03.1.001.003: 003 Greta Thunberg

TRANSLATE THIS PAGE:

Greta Thunberg, 16 skolstrejkar “för klimatet” och erhåller stor uppmärksamhet i media. En globalistisk komplott mot Sverige på flera plan:

* Självklart handlar hela klimatfrågan om att eliten och massmedia vill splittra samhället. Man delar in oss i “alarmister” och “förnekare” och sedan skall vi slåss med varandra.

Istället borde naturligtvis ett gemensamt handlingsprogram tas fram av experter, politiker, folkomröstning etc. Sedan agerar vi gemensamt mot det målet.

* “klimatet” är naturligtvis en förevändning för att skapa överstatliga organisationer för kontroll av enskilda länder samt splittra befolkningen i olika grupper i en fråga som är omöjlig att besvara entydigt.

* att uppmana till skolstrejk är att uppmana till att ytterligare försämra Sveriges utbildningssystem

* Greta anses bl.a ha ADHD samt Aspergers syndrom och andra autismspektrumdiagnoser. Dessa syndrom används för att somatisera människogrupper och avgränsa särintressen som skapar motsättningar i samhället vilka media kan använda för att pressa politiker. Diagnosen Asperger kan bl.a. ställas utifrån hur många vänner en person har! Individuellt tänkande klassificeras som en sjukdom! Bokstavsdiagnoser som ADHD gör att patienter somatiseras och inte stimuleras att ta ansvar för sin situation.

Det antyds även att Greta skulle kunna lida av anorexi. Förmodligen är hon en helt frisk och normal ungdom som utnyttjas av globalistiskt PR-folk.

* Att på ett extremt sätt lyfta fram och hylla en 16-åring utan särskilda meriter annat än engagemang tar fokus från seriösa aktörer.

* Greta Thunberg’s function to promote hatred is mentioned here and here.

* Anna Ardin’s comment on Greta Thunberg is mentioned here.
[ Sputnik/ Ardin: Greta – profet ]


Vissa fakta går att få ut från denna länk. Men den är omständligt skriven med jobbig layout. Ytligt sett kritiserar den Greta, men i realiteten verkar den försöka göra kritiken av henne svårförståelig.

kattemaks: 66554216
16-åriga Greta Thunberg, dotter till operasångerskan Malena Ernman, skolstrejkar för klimatet, har aspberger syndrom och berättade nyligen i Skavlan att hon har förbjudit hela familjen att flyga och köpa presenter, samt att mamma Malena har tvingats sluta turnera för dotterns klimatångest.

Media och PK-Sverige hyllar Greta som en Gud och försöker vinna billiga poäng på hennes sjukliga “engagemang” för klimatet. Hon blir inbjuden till FN, klimatmöten, hyllas av Bono o.s.v.

Är hennes beteende friskt?

Sonnenwende: 66556193
Det hon kämpar för är en tro, inte vetenskap. Hon är dessutom en kasperdocka i händerna på PR konsulten Ingemar Rentzhog. …

Illa2222: 66556444
Greta skolstrejkar på fredagar och enligt hennes rektor ligger hon innom målen för läroplan.

femtaliess: 66560752
Den 20 augusti inledde Greta Thunberg sin klimatstrejk utanför riksdagen. Fyra dagar senare lanserades hennes och mamma Malena Ernmans bok om klimatet. Samma dag la företaget We don’t have time upp en bild på Greta på sin Instagram och sin Facebook, det var grundaren Ingemar Rentzhog som postade bilden.

Hur en kändis (Malena) kan skapa en framtid för ett barn som har alla bokstavskombinationer förutom I och Q. Greta for president

100/100 globalistpoäng för PR-konsulten Ingemar Renzhog, medlem i Climate Reality Leader som tränas av Al Gore etc, LinkedIn

(Herzog är ett judiskt namn. Namnet Rentzhog har inte gått att spåra men liknar ju Herzog. Judiskt inflytande är naturligtvis mycket starkt inom globalisering.)

Moder: Malena Ernman operasångerska, Eurovision Song Contest-deltagare

Flashback

juni 2019

Klimataktivisten Greta Thunberg och
hennes Fridays for Future-rörelse
tilldelas Amnesty Internationals
samvetspris, utmärkelsen Ambassador
of Conscience Award.

Nu rapporteras om trubbel på ungdomsklimattoppmötet. Greta kastar ut murvlarna. Den ursprungliga artikeln hade perfekt titel, så den fick inte vara kvar.

www[dot]thegwpf.com/green-mini-dictator-greta-throws-news-journalists-out-of-climate-summit/
thegwpf.com
Swedish version of the article

Another report, article from the FFF conference
Smile for Future
Ungdomsklimattoppmötet, Lausanne
Bra cafe.se

Engagerar sig inte bara i klimatet. Bär även tröja med symbol för vänsterextrema Antifa.

Nu ligger alltså fokus i klimatfrågan på en 16-årig aktivist och systematisk skol-skolkare med multipla psykiatriska diagnoser som skall få följa med på segeltur? Då kan man ju förstå att kaoset i det närmaste är totalt.

Hennes uppbackning verkar vara reklamfolk, en sångerska, en skådespelare/producent och nu en prins från Monaco samt en dokumentärfilmare.

Författaren påpekar det självklara att Gretas budskap kommer från eliten som backar henne. Passande nog var båtens tidigare namn “Edmond de Rothschild”.
Let them sail yachts: Why Greta Thunberg and the environmental elite hate you
RT

Us common folk don’t have access to vessels like the Malizia II. In Thunberg’s utopia, we’d have to row. And even if we did, how many of us can take two weeks’ annual vacation just to get to America to see our friends? Or hire actual Monegasque royalty to get us there in one piece?

The elite don’t just want to regulate how you travel and how you heat your home. They want to control what you eat and how you breed, too. Open the pages of any mainstream magazine; turn on your television; scroll through any mainstream news site and you’ll see headlines like “To feed the world, why not eat bugs?,” “Eating insects is good for you – and the planet!,” “To Confront Climate Change, the Modern Automobile Must Die,” and “Want to fight climate change? Have fewer children.”

Thunberg, her elite backers, and their court scribes – if they’re to be taken at their word – want you alone, immobile and, literally, eating insects in the name of environmentalism.

rt.com


oshin.cantwell: 68369052
gq-magazine.co.uk
youtube.com

Greta på omslaget till Gentlemen’s Quarterly. Snacka om pungspark på högermännen. 😆

wwr: 68369095
Perfekt exempel på hur massmedia sprider sitt gift i samhället. Tidningens läsare blir säkert sk-tförb-nnade av att se den “ungj-veln” på omslaget.

Eliten har tillsatt Greta som hatobjekt.

GQ – bara att följa spåret: Condé Nast, S.I. Newhouse-familjen, Reddit, The New Yorker …

Självklart säljer herrtidningen bättre med en förförisk, kurvig blondin i tight klänning som hänger mot en bensinslukande Maserati, på omslaget än en anorektisk unge med obstinat uppsyn, fyra nummer för stor kavaj och som förmodligen vägrar att ens åka buss.

Att media utgör ett nätverk som översköljer oss med globalistisk information ser man ju varje dag. Det handlar inte om ekonomi, det handlar om hjärntvätt. Har man en plan att kontrollera länder finns ekonomin bakom. Konsumenten får allt mindre möjligheter att styra något genom sitt val. Herrtidningens läsare får helt enkelt acceptera Greta på omslaget.

Enligt artikeln i GQ har hon medicinerat med tricyklika. Biologisk psykiatri är naturligtvis en del i den globalistiska planen. Hon är ju även bokstavsbarn.

wwr: 68371459
Det sjukaste med Greta är att hon attackerar vanligt folk, ger dem flygskam och förväntar sig att vi skall lösa detta på frivillig väg.

När myndigheterna inte gör något för klimatet behöver inte vanligt folk göra det heller.


Sverige har verkligen rasat ihop. Nu lägger media fokus för klimatdebatten på en 16-årig aktivist. Vanligt folk får ingen säker information att bilda underlag för en uppfattning. “Vad tycker du om Greta?” är den fråga som debatteras.

Det var t.o.m. bättre när kärnkraftsfrågan avgjordes. Man försökte ta fram beslutsunderlag. Politikerna debatterade och till slut fick man gå till folkomröstning. Därefter hade man ett mål att arbeta mot.

Visst var det målet felaktigt på samma sätt som målen som ställs upp för klimatfrågan. “Det här är jättefarligt så det måste åtgärdas … om 10-25 år!” Om något är farligt så åtgätdar man det naturligtvis omedelbart.

Vanligt folk har inte fått tillräcklig information för att kunna ta ställning. Vi kan bara “känna in” vilket leder till kaos och motsättningar i samhället. Vi delas in i “förnekare” och “alarmister” som antas kämpa mot varandra. Det är på detta sätt som eliten och massmedia splittrar befolkningen för att kunna härska över den.

Experter borde naturligtvis istället ta fram beslutsunderlag för politiker som får debattera och ev genomföra folkomröstning. Men samhälllet måste skapa ett gemensamt mål att arbeta mot. F.n. finns inte tillräckligt underlag för att kunna skaffa sig en bra uppfattning i frågan genom diskussioner på arbetsplatser etc.

Avsaknaden av säker information är avsiktlig. Och går det inte att avgöra frågan måste man efterfråga mer vetenskap. Frågan är istället avsedd att splittra befolkningen.

Jämför med hur militära frågor avgörs. Då säger regeringen t.ex bara att den har beslutat skicka trupper till Irak!. Där tillåts ingen diskussion trots att vanligt folk har goda möjligheter att bilda sig en uppfattning om Sverige bör delta i krig i Irak eller ej.

Klimatet är bara en av flera tunga frågor som massmedia använder för att kunna härska över samhället genom att splittra det i grupper som står i konflikt med varandra: feminism, invandring, klimatet …


Hon verkar i alla fall ha tillfrisknat rejält från sina problem att tala med andra. Hon håller ju tal på löpande band för internationella församlingar. Deltar i konferenser och debattprogram. Leder t.o.m. konferenser.

Det finns ju reklamfolk bakom skapandet av hennes image.

Utan att känna detaljerna tar jag i alla fall hennes “sjukdomsbild” med en nypa salt, t.v.

Det [ätstörning, psykiatriska diagnoser] är bara ytterligare faktorer som som kan ha lagts in eller överdrivits extremt av reklamfolket för att skapa motsättningar och intresse runt hennes person. Ungefär som du och jag diskuterar nu.

Hon kanske är vegan och håller sig mycket smal. Det är bara modernt att kalla det för en “störning”. Asperger kan man kalla vem som helst som kan prestera fokuserat tänkande, etc.

Av vad jag sett hittills kan hon vara en frisk unge vars image blåsts upp på alla tänkbara sätt av reklamfolk. Hon är ju en megaindustri nu.

På ett sätt känns det inget bra att delta i denna diskussion. Man blir trollad av Rentzhog och resten.

Trollen försöker även få in att mamman utnyttjar Greta.

wwr: 68375119
Klassisk utvecklingslinje för supermodeller och rollkaraktärer i Hollywoodfilmer. Börjar som ful och mobbad, slutar som snygg och hjältinna.

Hon går från (påstått) psykvrak till att leda internationella konferenser.

Snubchurp: 68374242
Direkt tråden gick över till on topic om kost och utseende blev tråden astråkig. Nu fattar man varför folk köper skvallerblaskor, det finns tydligen ett stort intresse. Jag har aldrig fattat varför. Så länge man inte känner människan är skvaller helt ointressant.

När man skall försöka förklara hur Greta tidigare vaeit så svårt sjuk att hon endast talat med familjemedlemmar men nu håller tal föe internationella församlingar på löpande band så säger man att hon lider av “selektiv mutism”. Det är bara ett beskrivande begrepp som likaväl kan betyda att hennes tidigare psykiatriska symptom överdrivits.

Bra inlägg som bloggen tolkar som skarp ironi :
Livsstilsparasit: 68377854
Hon drabbas svårt av selektiv mutism vid flera tillfälle vid svåra frågor. Man ska ha klart för sig att det absolut inte är så att hon inte vill eller kan svars på dem. Men är en fråga svår, kan hon behöva ta av sig mössan och få hjälp av någon vuxen.

Hon har bara hållit på i ett år och är redan chef för en stor organisation (samt är bara 16 bast!). Den snabba utvecklingen är typisk för många globalistiska projekt. De jobbas inte upp från grunden utan får ett stort kapitalinflöde och andra fördelar direkt. Projekten är regisserade, liksom många nyhetsförlopp, numera.
Jag tror inte Microsoft kom igång så snabbt. Gates jobbade upp företaget. Men Google steg till skyarna i rask takt. (Musk, Zuckerberg, Shuttleworth …?)

Bilder, docka
media.pri.org
ichef.bbci.co.uk

wwr: 68381785
Nästan lite latin/sydamerikanskt indianstuk (Inka, Maya, kompakt ansikte, fläta, grym uppsyn) över “statyn” av den grymma, gröna mini-diktatorn. “Den äldre generationen” står det på de hon läxar upp. Det visar precis vad allt handlar om. Man sätter ett barn som chef över vuxna. Precis som t.ex kulturrevolutionen i Kina kunde göra. Man vill störta samhället.

Samma proffsiga reklammaterial som när “spontana” demonstranter stöder Assange och Manning. Allt är planerat och regisserat av vänstereliten som vill kasta världen i kaos och tyvärr har kommit långt med det. Att Greta är svensk är typiskt.

wwr: 68383776
Den professionella figuren vill dra till sig ungdomar och hetsa dem att vända sig mot auktoriteter och vuxenvärlden som helhet. Vad står det på dem “Greta” tar i örat? – Den äldre generationen!

Figuren stöder Greta och visar rörelsens verkliga mål – att skapa konflikt mellan generationerna.

Självklart är det rätt att ifrågasätta, men klimatfrågan handlar om att välja sida utan att ha tillräckliga bevis och därigenom skapa konflikt mellan grupper.

Frisedeln: 68383037
SAS slog passagerarrekord i Juli i år, är tjejen informerad?

wwr: 68383937
Instämmer. Jag undrar om t.ex nedanstående stämmer? Men allt som stöder Greta och flygskam ges publicitet.

Flygandet minskar – flygplatsen i Umeå lägger utbyggnad på is
Publicerad 28 maj 2019
Allt fler väljer att skippa flygresan. Det har gjort att planerna om att bygga en övervåning på flygplatsen i Umeå nu fått läggas på is.
– Att vi har en debatt som kallas för flygskam är otroligt olyckligt, säger flygplatschef Bengt-Ove Lindgren.

svt.se

wwr: 68384123
Det finns “säkert” en Soros-koppling. Det närmaste jag kunde komma när jag Googlade var Luisa-Marie Neubauer och “one foundation”. Jag har dock inte hunnit bekräfta detaljerna.

Soros-finansierad organisation bakom Klimat-Greta

nyatider.nu

Otäck nidbild 😀
pbs.twimg.com

Från ”hemmasittare” och livshotande sjuk – till att bli en av världens mest inflytelserika aktivister, läxa upp FN:s generalsekreterare och få unga över hela jorden att skolstrejka för klimatet.

För Expressens jury är det självklart att Greta Thunberg är ”Årets kvinna 2019”.

Här berättar hon om vägen ur ätstörningarna och mobbningen, fördelen med att ha diagnoser och namn på styrkorna och utmaningarna – och kampen för att rädda planeten.

– Jag tror inte att jag är någon särskild person, men jag har ett moraliskt ansvar att göra vad jag kan för att vända utvecklingen och få folk att förstå vad som händer om vi inte förändrar vårt beteende, säger 16-åringen som har 233 000 följare på Twitter.

Hur fungerar det i den skola som du bytte till i mitten av höstterminen?

– Nu går jag inte längre i någon resursskola utan i en vanlig skola, men lärarna anpassar saker bra. Jag får specialhjälp.

Hur ser den specialhjälpen ut?

– Jag gillar inte att vara bland så mycket folk, så ibland sitter jag i ett tyst studierum och arbetar ensam med en lärare. Och så får jag extrastöd i form av att lärarna kanske tittar till mig någon extra gång. Det är ganska lite anpassning jag behöver nu. Förut behövde jag mer. Jag kan fungera väldigt bra nu och anpassa mig och det är för att jag har fått en mening.
Expressen

expressen.se
Hon säger sig inte vilja vara bland folk men håller tal för internationella församlingar på löpande band! – Reklamfolket som byggt Gretas image betonar motstridiga fakta runt henne för att försöka dra till sig intresse.

Det har säkert skapats ett stort intresse runt henne. Men möjligen kan en del av denna bild vara falsk. Det globala medienätverket agerar koordinerat och kan skapa sensationer utan något underlag. Vad vanligt folk egentligen anser kan vi inte veta. I sociala forum anges att många personer i olika åldrar uppfattar Greta som en “konstruerad hype”.

De “bokstavsdiagnoser” hon påstås lida av används för att skapa särintressen som splittrar samhället. Den som påstås lida av dessa behöver själv inte ta ansvar för sin situation utan kan, liksom Greta, ställa krav att skolan och samhället gör det.

Det hela naturligtvis ett sätt att försöka slå sönder samhällets strukturer. En liten, tunn 16-åring med psykiatriska diagnoser som kräver specialundervsning läxar upp FN:s generalsekreterare och vuxenvärlden som helhet. Detta trots att tillräcklig vetenskap på klimat-området inte existerar. Inga länder gör något åt klimatet. Det skulle de göra om tillräckliga bevis för klimatpåverkan funnes. Verkliga miljöfrågor prioriteras däremot högt.

Den här bilden visar vad det handlar om – att göra barnen till chefer över de äldre. “Föräldra-generationen” står det på de hon tar i örat. De yngre är mer påverkbara av massmedia och utnyttjas därför.
ichef.bbci.co.uk
Dockan är professionellt framställd, liksom hela Greta-cirkusen.

Globalisterna angriper länder genom att försöka försvaga alla auktoriteter. På det sättet försöker man ta över kontrollen genom bl.a massmedia och storföretag. Politikerna pressas av att inte göra som Greta befaller.

The Main Stream Media utgör ett nätverk som ensidigt stöder globalisering. Internetdiskussioner har helt tagits över av professionella troll som arbetar för globalisering. Internet har bllivit ett redskap som gjort att professionella reklammakare kan överskölja oss med ensidig propaganda.

Det var t.o.m. bättre när kärnkraftsfrågan avgjordes. Experter försökte ta fram beslutsunderlag. Politikerna debatterade och till slut fick man gå till folkomröstning. Därefter hade samhället ett mål att arbeta mot.

Visst var det målet felaktigt på samma sätt som de mål som ställs upp för klimatfrågan. “Det här är jättefarligt så det måste åtgärdas … om 10-25 år!” Om något är farligt så åtgätdar man det naturligtvis omedelbart.

oshin.cantwell: 68369052
gq-magazine.co.uk
youtube.com

Greta på omslaget till Gentlemen’s Quarterly. Snacka om pungspark på högermännen. 😆

wwr: 68369095
Perfekt exempel på hur massmedia sprider sitt gift i samhället. Tidningens läsare blir säkert sk-tförb-nnade av att se den “ungj-veln” på omslaget.

Eliten har tillsatt Greta som hatobjekt.

GQ – bara att följa spåret: Condé Nast, S.I. Newhouse-familjen, Reddit, The New Yorker …

Självklart säljer herrtidningen bättre med en kurvig blondin i tight klänning som förföriskt hänger mot en bensinslukande Maserati, på omslaget än en anorektisk unge med obstinat uppsyn, fyra nummer för stor kavaj och som förmodligen vägrar att ens åka buss. Men försäljningen är av underordnad betydelse.

Att media utgör ett nätverk som översköljer oss med globalistisk information ser man varje dag. Det handlar inte om ekonomi, det handlar om hjärntvätt. Har man en plan att kontrollera länder finns ekonomin bakom. Konsumenten får allt mindre möjligheter att styra något genom sitt val. Herrtidningens läsare får helt enkelt acceptera Greta på omslaget.

Från ”hemmasittare” och livshotande sjuk – till att bli en av världens mest inflytelserika aktivister, läxa upp FN:s generalsekreterare och få unga över hela jorden att skolstrejka för klimatet.

För Expressens jury är det självklart att Greta Thunberg är ”Årets kvinna 2019”.

Här berättar hon om vägen ur ätstörningarna och mobbningen, fördelen med att ha diagnoser och namn på styrkorna och utmaningarna – och kampen för att rädda planeten.

– Jag tror inte att jag är någon särskild person, men jag har ett moraliskt ansvar att göra vad jag kan för att vända utvecklingen och få folk att förstå vad som händer om vi inte förändrar vårt beteende, säger 16-åringen som har 233 000 följare på Twitter.

Hur fungerar det i den skola som du bytte till i mitten av höstterminen?

– Nu går jag inte längre i någon resursskola utan i en vanlig skola, men lärarna anpassar saker bra. Jag får specialhjälp.

Hur ser den specialhjälpen ut?

Jag gillar inte att vara bland så mycket folk, så ibland sitter jag i ett tyst studierum och arbetar ensam med en lärare. Och så får jag extrastöd i form av att lärarna kanske tittar till mig någon extra gång. Det är ganska lite anpassning jag behöver nu. Förut behövde jag mer. Jag kan fungera väldigt bra nu och anpassa mig och det är för att jag har fått en mening.

Många troll stöder Greta. Men när enstaka debattörer börjar kritisera Greta för politisk aktivtet – att vara ett redskap för stt störta samhället, så får går andra order ut på trollfabriken: Trollen börjar nu också att kritisera Greta, men naturligtvis inte för politisk aktivitet utan för detaljer i hennes miljöbudskap.

Greta har en skådespelare till far och en sångerska till mor. Hon kan posera och säkert agera.

Anvönder Greta en flytjacka driven av koldioxid?

wwr: 68397733
Alla förstår att Greta är en produkt av reklamgurus och starka ekonomiska aktörer (om man själv tar en skylt och strejkar så får man se hur långt man når – garanterat ingenstans) samt att resan som helhet säkert producerar en massa CO2. Men det är svårt att inte ryckas med av stämningen 😀

wwr: 68399867
Att ensamsegla jorden runt skulle inte jag kalla ett upptåg. Det är en prestation, speciellt av en 14-årig tjej. Men hon är inte speciellt berömd, förutom bland seglare, gissar jag.

Men Greta glider över Atlanten med proffs och en prins. Vi antas oroa oss för att hon har “obekvämt” och bilder på hennes bajshink kablas ut i media.

Det är sjukt.

wwr: 68404955
Nyheterna har gått full Hollywood med Greta. Många nyheter som blåses upp är regisserade från början till slut.

Hon är ensam, mobbad och psykiskt sjuk. Sedan sitter hon med ett plakat på gatan. Då får hon leda internationella konferenser och segla med en stilig prins över Atlanten. Hon skolkade från skolan på fredagar och byggde en internationell miljörörelse. Det existerar bara i Hollywood.

Föräldrarna är skådespelare/producent/artist.

Det här är vår Greta #2 i Hollywood. Brukar inte Hollywoodrullarna också sätta kufisk mössa på de rollkaraktärer de sminkar ned i första delen av filmen, innan de tafatta flickorna gradvis blir coola, stiliga hjältinnor i andra delen? Vilka Hollywoodrullar kan man ha inspirerats av?

inspiratoeren: 68405174
Gretas båt kallas på engelska ibland för, The Flying Yacht! Tycker flygsegelbåt är ett bra namn för detta på svenska. Personliga påhopp innebär bara, att argumenten tagit slut hos avsändaren! Sedan bestred några tidigare här i tråden, att Gretas båt har bärplan. Ett av de röda större bärplanen syns dock tydligt på den nya söta bilden av Greta och en delfin, som tittar på varandra. Sist ska sägas, att någon ytterligare medlem i besättningen kan ha tillkommit i sista stund, då det har varit omfattande kritik om att det var bara två professionella seglare ombord. Det ökar i så fall behovet av ett stopp under färden! De två professionella seglarna tänkte vara vakna en timme, sova en timme, enligt en intervju, ett mkt svårt schema även för den starkaste!

wwr: 68405188
Det var ett märkligt vaktschema.

wwr: 68405200
Så det kanske är några fula gubbar som egentligen seglar båten medan de två fotomodellerna sover sin skönhetssömn och mest glider runt?

Det kanske blir som den thailändska grotträddningen. Efter ett tag visade det sig att de “strandsatta” barnen länge haft läkare och sköterska vid sin sida.

Ddt framgår allt tydligare att Greta är en produkt av starka ekonomiska intressen regisserad av PR-konsulter. Det verkae alltså som om de fotomodell-liknande herrarna, varav en är en prins av Monaco, inte ens seglar båten själva.

I denna situation ger forumet och moderatorerna suppom vanligt upp all logisk diskusison och släpper in troll som agerar på femåringsnivå:

haniball then store moderate härföranern “twarted” cuf att de skulle lobba för yngre byxmynding ålder.
fanns en tråd på FB … gär vöäl att söka
så tessen att det är centerpartiet ungdoms förbund som gretar up sexie time STRYKS
av deras betenden här på forumet. alltså tesen att dessa “troll” är från centerpartiet

Det är nya spelregler nu. Vetenskapen (socker-, tobaks-och klimat-forskarna) har inte längre någon chans att tränga igenom massmedias agenda.

Media plockar ut en 16-åring med psykiatriska diagnoser och som behöver stödundervisning (samtidigt som hon skolkar) och gör henne till sanningen.

Att muta forskare behövs inte när man äger informationskanalerna. (Fast mutar forskare gör man också.)

wwr: 68407554
Det finns nog bara ett tänkbart transportmedel för Greta på sikt – ATOMUBÅT.

Trump kanske kan ge henne ett långtidsförordnande djupt under havets yta.

På Putins håll finns ju även atomisbrytare.

Samtliga 11 amerikanska hangarfartyg drivs med kärnkraft, liksom ett franskt.

Det finns en uppsjö jobb för den som vill åka koldioxidfritt.

wwr: 68408308
Jag menar ju att Gretas resa är en ploj. Skulle samhället på allvar vara berett att ställa över till CO2-fri energiproduktion så skulle kärnkraft diskuteras mer.

Segelfartyg, som hennes resa representerar är inte ett realistiskt alternativ längre.

Här är en 75 tusen hästkrafters atomisbrytare som kör 10 knop genom den tjockaste isen som finns, runt 2-3 meter tjock, till nordpolen som så behövs. Allt utan att en gnutta koldioxid produceras, vad jag kan förstå.

Drastiska lösningar kommer att behövas säger man, eftersom många anser att jorden håller på att gå under pga klimatförändringar.

Varför förs inte den diskussionen runt Gretas resa?

youtu.be

Ikea-Kamprad: 68418499
Fem flyger till NY för att segla hem Gretas båt. Så trött man blir på jippo-Greta.

dn.se

En ung, liten, kort flicka får också ett annat bemötande. Hon är i en ålder där hon kan ställa krav men de hon möter måste ta speciella hänsyn.
telegraph.co.uk

dansar flera gånger i veckan och spelar gärna teater.
– På scen säger hon att ”hon är i karaktär” och då är hon inte blyg. Det var samma sak när hon satt i direktsändning i ”Vi i 5:an” när hon var som mest sjuk. Hon hade inte pratat med någon i klassen på flera månader, men gick dit, var trygg och lugn, alla andra var alldeles skakiga, berättar Malena Ernman.

Hant

Slutdeklaration från FFF-mötet i Lausanne

Detta har fullständigt spårat ur.

Farfar har tydligen agerat röst åt björnen Bamse. Greta har varit med i teater- och dans-grupper. Skådespelarbakgrund finns. Pappa kan förmodligen gråta på beställning. Men den Gröna Mini-Diktatorn bestämmer över familjens miljöval.

Världen fortsätter att prisa Greta Thunberg för hennes insatser. På lördagskvällen tilldelades den svenska klimataktivisten ett specialpris vid den tyska tv-galan ”Den gyllene kameran”.

I motiveringen till priset benämns 16-åriga Thunberg som en ”ikon för en ny ungdoms- och proteströrelse”. Hon visar att ”en enda röst kan bli hörd och kan göra skillnad”, säger juryn. Nyligen var hon på omslaget av Time Magazine.

Greta: ”Jag har alltid varit annorlunda”
I sitt tacktal tillägnade Thunberg priset till tyska miljöaktivister.

På lördagen utsågs Greta Thunberg också till årets svenska kvinna av Swea International, en förening för svenska kvinnor som bor eller har bott utomlands. Greta Thunberg är den yngsta som tilldelats utmärkelsen, som går till kvinnor som varit ambassadörer för Sverige utomlands.

Greta Thunberg är barn till skådespelaren Svante Thunberg och sångerskan Malena Ernman. Farfar Olof Thunberg är dessutom välkänd för många som berättarröst i filmer och sagor om björnen Bamse.
butiksnytt.se

wwr: 68424971
Detta har fullständigt spårat ur.

Farfar har tydligen agerat röst åt björnen Bamse. Greta har varit med i teater- och dans-grupper. Skådespelarbakgrund finns. Pappa kan förmodligen gråta på beställning. Men Den Gröna Mini-Diktatorn bestämmer över familjens miljöval.

Världen fortsätter att prisa Greta Thunberg för hennes insatser. På lördagskvällen tilldelades den svenska klimataktivisten ett specialpris vid den tyska tv-galan ”Den gyllene kameran”.

I motiveringen till priset benämns 16-åriga Thunberg som en ”ikon för en ny ungdoms- och proteströrelse”. Hon visar att ”en enda röst kan bli hörd och kan göra skillnad”, säger juryn. Nyligen var hon på omslaget av Time Magazine.

Greta: ”Jag har alltid varit annorlunda”
I sitt tacktal tillägnade Thunberg priset till tyska miljöaktivister.

På lördagen utsågs Greta Thunberg också till årets svenska kvinna av Swea International, en förening för svenska kvinnor som bor eller har bott utomlands. Greta Thunberg är den yngsta som tilldelats utmärkelsen, som går till kvinnor som varit ambassadörer för Sverige utomlands.

Greta Thunberg är barn till skådespelaren Svante Thunberg och sångerskan Malena Ernman. Farfar Olof Thunberg är dessutom välkänd för många som berättarröst i filmer och sagor om björnen Bamse.

butiksnytt.se

Hon kan mycket väl vara en frisk liten teaterapa där diagnoserna kan vara påklistrade av köpta vänsterpsykiatrer och överdrivna i mammans bok.

Diagnoserna gör henne intressantare och det blir en klassisk Hollywood-story om den fula ankungen som blir en svan. Diagnoserna överanvänds av vänsterpsykiatrer för att sprida oro i samhället eftersom de minskar kraven på att barnen och föräldrarna själva tar ansvar, särintressen skapas som pressar politiker. I värsta fall “behandlas” dessa med amfetamin.

Man noterar också hur synkroniserat etablissemanget och nyhetsflödet arbetar. Hon har alltså redan, som sagt, fler medaljer än en julgran. Nästan inga kritiska röster höjs i media, i alla fall inte mot Greta-hajpen. Bara detaljer får kritiseras. Media bara vräker på med Greta nu.

Greta-febern är en av de större blåsningar media och vänsteretablissemanget utsatt oss för.
Flashback, wwr

MidlifeMommy: 68426167
Visst är det den ultimata Hollywoodsagan:

En liten späd, mobbad flicka som inte vill leva längre efter att ha sett bilder på svältande isbjörnsungar och hört talas om otäcka, vita, kapitalistiska män som struntar högaktningsfullt i hennes och planetens framtid.

I sin desperation sätter hon sig på marken med ett handskrivet plakat och inom ett par månader har hon fått världens ledande politiker att gråta öppet. Hon hyllas av påven, Macron, Merkel, Löfven, brittiska kungafamiljen, Bono. Hon får till och med dricka kaffe med Schwarzenegger 😀

De enda som blundar för hennes storhet är storskurkarna Trump och Jimmie Åkesson – och oljemagnater med dollartecken i stället för ögon …

To be continued …

wwr: 68426224
Ja. Mycket av det vi ser i nyheterna idag är regisserade förlopp där alla inblandade vet manuskriptet.

En unge med en skylt hade inte kommit någonstans utan planerad uppbackning från PR-folk, etablissemanget och media.

Livsstilsparasit: 68426293
Det enda som fattas är glasögonen. Attributet som alla fula tjejer har. Tänk Dirty Dancing eller närtid Modern Family. Dessa åker sen av när hon träffar drmpribdrn i Kalifornien. Sannolikt en hunkig odlare av ekologiskt mousserande rosévin.

wwr: 68426359
Ja.
Jag har letat efter mössan i filmer men inte hittat det jag söker. Det är också en klassiker. En virkad knasluva som den blyga flickan har i första halvan av filmen innan hon tar av den och slår ut det tjusiga hårsvallet i senare delen av filmen.

Gretas flätor blir snart ett minne blott.

wwr: 68426538
NY Times körde mösstrixet en gång när de publicerade den enda något kritiska artikeln om Skripal-farsen. Men reportern fick ta på sig virkad luva och hennes biografi handlade mest om hennes tid i Moskva.
Så såg bilden ut då:
snowleopard.info

Nu ser hon mer normal ut:
nytimes.com

När skall Greta kasta mössan och släppa ut håret?

-Info-: 68427144
Hon gjorde ju det strax innan avfärden, vid ett tillfälle:

twitter.com

Kan det ha göra med prinsessans Carolines son eller hans kompis? Hon kanske har hemliga drömmar…
Wow! Manuskriptet föreskriver säkert en transformering till jättesöt miljöhjältinna med tiden. Teaterapa med all tänkbar rekvisita och uppbackning. Hon tillhör de utvalda, liksom Assange. Dem blir vi aldrig av med.

MidlifeMommy: 68426599
Ja, hoppas att de fräscha machokillarna uppmanar henne att knyta upp flätorna och låta det midjelånga håret fladdra i havsvindarna…

Vad jag förstått är de heller inte främmande för att ta flyget när det är praktiskt. Inte heller för att ta ett glas vin eller samarbeta med BMW. I värsta fall köper de inte bara secondhand-kläder och är heller inte strikta veganer.

Det är kanske så att de här vältränade, välbärgade och levnadsglada machomännen kan få henne att börja tänka utanför den trånga boxen ..:evilgrin39:

Urtimating: 68427575
Mer kritik mot Greta.

thetimes.co.uk

Osynlige.Mannen: 68427621
Jag förutspådde att smekmånaden mellan journalisterna och Greta™ var på upphällningen, och det ser ut som att jag fick rätt. Artikeln är bakom betalvägg, men här är ett utdrag:

“Greta is just an ordinary 16-year-old Swedish schoolgirl whose fiery visions have convinced the parliaments of Britain and Ireland to declare a “climate emergency”. Her parents, Svante Thunberg and Malena Ernman, an actor and opera singer respectively, are just an ordinary pair of parent-managers who want to save the planet. Query their motives and you risk being accused of “climate denial”, or of bullying a vulnerable child with Asperger’s syndrome. However, the Greta phenomenon has also involved green lobbyists, PR hustlers, eco-academics and a think tank founded by a wealthy former minister in Sweden’s Social Democratic government with links to the country’s energy companies.”

Svante also claims that “we have never worked with” Rentzhog’s social media platform or Global Challenge. Yet Greta served on the We Don’t Have Time advisory board between last November and January this year, and Malena signed a letter with four Global Challenge board members. When I asked Rentzhog if he had introduced Greta and her parents to other Global Challenge board members, he replied: “I don’t know. Maybe I did, but if Svante says no, maybe it was not connected.”
Svante refuses to answer questions about whether he and Greta have met members of the Global Challenge board. But Wijkman remembers.

Wijkman used to lead the Club of Rome, whose alarmist 1972 report, The Limits to Growth, has become a cornerstone of the “climate emergency” campaign. Last December, We Don’t Have Time and Global Challenge launched the Club of Rome’s latest vision of apocalypse, the Climate Emergency Plan. Greta, Rentzhog told me, was invited to the launch event, but was unable to attend as she was already booked to deliver a TED Talk.

The Climate Emergency Plan’s talking points are Greta’s talking points. “Around the year 2030, in 10 years, 252 days and 10 hours,” the Scandinavian Cassandra told British parliamentarians in April, “we will be in a position where we set off an irreversible chain reaction beyond human control that will most likely lead to the end of our civilisation as we know it.” The only way to save ourselves is to follow the Climate Emergency Plan and green the global energy business through massive government investment and emergency legislation.
Wijkman sees Greta as vital to pushing the “climate emergency” strategy on Europe’s political class. “We had many scientists and climate researchers who have been speaking in terms of emergency for a number of years,” he told me. “But it is only now, in the past couple of months, that the concept of emergency has been more or less accepted.”
He said Greta has been “instrumental” to this breakthrough. “Young people seemed not to pay much attention only half a year ago, but now obviously they do. So she has been a lightning rod or catalyst of this.”

Has Rentzhog been essential to Greta’s rise? “Yes, yes,” said Wijkman, though he finds it hard to quantify to what degree. “I don’t know how much he’s been influential. I think that Greta and her father and mother are quite skilled.”
Svante claims his daughter “acts independently of any organisation or individual”. Yet Wijkman says Greta has “good advisers”, such as climate change professor Kevin Anderson. Anderson claims only to “discuss” Greta’s ideas and “correct” her manuscripts, but Wijkman is certain he does more. “I know that he has given her a lot of advice in terms of substance,” he said.

In January, Rentzhog and We Don’t Have Time used Greta’s face and story in promotional materials for a new venture’s share issue. Rentzhog claimed the family knew, but Greta and her parents insisted they did not. They announced their association with Rentzhog was over — a curious statement, considering that Svante claims they had never associated with him in the first place.

Greta’s new press agent, Daniel Donner, works from the office of a Brussels lobby group, the European Climate Foundation. Still, We Don’t Have Time retweet Greta as if nothing has changed. In a way, nothing has. Whatever Greta or her parents know or think, her eco-mob increases the likelihood of legislation and investment that will make colossal profits for those such as Global Challenge, We Don’t Have Time and Sustainable Energy Angels, as well as for the British and American lobbyists and corporations clambering aboard her campaign.

For energy titans in Sweden, as elsewhere, saving the planet means government contracts to print the green stuff. Green energy lobbyists are using populist scare tactics and a children’s crusade to bypass elected representatives. But the destination is technocracy, not democracy; profit, not redistribution. Greta, a child of woke capitalism, is being used to ease the transition to green corporatism.

HepCat-X: 68428413
Kopplingen mellan Greta, Ingmar Rentzhog och den dystopiska Romklubben, som Dominic Green ganska tydligt belägger i artikeln – har varit tabu i svensk PK-media ända sedan Rebecca Uvell började nysta upp stödet från Rentzhog, Gretas “upptäckare”.

Troll skriver inlägg som “kritiserar” Greta. Men de för det på helt irrelevant, osammanhängande sätt med obegripligt språk (och märkliga, ofta våldsamma signaturer). Trollen är säkert anställda av massmedia för att försöka få kritiken mot Greta att verka komma från “konstiga” personer:

ser ju varför HON slutat skolan HON var ju less på den TIDIGARE
kan mycke väl vara FAKE FAKTA annars är de ju Schizofreni i grup … de ska kunna vara GENETISK även om studier tyder på att genetik och biokemi är viktiga orsaksfaktorer … men vilken jävla otur att de är sjuka de kanske blev utlösande när psyk kärringen inte fick nå musik gigg har aldrig hör en låt med psyka kärringen …. står att psyka GENTISKA greta kan … vara medan depressionspsykos och den äldre termen hysterisk psykos är tydligt skilda från schizofreni. #hysterikpsycos

Vad vore detta utan en prins som tar med prinsessan på sin vita springare?

Fin, nästan erotisk spänning man fått med i historien: den stilige prinsen, Askungen, vinflaskorna … Den här soppan kokar man på gamla klassiker – Den fula ankungen, Askungen, bibliska domedagsprofetior …

wwr: 68446599
Ja de unga är mest lättpåverkade. Under den kinesiska kulturrevolutionen kunde barn få makt över sina föräldrar och lärare genom att agera angivare. På samma sätt bestämmer denna gröna mini-diktator över sina föräldrars miljöval.

Vi kan aldrig lösa detta i kafferummen på jobben. “Det såg ut att vara lite dåligt med is på Grönland igår i Aktuellt, bäst jag lämnar bilen och tar tåget till Malmö. Greta sa att läget var kritiskt.”

Hela Greta-kulten handlar om att skapa kaos. Politikerna måste ta tag i denna fråga.

Här på Ankerherz står det att Boris har hört av sig till dem – de känner tydligen honom – och berättat, att det inte alls kommer att vara några fem personer som flyger över Atlanten för att segla hem båten. Det står att två medlemmar i teamet redan är i USA, och att de två ska segla hem segelbåten som en övningsseglats.

DoraF: 68447358

Intressant. Projekt greenwashing av Team Malizia har börjat.
De insåg hur illa det såg ut att flyga över en ny besättning för att segla hem båten igen.

%%%%% Greta Thunberg

 

TRANSLATE THIS PAGE:

A few earlier posts:    (scroll down list)

2017 12 09 Earlier: Trump om Jerusalem – den verkliga orsaken till Trumps uttalande funnen

2017 12 12 Earlier: IOK saknar bevis – Internationella Olympiska Kommittén stänger av Ryssland utan bevis

2017 12 15 Earlier: Destabilisering genom invandring

2017 12 18 Earlier: Destabilisering genom feminism och HBTQ

2017 12 25 Earlier: Geopolitisk krigföring – Media/USA attackerar Europa med flyktingar. The enemy within. Weapons of Mass Migration

2018 03 01 Earlier: Tesla, Ubuntu/Linux – self destructive moles & Google, Facebook – political control mechanisms

2018 03 10 Earlier: The terrorists’ objectives

2018 04 02 Earlier: UN obstructs murder investigation – UN supports an illegal regime. The true reason why Catalán and Sharp were killed.

2018 04 22 Earlier: The Iraq war 2003 was built on fake evidence. / So far, no accusations of chemical warfare have been proven true. / Also the war on IS was built on fake evidence.

2018 04 25 Earlier: Why only few air crash investigations are accurate. – Passengers lives are at an unnecessary risk.

2018 04 27 Earlier: The Cold War and other anti-Russian activities. The image of conflict; The useful enemy

2018 05 01 Earlier: Journalist wounded by IS ?

2018 05 10 Earlier: Who owns the news media

2018 05 22 Earlier: False flag awards

2018 05 30 Earlier: Fake news

2018 08 30 Earlier: Soros’ funds used to influence Swedish politics

2018 09 05 Earlier: Control of the Internet, Google, troll farms

2018 09 06 Earlier: Quotes

2018 09 07 Earlier: Feeding frenzy, the media monopoly disposes of politicians that do not follow the agenda

2018 09 08 Earlier: The media monopoly sells outdated technology to the Swedish gov’t @ SEK 10 bn.

2018 09 09 Earlier: All parties unite to refuse party SD posts as chairman according to election results.

2018 09 10 Earlier: News media gives birth to a political party – Ny Demokrati

2019 02 01 Earlier: Bilderberg calling the shots: Center party is hi-jacked and Liberal party is ordered to self-exterminate.

2019 02 01 Earlier: Elections 2018: Globalist parties pretended to have different opinions. Collaborate to favor large corporations at the expense of workers.

2019 04 14 Earlier: Wikileaks, Julian Assange and Ola Bini are likely American agents.

2019 08 09 Earlier: Greta Thunberg -The Green Mini Dictator


Table of Contents (in English)

Summary

[keywords:
Massmedia och demokratin
News media and the democracy]

Nästa:

03.1.001.004: 01.00 Destabilisering, ledare: 1 Trump och Putin


Innehållsförteckning:

20.04 Innehållsförteckning


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.