiots”)

2022 11 24 Earlier: Air show crash

2022 11 23 Earlier: Chess smear campaign

2022 11 21 Earlier: Traditional advent calendary ridiculing prince

2022 11 20 Earlier: Greta, kurds,old folks

2022 11 19 Earlier: Israel builds Noah’s ark on the moon, tardigrade crash

2022 11 18 Earlier: Ernst & Young financial services – a political actor?

2022 11 17 Earlier: Does the left believe in its teachings?

2022 11 16 Earlier: National daily AB: How to sell your car.

2022 11 15 Earlier: Businesses have gone green to gain influence.

2022 11 13 Earlier: neolib

2022 11 12 Earlier: Privatization means impoverished space research

2022 11 10 Earlier: Sami activists cropped out of Greta picture

2022 11 08 Earlier: Artemis 1 – time for SpaceX to deliver

2022 11 07 Earlier: Sunak stares at Lavrov

2022 11 05 Earlier: NASA smears itself

2022 11 04 Earlier: Sweden elections 2022 (2): New gov’t, same policies

2022 11 03 Earlier: Google admits Crimea is Russian

2022 11 02 Earlier: “Crisis” is really price increase; centralization

2022 10 31 Earlier: Big Mac index

2022 10 30 Earlier: False flag rightist government; Sweden elections 2022 (1)

2022 10 28 Earlier: Turkey

2022 10 27 Earlier: Twitter buy. Musk-Trump oligarch empire forming?

2022 10 26 Earlier: World Economic Forum, WEF, is a decoy (2)

2022 10 25 Earlier: Sunak appointment means divide and conquer

2022 10 24 Earlier: Oil producers are “axis of evil

2022 10 23 Earlier: The decline of the West

2022 10 22 Earlier: India, networks

2022 10 21 Earlier: Politicians main objective: stop votes from having effect

2022 10 20 Earlier: Politicians (Johnson) manipulate the system.

2022 10 19 Earlier: Globalization intensifies

2022 10 18 Earlier: EU lack ofdemocracy

2022 10 17 Earlier: acting loser

2022 10 16 Earlier: Leader vs MP:s

2022 10 15 Earlier: Secretive courts protect the oil industry – Energy Charter Treaty

2022 10 14 Earlier: Destructive investments

2022 10 13 Earlier: Macronism

2022 10 12 Earlier: Women vs men

2022 10 11 Earlier: Terrorists in Sweden?

2022 10 10 Earlier: Energy privatization

2022 10 09 Earlier: Divide and conquer, common enemy

2022 10 07 Earlier: Election fine print

2022 10 06 Earlier: Sweden 2022 elections undemocratic

2022 10 05 Earlier: iran: Hijab unrest; Swedish courts obey The People’s Mujahedin

2022 10 03 Earlier: Entrepreneurs counteracted

2022 10 01 Earlier: “stan”-countries run over, sports for globalization

2022 09 29 Earlier: Asssange actor

2022 09 28 Earlier: Forming government, Sweden 2022

2022 09 26 Earlier: Tricking the people into believeing SD won

2022 09 25 Earlier: EU isolates the Nordic countries by slow trains

2022 09 24 Earlier: Sweden elections – same s… new wrap

2022 09 23 Earlier: Ransomware – privacy laws

2022 09 22 Earlier: EU loser mentality

2022 09 20 Earlier: Unwashed, stench, filth, dirt – trend

2022 09 19 Earlier: Forming government in Sweden 2014-2022, all delays, on EU orders.

2022 09 18 Earlier: So called “extreme right

2022 09 17 Earlier: Iranian PR – #1

2022 09 16 Earlier: Media “extreme right” is just normal

2022 09 15 Earlier: Germany supports EU irreversible federalization

2022 09 14 Earlier: EU meddling in elctions

2022 09 13 Earlier: EU’s self destructive sanctions against Russia, over Ukraine

2022 09 12 Earlier: Europe heading for a new Stone Age

2022 09 11 Earlier: US attack on Europe.

2022 09 10 Earlier: FED creates chaos.

2022 09 09 Earlier: Nationalist SD does not demand influence, SD opposes itself

2022 09 08 Earlier: Liberals switch sides.

2022 09 07 Earlier: Inflation is an excuse for increasing prices due to lack of competition.

2022 08 27 Earlier: Sweden elections: Parties split up to promote EU

2022 08 26 Earlier: The political system is broken.

2022 08 25 Earlier: EU oil starvation

2022 08 24 Earlier: Artsakh/Nagorno-Karabakh – a new Ukraine?

2022 08 23 Earlier: Money transfer to corporations

2022 08 04 Earlier: NASA can not fill propellent

2022 08 03 Earlier: Privatization is only good when you benefit (LIV golf)

2022 08 02 Earlier: Left and right united against the people

2022 08 01 Earlier: The community must regulate energy

2022 07 28 Earlier: NASA racism

2022 07 31 Earlier: Northvolt update

2022 07 26 Earlier: EU orchestrated energy chaos

2022 07 25 Earlier: Energy divide and conquer stragtegy

2022 07 24 Earlier: Save POW:s, not drug smugglers

2022 07 23 Earlier: Northvolt, EU battery frenzy

2022 07 22 Earlier: Delay tactics

2022 07 21 Earlier: Superpowers use cold war to dominate.

2022 07 20 Earlier: Is LIV golf an object to hate for future sanctions against Saudi.

2022 07 19 Earlier: EU energy crisis like California (2), Enron

2022 07 18 Earlier: LGBT – one piece in the fall of Rome

2022 07 17 Earlier: Energy crisis, like California (1)

2022 07 12 Earlier: Media focus on personal details when in fact SpaceX and Tesla are in trouble.

2022 07 11 Earlier: EU kamikaze crash (2)

2022 07 10 Earlier: EU Covid package

2022 07 04 Earlier: EU kamikaze crash (1)

2022 06 03 Earlier: Logging companies avoid being scrutinized.

2022 06 02 Earlier: Super powers vs people

2022 06 01 Earlier: Northvolt smearing Sweden.

2022 05 31 Earlier: Sweden going down

2022 05 30 Earlier: US renders president powerless

2022 05 29 Earlier: US doesn’t want to stop shootings

2022 05 28 Earlier: Cancel indians and other native/indigenous peoples

2022 05 27 Earlier: Russian deserters sue army

2022 05 26 Earlier: Nazi smearing

2022 05 25 Earlier: Why Greta is not in Swedish media.

2022 05 24 Earlier: Greta review

2022 05 23 Earlier: EU – Sovietcomparison

2022 05 22 Earlier: Ukraine, a new Korea (2)

2022 05 21 Earlier: War inflation attacks common people

2022 05 22 Earlier: False flag

2022 05 21 Earlier: Oil net import

2022 05 20 Earlier: Turkey in NATO supported IS. In NATO Sweden can end up in war with parctically any country.

2022 05 18 Earlier: US defends Taiwan, but not Ukraine. Joining NATO can mean war with China

2022 05 17 Earlier: 1. West employs cancel culture. 2. Jewish influence 3. Nordic systems were better.

2022 05 16 Earlier: A new Korea in Europe (1)

2022 05 15 Earlier: Why Europe is crashing (2)

2022 05 13 Earlier: Use blockade to blame foreign powers.

2022 05 11 Earlier: Burn quran is like burn kippah

2022 05 10 Earlier: Team USA-Russia vs Syria, Iraq, Kazakhstan …

2022 05 09 Earlier: Bombing independent countries

2022 05 08 Earlier: Why Europe is crashing (1)

2022 05 06 Earlier: Tesla – modern slavery

2022 05 02 Earlier: Join NATO in panic

2022 04 26 Earlier: Superpower take-over

2022 04 25 Earlier: Europe under attack

2022 04 23 Earlier: War destroys Europe

2022 04 21 Earlier: Musk SolarCity trial

2022 04 20 Earlier: Superppowers lose war.

2022 04 18 Earlier: Superpowers starve Europe of energy.

2022 04 15 Earlier: EU sanctions euro and blames Russia.

2022 04 14 Earlier: Ukraine war means energy depletion

2022 04 11 Earlier: It’s about war, not which side you’re on.

2022 04 09 Earlier: Ukraine war, global aspects

2022 04 10 Earlier: War will end when Europe is broken.

2022 04 08 Earlier: Ukraine war is not Putin’s war. It is EU:s war.

2022 04 06 Earlier: The war in Ukraine is orchestrated by globalists

2022 04 02 Earlier: No Russian bots (2)

2022 04 01 Earlier: Bitcoin and other cryptocurrencies self destruct.

2022 03 28 Earlier: Greta starvation, agenda controlled

2022 03 27 Earlier: There were no Russian bots (1)

2022 03 26 Earlier: Tesla sells conflicts, like in Texas

2022 03 25 Earlier: Zelensky chooses war

2022 03 24 Earlier: war and stock are globally directed

2022 03 22 Earlier: Reasons for war in Ukraine

2022 03 20 Earlier: EU decides fuel tax

2022 03 22 Earlier: must stop killing (2)

2022 03 21 Earlier: BlackRock’s Fink letter says gas and oil are good “transition fuels”

2022 03 20 Earlier: must stop killing in Ukraine (1)

2022 03 19 Earlier: International community must protect all

2022 03 18 Earlier: national socialism is very different from international socialism or nazism

2022 03 17 Earlier: Ukraine war is the superpowers attacking the European peoples.

2022 02 25 Earlier: Oligarch Kolomoisky runs Ukraine, president Zelensky, Azov batallion and Ukrainian air, allegedly shot down in Iran conflict.

2022 02 24 Earlier: finance crises, scandals; Europe is run from Brussels/EU like Congo was run from Brussels.

2022 02 19 Earlier: finance crises, scandals; finance timeline

2022 02 18 Earlier: EU rules send Swedish electricity to Germany

2022 02 17 Earlier: Ukraine war 2022

2022 02 16 Earlier: Racism is back

2022 02 06 Earlier: Kamila Valieva doping case rigged

2022 02 05 Earlier: Norwegian public service attacking Russia [Nordic sports /2]

2022 02 04 Earlier: Greta Thunberg discriminates (2)

2022 02 01 Earlier: indigenous peoples are only used for conflict. They will also be conformed.

2022 01 31 Earlier: nazi & other smearing of [Nordic sports /1]

2022 01 30 Earlier: Greta, criticism

2022 01 27 Earlier: Nobel prize to stop sexual violence, not wars.

2022 01 26 Earlier: Catalán Sharp murder media coverage cover up multi-nationals’ control. Belgium made a mess of Congo and now of Europe.

2022 01 25 Earlier: Catalán, Sharp, coltan, Congo, conflict; Assange, Manning, Bini, Kamphuis, Snowden, Kashoggi

2022 01 24 Earlier: Greta Thunberg’s backers, dangerously trying to recreate the Chinese cultural revolution

2022 01 23 Earlier: Northvolt global mess

2022 01 22 Earlier: Next crisis

2022 01 21 Earlier: Greta demonstrations rigged, express apartheid

2022 01 20 Earlier: Media covers up WEF 2022

2022 01 18 Earlier: Turkey

2022 01 17 Earlier: EU energy stavation agenda, cable refused

2022 01 16 Earlier: Energy crisis in Europe

2022 01 15 Earlier: Northvolt, EU – green socialism

2022 01 14 Earlier: Tesla, EU – socialism

2022 01 13 Earlier: Assange revealed US war crimes.

2022 01 12 Earlier: Going virtual

2022 01 11 Earlier: EU lets eastern European nuclear crisis grow

2022 01 07 Earlier: Ukraine Jewish president doesn’t fight nazis [-2-]

2022 01 05 Earlier: EU single candidate system

2022 01 04 Earlier: EU self destructive gas boycott

2022 01 03 Earlier: Hong Kong democracy clamp down

2022 01 02 Earlier: Silk Road, China is becoming part of the global agenda.

2021 12 31 Earlier: Global takeover

2021 12 27 Earlier: Biden acts senile not to have to fulfill his promises.

2021 12 26 Earlier: US and EU construct energy crisis in Europe. (press spoiler button at link target)

2021 12 23 Earlier: Christmas feeling

2021 12 22 Earlier: Privatization down sides, illustrated by Elon Musk

2021 12 21 Earlier: Kamala Harris – the fall guy?

2021 12 20 Earlier: nuclear delay

2021 12 19 Earlier: Northvolt – just a green delusion?

2021 12 17 Earlier: Reasons for the energy crisis

2021 12 14 Earlier: The crises are constructed

2021 12 08 Earlier: USA/EU democracy failure

2021 12 04 Earlier: EU uses psychological warfare against the European peoples.

2021 12 01 Earlier: Greta covers up four things

2021 11 30 Earlier: Greta is too white

2021 11 28 Earlier: Market economy, energy crisis

2021 11 27 Earlier: Musk and Tesla go for feodalism

2021 11 26 Earlier: EU exploits Ukraine

2021 11 10 Earlier: Climate refugees

2021 11 08 Earlier: Musk vs authorities

2021 11 04 Earlier: Refugees from EU

2021 11 03 Earlier: EU energy scam helps the EU

2021 10 28 Earlier: Putin helps the EU

2021 10 27 Earlier: EU constructs energy crisis

2021 10 28Earlier: shirking responsibility

2021 10 27 Earlier: Biden no climate action

2021 10 26 Earlier: origins of climate theory

2021 10 25 Earlier: Greta Thunberg builds generation gap

2021 10 24 Earlier: climate predictions

2021 10 23 Earlier: child shaming

2021 10 22 Earlier: Greta Thunberg discriminates (1 )

2021 10 21 Earlier: big oil not at COP26. Greta anonymous in Sweden.

2021 10 20 Earlier: European energy crisis

2021 10 17 Earlier: Weapons of mass migration

2021 10 16 Earlier: Streisand effect, muslims

2021 10 15 Earlier: information shifts

2021 10 08 Earlier: The cold war is back

2021 10 05 Earlier: The climate weapon

2021 09 25 Earlier: Banks, big corporations

2021 09 19 Earlier: Aukus

2021 09 09 Earlier: The Fall of Rome

2021 09 07 Earlier: Greta – the witch doctor.

2021 09 03 Earlier: Construct problems to split the population.

2021 08 30 Earlier: Energy consumption stops crypto.

2021 08 15 Earlier: Big corps

2021 08 10 Earlier: Argumentation against the person

2021 08 08 Earlier: Climate models exaggerated.

2021 08 06 Earlier: Olympic gold sprinter Jacobs’ nutritionist under police investigation for distribution of anabolic steroids. Attacking the messenger/person.

2021 07 23 Earlier: Controlled opposition

2021 07 20 Earlier: Globalization is dysfunctional.

2021 06 30 Earlier: EU demands elicit government crisis in Sweden.

2021 06 29 Earlier: EU climate tariffs

2021 06 25 Earlier: EU m.o. is crisis. Crisis timeline

2021 06 24 Earlier: Is Greta Thunberg bluffing about her education? [ -1-, -2- ]

2021 06 23 Earlier: Greta Thunberg uses parliament for dancing not debate.

2021 06 22 Earlier: The privatization of space activities is at the expense of research and development.

2021 06 21 Earlier: Greta accuses Nordic countries vaguely, without presenting evidence.

2021 06 20 Earlier: Fake government crisis

2021 06 19 Earlier: EU ramps up CO2. Media twists refugees from US warfare to be “climate refugees”.

2021 06 18 Earlier: US keeps up the oil price.

2021 06 16 Earlier: EU supports regime that encourages death squads.

2021 06 14 Earlier: EU creates cold war

2021 06 12 Earlier: US out of lockdown but not Europe

2021 05 27 Earlier: EU puppet regime, Belarus

2021 05 26 Earlier: EU fakes hi-jack to buy Belarus.”

2021 05 24 Earlier: climate “science

2021 05 22 Earlier: nwo m.o.

2021 04 24 Earlier: Cryptocurrencies hype yet another way to deprive country through reduced tax base. Bitcoin “mining” is really transfer fee. Ethereum hacker became lawful owner of loot.

2021 04 22 Earlier: Tesla crash used to hide lack of sales

2021 04 19 Earlier: climate attack on Nordic countries

2021 04 14 Earlier: US – taliban win-win

2021 04 13 Earlier: Resistance to EU/global control is connected to nazis, terrorists etc.

2021 04 10 Earlier: Media and politicians attack white men.

2021 04 03 Earlier: National states vaccinate more efficiently

2021 04 02 Earlier: Covid is used to form airline monopoly

2021 04 01 Earlier: Airlines don’t want you to travel!

2021 03 31 Earlier: Biden attacks Europe using the climate agenda.

2021 03 20 Earlier: EU-Covid

2021 03 18 Earlier: Georgia

2021 03 12 Earlier: Holodomór terror famine

2021 03 09 Earlier: Biden chosen by Dems meant manipulating democracy to promote Harris.

2021 02 21 Earlier: Archeology on Mars is psychological warfare.

2021 02 06 Earlier: Will agriculture and food supply be the next crises?

2021 02 02 Earlier: Tesla stock is inflated to support green take over by f.ex EU.

2021 01 31 Earlier: Bill Gates knew society would respond to Covid with disproportionate strength.

2021 01 30 Earlier: The World Economic Forum (WEF) is a decoy (1)

2021 01 29 Earlier: The true nature of The (not so) Great Reset

2021 01 12 Earlier: starvation

2021 01 08 Earlier: Trump-Assange agenda

2021 01 06 Earlier: Global lockdown

2020 12 26 Earlier: Maggie Thatcher on EU.

2020 12 26 Earlier: Brexit – a complete success for UK.

2020 12 12 Earlier: Covid mostly affects politicians media dislike.

2020 12 01 Earlier: European Union 7 year budget negotiations 2020.

2020 11 30 Earlier: Belarus 2020 – “revolution” is only newspaper feminist agenda and likely EU influencing

2020 11 26 Earlier: Greta – the modern Don Quixote

2020 11 25 Earlier: EU-satellite deals are better than EU membership.

2020 11 23 Earlier: Future of globalization

2020 11 22 Earlier: Climate doom

2020 11 22 Earlier: Dictatorship: Sweden ban meetings.

2020 11 10 Earlier: Internet communication has led to globalists going for broke.

2020 11 06 Earlier: Diet and body shape are abused to divide the population

2020 11 01 Earlier: Globalism will bring chaos until units of control are shrunk.

2020 10 16 Earlier: Authorities still havn’t published recommendations for those w/symtoms, positive test or anyone really.

2020 10 15 Earlier: Corona restrictions will demand rewriting the constitution.

2020 10 13 Earlier: Greta is not environmental, she is EU and Hong Kong activist.

2020 10 12 Earlier: Greta turns to Macron, not Swedish politicians.

2020 10 08 Earlier: The climate issue is political.

2020 10 02 Earlier: Is the Estonia ferry disaster fake?

2020 09 20 Earlier: Assange trial

2020 09 08 Earlier: Globalists incite subversion and rebellion against the national government

2020 09 05 Earlier: Soros, Nixon, FED

2020 08 31 Earlier: Activism creates tthe problems it claims to counteract.

2020 08 28 Earlier: European Union

2020 08 18 Earlier: EV-charging

2020 08 15 Earlier: Sweden pays Italian Olympics.

2020 08 14 Earlier: Media spread mental problems.

2020 08 11 Earlier: Soros is a decoy.

2020 08 09 Earlier: When Soros crashed Sweden.

2020 08 07 Earlier: Brexit will increase EU power.

2020 08 05 Earlier: Controlling Europe through debt

2020 08 03 Earlier: polarization

2020 08 02 Earlier: “Covid rescue” illegal in two ways

2020 07 26 Earlier: “Covid rescue” is really euro bailout

2020 07 25 Earlier: False idols look appealing

2020 07 23 Earlier: PM Löfven tricked out of EU rebate.

2020 07 20 Earlier: Macron & Merkel dictate the EU agenda

2020 07 12 Earlier: Immigrants ridiculed in headline for not recieving information

2020 07 10 Earlier: white males – slandered in media

2020 07 05 Earlier: US elections – a show for foreign countries

2020 07 03 Earlier: Cross-country skiing champion Marit Bjorgen – a product of the globalist agenda

2020 06 20 Earlier: Swedish PM splits Nordic unity for no reason. – He must be under globalist control.

2020 06 18 Earlier: Black Lives Matter/All Lives Matter [BLM]

2020 06 16 Earlier: The Brexit dilemma (1)

2020 06 12 Earlier: Why the media hate Latin America

2020 06 11 Earlier: Why the UK can not get a deal with the EU.

2020 06 10 Earlier: Why SpaceX recovers boosters.

2020 05 27 Earlier: Send Greta to the European Union to stop Corona recovery. We in Northern Europe are paying for it.

2020 05 22 Earlier: Blackmail the European Union

2020 05 02 Earlier: Norwegian police never tries to find the missing person

2020 05 06 Earlier: Fairy tales newspapers compose

2020 05 02 Earlier: Elon Musk plays the fool

2020 04 30 Earlier: Brexit, current status

2020 04 12 Earlier: fake rebels

2020 04 06 Earlier: The government/press/elite are less likely to use espionage against other states, but would rather use it against their own people.

2020 03 25 Earlier: Corona & climate – full panic but no real action taken.

2020 03 12 Earlier: US elections 2020 are rigged.

2020 03 08 Earlier: US liberal chaos is only for export.

2020 02 29 Earlier: Assange extradition trial

2020 01 27 Earlier: Is Mars rover “Curiosity” fake??

2020 01 25 Earlier: Climate gender conflicts

2020 01 22 Earlier: The scare factor

2020 01 20 Earlier: The European Union threatens w/ bank blockade to make United Kingdom to follow EU rules.

2019 12 19 Earlier: Neil Farage: Parties like SverigeDemokraterna (SD) become corrupt in the European Union.

2019 12 14 Earlier: Elon Musk is intentionally a poor role model, to destroy youth values.

2020 01 26 Earlier: Are Starlink spy satellites?

2019 12 08 Earlier: Obama tries to break US self confidence by cutting the space program.

2019 12 01 Earlier: Are the Iranian ayatollahs CIA-agents?

2019 11 26 Earlier: Arjen Kamphuis‘ disappearance

2019 10 10 Earlier: Greta Thunberg‘s true, dark motives

2019 08 10 Earlier: Edward Snowden – US operative

2019 04 14 Earlier: Wikileaks, Julian Assange and Ola Bini are likely American agents.

2019 04 12 Earlier: Ola Bini, Arjen Kamphuis connection

2019 02 01 Earlier: Elections 2018: Globalist parties pretended to have different opinions. Collaborate to favor large corporations at the expense of workers.

2019 02 01 Earlier: Bilderberg calling the shots: Center party is hi-jacked and Liberal party is ordered to self-exterminate.

2018 09 10 Earlier: News media gives birth to a political party – Ny Demokrati

2018 09 09 Earlier: All parties unite to refuse party SD posts as chairman according to election results.

2018 09 08 Earlier: The media monopoly sells outdated technology to the Swedish gov’t @ SEK 10 bn.

2018 09 07 Earlier: Feeding frenzy, the media monopoly disposes of politicians that do not follow the agenda

2018 09 06 Earlier: Quotes

2018 09 05 Earlier: Control of the Internet, Google, troll farms

2018 08 30 Earlier: Soros’ funds used to influence Swedish politics

2018 05 30 Earlier: Fake news

2018 05 22 Earlier: False flag awards

2018 05 10 Earlier: Who owns the news media

2018 05 01 Earlier: Journalist wounded by IS ?

2018 04 27 Earlier: The Cold War and other anti-Russian activities. The image of conflict; The useful enemy

2018 04 25 Earlier: Why only few air crash investigations are accurate. – Passengers lives are at an unnecessary risk.

2018 04 22 Earlier: The Iraq war 2003 was built on fake evidence. / So far, no accusations of chemical warfare have been proven true. / Also the war on IS was built on fake evidence.

2018 04 10 Earlier: Bjärred-case. Politically correct psychiatry exterminates a whole family?

2018 04 02 Earlier: UN obstructs murder investigation – UN supports an illegal regime. The true reason why Catalán and Sharp were killed.

2018 03 10 Earlier: The terrorists’ objectives

2018 03 01 Earlier: Tesla, Ubuntu/Linux – self destructive moles & Google, Facebook – political control mechanisms

2017 12 25 Earlier: Geopolitisk krigföring – Media/USA attackerar Europa med flyktingar. The enemy within. Weapons of Mass Migration

2017 12 18 Earlier: Destabilisering genom feminism och HBTQ

2017 12 15 Earlier: Destabilisering genom invandring

2017 12 12 Earlier: IOK saknar bevis – Internationella Olympiska Kommittén stänger av Ryssland utan bevis

2017 12 09 Earlier: Trump om Jerusalem – den verkliga orsaken till Trumps uttalande funnen


Table of Contents (in English)

Summary 04

Summary

[keywords:
Massmedia och demokratin
News media and the democracy]

     

Nästa:

05. Methods: 5.006 Tidsaspekter på nyhetsförmedling, initiala tvivel, erased material, news slant, fake news, “will occur”

20.04 (00000 links) Innehållsförteckning, ToC

 

++++

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »